Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Я да се преброим колко сме русофилите в тоя форум

Featured Replies

преди 50 минути, Michigan111 написа:

Никой не защитава Тръмп, гледа си собствения интерес, или по- скоро на силите, които стоят зад него и зад всяка американска администрация. САЩ имат интереси, които са константа и за тях си работят последователно, без значение кой е на власт. Смяната на демократи с републиканци е понякога удобен момент да сменят подхода, от тоягата към моркова, или обратно. Сега хващат моркова, защото с тояга очевидно не става. Да наливат в Украйна е все едно да наливат в каца без дъно, крайния резултат ще е същия, но отложен малко във времето. Има чисто количесвено измерими причини за това - няма човечета, които да воюват. Или поне не достатъчно. От друга страна, ако сега не сменят подхода и продължат с тоягата, ще се изпусне момента от смяната на властта и очакванията, че републиканците са миротворци и диалогично-бизнес ориентирани и след година няма да има кой да захапе моркова. Украинците на фронта каквото можаха направиха, но очевидно ресурсите са на изчерпване. И е по- добре така, защото иначе съвсем ще се досъсипе Украйна. А сега има възможност да продължи съществуването си и то с излаз на Черно море, а програма макс на Путин беше да отреже черноморския излаз на Украйна.

Путин няма да спре войната, защото е напълно изкрейзил луд и ако не постигне целите си, които никой не знае какви са точно няма и да спре. За пред селяните целта му е "денацификация", за пред НАТО е "да спре НАТО да се разширява", а за пред света е да го помни в учебниците колко е велик. Русия има голям проблем с вертикалата на властта си и ако там не са останали да живеят само малоумни хора трябва да направят всичко възможно след като Путин гушне чемшира, да ограничат тази вертикала и еднолична власт в ръцете на един тиранин.

• Отговори 105
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Толкова си прост и вярваш на комунистическите пропаганди за "братята руси", дето само от любов към славянските си братя са дошли да ни "освободят". Със съдействието на такива като граф Игнатиев, тук с

• Вие пет годишни ли сте?

• Коркодила
    Коркодила

Живял съм и в Русия. Коми СССР. Най-хубавия живот имах там. Всеки ден Иванчо ,,сладкаря,, от Сливен ми носеше по една торта в нас. Ама истинска, а не с изкуствени боклуци. Цялото градче беше пълно с б

преди 4 часа, Michigan111 написа:

Да наливат в Украйна

Какво наливат бе, това е руска опорка.

Излезе на светло, че разходите по войната са 1 : 1 : 1 т.е. по равно за Украйна, САЩ и Европа.

Което е нормално, тъй като Русия е наш общ враг.

преди 6 часа, Rudy M. написа:

Не бе, аз просто се опитвам да разбера какво значи да си "русофил".

Цитат

Енциклопедичните и справочни издания определят русофилството като обич към Русия, към руския народ, руската култура, руската православна традиция. В колективното съзнание на българския народ, като психологически феномен русофилството възниква приблизително столетие след попадането ни под османско владичество и е свързано с надеждата за освобождение с помощта на руския народ, олицетворяван в мита за „Дядо Иван“. „Дядо Иван“ обаче не е митична фигура, а реална личност – Великият московски княз Иван III. 

;) 

Виж каква е "ролята" на въпросният Иван III, т.е. май ние "първо" сме освободили Русия. :) 

Да не говорим за Иван Грозни и т.н. 

Дали изобщо за Русия се явяваме орда към днешно време???

Как изобщо някой българин може да е русофоб??? 

До колко има славянски народи??? Все пак сме "13-та България" и определено украинския е хулигански език!!! :) 

Слава Русия!!! :)  

преди 15 часа, Коркодила написа:

Бегай ве мишка. Аз сега до само за два дена до бегето ще похарча тия 1500 евро, дето ти си кътал години да купиш тая кочина. И лятото като заведа лапето на златните и там още 3000 евро.

IMG_0998.jpeg

Ще ти остане ли нещо за един дубайски шоколад.....

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

тъй като Русия е наш общ враг.

Алоо по полека с НАШ общ враг - аз врагове нямам. Ти ако имаш пиши МОЙ враг!

току-що, Реджеп Иведик написа:

Чемодан, вокзал, Москва !!!

?

Не говоря руски и не съм симпатизант на Русия...

Не те не са ми и враг!

преди 4 минути, Belefor написа:

Не говоря руски

Начи си българска ватенка. Българските русороби по правило не знаят руски.

и не съм симпатизант на Русия

За малко да ти повярвам...

Вярвай си на каквото искаш - не ме бърка, но не ми слагай епитети - спазвай добрия тон! Аз не съм използвал епитети като пиша до теб!

Нещо българският език ти куца много - правиш ли разлика между 'не говоря руски' и не 'зная руски'...

• Автор
преди 18 минути, Belefor написа:

Ще ти остане ли нещо за един дубайски шоколад.....

Аз не ям такива помии

Вярвай си на каквото искаш

Ти си от вярващите. Даже руски не знаеш. Езика на врага. Как тогава се информираш за зверствата на рашистите, че и тон се опитваш да ми държиш. Предателска работа.

Русия официално обяви България за вражеска държава. Това са фактите. А ти си вярвай в каквото искаш.

