Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

Българската жена прави аборти още от началото на социализма когато е легализиран , като от тогава държавата признава за над 7-ем милиона клинични извършени аборта , това са само клиничните и отчетените , а тези които са се правили тайно или с технологии и химически средства няма как да се отчетат. През 2023 българката стана първа по клинични аборти - Тревожна статистика : България първа по брой на абортите в Европа - Новини от Dnes.bg за 2024 не съм видял резултати , но пак ще е начело ако не първа. Българските жени нямат любов или уважение към българските мъже , но защо мислите българките толкова обичат аборта след като той изобщо не е приятен за извършване ?

• Отговори 597
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Автор

Нас от училище ни водиха на сексуално обучение , въпреки че то се покрива в 7-ми клас биология , но явно липсата на любов към мъжете и децата си казва думата , сега не знам дали нововъведеното религиозно образование ще даде резултат , щото явно просто жените НЕ обичат...
Ама дано някоя жена да ни проясни каква е тази тенденция сред тях.

Обичат да абортират е пресилено твърдение. В повечето случаи се налага по една или друга причина да се прекъсне бремеността. Тук определено вина имат и мъжете.

преди 3 часа, BulgarianYouguart написа:

Българската жена прави аборти още от началото на социализма когато е легализиран , като от тогава държавата признава за над 7-ем милиона клинични извършени аборта , това са само клиничните и отчетените , а тези които са се правили тайно или с технологии и химически средства няма как да се отчетат. През 2023 българката стана първа по клинични аборти - Тревожна статистика : България първа по брой на абортите в Европа - Новини от Dnes.bg за 2024 не съм видял резултати , но пак ще е начело ако не първа. Българските жени нямат любов или уважение към българските мъже , но защо мислите българките толкова обичат аборта след като той изобщо не е приятен за извършване ?

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка. 

Днес е празник на България. Поне все още е. Излез от тоя форум и се разходи малко навън, Не те ли е срам поне малко теб и още няколко ненормалника в тоя форум само глупости да ръсите и да пишете. 

• Автор

През 2023 са първи посочил съм , а явно вие не сте гледали красивия български филм всичко е любов , иначе нямаше да задавате такива въпроси.

преди 6 минути, BulgarianYouguart написа:

През 2023 са първи посочил съм , а явно вие не сте гледали красивия български филм всичко е любов , иначе нямаше да задавате такива въпроси.

И какво по-точно си публикувал?! Къде са данните от европейския съюз за техните аборти? Аз такива не намирам. Намирам информация за абортите в Англия и там са по 600 на ден за 2017 година. 

От 2007 година по официална статистика намаляваме със 100 000 човека на година. Същевременно в клиникиите за реподпуктивна медицина ( тоест инвитро) заявките на двойки са скочили петорно. Нещо не ми се връзва с първото място по аборти.

И защо никой не взема под внимание колко аборта се правят при непълнолетни или пък колко смъртност има при ромското население, като там се продават момичета и забременяват на по 13 годишна възраст. 

Да вземе да се спреш, че не ви понясям простотиите. 

Да не говорим, че миналата година е имало над 21 милиона аборта, че пък и Франция го узакони конституционно.

Статията има назидателен тон, за това, че много жени не пият противозачатъчни.

Гинеколозите препоръчват мъжа да ползва презерватив, независимо от това дали жената пие противозачатъчни или не.

За да се стигне до бременност, са участвали двама.

Жената не е заченала нарочно, за да отиде после да направи аборт, защото много обича да прави аборти.

• Автор

Ще пусна една много нетрадционна идея , надявам се няма да ви скандализира твърде много...
Заради дълбоката демографска криза от която народа ни май няма да се съвземе , защо не криминализираме аборта и ако коефицента на раждаемост се вдигне над 2.5 деца на жена , пак да позволим на жените да абортират децата си ? 

преди 1 минута, BulgarianYouguart написа:

Ще пусна една много нетрадционна идея , надявам се няма да ви скандализира твърде много...
Заради дълбоката демографска криза от която народа ни май няма да се съвземе , защо не криминализираме аборта и ако коефицента на раждаемост се вдигне над 2.5 деца на жена , пак да позволим на жените да абортират децата си ? 

Трудна работа....

преди 21 минути, Емил Костов написа:

От 2007 година по официална статистика намаляваме със 100 000 човека на година

С около 50 000.

