Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 3 минути, цър-вул написа:

И що си мислиш, че народът иска да се въведе еврото? Това, че ти искаш не е представителна извадка за българския народ!

Какво значение има за теб това с каква парична единица ще платиш да кажем хляба? 

За мен няма никакво значение....

Едни искат да приемем еврото, други не искат, а има и такива на които не им пука. Аз съм против да се проведе референдум за еврото защото кой ще гласува на този референдум и как и дали няма да има манипулация на гласовете и много други!

• Отговори 12k
  • Прегледи 415,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 2 минути, Staff. написа:

Аз съм против да се проведе референдум за еврото защото кой ще гласува на този референдум и как и дали няма да има манипулация на гласовете и много други!

За изборите нямаш ли съмнения дали има манипулация и много други? Против референдума си не заради това, а защото ще покаже колко наистина искат еврото. А това няма да ти хареса.

преди 8 минути, Staff. написа:

Какво значение има за теб това с каква парична единица ще платиш да кажем хляба?

Паричната единица няма никакво значение. Ще се конвертира всичко по курс 1:1,95583(~1,96). Проблемът е в другите моменти, явяващи се следствие от присъединяването към законодателството.

преди 8 минути, Staff. написа:

Аз съм против да се проведе референдум за еврото

Защото за себе си си решил, че трябва да се приеме... И как според теб нежелаещите да изразят отношението си към присъединяването? На стадния принцип- накъдето овньо(кочът), натам и стадото?

току-що, The Lone Star написа:

За изборите нямаш ли съмнения дали има манипулация и много други? Против референдума си не заради това, а защото ще покаже колко наистина искат еврото. А това няма да ти хареса.

Грешиш!

Жестоко грешиш!

Няма такъв вариант да не ми хареса резултата от референдум за еврото.... какъвто и да е резултата ми е все едно!

Тоест за мен няма никакво значение паричната единица, и без това винаги имам евро в джобовете. Дали ще приемем еврото или не ми е все едно, ако го приемем разликата ще е, че в джоба няма да имам левове... 

преди 36 минути, Banesc написа:

кажи  честно вярно ли  мислиш че Радев е взел това решение на своя   глава  без някой да му каже?

мислех че сте сериозни хора в това сайтче 

от  ЕС искат да ни  откраднат пенсионния фонд от  50 милиарда

за да спасяваме  франция  от фалит

обаче нямаме 50 милиарда отдавна е изяден и изпит 

и е само на хартия 

и ако  приемем еврото  истината ще лъсне и  ще се изложим

затова пускат референдума

и  няма да приемем еврото

даже и народа да гласува   за еврото

ще барнат машинките  да  не го приемем

и   политиците ще се оправдаят 

еми народа не иска

и печатането на левове ще продължи 

Тука сме само пропадняци, остави, не се занимавай с нас. 

преди 7 минути, Staff. написа:

Грешиш!

Жестоко грешиш!

Няма такъв вариант да не ми хареса резултата от референдум за еврото.... какъвто и да е резултата ми е все едно!

Тоест за мен няма никакво значение паричната единица, и без това винаги имам евро в джобовете. Дали ще приемем еврото или не ми е все едно, ако го приемем разликата ще е, че в джоба няма да имам левове... 

Доста зор си даваш за нещо, което няма значение за теб.

преди 38 минути, ined написа:

Не знам за вас, ама на мене ми замириса на импийчмънт

въпроса на радев е скопен

дали искаме 2026

демек  каквото и да гласуваме  може да  го приемем 2027 итн

преди 8 минути, цър-вул написа:

Защото за себе си си решил, че трябва да се приеме... И как според теб нежелаещите да изразят отношението си към присъединяването? На стадния принцип- накъдето овньо(кочът), натам и стадото?

В другите държави как е?

Някой пита ли нежелаещите/не-съгласните по даден казус с референдум? В Русия провеждат ли се референдуми? Защо не попитаха с референдум хората дали са съгласни да нападнат Украйна? 