току-що, Коркодила написа:

Аз не ям такива помии

Ти изобщо пробва ли си го , че го наричаш помия? На мен лично много ми хареса.

преди 3 минути, Belefor написа:

Вярвай си на каквото искаш - не ме бърка, но не ми слагай епитети - спазвай добрия тон! Аз не съм използвал епитети като пиша до теб!

20 стинки - са си 20 стинки...

Първо беше една седмица - слава Русия, после тихо два дена - явно е имало преговори и на финала - проговори украински.

максуданския кенефмайстор е същия. Даже по - зле, връща се и трие/преправя постове.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Даже руски не знаеш. Езика на врага.

То защото ти знаеш украински...

преди 5 минути, Belefor написа:

Кой е максуданския кенефмайсотор :) 

Той е с много титли - спектъра на просветата, аспекта на икономиката, експерта по урбанизация Кабул - Берлин,царя на Линукс контейнерите,завършилия изгорялото, подпис - не се чете, над 50 научни статии в престижното издание "Кенеф ли бе да го опишеш" на тема - мр Пропър или Меглио, и още много други, в най различни области.

преди 30 минути, Belefor написа:

Нещо българският език ти куца много - правиш ли разлика между 'не говоря руски' и не 'зная руски'...

Въпрос : Що си хабиш клавиатурата за този?

преди 1 час, Bubbles написа:

Въпрос : Що си хабиш клавиатурата за този?

А така. Пазете го, не се заяждайте с него, щото ше се фръцне и ше изчезне, пък аз имам бас да печеля и с кеф ще пийна едно уискенце за негова сметка 😁

преди 18 минути, ivottoshev написа:

А така. Пазете го, не се заяждайте с него, щото ше се фръцне и ше изчезне, пък аз имам бас да печеля и с кеф ще пийна едно уискенце за негова сметка 😁

Да го пазя? Блокирал съм го мнооого отдавна, още когато му изгърмяха бушоните покрай началото на ескалацията в Русия, човека не го слуша главата, нямам нищо лично към него, преди години беше свестен, но това е положението, стреса и емоциите не понасят всекиму.

преди 8 минути, BulgarianYouguart написа:

Русо-фил съм признавам 

Сакън такава бела, руса, синеока, ще накърниш атлантиците, дай нещо по-шоколадово по възможност от шестия пол.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Какво наливат бе, това е руска опорка.

Излезе на светло, че разходите по войната са 1 : 1 : 1 т.е. по равно за Украйна, САЩ и Европа.

Което е нормално, тъй като Русия е наш общ враг.

Пари и оръжие наливат. Или ако не ти харесва "наливат", можем да използваме "дават". Колко да е руска опорка, при положение, че Зеления колко пити обяснява, че американската помощ е жизнено важна. Пък то не било точно помощ.  Колко дава Европа Тръмп не се вълнува, вълнува се да вземе няколко пъти, това което САЩ са дали, защото те не са го дали случайно. Друже, никой не дава нещо за нищо. Единствено накрая Европа ще се окаже, че го прави. Иначе Украйна не виждам как ще даде наравно със САЩ и ЕС, наивно е да вярваш че в съвременния си вид украинската икономика е способна да финансира 1/3 от войната. И това не променя факта, че силите са на изчерпване и боеспособните хора намаляват и продължаването на войната само ще отложи неизбежния завършек, но при още по- лоши условия.

Иначе реално Русия и да иска, няма как да бъде пълноценен враг на Западния свят. Ако погледнеш демографията ше видиш, че и те, чисто количествено не са способни на експанзия. По- скоро, според мен, там е борба за оцеляване и войната в Украйна е точно за това, искат да приберат територии с руско езично население. Хубавото за нас е, че покрай войната се поизселиха от нашето Черноморие, че бяха почнали мини колонии да правят. Та, не мисля че и за нас има непосредствена опасност от Русия.

преди 12 часа, Rudy M. написа:

Не бе, аз просто се опитвам да разбера какво значи да си "русофил". 

В нормалното си ежедневие говорите ли на руски език?

Четете ли руска литература, гледате ли руски филми?

Този месец говорих тука у Белгия с три украинки на руски.
Гледам всеки ден руска телевизия през Интернет.

• 2 седмици по-късно...
на 27.02.2025 г. в 21:23, Белгиеца написа:

Този месец говорих тука у Белгия с три украинки на руски.
Гледам всеки ден руска телевизия през Интернет.

Руснаците за нищо не стават - музиката им е shit, филмите им са shit, игрите им са лайна, пък жените им за нула време стават на изгнили бабушки. 

България е затънала дупка, нищо чудно, че повечето от този прост народ са русофили. 

на 27.02.2025 г. в 19:50, Michigan111 написа:

Та, не мисля че и за нас има непосредствена опасност от Русия.

Явно историята не ти е силната страна. Целият ти пост се състои от глупости и руски опорки, но избрах да цитирам само това, щото е върха на малоумието.

Слава на Украйна !!!

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Явно историята не ти е силната страна. Целият ти пост се състои от глупости и руски опорки, но избрах да цитирам само това, щото е върха на малоумието.

Слава на Украйна !!!

украйна искала да влиза в  ЕС

съгласни ли са   да ядът салата  от скакалци ?

ядеш ли  салата от  скакалци ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.