преди 8 минути, BulgarianYouguart написа:

Децата са колкото на жените, толкова и на мъжете.

Раждането е лесно. После трябва да ги храним и възпитаваме заедно.

преди 35 минути, Емил Костов написа:

И защо никой не взема под внимание колко аборта се правят при непълнолетни или пък колко смъртност има при ромското население, като там се продават момичета и забременяват на по 13 годишна възраст. 

Самата държава не прави такова разделение. И от това има немалко отклоняване от статистиката.

преди 17 минути, BulgarianYouguart написа:

Нали си чувал реплликата, че насила хубост не става. Няма как да криминализираш нещо, което не може да се криминилизира. 

преди 2 минути, The Lone Star написа:

Самата държава не прави такова разделение. И от това има немалко отклоняване от статистиката.

Това е ясно. Карам постналия темата да се замисли и да не прави гръмки заключения, че едва ли ние сме утайката в света.

преди 18 минути, The Lone Star написа:

С около 50 000.

100 са, но и 50 е лоша цифра.

преди 33 минути, Greta Simmer написа:

Статията има назидателен тон, за това, че много жени не пият противозачатъчни.

Гинеколозите препоръчват мъжа да ползва презерватив, независимо от това дали жената пие противозачатъчни или не.

За да се стигне до бременност, са участвали двама.

Жената не се е самооплодила, за да отиде после да направи аборт, защото много обича да прави аборти.

Това са глупости. Ползват се презервативи и се пият протовозачатъчни. Ако не вярваш отиди в една аптека или си направи труда да провериш като направиш една своя анкета. Пак ще кажа! Няма как да има аборти и да се увеличат инвитро процедурите.

За пореден път се убеждавам, че българския мъж е мноого "интелигентен"!

преди 15 минути, Greta Simmer написа:

После трябва да ги храним и възпитаваме заедно.

Да. Но на много български мъже това не понася. Той си мисли, че е достатъчно да работи (че на някои не им се и работи)да носи пари, да гледа телевизия и да мисли за колата...

п.п. А, и да пита какво има за ядене?

преди 10 минути, Сани написа:

Да. Но на много български мъже това не понася. Той си мисли, че е достатъчно да работи (че на някои не им се и работи)да носи пари, да гледа телевизия и да мисли за колата...

Недей така с лошо. 😄

Да поддържа колата също е полезна дейност.

По принцип във форумите не пишат омъжени жени, тъй като си имат достатъчно други занимания...

преди 13 минути, Greta Simmer написа:

Да поддържа колата също е полезна дейност.

Нали! А аз. да работя да пера да чистя къщата да готвя, да пазарувам да се занимавам с него. Той-директор. Пред телевизора или компютъра. А мерси. Три години работа не може да си намери защото той си търсел достойна работа! Видиш ли господина не може да работи какво да е! Хайде взимай си колата и изчезвай!

Ние сме обичали да правим аборти!  :angry:

преди 3 минути, Сани написа:

Нали! А аз. да работя да пера да чистя къщата да готвя да се занимавам с него. Три години работа не може да си намери защото той си търсел достойна работа! Видиш ли господина не може да работи какво да е! Хайде взимай си колата и изчезвай!

Ние сме обичали да правим аборти!  :angry:

За 3 години поне един път не ти ли смени филтрите на колата или някоя гума нещо.....

• Автор
преди 39 минути, Greta Simmer написа:

Децата са колкото на жените, толкова и на мъжете.

Раждането е лесно. После трябва да ги храним и възпитаваме заедно.

Ама жените ги абортират с еднолично решение по закон 🥶

преди 1 минута, Belefor написа:

За 3 години поне един път не ти ли смени филтрите на колата или някоя гума нещо.....

За три години...дай пари за бензин, за да си търсел работа! Ами отиде при майка си в Плевен да си я търси...Само приказки слушах...аз  аз  аз ... И за 5 лева работа не е свършил. Но ако сме имали дете...е тогава....Какво? Ще гледам и дете и него и всичко. Мерси!

преди 1 минута, Сани написа:

За три години...дай пари за бензин, за да си търсел работа! Ами отиде при майка си в Плевен да си я търси...Само приказки слушах...аз  аз  аз ... И за 5 лева работа не е свършил. Но ако сме имали дете...е тогава....Какво? Ще гледам и дете и него и всичко. Мерси!

Всички мъже са еднакви...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.