Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

преди 4 минути, The Lone Star написа:

Всички мъже са еднакви...

Ами май е така.

• Отговори 598
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

преди 4 часа, BulgarianYouguart написа:

Ще пусна една много нетрадционна идея , надявам се няма да ви скандализира твърде много...
Заради дълбоката демографска криза от която народа ни май няма да се съвземе , защо не криминализираме аборта и ако коефицента на раждаемост се вдигне над 2.5 деца на жена , пак да позволим на жените да абортират децата си ? 

Най - много приютите да се напълнят .

преди 3 часа, BulgarianYouguart написа:

Ама жените ги абортират с еднолично решение по закон 🥶

Защото , обикновено мъжете изоставят жената ,барабар с децата ...

преди 4 часа, Сани написа:

За три години...дай пари за бензин, за да си търсел работа! Ами отиде при майка си в Плевен да си я търси...Само приказки слушах...аз  аз  аз ... И за 5 лева работа не е свършил. Но ако сме имали дете...е тогава....Какво? Ще гледам и дете и него и всичко. Мерси!

Лелче по полека ;) не всички мъже са такива. Просто си попаднала на кофти мъж....

• Автор

Странно защо дамите не решиха да ни осведомят в какво се корени привързаността им към аборта , но явно бъдещето на народа не им приоритет и си го искат.

преди 2 часа, Belefor написа:

Лелче по полека ;) не всички мъже са такива.

Лелче ще викаш на друга. Доста по-млада съм от тебе. Баш сте си еднакви. Егоисти и ако може друг да ви върши работата а вие да не правите нищо.

А автора да не говори глупости, че жените искаме аборт. Знае той как се прави аборт и какви могат да бъдат последиците!

преди 7 минути, Сани написа:

Доста по-млада съм от тебе.

Че 6 години разлика ли са? То и някой мъж е казал, че всички жени са еднакви, но не вярвам това да е вярно...

преди 10 часа, BulgarianYouguart написа:

Странно защо дамите не решиха да ни осведомят в какво се корени привързаността им към аборта , но явно бъдещето на народа не им приоритет и си го искат.

Не изпитвам нужда да отговарям на безпочвени обвинения. 

Не поставяй цялата тежест за бъдещето на нацията на крехките ни женски рамене, моля.

Дръж се като отговорен мъж и баща, жена ти ще ти роди колкото деца искаш.

• Автор

Къде са ми гаранциите за подобно нещо , ако жената еднолично може да извърши аборт без мое съгласие ? Вече се извади на показ че днешните жени имат твърде малко "любов" към мъжете и децата.

преди 8 часа, The Lone Star написа:

Че 6 години разлика ли са? То и някой мъж е казал, че всички жени са еднакви, но не вярвам това да е вярно...

Първо - не се обърнах към теб!

Второ - как точно ги разбра тези 6 години?

Трето - може и да сме еднакви , но има една съществена разлика. Ние без вас си можем, но вие без нас не можете. :) 

преди 11 минути, Сани написа:

Трето - може и да сме еднакви , но има една съществена разлика. Ние без вас си можем, но вие без нас не можете. :)

Така така... ама нали знаеш , че в световен мащаб жените са повече от мъжете като бройка. Така , че умната....или русата - избор голям :) 

• Автор
преди 19 минути, Сани написа:

Може ли да дадете малко повече информация относно как жените могат да живеят или съществуват без мъжете ? 

преди 9 минути, BulgarianYouguart написа:

Може ли да дадете малко повече информация относно как жените могат да живеят или съществуват без мъжете ? 

Ами много лесно! Първия тиквеник го изритах на 2 месец а втория на 4 тата година. Доста години вече си живея сама, имам си всичко, правя си всичко без да мисля за някой който или не му се работи и аз да го гледам, или хойка с разни кифли, и си ми е супер!

преди 21 минути, Belefor написа:

Така така... ама нали знаеш , че в световен мащаб жените са повече от мъжете като бройка.

Не ми е изтрябвал. Една съседка е на 55 има си дъщеря Забременя инвитро. И се чувства екстра.

Аз не мога да разбера, защо много мъже си мислят, че са абсолютно необходими на една жена?

• Автор

Да също бих отбелязъл че жените на запад в много по-големи количества практикуват замразяването на яйцеклетки и като станат стари костенурки си правят инвитро , щом са решили така да е. Аз обаче мисля че законово мъжа остава ощетен и е справедливо да легализираме "изнасилването" , а по нататък жената ако иска да прави аборт.

