Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Я да се преброим колко сме русофилите в тоя форум

Featured Replies

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Живее и работи в прогнилата Нидерландия, пие нациска немска бира и нагъва кифтета! 😂

Така е има много нацисти в Германия.

• Отговори 105
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Толкова си прост и вярваш на комунистическите пропаганди за "братята руси", дето само от любов към славянските си братя са дошли да ни "освободят". Със съдействието на такива като граф Игнатиев, тук с

• Вие пет годишни ли сте?

• Коркодила
    Коркодила

Живял съм и в Русия. Коми СССР. Най-хубавия живот имах там. Всеки ден Иванчо ,,сладкаря,, от Сливен ми носеше по една торта в нас. Ама истинска, а не с изкуствени боклуци. Цялото градче беше пълно с б

преди 39 минути, Колев 74 написа:

Че ти виждаш ли някой от тях да е на 50 години поне?

оня ден ги минах

преди 1 час, Коркодила написа:

Има доста предатели и родотстъпници. И във форума ги виждаме.

Има разни реджепи, щършели, мировци и друга подобна сг*ан, дето викат "крадеца вика дръжте четирихилядника" !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Накратко - май*цепродавци на квадрат!!!!  Ама Тръмпи им дръпна шалтера!

Следваща тема - колку сми гръмотнити русинуфили

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Няма как българин да бъде българофил. Това е простотия. Всеки един българин трябва да обича родината си. Който не я обича е предател. Родоотстъпник. Враг на народа.

Това е приложението.

Относно Россия. Поддържам думите на Ботев.

Ботев:

Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.

Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност“ и, когато ние пожела¬хме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от то¬ва намерение.

Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не голял“, не остави¬ха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея!…

Думите на Ботев ги намери в интерет, нали? Яко!

PS: Не бъркай царска Русия със сега.

• Автор
преди 46 минути, Rudy M. написа:

Да питам, от любопитство - в какво точно се изразява русофилството ти?

Например, защо не караш някоя мощна руска кола, Лада или Москвич, например? А си си купил и хвалиш кола, проектирана и създадена от нацисти? :D 

Нали се сещаш, че тия нацистки автомобили без руския петрол, ще стават само за декорация. Нарича се световен стокообмен.

преди 38 минути, ДзВяРа! написа:

Живее и работи в прогнилата Нидерландия, пие нациска немска бира и нагъва български кифтета! 😂

Нарича се световен стокообмен.

преди 5 минути, Коркодила написа:

Нали се сещаш, че тия нацистки автомобили без руския петрол, ще стават само за декорация. Нарича се световен стокообмен.

Колкото и да не се харесва на някои, навсякъде около нас има по нещо руско. Примерно във всеки комп има руски суровини и/или е произведен с помощта на руски енергоносители.

преди 18 минути, Коркодила написа:

Не се нарича световен стокообмен, а най-банално лицемерие.

преди 25 минути, *S197* написа:

Думите на Ботев ги намери в интерет, нали? Яко!

PS: Не бъркай царска Русия със сега.

Щом казваш. Но не виждам, кой знае каква разлика.

Сега да не ми причислите в групата на САЩ.

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Колкото и да не се харесва на някои, навсякъде около нас има по нещо руско. Примерно във всеки комп има руски суровини и/или е произведен с помощта на руски енергоносители.

Е те ся Дзвера си фърли компютъра.:lol6:

преди 24 минути, Коркодила написа:

Нали се сещаш, че тия нацистки автомобили без руския петрол, ще стават само за декорация.

Това добре, ама аз питам за колата. Защо не си купи руска кола?

Или си русофил само на приказки, ама в реалния живот гледаш далаверата?... :)

• Автор
току-що, Rudy M. написа:

Това добре, ама аз питам за колата. Защо не си купи руска кола?

Или си русофил само на приказки, ама в реалния живот гледаш далаверата?... :)

То по тая логика, ти ако не ползваш само български продукти не си българофил.

преди 4 минути, Коркодила написа:

То по тая логика, ти ако не ползваш само български продукти не си българофил.

Аз не съм българофил, никога не съм го твърдял.

И във въпроса ми няма логика, той е прост и директен. Защо не си купи руска кола? Ще отговориш ли?

преди 1 час, цър-вул написа:

Да си падаш по руснаци или по рускини едно и също ли е?

Хахахаххахахах!!!!!!!!!!

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Живее и работи в прогнилата Нидерландия, пие нациска немска бира и нагъва кифтета! 😂

АААААААААААААААААААААААААААА?!!?!?

Как така пропаднала...

Преди няколко дни ми тоя дето дори аватара си не може да напише - колко ХУБАВО И ПРЕКРАСНО било да се живее в Нидерландия!!!! Как така прогнила!!!!

преди 29 минути, Bubbles написа:

Е те ся Дзвера си фърли компютъра.:lol6:

Няма да го хвърли той! Неговото - е внос от...Китай. Поне го демонстира с разни фактури пред всички.

• Автор
преди 34 минути, Rudy M. написа:

Аз не съм българофил, никога не съм го твърдял.

И във въпроса ми няма логика, той е прост и директен. Защо не си купи руска кола? Ще отговориш ли?

Защото смятам, че немските са по-добри към момента.

преди 8 минути, Коркодила написа:

Защото смятам, че немските са по-добри към момента.

Япония номер 1. Немско в боклука. Хвърлям го веднага в боклука.

• Автор
преди 33 минути, Belefor написа:

Хахахаххахахах!!!!!!!!!!

АААААААААААААААААААААААААААА?!!?!?

Как така пропаднала...

Преди няколко дни ми тоя дето дори аватара си не може да напише - колко ХУБАВО И ПРЕКРАСНО било да се живее в Нидерландия!!!! Как така прогнила!!!!

Тоя дето ,,не може да си напише аватара,, нали му виждаш офиса. Кучетата лаят парите си вървят.

IMG_0996.jpeg

преди 18 минути, Коркодила написа:

Тоя дето ,,не може да си напише аватара,, нали му виждаш офиса. Кучетата лаят парите си вървят.

IMG_0996.jpeg

Хубав диван. Да  не струва повече от ЛЕГЕНДАРНИЯ ти гоуф.... .... .... .... .... ....

преди 49 минути, Колев 74 написа:

Няма да го хвърли той! Неговото - е внос от...Китай. Поне го демонстира с разни фактури пред всички.

Още по-зле тогава, ползва китайски комунистически стоки.

Българите се делят на русофили и руфофоби още от преди Освобождението, да си спомним за Добродетелната дружина и Млада България.

Но руфофилите изживяват истински катарзис няколко пъти. Първите русофили (включително и тези от Добродетелната дружина) засвидетелстват любовта си към Руската империя. След болшевишката революция, която практически унищожава империята, тези русофили стават отявлени антикомунисти и много от тях приютяват бягащи от СССР белогвардейци. Лека полека обаче, родните соц-носталгици започват да използват СССР и Русия като синоними, и "русофил" придобива значение за човек харесващ соца и СССР като водеща държава в Социалистическия блок. Често такива хора харесват хем СССР, хем Руската империя, което по принцип за нормално мислещ индивид е меко казано странно. 

Та, пребройте се, ама като се записвате, отбележете от кои "русофили" сте, от първите, от вторите, или от хибридните.

Аз много харесвам хубави славянки - чехкини, украинки, рускини и т.н.
Негърки от Англия, Франция и САЩ хич тамън изобщо не ми ги хвалете.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.