Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

преди 4 минути, BulgarianYouguart написа:

Еми щом има клиники за инвитро , аборти , сурогатни майки и т.н е повече от ясно че любов няма , ти не искаш да се съобразиш с реалността в която живеем , от там идва и липсата ти на справедливост в преценката. Ние в България сме с около 70% разводи GET REAL WOMAN ! 

Няма грам логика в това твърдение. 

Аз мога да приема, че ти вярваш, че няма любов. Но пак питам - за какво ти е да съзаваш деца, след като после ще ги отглеждаш без любов? Какво ще им дадеш и какво очакваш да получиш от тях, след като няма да ги научиш на любов? Гледай си живота и не се кахъри твърде много за прираста на населението. Ако погледнеш глобалната картина, населението на планетата се увеличава, а не намалява.

• Отговори 598
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

То какво да се каже като Илон Мъск не поглежда някои от децата си , а само праща адвокати да не дава издръжки .  Другите мъже гледат от него и хептен не дават . 

Една семейна клетка се основава на любовта и уважението , а на днешно време доста са егоисти и се получават разделения и всеки гледа себе си . 

Времената са такива че жените избират да си гледат децата сами , защото наистина има много мъже мързеливци , които не допринасят с нищо за семейството ...

Аборта е дошъл от западната култура. Иначе в Бразилия е забранен. Там бразилките за това без гума само от зад пускат.

на 3.03.2025 г. в 15:43, Сани написа:

За три години...дай пари за бензин, за да си търсел работа! Ами отиде при майка си в Плевен да си я търси...Само приказки слушах...аз  аз  аз ... И за 5 лева работа не е свършил. Но ако сме имали дете...е тогава....Какво? Ще гледам и дете и него и всичко. Мерси!

Вземи си куче. На кучето пари за бензин не му трябват.

преди 35 минути, Коркодила написа:

Аборта е дошъл от западната култура. Иначе в Бразилия е забранен. Там бразилките за това без гума само от зад пускат.

Вземи си куче. На кучето пари за бензин не му трябват.

Куче си имам! Мъж не ми трябва, дето не му се работи, не иска даже на пазар да отиде. Цял ден пред компютъра...търсел работа нашия! 3 години я търси тази работа. И иска непрекъснато пари за бензин, че трябвало да провери за една работа. Може би в Франция някъде! Хайде чупка. Три години го храня и обличам. Хайде при мама и тате на село, те да те хранят и гледат и да му викат че съм била не знам си каква, че съм го изгонила! А че го търпях три години, да не прави нищо. Боклука не искаше да изхвърли даже. Хайде чупка. Мъж на 42 години. А няма нужда повече.Първия пък , той с разни мастии ходеше да му харчат парите. А няма нужда. Мога си и сама.

Тия жени дето правят аборти, не го правят от хубаво. Заради някой мърльо!

преди 12 минути, Сани написа:

Боклука не искаше да изхвърли даже. Хайде чупка. Мъж на 42 години. А няма нужда повече.Първия пък , той с разни мастии ходеше да му харчат парите. А няма нужда. Мога си и сама.

Ех, ама и ти ги избираш едни... 🤭

преди 5 минути, Greta Simmer написа:

Ех, ама и ти ги избираш едни... 🤭

А избирала…. Мъжете решават. След мен знаеш ли колко тичаха. Сега съм доволен от избора си. Вярна, красива, с 20 години по-млада от мен. Домакиня, и най-важното знае кой кара влака и кой задава тон на оркестъра. Единствената негативна черта е , че много ме ревнува. И те както само млади момичета на по 18 години тичат след мен, и знае свободолюбивия ми характер има поводи да се притеснява.Даже  вчера сме имали годишнина, аз съм забравил, ама тя подарък ми купила и стихове ми написала. Все едно Орфей възхвалява БОГА на музиката.

преди 3 минути, Коркодила написа:

След мен знаеш ли колко тичаха.

Добре е че си вярваш!:lol6:

преди 21 минути, Greta Simmer написа:

Ех, ама и ти ги избираш едни... 

Ами ангелчета са от начало. А и бях млада и тъпа! Мъж ли? Или ще прави каквото трябва или чупка!

