Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 4 минути, Zolin написа:

Така ще стане за вас платените

:getout: каза нацвъкалия 1600 поста за 2 месеца... :lol6:

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

:getout: каза нацвъкалия 1600 поста за 2 месеца... :lol6:

Kоле от русия ше ти пратят ли копейки за панелка на село от 76г

christine-lagarde.png

Кристин Лагард, ЕЦБ, на "Царя" в София, поздравява българския народ с историческия успех - въвеждането на единната европейска валута. Честито Българи!!!!

Първо НАТО, после ЕС, а сега и евро. Време е и Лукойл да разкараме и да си отдъхнем малко от руска зависимост.

преди 8 часа, БаалБек написа:

Първо НАТО, после ЕС, а сега и евро. Време е и Лукойл да разкараме и да си отдъхнем малко от руска зависимост.

Питах Умният Джоки, та искам да питам и теб... ти си долу-горе на неговият акъл, та... какво печели България от въвеждането на еврото? Само да не почнеш с поредица от тъпи въпроси и да изкараш, че аз не отговарям на твоите въпроси. Нали? Както всеки път... 😆

преди 9 часа, nusho73 написа:

Золина ще гръмне скоро и никой не може да и помогне.

https://www.dunavmost.com/novini/tsenite-u-nas-skochiha-s-64-samo-za-dve-godini

преди 8 часа, nusho73 написа:

Мишока, Золина сега ще изхили все едно и белите яйце.

Малката Нуша :drunk:

554181854_1522428712535196_4525500877437669060_n.jpg

преди 9 часа, Joss Bomon написа:

"Народна Сила" само за последните редици

Цитат

Европейската комисия потвърди, че е решила временно да задържи плащането на 215 милиона евро от Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) на България. В понеделник е било одобрено изплащането на 439 милиона евро за нашата страна, уточни говорител на комисията. Това предава кор. на БТА Николай Желязков.

Е, важното е, че като влезем в Еврозоната, това ще спре Путлер да ни нападне (според разни умнокрасиви). Сигурен съм, че Вовата сън не го лови, дали България ще приеме еврото.

Еврозоната не е за защита от Путлер, а за защита от нашата собствена финансова безотговорност. Ако това те дразни означава, че работи.

преди 3 минути, "Саша" написа:

Еврозоната не е за защита от Путлер, а за защита от нашата собствена финансова безотговорност. Ако това те дразни означава, че работи.

Стига бе човек? Пада валутният борд и това е защита от нашата собствена финансова безотговорност? Т.е. понеже сега вече ще станем много по-отговорни, ще теглим и още повече дългове, ще се вдигат и данъците, съответно и цените... но важното е, че еврото било защита от нашата собствена финансова безотговорност. Ти си най-умният тираджия сред ГЕРБерите, пак да го напиша. Даже не знам имаш ли някакво образование, сигурно и основно нямаш...

преди 6 минути, "Саша" написа:

Еврозоната не вдига данъци и цени, това го правят правителствата.

Да, има логика, да ти кажа. Ама падането на валутният борд, до какво ще доведе? Я виж в Chat GPT... очевадно не си в състояние, да отговориш самичък.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Вместо валутен борд към еврото, ще имаме директно самото евро. 

Кво? 😆😆😆😆

Е, да... Нали не можеш, да се аргументираш и нямаш никакво понятие, какви тъпотии пишеш... Ти си за освидетелстване, заклевам се...

току-що, communismatic написа:

Е, да... Нали не можеш, да се аргументираш и нямаш никакво понятие, какви тъпотии пишеш... Ти си за освидетелстване, заклевам се...

А ти за лудницата с еднопосочен билет. 😆😆😆

току-що, "Саша" написа:

А ти за лудницата с еднопосочен билет. 😆😆😆

Да, де... личи си кой е за лудницата. Та, затова и си правиш постоянно нови и нови акаунти и ме дириш из другите форуми (даже не ти стига акъла и да не се издаваш).

току-що, communismatic написа:

Да, де... личи си кой е за лудницата. Та, затова и си правиш постоянно нови и нови акаунти и ме дириш из другите форуми (даже не ти стига акъла и да не се издаваш).

И от къде време за тираджия като мен да те преследва в другите форуми и в този? 😆 Тираджиите разполагат ли с такова време? 😆 Тоя взе да се осъзнава. 😆😆😆😆😆

Ти нормален ли си ве? Нали ти сам писа, че си ми чел постовете из други форуми, какво съм бил писал за кирилицата там, как ме били осмивали... Ти изобщо помниш ли си тъпотиите, дето ги пишеш? Сега даже и се отрича от собствените си думи... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Ти с какъв ТЕЛК си, та си назначен за платен соц трол по форумите

преди 1 минута, communismatic написа:

какво съм бил писал за кирилицата там, как ме били осмивали... 

Факт! 

току-що, "Саша" написа:

Факт! 

Аха, сега е факт... Досега не беше факт. 😆😆😆😆😆

преди 1 минута, Zolin написа:

Ти с какъв ТЕЛК си, та си назначен за платен соц трол по форумите

Аха. И другия клоун на форума реши, да се обади...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.