Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Защо целият форум ти се присмива?

преди 7 минути, Zolin написа:

Как няма да се радваш като си за присмех

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Защо целият форум се ебава с теб? 

преди 3 минути, Zolin написа:

целият форум ти се присмива?

ИСТИНАТА ЛАСНА! Българското евро е руско!:giggle1:

Може да бъде изображение с пари и текст, който гласи '_vepita 2d Моё открытие утра Ha купюрах € написано по-русски ЕВРО Вот это прикол 2017 BCE EBC EKP EKT ESB ЕКВ ECB ЕЦБ EZB ORCE 50 ስጢጦ 。 EURO'

преди 6 минути, parmobil написа:

Някой ще отговори ли какво лошо ни се случи след влизането в Шенген? Защото и по този повод имаше протести. И тук в темата.

Някой?

Готово бе: „Икономическа полиция, БАБХ и НАП конфискуваха 35 тона месо без документи и с неясен произход при операция в София. "

Сега си отговори на въпроса кой в България може да произведе 35 тона месо...каквото и да е ...и може да ти светне ламбата под каскета...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 часа, parmobil написа:

Тук се роптаеше и за влизанито ни в Шенген, нали така? Някой ще сподели ли от роптаещите какво лошо ни споходи?

И за самолетите роптаеха, после млъкнаха и за какво ли още не. Наказани в ъгъла. 

преди 2 минути, Proshark написа:

Готово бе: „Икономическа полиция, БАБХ и НАП конфискуваха 35 тона месо без документи и с неясен произход при операция в София. "

Сега си отговори на въпроса кой в България може да произведе 35 тона месо...каквото и да е ...и може да ти светне ламбата под каскета...

Къде вкара частен случай в общата картинка ! ? При която ни заливаха вълни от емигранти и какви ли не простотии

преди 34 минути, Zolin написа:

ИСТИНАТА ЛАСНА! 

Истината е ясна отдавна - целият форум се ебава с теб. Въпросът е: ЗАЩО

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Истината е ясна отдавна - целият форум се ебава с теб. Въпросът е: ЗАЩО

Защото си копейка 

Няма налично описание на снимката.

От синдиката на телефонните измамници уведомяват бабичките и съветските алкохолици с ТЕЛК, че от 01.01 започват да приемат само Евро.

преди 6 минути, Zolin написа:

Защото си копейка 

Целият форум се ебава с теб, защото аз съм бил едикаквоси?!? Що реши че съм чак толкова влиятелен тук?

току-що, ivottoshev написа:

Целият форум се ебава с теб, защото аз съм бил едикаквоси?!? Що реши че съм чак толкоз влиятелен тук?

преди 7 минути, Zolin написа:

От синдиката на телефонните измамници уведомяват бабичките и съветските алкохолици с ТЕЛК, че от 01.01 започват да приемат само Евро.

преди 3 часа, Flashback написа:

Нерде Шенген, нерде Еврозона!

Сравняваш ябълки с круши!

Аз лично бях твърдо "ЗА" Шенген и съм много доволен от този факт. Често летя от Стокхолм до София и тъй като няма директни полети, пътувам с прекачване и вече не ми се налага да минавам досадната втора проверка на транзитното летище. 

Наистина ли ще се правиш на луд, че точно в тази тема имаше протестиращи за влизането в Шенген? Ама защо ли питам, това вече не е на дневен ред. Както и за еврото ще забравите след няколко дни.

Но пак не разбрах от теб/вас - какви са предимствата от неприемането на еврото?

преди 13 минути, Zolin написа:

Ма това трябва да го пуснеш сред роднините си. Там има много съветски алкохолици - бивши комунистически номенклатурчици.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ма това трябва да го пуснеш сред роднините си. Там има много съветски алкохолици - бивши комунистически номенклатурчици.

Внимавай лесен си, под масата. А и си от махалата 

:giggle1:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Цитат

Първата година на България в евро се очаква да е със забавен икономически растеж и по-високи данъци

Каква изненада...