преди 15 минути, Коркодила написа:

А избирала…. Мъжете решават. След мен знаеш ли колко тичаха. Сега съм доволен от избора си. Вярна, красива, с 20 години по-млада от мен. Домакиня, и най-важното знае кой кара влака и кой задава тон на оркестъра. Единствената негативна черта е , че много ме ревнува. И те както само млади момичета на по 18 години тичат след мен, и знае свободолюбивия ми характер има поводи да се притеснява.Даже  вчера сме имали годишнина, аз съм забравил, ама тя подарък ми купила и стихове ми написала. Все едно Орфей възхвалява БОГА на музиката.

Нека има щастливи бракове, Крокодиле. На теб се пада честта и удоволствието сега да се погрижиш и за демографската криза.

• Автор
преди 48 минути, Сани написа:

Добре е че си вярваш!:lol6:

Ами ангелчета са от начало. А и бях млада и тъпа! Мъж ли? Или ще прави каквото трябва или чупка!

преди 10 часа, Banesc написа:

Сани ти да си  barbuncela  нещо сте ми еднакви ? 

Де да бях Барбара...Барби щеше да го изхвърли тоя веднага...Ама аз....жал ми стана...Какво щял да прави милия...тъпа патица.  Еднакви сме ти ,че и двете не обичаме такива типове. 

на 3.03.2025 г. в 11:33, BulgarianYouguart написа:

Българската жена прави аборти още от началото на социализма когато е легализиран , като от тогава държавата признава за над 7-ем милиона клинични извършени аборта , това са само клиничните и отчетените , а тези които са се правили тайно или с технологии и химически средства няма как да се отчетат. През 2023 българката стана първа по клинични аборти - Тревожна статистика : България първа по брой на абортите в Европа - Новини от Dnes.bg за 2024 не съм видял резултати , но пак ще е начело ако не първа. Българските жени нямат любов или уважение към българските мъже , но защо мислите българките толкова обичат аборта след като той изобщо не е приятен за извършване ?

Българките масово си правят аборти, защото са тъпички и не мислят много за бъдещето. 

на 4.03.2025 г. в 20:59, Коркодила написа:

Нещо са ти много диви фантазиите, гущерчо. 

Аборт се прави при нежелана бременност.

Българките въобще не обичат абортите ( не вярвам че има жена ,която да обича абортите ) . 

Но като стане бременност ,  защото примерно било по - хубаво без презерватив . За единия кеф се стига до аборт. 

Отделно , по - добре аборт отколкото , дете в приют, или детето да си пожелава за Коледа да се наяде хубаво .

Че българките обичали аборта наистина е пресилено твърдение... Аборт се прави по много причини - открито заболяване по време на бременност, нежела бременност (поради непазене), баща, който не иска детето, изнасилвания, финансови причини, възрастово ограничение и прочие и прочие..... А в същото време много жени искат да имат дете, но не могат. Много двойки прибягват до инвитро, защото искат да имат дете. Мислете преди да пишете...

• 1 месец по-късно...

А, каква изненада съм опущил. Мизогинец Храбър си направил още един "млечен" акаунт и пак развял знамето на "легалното изнасилване". А в едно друго битие намекваше, че имал две щерки. 

Що ти трее да се легализира...  Най-мноо те фане некой баща и ти пръсне вафлата. Или па да те диспансеризират при проктолозите в панделата. Чувал съм, че мноо си падат по тая девиация.

Къф живот трее си водил/водиш, за да се окажеш горд собственик на толкова ясно изразени обременености, ум да ти зайде. Тая тематика даже и при тролене е достатъчно показателна и зове не, ами  напрао крещи за специализирана помощ.

пп ония два акаунта (толко знам, извинявай, ако са повече) няма ли да наминат... да лайкнат нешо... да турят по едно рамо в задълбочен "триалог" по темата...

преди 1 час, lebel написа:

А, каква изненада съм опущил. Мизогинец Храбър си направил още един "млечен" акаунт и пак развял знамето на "легалното изнасилване". А в едно друго битие намекваше, че имал две щерки. 

