Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Докато не се върне пак социализма нищо няма да се оправи и света ще потъва все повече.

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

Докато не се върне пак социализма нищо няма да се оправи и света ще потъва все повече.

E, няма да се върне. Остаъците ще ги изчакаме още малко

преди 3 минути, teo-glavata написа:

E, няма да се върне. Остаъците ще ги изчакаме още малко

Още малко ви остана. Като в Непал.

преди 10 минути, БаалБек написа:

И като се смени Макрон, ще стане така както си го описал? Или някои популисти са ви взели за пълнеж?

На  100% няма да стане, никой не е толкова тъп че да го вярва, но поне в някаква степен да се тръгне в правилната посока ще е по-добре от нищо.
НАтвореното от тия щу управялват свега не може да се поправи с едно махване с ръка, ще трябва много време.

преди 2 минути, Bubbles написа:

На  100% няма да стане, никой не е толкова тъп че да го вярва, но поне в някаква степен да се тръгне в правилната посока ще е по-добре от нищо.
НАтвореното от тия щу управялват свега не може да се поправи с едно махване с ръка, ще трябва много време.

А отсрещната страна? Например Русия?

Те имат ли такива бунтове за спиране на военните действия, за решаване на проблемите по демократичен път, чрез взаимно уважение. На какво учат децата там? Да уважават останалите страни в Европа или го осмиват?

За да има разбирателство трябва усилия и от тях. 

преди 36 минути, В. Велев написа:

Дори и да се върне, което няма как да стане (прибл. - не можеш да влезеш два пъти в една и съща река - Владимир Илич Хераклит), "апологетите" му ще сте първите, които ще изпищят и ако имат възможност - драснат нанякъде.

преди 1 час, Bubbles написа:

Всичките тия дето управляват ЕС в момента са такива, виж за един инцидент в Полша че минали границата няколко дрона какви ги натвориха, сякаш кой знае какво станало, това са болни хора, тотални кукувци.

Приеми го просто като любопитство... каква е границата (бройката дронове) между "няколко дрона ... сякаш кой знае какво станало" и "eбacимaмата"?

едит: ако приемеш помощта ми - за "горнобански" ракети, HARM ли кви бяха, беше (и правилно) 1 (една).

преди 24 минути, БаалБек написа:

А отсрещната страна? Например Русия?

Те имат ли такива бунтове за спиране на военните действия, за решаване на проблемите по демократичен път, чрез взаимно уважение. На какво учат децата там? Да уважават останалите страни в Европа или го осмиват?

За да има разбирателство трябва усилия и от тях. 

Не съм чул да имат последно време, може би просто не смеят защото както знаем там се действа по-твърдо. 
Това е разликата там им се казва "Тихо или...", а тука прилагат ефекта на Фитилчо но резултата е същия с тая разлика че ние се имаме за свободни.

преди 53 минути, В. Велев написа:

Още малко ви остана. Като в Непал.

Доообре:) Ще си резервирам билети за самолета

ПС За разлика от Непал, в бг НИЕ командваме силовите структури

Обменният курс на марката е фиксиран на ниво 1,95583 марки за евро и има вечна валидност при продажба на марки в офисите на Германската федерална банка.  От 2002 година.    Вече 23 години и в  България сме с  Евро.  И пак има бавнозагряващи сънародници.

преди 1 час, lebel написа:

Приеми го просто като любопитство... каква е границата (бройката дронове) между "няколко дрона ... сякаш кой знае какво станало" и "eбacимaмата"?

Ми спомняш ли си преди две години, когато пак имаше УЖ руска ракета в Полша и даже беше убила някакъв тракторист? Тогава пак имаше ''чл. 5'' и ''ся ше им се еВе мамката на руснаците''. Е, оказа се че ракетата е украинска и всичко замлъкна. С две думи - няма граница, единственото което има значение е дали тъпото копеле, изстреляло нещоси по държава-членка на НАТО е наше ''тъпо копеле'', или не.

преди 32 минути, teo-glavata написа:

ПС За разлика от Непал, в бг НИЕ командваме силовите структури

Какво пък точно командвате вие - племето на бакшишите-копърки от Студентски?!? Та вашите ''силови структури'' не можаха да си върнат дори и стоянката пред ''Клуб 35'', която нормалните бакшиши ви превзеха 😂

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ми спомняш ли си преди две години, когато пак имаше УЖ руска ракета в Полша и даже беше убила някакъв тракторист? Тогава пак имаше ''чл. 5'' и ''ся ше им се еВе мамката на руснаците''. Е, оказа се че ракетата е украинска и всичко замлъкна. С две думи - няма граница, единственото което има значение е дали тъпото копеле, изстреляло нещоси по държава-членка на НАТО е наше ''тъпо копеле'', или не.

