Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

преди 19 минути, isi-to-fi-a написа:

? Кой знае какъв си пръцко и дрислъо, ама виж жените пърдяли и т.н. мале, мале , тцтц..... Няма ли кой да махне тази скапана тема вече ??????

на мъжете е позволено

ама жените се правите че не ходите до   тоалетна до такова ниво ви е стигнала лъжата и измамата

преди 21 минути, isi-to-fi-a написа:

защото имам съвест

е айде кажи истината

слагаш ли червило боядисваш ли косата и ако го правиш с каква цел ?

преди 2 минути, Solly написа:

Тези които се запускат, не уважават първо себе си!

НЕ!

просто стават нормални в естественото си състояние!

• Отговори 597
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

преди 12 минути, Banesc написа:

Аз го правя! И, какво от това?

Целта е да не изглеждам запусната!

Според теб, ако една жена е запусната - е лошо, ако се поддържа - пак не си доволен!

Угодия няма за вас! Затова си стойте без жени!

преди 2 минути, Banesc написа:

защо ?

да  скриеш че си  баба ?

Не, за да не изглеждам запусната, защото според теб, която жена не го прави е запусната.

преди 1 минута, Solly написа:

Не, за да не изглеждам запусната, защото според теб, която жена не го прави е запусната.

демек искаш да си боядисаш косата и гримираш за да не изглеждаш запусната 

и какво ще стане  ако излеждаш запусната ?

току-що, Banesc написа:

демек искаш да си боядисаш косата и гримираш за да не изглеждаш запусната 

и какво ще стане  ако излеждаш запусната ?

Не харесвам запуснати хора - нито жени, нито мъже! 

преди 4 минути, Solly написа:

Не харесвам запуснати хора - нито жени, нито мъже! 

да обаче това е субективно

може да си мислиш  че не си запусната да правиш някакви неща обаче да си запусната 

преди 27 минути, Banesc написа:

да обаче това е субективно

може да си мислиш  че не си запусната да правиш някакви неща обаче да си запусната 

Няма как да е субективно нещо, което има точно определено значение.

Думата запуснат е синоним на изоставен, занемарен.

На теб ако ти харесват занемарени жени, които не се грижат за своята външност, е друг въпрос.

Аз обичам да изглеждам добре, дори когато съм сама. Не обичам немарливи хора.

Ако си немарлив към външният си вид, ще си немарлив към всичко в живота - дори към отношенията си към другите.

Моят съпруг също не е запуснат и занемарен и се грижи добре за външният си вид.

Запуснатите хора освен че са немарливи, са и нечистоплътни. В моето обкръжение такива хора няма.

Безполезно е да убеждаваш женомразеца в своите качества, той е неспособен да ги види. За него жената е низше създание, родено да се подчинява и служи на мъжа, като винаги му е на разположение и в същото време трябва да го боготвори. 

Опасно е, когато си намери жена. И си намира. Тя е красива, умна, мила - тя е различна, но само докато не стане "като всички останали". 

преди 4 часа, Solly написа:

няма опредлено значение 

определеното значение е  в твоя мозък 

пръскаш ли се с прафюм и дезодорант ? 

преди 3 часа, Greta Simmer написа:

За него жената е низше създание, родено да се подчинява и служи на мъжа, като винаги му е на разположение и в същото време трябва да го боготвори. 

Опасно е, когато си намери жена. И си намира. Тя е красива, умна, мила - тя е различна, но само докато не стане "като всички останали". 

факт е че мъжете са по- умни от жените

тук таме има някоя умна жена но е   занемарена за да компенсира  с интелект

щото не може жена  хем да е умна хем да не е занемарена 

щото жените на  25 започват да стават лелки   а на 40 бабки 

и отнема 2-3 часа на ден  да се гримират

реално  умна жена няма да си  губи времето всеки ден за  такива неща и ще си живее живота 

тук  сте просто феминистки 

дато се мислите че сте равни на мъжете та и отгоре 

за тва ми харесва шериата 

щото жената си е на правилното място 

а тук държавата е на това дереже в упадък  и демографска криза

след 10-20 години ще разберете че съм бил прав по трудния начин

когато живота ви очука 

като градушка  гнила  круша 

преди 7 минути, Banesc написа:

пръскаш ли се с прафюм и дезодорант ? 

:lol6:

щото не може жена  хем да е умна хем да не е занемарена 

за тва ми харесва шериата 

на 3.03.2025 г. в 12:33, BulgarianYouguart написа:

Българската жена прави аборти още от началото на социализма когато е легализиран , като от тогава държавата признава за над 7-ем милиона клинични извършени аборта , това са само клиничните и отчетените , а тези които са се правили тайно или с технологии и химически средства няма как да се отчетат. През 2023 българката стана първа по клинични аборти - Тревожна статистика : България първа по брой на абортите в Европа - Новини от Dnes.bg за 2024 не съм видял резултати , но пак ще е начело ако не първа. Българските жени нямат любов или уважение към българските мъже , но защо мислите българките толкова обичат аборта след като той изобщо не е приятен за извършване ?

Не смятам, че българките обичат аборта, но допускам, че  много българки да не могат да казват "НЕ"  на секс без подходящи контрацептиви, което е безкрайно неразумно и от двете страни, но ако българката каже "НЕ", то и българинът няма да има как да създаде дете, което после да бъде абортирано. Така че отговорността е многостранна - родителите на българката не са я научили да казва твърдо "не", подкрепено с подходящите действия /бездействия/, българинът не е научен да мисли разумно и се поддава на първосигналните  си пориви без да включва главния си  мозък в целия този процес и  последствията и от това засягат кого кого - ми българчето, кого друг. 🙁

преди 11 часа, Banesc написа:

на мъжете е позволено

ама жените се правите че не ходите до   тоалетна до такова ниво ви е стигнала лъжата и измамата

е айде кажи истината

НЕ!

