Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо Валкирия не е с бан?

Featured Replies

преди 3 минути, ostavime написа:

Не защитавам никой.

Ако не посочиш конкретен цитат и тема, в която те е нарекла лично теб мърша, ще си понесеш последстията за всички лъжи и обиди!

Аз мога да посоча и други цитати дето я обижда но имай педвид че Валкирия реагира на глупостите дет ги пише Анка

• Автор
Цитат

• Потребител
  • Интереси:Помня доброто дълго, злото-още по-дълго.

Поредната нощ  в която не спим. Взеха ги в цветущо здраве-върнаха ги живи мощи. Това, при положение, че на ден в Аза влизат над 1000 камиона храна, медикаменти. Почти ги влачеха докато ги качваха  и сваляха от сцената, където трябваше по принуда да участват в отвратителното шоу устроено от Хамас и неговото военно крило. Ал Джазира-богатият катарски канал, е закупил правата за ретранслация от Газа и ние седим и гледаме три часа как нарочно бавят освобождаването на заложниците, което мръсното племе нарича  свои пленници. Това разбира се е нарочно, зощото по -този начин смъква отговорност от това, че в последната част от примирието, ще ни върнат наши граждани в ковчези. Хора, които бяха отвлечени от своите домове, живи, здрави,ще се завърна в свещената земя мъртви, убити в плен. Двама от тримата освободени, може би още не знаят, че семейството на единия от тях е убито докато са го влачили към Аза. Още никакви новини за семейство Бибас-майката  и двете рижи момченца, които станаха символ. Хората казват по улиците -"Ако ни ги върнат в ковчези-превърнете Аза в  прах".

-----------------

Плана на Тръм  е напълно възможно да бъде реализиран. Това съвсем не е първото предложение по този въпрос. Правено  е много пъти, но засега никой от политиците не му обръщаше внимание. Повече от 75 години светът се опитва и помага на едно мръсно племе, шайка убийци и мародери. Те, не работят, нямат промишленост, не са създали нищо. Строителния им "гений" се изразява в това да построят тунели, които напълниха с оръжие,. Там държаха  и заложниците, някои от които застреляха  в упор. Йордания и Египет категорично отказват да приемат "братята" си палестинци. Солидарността свърши. Едните построиха тройна ограда, а другите разположиха танковете си по границата. Спомена за гостоприемството е много тревожен. Днешния крал на Йордания е бил малко дете, когато го евакуирали спешно през Исраел за Великобритания. В бункера, под земята  вместо  поставили негов двойник. Причината-метежа, който Ясер Арафат организира за да свали и убие неговия баща-крал Хюсеин. Йордания с мъка изгонва метежниците, затваря завинаги границата  и мършите се установяват в Западния бряг, който тогава е бил йорданска територия. В същото време в Египет, правителството успява да изпъди Хамас, който е бил част от Ислямски братя. Те се установяват в Аза. Останалото е известно. Нито един опит , тези мърши да бъдат приобщени към нормален живот не са успели. Те се раждат, израстват  и възпитават с идеята да убиват и нищо друго. Разселени сред други народи, да се научат да работят , да творят живота си сами-без да бъдат издържани от света на който омръзнаха. Сега е време, всички, които ги обичат, съчувстват да ги приемат. САЩ са категорични-тази порочна практика-четвърто поколение бежанци, които да бъдат изхранвани и да мързелуват  -няма да продължи!!! Спират се дотациите на всички организации, които се издържат с така наречения "палестински въпрос и палестински бежанци"  Сега е време, всички тук, които реват и съжаляват мърши, да отворят обятия и да приемат някои от тях. След година да ни пишат как се чувстват.

на 8.02.2025 г. в 9:03, Solly написа:

Теб някой кара ли те за спазваш Шабат?

Има изключения при спазването, има хора, които го спазват по различен начин, но мършата няма как да знае. Няма как да знае и смисъла на поздрава шабат шалом!

Целият Исраел е на улиците, а в диаспората никой не спи. Когато празнуваме живота-това е най-големия шабат.

•  

Заповядайте! @ostavime

преди 3 минути, Anneliese написа:

Заповядайте! @ostavime

Пак я свърши кат кучето на нивата демек никаква

преди 5 минути, Anneliese написа:

Заповядайте! @ostavime

незнам за другите потребители - но точно ти заслужаваш най много бана - заради отношението ти към всички потребители

• Автор

За обидата "мърша" трябва бан!:angry:

преди 6 минути, adersa написа:

Тука мъжете се обиждат цял ден нон стоп като започнем от любимият ми раздел хардуер дето там най-много обичат да си мерят пишките , та стигнем до политическият форум там научих ругатни дето до сега не бях чувал :D та ти сериозно ли ще сложиш. БАН на някоя пикла обидила друга пикла , ? Ако те обидя сега в темата ще ме накажеш ли ? 

Това, че съм максиално толерантен, не значи, че одобрявам откровени вулгарни и просташки писания. Обиждан съм безброй пъти, без да наказвам който и да било. Знам какво да коментираш разпалено и да кажеш някоя глупост. Изключително рядко прибягвам до това да наказвам. Мисля, че се вижда и не е тайна. Но както казах, на откровените простаци няма как да откажа почивка. Едно да ме напсуваш в спора, друго е безпринципно да ръсиш простотии. Мисля, че някак си с годините съм се научил да правя разлика и дори се дразня, когато някой пържи другия за глупости: Другарко, тоя ме скубе или ме щипе. 

Доста такива доклади има. 😄

преди 4 минути, Anneliese написа:

Заповядайте! @ostavime

Не виждам конкретно нещо към теб! 

• Автор

Думата "Мърша" не я ли видяхте? Тя беше за мен конкретно!:angry:

преди 7 минути, ostavime написа:

Обиждан съм безброй пъти, без да наказвам който и да било.

Аз също! :(

Постоянно го правят, 24/7! 

• Автор

Аз коментирах шабата и тя ми отговори с "мърша"!:angry:

преди 4 минути, Anneliese написа:

Думата "Мърша" не я ли видяхте? Тя беше за мен конкретно!:angry:

преди 12 минути, petie1 написа:

Пак я свърши кат кучето на нивата демек никаква

Това е отговора. 

Темата е приключена, а и е в разрзез с някои правила. 🧐

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.