виш Полша преувеличава - всичко е за да и дадат от Европа повече пари за нещо си

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Какво пък точно командвате вие - племето на бакшишите-копърки от Студентски?!? Та вашите ''силови структури'' не можаха да си върнат дори и стоянката пред ''Клуб 35'', която нормалните бакшиши ви превзеха 😂

Стасаш банален. 

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Даже двама трактористи Тошев беше убила...  Роднините като са разбрали, че са убити от украинска ракета са престансли да скърбят...Това не го съобщиха, но аз съм убеден, че е така...

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Роднините като са разбрали, че са убити от украинска ракета са престансли да скърбят...

Тъй де, не е демократично някак.😄

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Какво пък точно командвате вие - племето на бакшишите-копърки от Студентски?!? Та вашите ''силови структури'' не можаха да си върнат дори и стоянката пред ''Клуб 35'', която нормалните бакшиши ви превзеха

Тоя... буквално си живее в някакъв си свой свят. Бил бизнесмен, правил по 200 евро дневно (което между другото са направо смешни пари), бил сред основателите на партия "ГЕРБ" и най-редовният му номер е да заплашва. Щял да бие, да поръчва, килъри-милъри... прекалено много американски филми гледа това момче. И най-забавното е, че дори не си дава сметка, че тия заплахи ги прави публично, та някой пичага нищо чудно и да му спретне едно дело, което ще и спечели без никакви проблеми. Само не знам, какво точно ще му вземе. Аз като го гледам как пише и как разсъждава... тоя най-вероятно е таксиджия, при това от братчедите.

преди 1 минута, communismatic написа:

200 евро дневно (което между другото са направо смешни пари),

Пише евро не рубли ти се обърка с теб и твойто заплащане :giggle1:

преди 3 минути, Zolin написа:

Пише евро не рубли ти се обърка с теб и твойто заплащане :giggle1:

Ми 200 евро дневно, ако за теб са много пари... То и ти сигурно си бакшиш. Те сервитьорите в Банско изкарват долу-горе същите пари.

Ми 200 евро дневно, ако за теб са много пари... То и ти сигурно си бакшиш. Те сервитьорите в Банско изкарват долу-горе същите пари.

Говори за себе си и 24/7 платеното ти в рубли тролене в форума  

току-що, Zolin написа:

Говори за себе си и 24/7 платеното ти в рубли тролене в форума  

На мен не ми трябва някой да ми плаща, за да ви слагам точно там, където ви е мястото. Няма човек, дето да ми се тупа в гърдите, че е голям бизнесмен и да ми обяснява, че правил по 200 евро дневно... 200 евро дневно са няма и 12 000 лева, което при всички положения не е повод за гордост. По-скоро показва когато един човек лъже. Когато си с ограничени възможности, то лесно ти личи...

преди 2 минути, communismatic написа:

На мен не ми трябва някой да ми плаща, за да ви слагам точно там, където ви е мястото. Няма човек, дето да ми се тупа в гърдите, че е голям бизнесмен и да ми обяснява, че правил по 200 евро дневно... 200 евро дневно са няма и 12 000 лева, което при всички положения не е повод за гордост. По-скоро показва когато един човек лъже. Когато си с ограничени възможности, то лесно ти личи...

12 000 рубли правиш на месец. Евала комсомолец

преди 1 минута, Zolin написа:

12 000 рубли правиш на месец. Евала комсомолец

Виждам, че много бързо ти тече мисълта... Форума определено печели от твоето присъствие.

Виждам, че много бързо ти тече мисълта... Форума определено печели от твоето присъствие.

Още един соц ясновидец :giggle1:

преди 15 минути, communismatic написа:

Тук си прав! 

преди 1 час, teo-glavata написа:

Стасаш банален. 

Ми ти пускаш смешки, и аз гледам да подсиля ефекта. Та нали целта на постовете ти е да се посмеем на твой гръб? Трябва да си ми благодарен, а вместо това ме критикуваш...

преди 1 час, ivottoshev написа:

...

Разбирам. Проблемът е... не, не е проблем... обикновено невежество е. Въпросът ми към Бъбълс беше инспириран от осъзнаването, че при така формулираното му мнение, цитирано в предишния ми пост, губя представа къде минава въпросната граница за неутралните. Защото Бъбълс е неутрален. И не съм убеден, че за него има наши и ваши тъпи кoпeлeтa. Всъщност, убеден съм в обратното. Не, не, нямам предвид "ваши и наши", а... просто нечии. Без значении чии. Тъпи кoпeлeта бол. Но не ми е проблем и да продължа да тъна в безпросветната тъма на т'ва споделено с вас (срам не срам) незнание. Предполагам... не, убеден съм, че ш'се справя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.