просто стават нормални в естественото си състояние!

ЩЕ ти отговоря най-честно - не си слагам червило, не се боядисвам още ), защото нямам нужда от боядисване, нито се гриирам - значи следва да съм запусната така ли ? :) Когато ми се  пърди я спокойно си пърдя пред мъжа ми , защото и той си пръцка :) Като ми се пикае никога не се крия, че отивам до кенефа .....Това са съвсем нормални човешки нужди, е виж вече ако се изпърдиш на обществено място става лошо хаха :) А знаеш ли, че е здравословно дори да пърдиш - така се освобождаваш от въздуха в стомаха си, който ако не го изпръцкаш води до стомашен дискомфорт - съчувствам  ти , как ли се стискаш да не би случайно да пръцнеш пред жена си :) Айде да отворим тема за пърдянето : ) Други въпроси имате ли , господин женомразецо :)

преди 10 часа, Solly написа:

Думата запуснат е синоним на изоставен, занемарен.

На теб ако ти харесват занемарени жени, които не се грижат за своята външност, е друг въпрос.

Аз обичам да изглеждам добре, дори когато съм сама. Не обичам немарливи хора.

Ако си немарлив към външният си вид, ще си немарлив към всичко в живота - дори към отношенията си към другите.

Моят съпруг също не е запуснат и занемарен и се грижи добре за външният си вид.

Запуснатите хора освен че са немарливи, са и нечистоплътни. В моето обкръжение такива хора няма.

Но.... тук изобщо не съм съгласна с теб, въпреки, че досега бях съгласна с всичките ти коментари, тук обаче - не, не слагай всички под общ знаменател. 

преди 5 часа, Banesc написа:

дато се мислите че сте равни на мъжете та и отгоре 

Разбира се, че сме отгоре.... Жената не стига, че ви гледа детето, готви ви, пере ви, чисти ви, ходи на работа, пазарува, и понякога върши и мъжката работа вкъщи, защото вие повечето само лежите след работа и не подхватате нищо с което да помогнете малко от малко на жена си.... НЕ говоря за себе си - моя съприг е най-добрия и милия мъж на цялата планета, не можеш да му стъпниш и на малкия пръст, говоря за останалите 95% мъже, които само лежат , пият бира и гледат тв докато жената им върши всичко и им слугува - така че - да 0 жените сме не само на вашето ниво , но и над вапето. Когато се научите да ги уважавате и да уважавате труда им - тогава давайте квалификации кой е по-отгоре и т.н. И чак товага им казвайте дали да правят аборт или не. Докато ние ви слугуваме във всичко вие нямате думата . Точка :)

преди 5 часа, Мери) написа:

но ако българката каже "НЕ", то и българинът няма да има как да създаде дете, което после да бъде абортирано. 

повечето мъже не знаят значението на думата НЕ (като този тука в темата дето ръси идиотщини) и за жалост за това има и повече аборти...... 

• Автор

Изглеждаш много лично засегната от темата. 
И как изобщо си сигурна че мъжа ти е най-добрия на планетата ? Съмнявам се дори да е в топ 10-ет най-добри мъже на планетата ! Щом те търпи пък може да е в топ 100 най-добри мъже на планетата.

преди 1 час, isi-to-fi-a написа:

повечето мъже не знаят значението на думата НЕ (като този тука в темата дето ръси идиотщини) и за жалост за това има и повече аборти...... 

Много добре знаят, ако им кажеш, ще правя секс с теб само,   ако си с презерватив, ако нямат, отиват и си го купуват на минутата. 😉 

преди 1 час, isi-to-fi-a написа:

Но.... тук изобщо не съм съгласна с теб, въпреки, че досега бях съгласна с всичките ти коментари, тук обаче - не, не слагай всички под общ знаменател. 

тя е женомразка 

обаче

се  изяснете какви са стандартите за разпуснатост

и не ми се отговори на въпроса с дезодаранта и  парфюма

който си слага или не слага парфюм разпуснат ли е ?

е тука и  @Муца  може да сподели мнение 

преди 4 минути, Banesc написа:

тя е женомразка 

обаче

се  изяснете какви са стандартите за разпуснатост

и не ми се отговори на въпроса с дезодаранта и  парфюма

който си слага или не слага парфюм разпуснат ли е ?

е тука и  @Муца  може да сподели мнение 

Да. Макар, че ако един мъж е много красив, може и само баня и чисти дрехи. 

Красотата притъпява сетивата понякога. 😄

преди 1 минута, Муца написа:

Да. Макар, че ако един мъж е много красив, може и само баня и чисти дрехи. 

Красотата притъпява сетивата понякога. 😄

за жалост  на жените след 20  г  им трябва постоянен  грим 

преди 6 часа, isi-to-fi-a написа:

ЩЕ ти отговоря най-честно - не си слагам червило, не се боядисвам още ), защото нямам нужда от боядисване, нито се гриирам - значи следва да съм запусната така ли ?

Разбира се, не е задължително всички да се гримират, дори не е задължително да се правят на клоуни с тежък грим, но лекият грим подчертава красотата на жената. Разбира се, че има жени които не се гримират, но това е техен личен избор. Познавам такива на които не им отива грим, затова не ползват.
Въпросът тук беше, че според него, тези които не се гримират и не боядисват косите си, били запуснати. 
Та в този смисъл, тези които се гримират и боядисват косите си, са били фалшиви, а тези които не го правят били запуснати. Средно положение няма!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.