Има неща, които не се решават с референдум! 

В България имоти отдавна се купуват в Евро.   Би следвало да сме привикнали.   Само дето трикратно са поскъпнали за последните години.

преди 11 минути, attj написа:

Само дето трикратно са поскъпнали за последните години.

Само в големите градове и най вече София.

преди 23 минути, цър-вул написа:

Явно хомотът е метнат на врата:
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20473473

А защо за нас да е задължително, след като има държави, които са в ЕС, но не са приели еврото? 

преди 2 часа, Banesc написа:

кажи  честно вярно ли  мислиш че Радев е взел това решение на своя   глава  без някой да му каже?

Естествено че не е решил сам. Казали са му го 604000 българи, които се бяха подписали под такова искане.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Някой да попита доц. Цеков дали Дания и Швеция покриват критериите и ако отговорът е ''да'', въпросният доцент да обясни защо тези държави не са влезли автоматично в еврозоната.

Защото си нямат Радев, Гечев и Виденов.

преди 52 минути, ostavime написа:

А защо за нас да е задължително, след като има държави, които са в ЕС, но не са приели еврото? 

Ти виждал ли си договора? Един Господ знае какво са приели... 

преди 2 часа, Staff. написа:

Защо ЩЕ?

Вчера плащам и - ето бележката от ПОС терминала 

image.png.2119519f1a39742514103ad1af782c9f.png

Посочена е стойност „в лева BGN“, и „в евро EUR“!

преди 2 часа, цър-вул написа:

Паричната единица няма никакво значение. Ще се конвертира всичко по курс 1:1,95583(~1,96). Проблемът е в другите моменти, явяващи се следствие от присъединяването към законодателството.

И какви ще са „другите моменти“?

преди 2 часа, M.Николов написа:

Какво обясняваш на човек, който празнува деня на победата на 6 май?:D

... или на човек, който посреща Рождество Христово на 6 януари - по Юлианският календар. Който човек - явно е 100 години назад!

преди 1 час, ostavime написа:

Ето една малка държава като България. Дания.

https://european-union.europa.eu/principles-countries-history/eu-countries/denmark_bg

Дания е договорила клауза за неучастие в еврозоната и поради това не е задължена да въведе еврото. 

преди 59 минути, цър-вул написа:

Ти виждал ли си договора? Един Господ знае какво са приели... 

България е приела всичко през 2007 година Acquis communautaire (Аки комюнотер)

http://bg.euabc.com/word/12

Продажбите политици даже не са се пазаралили, подписали някакви клаузи - нищо.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Другарууии, с какво са ви почерпили вчера?

Каквото и да са ни почерпили, явно "носим" по-добре от това което употребяват гейпросащесср трололинките.

Цитат

Народното събрание трябва категорично да отхвърли, дори да не разглежда подобно предложение, защото то е противоконституционно, а има вече и решение на Конституционния съд. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод решението на президента да внесе предложение в парламента за провеждане на национален референдум за еврото. "Радев категорично не цели да пита народа за еврото, а иска да използва хората", заяви лидерът на ГЕРБ. Изявлението на Бойко Борисов беше излъчено на живо във Фейсбук.

Демокрация, права и свободи...

Евала на Румен Радев, поредното доказателство, че тоя човек, ако излезе на избори с негови хора (зависи и от това), направо ще помете и Дебели, и Тикви, и Дебили...

На всичкото отгоре България е длъжна да приема без упор, без съпротива, чинно и покорно, както в Османската империя, да приема бъдещите простотии отредени и наложени от ЕС.

Много е забавно как най-върлите "демократи" и "евроатлантици" от форума са най-върлите противници на идеята на Радев за "референдум"... 😆

Браво на президента!:yanim::yanim::yanim: Успя да възпали всичките предатели на България с българско гражданство. Сега предателите се чудят как да го свалят, нищо чудно и майдан да решат да спретнат.

Голям страх от този референдум.:giggle1::popcorn2::lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.