Що ти трее да се легализира...  Най-мноо те фане некой баща и ти пръсне вафлата. Или па да те диспансеризират при проктолозите в панделата. Чувал съм, че мноо си падат по тая девиация.

Къф живот трее си водил/водиш, за да се окажеш горд собственик на толкова ясно изразени обременености, ум да ти зайде. Тая тематика даже и при тролене е достатъчно показателна и зове не, ами  напрао крещи за специализирана помощ.

пп ония два акаунта (толко знам, извинявай, ако са повече) няма ли да наминат... да лайкнат нешо... да турят по едно рамо в задълбочен "триалог" по темата...

Много ти Благодаря за това мнение ❤️

Снощи като четох ... останах толкова шокирана ... от ужасните неща, които прочетох, че наистина се възхищавам на себе си, как не се поддадох и не реших да отговарям.

А в случая твоето мнение ме обнадежди. 

Малко ми стана неудобно и жал (като съчувствие) към жената по-горе @Сани как се е опитала поне да защити, ако може така да се каже, честта на жените, които доста често нямат избор. И добре, че сме във времена, когато жени, които са преживяли или преживяват подобни трагедии, не се налага да застрашават живота си с най-различни отчаяни методи. Колкото и нехристиянско или по друг начин свързано с религията, да се тълкува като отнемане на живот, мисля че Господ-Бог е дал свободна воля, именно защото сме му любимите творения и носим отговорност за изборите си.

Тежка тема е. И не мисля, че мъже-те трябва точно да са тези, които съдят или вменяват някакъв вид вина на жените.

Просто отбелязвам. Не бих искала да влизам в полемики или диалог по тази тема.

• Автор
преди 2 часа, lebel написа:

Нямам други акаунти , но какво имате предвид под това млечен акаунт ? А вие сам знаете че жените правят аборти , дори с аргументи от " не искам да ми се развали фигурата" . Просто модерна култура създаде поколения жени които напълно изключват биологичните си функции от представата си за живот. Ето защо дори днес при коефицент на раждаемост около 1.5-ет аборта си върви с пълна сила в България. А жените го защитават на основата "свобода на избора".

преди 1 час, Maleficient написа:

Просто отбелязвам. Не бих искала да влизам в полемики или диалог по тази тема.

Да не би просто да искате да избягате от факта че модерните жени са жени без достойнство ?

на 3.03.2025 г. в 11:33, BulgarianYouguart написа:

Българската жена прави аборти още от началото на социализма когато е легализиран , като от тогава държавата признава за над 7-ем милиона клинични извършени аборта , това са само клиничните и отчетените , а тези които са се правили тайно или с технологии и химически средства няма как да се отчетат. През 2023 българката стана първа по клинични аборти - Тревожна статистика : България първа по брой на абортите в Европа - Новини от Dnes.bg за 2024 не съм видял резултати , но пак ще е начело ако не първа. Българските жени нямат любов или уважение към българските мъже , но защо мислите българките толкова обичат аборта след като той изобщо не е приятен за извършване ?

Абортът е фундаментално право на жената да прави това което желае със собственото си тяло - включително и да прекъсва нежелана бременност, когато тя е още в ембрионален стадий.

Причините поради които жената не желае да ражда могат да бъдат многобройни. Никой няма право да задължава жената да прави нещо против нейната воля, особено когато е свързано с нейното тяло.

на 12.03.2025 г. в 11:01, HelpMeGetOut1 написа:

Българките масово си правят аборти, защото са тъпички и не мислят много за бъдещето. 

Напротив, аборт се прави именно защото се мисли за бъдещето! Представете си какво ще стане ако жените не правеха аборти, а раждаха безразборно деца, за които не могат да се грижат.

Деца трябва да се зачеват и раждат осъзнато! Т.е. само тогава, когато жената е готова да стане родител и има условия, възможности желание да се грижи за детето, което ще роди, като му създаде оптималните условия за живот!

• Автор

Ама като признаем това "право" на жената трябва да признаем и правото на мъжа да е господар на собственото си тяло , тоест ако иска да си слага тялото в женското тяло да може да го прави без да влиза в затвора." My body my choice"! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.