Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Виж какво ,куха главо,аз по принцип съм "За" Еврото,но не на всяка цена...Искаше да ти се намери ,че Politico се съмнява ,че данните за България са манипулирани,ето намерих ти...Сега си легнал по корем и се чудиш как да изклинчиш,че си хванат в лъжа...Ама,то ти гласуваш за ГЕРБ...Тъй ,че защо ли се изненадвам и аз...

Виж сега умен Учен, ще бъда напълно честен и откровен с теб. Покажи ми къде съм написал, че съм гласувал за ГЕРБ или ..... абе дори ще се зарадвам само ако ми покажеш коментар, написан от мен, че ИЗОБЩО СЪМ ХОДИЛ ДА ГЛАСУВАМ. 

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 10 минути, "Саша" написа:

Това означава, че и ти потвърждаваш това, което казах Politico не твърди, че България е манипулирала данни. Politnico просто цитира мнение на Стив Ханке. 🤭  Можеш ли да ми покажеш къде в статията Politico се казва, че НСИ е манипулирал инфлацията? Ти ли дърпаш конците в коалицията на копейките или има друг? 🤔

474732209_1362943285022808_7805822827328260536_n.thumb.jpg.b084ea92326546f3ebf01334549027c8.jpg

преди 3 минути, "Саша" написа:

Покажи ми къде съм написал, че съм гласувал за ГЕРБ или ..... абе дори ще се зарадвам само ако ми покажеш коментар,

А,аз не се притеснявам да призная ако съм сбъркал...Ако не си гласувал за ГЕРБ,това си е добре за теб...Така е...

преди 5 минути, communismatic написа:

Относно манипулацията на НСИ... Ми, самият факт, че изкараха, че през месец април имало дефлация... Какво да коментираме повече. 

Няма нужда от допълнително напъване, и с евро и без евро нашите лидери ще намерят начин касичките да се пълнят. Народа пак ще изнемогва, както преди така и сега, българина още дълги години ще бъде манипулиран, защото все още не е готов за каквато и промяна, затова и еврото много го плаши, а всъщност, той е най-малкият проблем на фона на крадливата ни държавна политика.

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

А,аз не се притеснявам да призная ако съм сбъркал...Ако не си гласувал за ГЕРБ,това си е добре за теб...Така е...

Защо изобщо си позволяваш да мислиш, че АЗ се притеснявам, или пак започваме с измислици и въображение за нещата? 😆 Тоест, не можеш нито да покажеш, нито да докажеш, че аз съм изобщо съм гласувал, и в същото време твърдиш, че съм гласувал за ГЕРБ? 😆😆😆 Абе, как изобщо ги мислите тези небивалици? Да не казвам, че и ги внушавате на останалите потребители като ИСТИНА? 🤭

преди 9 минути, "Саша" написа:

че АЗ се притеснявам

Пхахаха, убеден съм ,че от нищо не се притесняваш...То човек трябва да има поне малко морал,за да се притеснява от нещо...Я,кажи пак, защо излъга за Politico...Или ти си по-умен от професор Стийв Ханке ?!

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Пхахаха, убеден съм ,че от нищо не се притесняваш...То човек трябва да има поне малко морал,за да се притеснява от нещо...Я,кажи пак защо излъга за Politico...Или ти си по-умен от професор Стийв Ханке ?!

Защо толкова срамно и позорно ИЗРЯЗА ЦЕЛИЯТ МИ КОМЕНТАР и остави само удобното? :lol6:  Стив Ханке, не беше ли този който каза, че и Евростат фалшифицира данни? 😆😆😆😆😆 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Стив Ханке, не беше ли този който каза, че и Евростат фалшифицира данни? 

много ясно че се фалшифицират данни

идеята на  ЕС е да вкара  Бг в еврозоната  за да е психо атака срещу русия и да кажет бг е европа и в нато

и русия уж да няма смелост да предприеме  военни действия

обаче вкарването на БГ в еврозоната ще доведе до  фалит на  ЕС защото  данните са фалшифицирани 

преди 11 минути, Лудият Учен написа:

Пхахаха, убеден съм ,че от нищо не се притесняваш...То човек трябва да има поне малко морал,за да се притеснява от нещо...Я,кажи пак, защо излъга за Politico...Или ти си по-умен от професор Стийв Ханке ?!

Пак ще те попитам, ти ли си този, който дърпа конците в коалицията на копейките? 

преди 6 минути, "Саша" написа:

Пак ще те попитам, ти ли си този, който дърпа конците в коалицията на копейките? 

Пфффф,а бе,престани да ме цитираш...Не желая повече да се цапам с теб...

в началото мислех че  БГ не трябва да приема еврото но сега  картинката ми се  изясни 

БГ така или иначе ще фалира нека да потопим и  ЕС на вуте да му е зле 

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Пфффф,а бе,престани да ме цитираш...Не желая повече да се цапам с теб...

Извинявай мило другарче, няма да правя повече така. 😆 Сега сериозно, виж кой първи започна, като цитира моят коментар, аз ли бях или ти ваше височество? 😆 Разбирам много добре, че изпитвате огромна трудност да отговорите дори на един от зададените от мен въпроси, за което най искрено ви се извинявам за причиненото неудобство. 😆 

Не, честно, не знам кака въобще има хора, които да се вързват на изказвания като тези измислици, които наподобяват рузка пропаганда? 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Кое е "руска пропаганда", ве, невестулко? Ти сериозно ли вярваш, че през месец април е имало за първи път инфлация у нас от 25 години насам? При това постоянно покачване на цените? Ти изобщо излизаш ли по магазините, ходиш ли по заведения? Или само караш тира и киснеш по форумите...

