Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 час, Belefor написа:

Типична откачалка и празна глава , да твърди , че Китай били изостанала държава от третия свят.... Промиването на единствената ти мозъчна клетка изобщо не е трудно. Една клетка ти е достатъчна под всеки пост да слагаш хилещ емотикон. За повече няма как.

Реално мен лично никой не ме е питал дали искам в ЕС! Нито дали приемам еврото като валута(не че имам нещо против евро-то).

Koй ше пита изостанала копейка като тебе за ЕС. А че нямаш идея защо и откъде имат развитие Китай също е очевадно.  Затва си копейка. 

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Поне имам мое мнение. Ти какво имаш?

Затва не ти се брои мнението от интерната.

Електората на левчето. Хора с развитие до 89г. и с билети в задния жеб за концерта на Кобзон   :giggle1:

Може да бъде изображение с един или повече хора, пари и текстово съобщение

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 8 часа, "Саша" написа:

Защо има таван на цените на някои стоки в Хърватия, еврото ли е виновно или спекулата?

Не съм ли обяснил в поста? Ще се научиш ли, да четеш с разбиране тая година? Щото постоянно трябва все нещо, да ти обяснявам, понеже грам не влагаш акъл в написаното от мен. И така и не разбрах - какво конкретно ще спечелим от влизането ни в Еврозоната? Щото над 200 пъти те питах, та изгарям от любопитство...

Протест срещу въвеждането на еврото пред БНБ :giggle1:

Може да бъде изображение с Бранденбургската порта и текстово съобщение

преди 1 минута, nusho73 написа:

Поредната простотия на Золина

Нуша крий рИкията и копейките:drunk:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

преди 3 минути, nusho73 написа:

Хвърляш ли евра ,през терасата?

Той ако имаше евро , щеше да си ги харчи с кеф, а не да виси тук по цял ден, да пише простотия след глупост, да влиза на всичките си никове и да се лайква един на друг, и ако види различен от неговия пост - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да сложи под него типичното ХАХА

преди 1 час, Zolin написа:

А че нямаш идея защо и откъде имат развитие Китай също е очевадно.

Това е една от по-ярките и големи простотии, които пишеш напоследък....

Все едно - "Знаеш ли защо и откъде имат развитие САЩ?"

преди 2 минути, Belefor написа:

Това е една от по-ярките и големи простотии, които пишеш напоследък....

Все едно - "Знаеш ли защо и откъде имат развитие САЩ?"

Копейка си и една гънка нямаш

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

преди 8 минути, nusho73 написа:

Хвърляш ли евра ,през терасата?

Не си виждал и имал евра няма и да видиш. 

преди 4 минути, Zolin написа:

Копейка си и една гънка нямаш

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

Не си виждал и имал евра няма и да видиш. 

Е, поне си лесно предсказуем. БОТ!

:giggle1:

Може да бъде изображение с пари и текст, който гласи '3AЛEBA 100 CTOлEBA 2018 rAO0000001 យាញ់ ఎసో มล E IIIII LNI 00 ΓΑΠΟ000001 08700 100 6AHKA A3rO A3 ro 3AnA3Иx, A BИE?'

току-що, Belefor написа:

Е, поне си лесно предсказуем. БОТ!

Бабо Ванго, ти ли си :drunk:

преди 2 часа, Belefor написа:

Щеше да работиш БЕЗ ПАРИ по 12 часа на ден за германците!

Ба, вероятно родата му нямаше да е минала теста за ариец и нямаше да съществува.

преди 2 часа, Zolin написа:

Протест срещу въвеждането на еврото пред БНБ :giggle1:

Може да бъде изображение с Бранденбургската порта и текстово съобщение

Мисля, че простаците против еврото не намаляват, но поне ги досрамява вече да си демонстрират простотията!!

no-Euro-1.png

преди 49 минути, Sliderum2 написа:

Ба, вероятно родата му нямаше да е минала теста за ариец и нямаше да съществува.

СССР ви асвабади и от Хитлер:giggle1:

преди 4 часа, Belefor написа:

Реално мен лично никой не ме е питал дали искам в ЕС! Нито дали приемам еврото като валута(не че имам нещо против евро-то).

Като започнете да пишете глупости, нямате спиране. Не разбрахте ли, че питането е пред урните за гласуване за народни представители. Искате да изземете правата на институциите ли? 

Като започнете да ходите повече хора на избори, платения вот ще бъде без значение. Няма как да си стоите вкъщи ( като @communismatic ) и да чакате друг да ви решава съдбата, а после да ревете, че било такова и онакова.

