Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 30 минути, Proshark написа:

В нашия случай,като ни го ...извадят..ще викаме Олеле...или Ха.леле.йле..според "кефа"...

Гейпросащесср трололинките ще викат машалла, а техните обладатели новите ессринжинери от Близкия изток и Африка, които са настанени с милиони в западнясала есср, ще викат аллаху акбар.  Само не знам гейпросащесср трололинките дали ще искат да им го извадят, или ще викат moar deep darling.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

Комуниста Слидерум :giggle1:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Лиляна Анастасова 49m Rising contributor Не на еврото вън вън от Ес и нато и С30 веднага нато спри да ни ни тровиш от България веднага ясно Боже изгони тези отровители OT България веднага'

преди 9 минути, Zolin написа:

Комуниста Слидерум :giggle1:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Лиляна Анастасова 49m Rising contributor Не на еврото вън вън от Ес и нато и С30 веднага нато спри да ни ни тровиш от България веднага ясно Боже изгони тези отровители OT България веднага'

Пак ли се цитираш сам от някоя социалистическа мрежа, където също тролиш.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Пак ли се цитираш сам от някоя социалистическа мрежа, където също тролиш.

Бабо Лиляно издадоха те

:giggle1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Кокич може да си брои петолевки и за какво му е Евро?   Той може и само с едно портмоне - свикнал е за цял живот!   

Догодина парижани ще си купуват кафе с монети, на които е изобразен Паисий,
а копейките ще подсмърчат, оплаквайки лева.

преди 23 минути, attj написа:

Кокич може да си брои петолевки и за какво му е Евро? 

Цоцко е горд с украинските си копейки. Виж с какво въодушевление пазарува с тях:

122507247_2150969758380690_157293048043485683_o.thumb.jpg.29c81adf2a90858ee5db625e0a5ba76c.jpg

Минута, преди да подпише указа за еврото в България:giggle1:

преди 13 минути, Zolin написа:

Минута, преди да подпише указа за еврото в България:giggle1:

Ха, Путин нали беше умрял? Явно пак е възкръснал.

Конър Маклауд беше непобедим, а Путин явно е от неговият род. Как ще се борите с човек, който само за последният месец възкръсва вече десетнайсет пъти :question:

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Да и не е като на изображението. Може просто който го е публикувал, да го е оакъл, де да знам.

И вярваш на снимка, а не на това, което е в ръцете ти? Няма какво да водим диалог по въпроса повече...

преди 4 часа, Proshark написа:

Ние сме "специални и иновативни"...наще ще са дървени...и кухи...като тези ,дето ни набутаха....Нали си чувал за разликите между френската любов и испанската любов?Испанската е същата като френската,само накрая,като го извадиш викаш "Оле.." В нашия случай,като ни го ...извадят..ще викаме Олеле...или Ха.леле.йле..според "кефа"...

Не го мисли, ами бягай към русия.

Тошев, ай спрете се вече... Оспамвате с тия тъпотии всички теми. И без това тук нормални дискусии почти няма...

преди 6 часа, communismatic написа:

Тошев, ай спрете се вече... Оспамвате с тия тъпотии всички теми. И без това тук нормални дискусии почти няма...

Скролвай бре, пич. Аз така правя, когато видя че вместо да се заяждате един с друг на ЛС, "дискутирате" тук с Plamen.spam или някой друг и изпълвате за половин час и половина две-три страници.

Аз поне съм лесен. При вас всеки пост е изпъстрен с по десет цитата, петнайсет таблици и двайсет документа. Пръстът ме заболява докато ви превъртъм и вече колелцето на втора мишка ми се изтъркà, дееба :( 

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Скролвай бре, пич. Аз така правя, когато видя че вместо да се заяждате един с друг на ЛС, "дискутирате" тук с Plamen.spam или някой друг и изпълвате за половин час и половина две-три страници.

Аз поне съм лесен. При вас всеки пост е изпъстрен с по десет цитата, петнайсет таблици и двайсет документа. Пръстът ме заболява докато ви превъртъм и вече колелцето на втора мишка ми се изтъркà, дееба :( 

Алкохола ептен ти е изтъркал гладкия мозък 

преди 11 часа, Zolin написа:

Не го мисли, ами бягай към русия.

Като ти вземат последните петолевки и ти ли ще бягаш към Мосейково в Русия?  Пак да садиш картофи?    Ами  Кокич и в Пернишките села може да отглежда картофи и да свиква с две портмонета с Европарите?     

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Аз така правя, когато видя че вместо да се заяждате един с друг на ЛС, "дискутирате" тук с Plamen.spam или някой друг и изпълвате за половин час и половина две-три страници.

E, OK, де... ама там поне е някакъв опит за дискусия (доколко е успешен е отделна тема), докато при вас... ти му задаваш един и същ въпрос, оня само вие на умряло отдолу. Аз даже... не разбирам, каква му е точно функцията на тоя във форума... в смисъл, той дори не участва в никакви дискусии, само си поства тъпотиите на воля. Тук има поне 5-6 профила, дето са на един и същ човек, влизат единствено да си бълват пропагандата и никакви наченки на мислене. БаалБек, Без умствен капацитет, Zolin, "Саша", Мери, livret и прочее...

Най после другари :giggle1:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'СЕНЗАЦИЯ! ШоК! AupekmHo om "Новости". владимир Путин, провъзгласява за президент Цончо Ганев u главнокомандващ българската армия. с mozu cu xog, Путин cnupa приемането на еврото น отстранява базите на НАТО om територията на сранаа.'

преди 45 минути, communismatic написа:

E, OK, де... ама там поне е някакъв опит за дискусия (доколко е успешен е отделна тема), докато при вас... ти му задаваш един и същ въпрос, оня само вие на умряло отдолу. Аз даже... не разбирам, каква му е точно функцията на тоя във форума... в смисъл, той дори не участва в никакви дискусии, само си поства тъпотиите на воля. Тук има поне 5-6 профила, дето са на един и същ човек, влизат единствено да си бълват пропагандата и никакви наченки на мислене. БаалБек, Без умствен капацитет, Zolin, "Саша", Мери, livret и прочее...

Аз пък започвам да се чудя, дали не са на тебе сите тези профили? 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Mного ме кефи, как обвинява всички останали в собствените си проблеми... Тук болшинството от форума те смятат за бавноразвиващ, дето пише от 200 профила едновременно, ама оня продължава, да върти мантрата, че другите пишели от много акаунти.

току-що, communismatic написа:

Mного ме кефи, как обвинява всички останали в собствените си проблеми... Тук болшинството от форума те смятат за бавноразвиващ, дето пише от 200 профила едновременно, ама оня продължава, да върти мантрата, че другите пишели от много акаунти.

Сега при теб в стаята, имали други профили? АХАХАХАХАХАХА 😆😆😆😆😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

Комуниста живее в системата на плановата икономика. И е преизпълнил плана с направата на много профили.

преди 3 минути, "Саша" написа:

Сега при теб в стаята, имали други профили? АХАХАХАХАХАХА 😆😆😆😆😆

Хубаво е малко от малко, да сменяш мантрата... че освен примитивен си и скучен. Не виждам абсолютно смешно, за това, че 90% от хората тук те смятат за някакъв жалкар, дето е с детски акъл и за да избива комплексите си пише от 200 профила едновременно. Щом смята, че е някаква огромна гордост, да бъдеш награден в интернет форум... кво да коментираме повече. 

Пък ти си се смей... то в Карлуково повечето се хилят.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.