Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Аха, сега е факт... Досега не беше факт. 😆😆😆😆😆

Винаги ми е било забавно да водя някаква форма на диалог с теб...😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 2 минути, communismatic написа:

Аха. И другия клоун на форума реши, да се обади...

Ахаааа с колко процента ТЕЛК си и за какво е ? Нещо те е срам да отговориш платен троле

преди 3 минути, "Саша" написа:

Винаги ми е било забавно да водя някаква форма на диалог с теб...😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Винаги, да. Щом си стигнал до там, даже и да ме следиш из другите форуми, значи прави сметка, колко надълбоко съм ти бръкнал... Баси болният мозък. 😆

преди 2 минути, Zolin написа:

Нещо те е срам да отговориш платен троле

То и теб, да те е срам, да напишеш "Що всеки тук те смята за бавноразвиващ?", ама не съм го правил на проблем... Нали? :) 

преди 3 минути, communismatic написа:

Винаги, да. Щом си стигнал до там, даже и да ме следиш из другите форуми, значи прави сметка, колко надълбоко съм ти бръкнал... Баси болният мозък. 😆

За да бръкнеш надълбоко се иска да притежаваш инструмент, а ти с тва дето го имаш само си мокриш обувките с него всеки път когато ходиш по малка нужда.😆😆😆😆😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

току-що, "Саша" написа:

За да бръкнеш надълбоко се иска да притежаваш инструмент, а ти с тва дето го имаш само си мокриш обувките всеки път.😆😆😆😆😆

Ми очевадно притежавам. Аз лично не те следя в никакви форуми, щото си ми толкова жалък и примитивен, че не представляваш абсолютно никакъв интерес за мен. А и аз не съм болен мозък, дето основният му смисъл в живота, да бъде интернет форум... Нали? :) 

преди 4 минути, communismatic написа:

Аз лично не те следя в никакви форуми, 

Защото не можеш. Не е като да няма желание дебила. 😆

току-що, "Саша" написа:

Защото не можеш. Не е като да няма желание дебила. 😆

Така е, да. Всички сме болни мозъци като теб, дето да влизаме от 200 профила и да се лайкваме, че после да се хвалим, че сме спечелили форумна награда. Нали? 😆

току-що, communismatic написа:

Така е, да. Всички сме болни мозъци като теб, дето да влизаме от 200 профила и да се лайкваме, че после да се хвалим, че сме спечелили форумна награда. Нали? 😆

Сега защо така понижаваш бройката значи? 200 профила всяка седмица правя и от тях лайквам по 200 000 пъти засега, следващата седмица двойно. 😆😆😆

току-що, "Саша" написа:

Сега защо така понижаваш бройката значи? 200 профила всяка седмица правя и от тях лайквам по 200 000 пъти засега, следващата седмица двойно. 😆😆😆

Говоря по принцип. Ти си толкова елементарен, че дори не умееш и да разбираш кога някой е ироничен, кога е саркастичен и т.н. Кво да коментираме повече...

Говоря по принцип. Ти си толкова елементарен, че дори не умееш и да разбираш кога някой е ироничен, кога е саркастичен и т.н. Кво да коментираме повече...

Сериозно? 😆😆😆 Как сам успя да опишеш какво не умееш? 😆

току-що, "Саша" написа:

Сериозно? 😆😆😆 Как сам успя да опишеш какво не умееш? 😆

T.e. си признаваш, че наистина си невменяем? Баси примитива, майна... Даже сам се обижда. 😆

преди 19 минути, communismatic написа:

То и теб, да те е срам, да напишеш "Що всеки тук те смята за бавноразвиващ?", ама не съм го правил на проблем... Нали? :) 

Платените соц ботове телкаджии, никой не ви брои за живи, камо ли да давате негативни оценки за хора, на които сте слуги.

Отново питам колко процента ти е телка и за какво е ?

преди 1 минута, Zolin написа:

Платените соц ботове телкаджии, никой не ви брои за живи, камо ли да давате негативни оценки за хора, на които сте слуги.

Мда... така-така... 😆

току-що, communismatic написа:

Мда... така-така... 😆

Нямаш отговор. Соц-бот-ТЕЛК

преди 3 минути, Zolin написа:

преди 1 минута, Zolin написа:

Остави го, и без това пяна излиза от устата му от яд след горният диалог между мен и тъпака. Не си заслужава. 🙂

току-що, "Саша" написа:

Остави го, и без това пяна излиза от устата му от яд след горният диалог между мен и тъпака. Не си заслужава. 🙂

Да, де... Личи си. На мен ми излиза "пяна от устата", а ти мен ме дириш из другите форуми... 😆
Баси жалкото подобие на човек. Даже и се хвали с това, че някой го комплексира и му дири "греховете" из останалите форуми. 😆

Мери си приказките, форумно посмешище...

ХАХАХАХАХАХА, кой го каза само? 😆😆😆😆😆😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Същата карикатура като останалите платени копейки

ХАХАХАХАХАХА, кой го каза само? 😆😆😆😆😆😆

Аз го казах. Тоя дето те кара, да ме дириш из "ГОНГ" и "Наука"... :) 

току-що, Zolin написа:

Същата карикатура като останалите платени копейки

За нищо друго не стават, освен да им се подиграваме. 😉 

:giggle1:

К'о стаа е копейдаци? С един рейс пред БНБ как я виждате да стане революцията ?

За нищо друго не стават, освен да им се подиграваме. 😉 

Мда. Вие се подигравате на нас, а не ние на вас... 😆

Това е положението, за огромно наше съжаление. Пределно е ясно, че го правят, за да махнат валутният борд и да могат, да теглят още и още заеми. Уж щеше икономически страната, да дръпне... сега вече дори не го и крият, че фактически всички приказки са били тинтири-минтири. И най-лошото е, че както се вижда... на абсолютно никой не му дреме, за българският народ и мнението му. Изключвам разни болни мозъци като тираджията, дето даже не знае какво е валутен борд и защо трябва да влизаме в Еврозоната.

преди 2 часа, Zolin написа:

Соц-бот

Това е комсомолеца Кокич.   Я кажи - ти колко месеца ще свикваш с Еврото.    Защо пак си последен?    Все си последен?  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.