А пък тези, които са напуснали България въобще нямат думата. Те са избрали своя път и е вредно да се бъркат във вътрешните ни дела. Като теб, @Flashback , @Bubbles, и т.н.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Като започнете да ходите повече хора на избори, платения вот ще бъде без значение. Няма как да си стоите вкъщи ( като @communismatic ) и да чакате друг да ви решава съдбата, а после да ревете, че било такова и онакова.

Тая/Тоя па... Ае, жалко форумно нищожество, кой те бръсне теб за жив/а!? 😆

преди 27 минути, БаалБек написа:

А пък тези, които са напуснали България въобще нямат думата. Те са избрали своя път и е вредно да се бъркат във вътрешните ни дела. Като теб, @Flashback , @Bubbles, и т.н.

Точно ти ли ще обясняваш тук кой имал или нямал думата по каквото и да е?

Ти - най голямата опорка БЕЗ СОБСТВЕНО мнение. 

По добре спусни най- новия документ от 1950-80г и обяснявай простотиите си на золинчо и пламенчо. Другите нормални хора те отминават като експрес на пътническа гара!

Нито си ми купила компютъра, нито си ми платила интернета за да обясняваш кой какво има и няма право да пише тук!

Лиготиите ти край нямат!

Тези, които навремето 'ВЗЕХА' решение България да стане член на ЕС много отдавна не са на власт и вече почти не съществуват! 

преди 32 минути, communismatic написа:

Тая/Тоя па... Ае, жалко форумно нищожество, кой те бръсне теб за жив/а!? 😆

преди 3 минути, Belefor написа:

Точно ти ли ще обясняваш тук кой имал или нямал думата по каквото и да е?

Ти - най голямата опорка БЕЗ СОБСТВЕНО мнение. 

По добре спусни най- новия документ от 1950-80г и обяснявай простотиите си на золинчо и пламенчо. Другите нормални хора те отминават като експрес на пътническа гара!

Нито си ми купила компютъра, нито си ми платила интернета за да обясняваш кой какво има и няма право да пише тук!

Лиготиите ти край нямат!

И да пазите, и да не пазите лева, срокът му на годност е до 1 януари 2026 г. След това - всичко в евро. Това е положението, дорогие советские друзья. 🤣🤣🤣

И да не забравите - триото глупаци да сложите дежурното ха-ха под поста ми, че и аз да ви се порадвам!

преди 1 минута, БаалБек написа:

И да пазите, и да не пазите лева, срокът му на годност е до 1 януари 2026 г. След това - всичко в евро. Това е положението, дорогие советские друзья. 🤣🤣🤣

Аз нямам проблем с еврото.

Имам проблем с простите хора като теб, които вярват и се надяват да заличат всичко ценно, суверенно и мило в държавата България! 

преди 3 минути, Belefor написа:

Имам проблем с простите хора като теб, които вярват и се надяват да заличат всичко ценно, суверенно и мило в държавата България! 

- написа @Belefor от Република Южна Африка. 🤣🤣🤣🤣🤣

Твоите нелепици нямат край...Защо въобще се напъваш да пишеш тук. Нямаш думата, от далече няма никакво покрите. 

преди 9 минути, БаалБек написа:

- написа @Belefor от Република Южна Африка. 🤣🤣🤣🤣🤣

Твоите нелепици нямат край...Защо въобще се напъваш да пишеш тук. Нямаш думата, от далече няма никакво покрите. 

Ти като си отблизо какво покритие имаш? Празна кратуна и само копи/пейст на каквото ти пуснат отгоре. Кръгла нула!

току-що, Belefor написа:

Ти като си отблизо какво покритие имаш? Празна кратуна и само копи/пейст на каквото ти пуснат отгоре. Кръгла нула!

Ако си в България думите ти да имат някаква тежест. Дотогава комплексите може и на стрелбище да си ги изкарваш. 

:newspaper:

преди 2 минути, БаалБек написа:

Ако си в България думите ти да имат някаква тежест. Дотогава комплексите може и на стрелбище да си ги изкарваш. 

:newspaper:

Утре съм в Казанлък. Ако все още интересите ти са мъже и история може да се видим по на кафе...

току-що, В. Велев написа:

Утре съм в Казанлък. Ако все още интересите ти са мъже и история може да се видим по на кафе...

Стига, тя не е такова момиче... 😆

преди 1 час, Zolin написа:

СССР ви асвабади и от Хитлер:giggle1:

Ти значи съществуваш благодарение на СССР. Коленичи, другарю. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.