Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Кокич си играе на индианци с чавдарчетата в махалата.     Тайно си купува Евробанкноти -защото и той трябвало вече да свиква.

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

Уважаеми копейки с интелект на пъпен мъх, остават още 48 дни до въвеждането на еврото.

От 2002 година немските марки са заместени с Евро при фиксиран курс - като при валутния борд в България.  Кокич още ли не е разбрал - Еврото отдавна си е и при нас    Изкупувам банкноти от 100 западно германски марки. Може и количества. в  Нумизматика и бонистика в гр. София - ID23459575 | Bazar.bg

преди 7 часа, attj написа:

От 2002 година немските марки са заместени с Евро при фиксиран курс - като при валутния борд в България.  Кокич още ли не е разбрал - Еврото отдавна си е и при нас    Изкупувам банкноти от 100 западно германски марки. Може и количества. в  Нумизматика и бонистика в гр. София - ID23459575 | Bazar.bg

...и все още германците кътат...,,стискат" 80 милиарда марки...

...носталгия?...

Няма смисъл вече, да лъжат и мажат...

Цитат

Кристалина Георгиева: Еврото не гарантира висок стандарт, нужни са отговорни политики!

И да не забравите! На Нова година в баницата - Eвро

1-euro.png

преди 5 часа, БаалБек написа:

И да не забравите! На Нова година в баницата - Eвро

1-euro.png

Не знам защо,ама ми заприличваш на Кокич....само че малко по-зле...

преди 11 минути, The Lone Star написа:

Имаше една Кручитала в датата едно време. Та се чудя дали не е тя сега...

Кручитала? Я го напиши на латиница че нещо не се сещам.

преди 27 минути, Proshark написа:

То в Мосейково да не мислиш че е само той?

преди 10 минути, Bubbles написа:

Кручитала? Я го напиши на латиница че нещо не се сещам.

Беше бая отдавна, а и хич не ме бива по транскрипциите. Имаше например един, който беше техничар. А аз го преведох като течни чар. Шейм он ми...

Та тази особа, наречена от мен кручитала, беше жена, от Казанлък и в същото време беше негативно настроена срещу русофилите. Голямо съвпадение...

преди 48 минути, The Lone Star написа:

Беше бая отдавна, а и хич не ме бива по транскрипциите. Имаше например един, който беше техничар. А аз го преведох като течни чар. Шейм он ми...

Та тази особа, наречена от мен кручитала, беше жена, от Казанлък и в същото време беше негативно настроена срещу русофилите. Голямо съвпадение...

Може може, то верно , че не беше вчера. :) 

преди 2 часа, Proshark написа:

Може да ѝ сложиш в баницата не евро, а бутче от хлебарка, толкова ми е евроатлантическо. Брашното за баницата може да е от ларви на брашнени червеи.

преди 3 часа, Proshark написа:

Вместо да плякате глупости ето ви точна и вярна информация за еврото, "гръцкия сценарии" и всякакви други въпроси по които ви лъжат от Кремъл!!!

https://play.nova.bg/video/reviziya/season-4/reviziya-2025-11-14/653961

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Може да ѝ сложиш в баницата не евро, а бутче от хлебарка, толкова ми е евроатлантическо. Брашното за баницата може да е от ларви на брашнени червеи.

а знаеш ли че от 90-те в цял свят в саламите се слагат стрити яйца от бръмбари- предполагам че харесваш да хапваш саламчета 

видиш ли червено в която и храна да е, знай че ядеш бръмбари

https://bg.wikipedia.org/wiki/Кармин

Cochenille_z02.jpg

преди 8 часа, The Lone Star написа:

Защо ни показваш братята си и сестрите си?

За да ги изядем? 

https://evroto.bg/#

На официалния сайт на въвеждане на еврото в България – evroto.bg/еврото.бг, в рубриката „Брошури и презентации“ могат да бъдат намерени всички информационни материали, които са изработени по време на информационната кампания за въвеждане на еврото в Република България. Секцията е създадена, за да може широката общественост да има неограничен достъп до тях, като по този начин се подпомага плавният преход към единната европейска валута. Материалите дават отговор на ключовите въпроси, които си задават хората на прага на еврозоната.

преди 40 минути, БаалБек написа:

Материалите дават отговор на ключовите въпроси, които си задават хората на прага на еврозоната.

Я кажи какво пише за ползите от приемането на еврото? Питам те, какво си чела там, щото ти нямаш капацитет, да се аргументираш сама... та... поне използвай някаква помощ.

преди 1 час, communismatic написа:

Я кажи какво пише за ползите от приемането на еврото? Питам те, какво си чела там, щото ти нямаш капацитет, да се аргументираш сама... та... поне използвай някаква помощ.

Кво беше...

"Чуждестранните инвеститори обичат еврото"

"По-ниски лихви за всички"

"Ще паднат цените" - по-евтини банани.

"Еврото е гаранция за богатство и стабилност"

"Присъединяване към клуба на богатите"

преди 2 часа, БаалБек написа:

https://evroto.bg/#

На официалния сайт на въвеждане на еврото в България – evroto.bg/еврото.бг, в рубриката „Брошури и презентации“ могат да бъдат намерени всички информационни материали, които са изработени по време на информационната кампания за въвеждане на еврото в Република България. Секцията е създадена, за да може широката общественост да има неограничен достъп до тях, като по този начин се подпомага плавният преход към единната европейска валута. Материалите дават отговор на ключовите въпроси, които си задават хората на прага на еврозоната.

Чета, чета и ми заприлича на сводка в социалистически вестник.

преди 39 минути, arcovk написа:

Присъединяване към клуба на богатите"

В ролята на изтривалки и подложки, знам.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Чета, чета и ми заприлича на сводка в социалистически вестник.

Не прилича, това си е съвременна версия на вестник Работническо дело...
...ма иначе тия са великите демократи.

преди 2 часа, communismatic написа:

преди 16 часа, БаалБек написа:

Вместо да плякате глупости ето ви точна и вярна информация за еврото, "гръцкия сценарии" и всякакви други въпроси по които ви лъжат от Кремъл!!!

https://play.nova.bg/video/reviziya/season-4/reviziya-2025-11-14/653961

;)

Според чатжпт, покупателната способност на еврото, от момента на въвеждането му в съответните страни, започвайки от 1999г. в първите от тях, е намаляла с от 70 до над 100% поради инфлацията е тях. За всяка страна се използва за начална година тази в която се присъединява към еврозоната. Респективно, в някои от тях инфлацията е по-голяма отколкото в страните основатели, въпреки по-краткият срок в който са ессрзонци. Има интересна зависимост, инфлацията е по-бързо растяща с отдалечаване към периферията по календарен признак. Т.е. старите ессрзонци изпомпват икономиките на новите членове, паразитират върху тях.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.