преди 1 час, "Саша" написа:

Това означава, че и ти потвърждаваш това, което казах Politico не твърди, че България е манипулирала данни. Politnico просто цитира мнение на Стив Ханке. 🤭  Можеш ли да ми покажеш къде в статията Politico се казва, че НСИ е манипулирал инфлацията? Ти ли дърпаш конците в коалицията на копейките или има друг? 🤔

Шефа на тролската централа се изпляка ...

Politico е медия и в случая отразява мнението на експерта Стив Ханке бе Дзверо. Медиите не могат да "твърдят" те информират.

Да не кажеш сега кой е тоя Стив Ханке ? Ма ... верно тоА пък къВ е като не пише в калдата. Плякарник. 

Чупката 🤣

Точно така, всички зимислици, въображение и внушениятата, които опитвате да направите са пропаганда. 😆 

току-що, nikssi написа:

Шефа на тролската централа се изпляка ...

Politico е медия и в случая отразява мнението на експерта Стив Ханке бе Дзверо. Медиите не могат да "твърдят" те информират.

Да не кажеш сега кой е тоя Стив Ханке ? Ма ... верно тоА пък къВ е като не пише в калдата. Плякарник. 

Чупката 🤣

Мнението на някой, не е критерий или ФАКТ. 

преди 40 минути, "Саша" написа:

Извинявай мило другарче, няма да правя повече така.

Баце, вчера аз те отсвирих, днеска и друг...

Чудя се ще останат ли изобщо хора тук, които да разнообразяват самотните ти часове по тир-паркингите в чужбинско :question:

Земи нещо да промениш в държанието си, щото накрая верно Фнимание ще ти обръщат само другите ти профили :bubblegum:

преди 2 минути, "Саша" написа:

Точно така, всички зимислици, въображение и внушениятата, които опитвате да направите са пропаганда. 😆 

Мнението на някой, не е критерий или ФАКТ. 

Тоя някой си да не е случайно Стив Ханке? 😁

Аз много искам, да разбера, как световноизвестният Стив Ханке е получил пари от Кремъл за да не допусне адски важната за Владимир Путин България до Еврозоната... Това предполагам ще е най-новата мантра на умнокрасивите от тоя форум. Майтапа на страна ама... само мега дебил, само някакъв тотален неудачник, дето по цял ден не излиза от къщата си/апартамента си, би повярвал, че във време когато цените постоянно растат у нас, та имало и месец на дефлация. Пиша го неслучайно, понеже в нашият форум имаше доста такива индивиди. Примерно... Иван Умния. След дълго мислене беше установил, че цените на горивата били по-ниски през въпросният месец.

току-що, ivottoshev написа:

Баце, вчера аз те отсвирих, днеска и друг...

Чудя се ще останат ли хора тук, които да разнообразяват самотните ти часове по тир-паркингите в чужбинско :question:

Земи нещо да промениш в държанието си, щото накрая верно Фнимание ще ти обръщат само другите ти профили :bubblegum:

Кво? 😆😆😆 Тоя все още не е разбрал, че нямам желание да съм му забавачка. 😆

току-що, "Саша" написа:

Глей къв галфон си. Аз ти давам съвет като на приятел, а ти пак напред с рогите...

преди 4 минути, communismatic написа:

Аз много искам, да разбера, как световноизвестният Стив Ханке е получил пари от Кремъл за да не допусне адски важната за Владимир Путин България до Еврозоната... Това предполагам ще е най-новата мантра на умнокрасивите от тоя форум. Майтапа на страна ама... само мега дебил, само някакъв тотален неудачник, дето по цял ден не излиза от къщата си/апартамента си, би повярвал, че във време когато цените постоянно растат у нас, та имало и месец на дефлация. Пиша го неслучайно, понеже в нашият форум имаше доста такива индивиди. Примерно... Иван Умния. След дълго мислене беше установил, че цените на горивата били по-ниски през въпросният месец.

Не е нужно Ханке да е получил пари от Кремъл просто цитираш човек, който от 10 години повтаря едни и същи обвинения за десетки държави. А ти ми кажи, ако инфлацията в България е манипулирана, защо нито Евростат, нито ЕЦБ, които проверяват данните ред по ред, не са открили проблем? Всички ли са платени от Кремъл или само когато пасва на тезата ти?

току-що, "Саша" написа:

Каква забавачка бе човек. Бъзикат се с тебе - не усещаш ли?

преди 1 минута, "Саша" написа:

А ти ми кажи, ако инфлацията в България е манипулирана, защо нито Евростат, нито ЕЦБ, които проверяват данните ред по ред, не са открили проблем?

Ми, ако беше прочел статията от "Политико" щеше да разбереш. Ама то акъл се иска...

преди 2 минути, "Саша" написа:

Всички ли са платени от Кремъл или само когато пасва на тезата ти?

Ти имаш ли акъл за пет стотинки? Кремъл за какво да им плаща по-точно? За това, че ще ни вкарат в Еврозоната? Ти малоумен ли си?

преди 2 минути, nikssi написа:

Каква забавачка бе човек. Бъзикат се с тебе - не усещаш ли?

Той кога е усещал нещо...

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, ако беше прочел статията от "Политико" щеше да разбереш. Ама то акъл се иска...

Ти имаш ли акъл за пет стотинки? Кремъл за какво да им плаща по-точно? За това, че ще ни вкарат в Еврозоната? Ти малоумен ли си?

Той кога е усещал нещо...

Ти прочел ли си методологията на Евростат или си решил, че статия в Politico автоматично доказва манипулация? Щото едно е журналистическо мнение, друго е проверка на данните от европейски одитори. Кажи, кои точно редове от методологията са нарушени? Ще ми покажеш ли поне един показател, по който Евростат е посочил нарушение. Само един. Или пак ще караш на обиди? Да почвам ли и аз с обиди?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.