Цитат

Първата година на България в евро зоната се очаква да е с повишен икономически растеж и по-ниски данъци

Каква изненада....

преди 6 минути, "Саша" написа:

Каква изненада....

Защо ще вдигат данъците, умен тираджия? Какво ти е обяснението? Чакам още и да ми отговориш на въпроса за ползите от влизането в Еврозоната и как БВП-то и доходите са свързани с критериите. Щото нали съм "проста копейка" и "тъпак", та от три дни още не смееш, да ми кажеш истината... Докажи, че не си с акъл на невестулка поне веднъж в живота си... :) 

Бизнес активността в еврозоната се разшири през октомври до 29-месечен връх, тъй като доминиращият сектор на услугите нарасна солидно, показа окончателни данни от ежемесечното бизнес проучване на S&P Global и Търговската банка на Хамбург (Hamburg Commercial Bank).

Общият PMI индекс на S&P Global, включващ активността в промишлеността и сферата на услугите, се повиши през октомври до 52,5 пункта от 51,2 пункта през септември и над предварителен индекс на ниво от 52,2 пункта. Това е най-солидната експанзия на бизнес активността от май 2023 г. насам и сигнализира за забележимо ускорение спрямо слабия растеж, който характеризираше по-голямата част от 2025 г.

Това се случва на фона на голям тласък на бизнес активност в Германия (29-месечен връх), но също така е подпомогнато от положителните настроения в страни като Испания (10-месечен връх) и Италия (19-месечен връх). Междувременно Франция е единствената от водещите икономики в еврозоната, отчитаща свиване на бизнес активността до 8-месечен дъно.

Индексът PMI, определящ активността в сферата на услугите в еврозоната, се повиши през септември до 53,0 пункта от 51,3 пункта месец по-рано, което показва най-бързото разширяване в сектора от почти година и половина.

БНР

преди 14 минути, "Саша" написа:

Бизнес активността в еврозоната се разшири през октомври до 29-месечен връх, тъй като доминиращият сектор на услугите нарасна солидно, показа окончателни данни от ежемесечното бизнес проучване на S&P Global и Търговската банка на Хамбург (Hamburg Commercial Bank).

Общият PMI индекс на S&P Global, включващ активността в промишлеността и сферата на услугите, се повиши през октомври до 52,5 пункта от 51,2 пункта през септември и над предварителен индекс на ниво от 52,2 пункта. Това е най-солидната експанзия на бизнес активността от май 2023 г. насам и сигнализира за забележимо ускорение спрямо слабия растеж, който характеризираше по-голямата част от 2025 г.

Това се случва на фона на голям тласък на бизнес активност в Германия (29-месечен връх), но също така е подпомогнато от положителните настроения в страни като Испания (10-месечен връх) и Италия (19-месечен връх). Междувременно Франция е единствената от водещите икономики в еврозоната, отчитаща свиване на бизнес активността до 8-месечен дъно.

Индексът PMI, определящ активността в сферата на услугите в еврозоната, се повиши през септември до 53,0 пункта от 51,3 пункта месец по-рано, което показва най-бързото разширяване в сектора от почти година и половина.

БНР

Какво показва това? Че с приемането на еврото ще станем богати?!

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Той откъде да знае, аз го питах, що да приемем еврото, той даже няма отговор и за това... Само чете "Свободна Европа", до там му стигат възможностите на тираджията.

преди 11 минути, The Lone Star написа:

Ще станем богати ... на дългове!

Няма да се цепим от колектива, държавите в Еврозоната са свръхзадлъжнели, едва ли нас ще ни се размине, особено с крадливи и корумпирани вождове като Тиквата и Прасето. Ще опоскат държавата през следващите пет години, а след тях потоп.

преди 48 минути, Flashback написа:

Ще станем богати ... на дългове!

Така ще стане за вас платените- соц-съветски-тролове. Затова бягайте и се спасявайте в русия

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.