преди 52 минути, BulgarianYouguart написа:

Да също бих отбелязъл че жените на запад в много по-големи количества практикуват замразяването на яйцеклетки и като станат стари костенурки си правят инвитро , щом са решили така да е. Аз обаче мисля че законово мъжа остава ощетен и е справедливо да легализираме "изнасилването" , а по нататък жената ако иска да прави аборт.

Ти също можеш да си намериш донор на яйцеклетка и да си наемеш сурогатна майка, но теб явно те влекат криминалните действия.

• Автор

Доколкото знам мъжете не ги правят тези дейности и бюрократичния път е много по сложен вероятно напълно невъзможен , но честно казано съм традиционалист и не бих се възползвал от подобни извращения дори да ги позволят. Отиваме в сферата на нечовешкото като общество.

преди 3 минути, BulgarianYouguart написа:

Доколкото знам мъжете не ги правят тези дейности и бюрократичния път е много по сложен вероятно напълно невъзможен , но честно казано съм традиционалист и не бих се възползвал от подобни извращения дори да ги позволят. Отиваме в сферата на нечовешкото като общество.

Тогава мисли малко, преди да даваш такива опасни идеи. Не знаеш кой ще го прочете, кой ще се съгласи и кой наистина ще вземе да го направи.

Всякакви хора има.

• Автор

А да те питам един въпрос Greta , след като жената има право да абортира детето на една двойка  по собствено усмотрение , защо мъжа да не прави секс с която си иска жена по собствено усмотрение ? Тъй като си философ можеш ли да дадеш някакви етични или нравствени доводи ? 

преди 3 минути, BulgarianYouguart написа:

А да те питам един въпрос Greta , след като жената има право да абортира детето на една двойка  по собствено усмотрение , защо мъжа да не прави секс с която си иска жена по собствено усмотрение ? 

Първо, ако тя те обича и знае, че може да разчита на теб, тя няма просто да отиде и да ти абортира детето. Няма да отиде, защото не е правилно, без значение какво казва закона.

Второ, ако ти я обичаш, няма нужда аз да ти обяснявам, че като правиш секс с други, това дълбоко ще нарани твоята жена. Ти си решавай.

• Автор

Ама любовта между мъжете и жените изфиряса , затова се намсват - закони , бизнеси и бюрокрация , това е положение с което всички се съобразяваме.

преди 2 часа, Сани написа:

Ами много лесно! Първия тиквеник го изритах на 2 месец а втория на 4 тата година. Доста години вече си живея сама, имам си всичко, правя си всичко без да мисля за някой който или не му се работи и аз да го гледам, или хойка с разни кифли, и си ми е супер!

Не ми е изтрябвал. Една съседка е на 55 има си дъщеря Забременя инвитро. И се чувства екстра.

Аз не мога да разбера, защо много мъже си мислят, че са абсолютно необходими на една жена?

Мъжете не са абсолютно необходими на една жена - но и обратното също е важно - има жени донори на деца и т.н.

Идеята за жените и мъжете би трябвало да е да се допълват един друг а не да са 'абсолютно необходими' един на друг.

По въпроса за съседката ти - лично според мен това НЕ Е хубаво или правилно защото детето ще израстне само с един родител. Ще има само един пример в живота.... Не ми се мисли ако е момче какъв точно пример за подражание ще има и т.н....Против съм подобно нещо но това си е лично мое мнение - не го натрапвам. 

преди 7 минути, BulgarianYouguart написа:

Ама любовта между мъжете и жените изфиряса , затова се намсват - закони , бизнеси и бюрокрация , това е положение с което всички се съобразяваме.

Говори за себе си.

Щом вярваш, че любовта е изфирясала, какъв е този зор да правиш деца? Деца могат да се гледат с много или малко средства, но не трябва да се прави компромис с любовта и стабилността на семейството.

• Автор

Еми щом има клиники за инвитро , аборти , сурогатни майки и т.н е повече от ясно че любов няма , ти не искаш да се съобразиш с реалността в която живеем , от там идва и липсата ти на справедливост в преценката. Ние в България сме с около 70% разводи GET REAL WOMAN ! 

преди 7 минути, BulgarianYouguart написа:

Еми щом има клиники за инвитро , аборти , сурогатни майки и т.н е повече от ясно че любов няма , ти не искаш да се съобразиш с реалността в която живеем , от там идва и липсата ти на справедливост в преценката. Ние в България сме с около 70% разводи GET REAL WOMAN ! 

Според чичо Гугъл през 2023 в България разводите са около 25% къде ги видя 70%?

• Автор

мисля че беше тука ама трябва да го търся , има се предвид браковете в продължителност , средните разводи били около 50% в световен мащаб , а при нас 70% 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.