Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

току-що, isi-to-fi-a написа:

да, явно по себе си съдиш :)

така е ям домати  от магазина щото ми излизат по евтино

трябва иначе да им слагам колци 

садя картофи и царевица 

• Отговори 597
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

преди 1 минута, Banesc написа:

така е ям домати  от магазина щото ми излизат по евтино

трябва иначе да им слагам колци 

садя картофи и царевица 

а тогава тези 4дка какво ги правиш, само ги прекопаваш ли :) ?

току-що, isi-to-fi-a написа:

а тогава тези 4дка какво ги правиш, само ги прекопаваш ли :) ?

нали съм написал  царевица и картофи 

и слънчоглед но врабчетата много  го ядът  и няма смисъл 

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар :)

475981132_597950019868001_4499243727929379400_n.jpg

преди 3 минути, isi-to-fi-a написа:

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар :)

475981132_597950019868001_4499243727929379400_n.jpg

къде  се пада юг на снимката ?

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Там, от където е снимала.

мисля че от дясно но не съм  сигурен

по какво прецени ?

току-що, The Lone Star написа:

Там, от където е снимала.

Не ;) Там откъдето съм снимала е изток ;) Открийте къде е юг :)

преди 1 минута, isi-to-fi-a написа:

а камерата огледален образ ли дава или  реален ? :)

преди 1 минута, isi-to-fi-a написа:

Ако си снимала от изток, то юг ти се пада отляво.

току-що, The Lone Star написа:

Ако си снимала от изток, то юг ти се пада отляво.

да, където се виждат другите къщи.

а камерата огледален образ ли дава или  реален ? :)

реален образ разбира се. Тя няма функция за огледален, или поне на задната не съм открила, ако така се води, онази за селфита има, но другата -не

не си си  насадила правилно даматите единия ред слънцето ще ги изгори 

Не се кахъри, снимката ми е от 2023 година и имаше супер много домати :) А и за тази цел хората са измислили разни нещица за предпазване от слънцето :) Лека ви нощ :)

разположението на реда  домати трябва да е юг -север 

преди 7 минути, isi-to-fi-a написа:

е се кахъри, снимката ми е от 2023 година и имаше супер много домати

имало е домати ама половината са дали фира 

да знаем, че си злобар :) просто защото нямаш никакви 4дка и висиш нонстоп в калдата.ком :) Не си ми забавен вече, казах ти = довиждане и сбогом :)

преди 3 минути, Banesc написа:

истината е злобна 

Изчезвай вече :) Не мисля дори и да ти отговарям повече на злобните писания :) Когато видип 4дка градина тогава ми пиши отново :) И когато произведеш нещо със собствените си ръце, не само да държиш бирата в тях :) То бива бива злоба ама ти направо ще се пръснеш от нея.... АМ пръсни се - оше по-хубаво :)

преди 2 минути, isi-to-fi-a написа:

Изчезвай вече :) Не мисля дори и да ти отговарям повече на злобните писания :) Когато видип 4дка градина тогава ми пиши отново :) И когато произведеш нещо със собствените си ръце, не само да държиш бирата в тях :) То бива бива злоба ама ти направо ще се пръснеш от нея.... АМ пръсни се - оше по-хубаво :)

даже са 5 декара ама забравих да ги броя понеже ми е  до къщата и винги съм го прекопавал  и съм забравил 

произвеждам картофи и царевица

е такова като твойто дворче малко по- голямо

не е  хубаво да има завист

изяжда душата 

преди 8 часа, Banesc написа:

знам че е вярно 

Няма как да е вярно. Това е твоето отношение, а не истината.

Вярно е само, че пишеш лошо за жените и хубаво за мъжете. Дали го пишеш, за да дразниш, или защото наистина не харесваш жени, а харесваш мъже - само ти знаеш.

преди 1 час, Greta Simmer написа:

Вярно е само, че пишеш лошо за жените и хубаво за мъжете. Дали го пишеш, за да дразниш, или защото наистина не харесваш жени, а харесваш мъже - само ти знаеш.

Или просто да убива време докато цоца бира :)

преди 9 часа, Banesc написа:

не е  хубаво да има завист

изяжда душата 

завистта е в твоята душа, и за кое точно да ти завиждам - за елемнтарното ти мислене и за това, че плюеш по жените и нямаш жена ли и , че си въобразяваш че дворът ти е 4 дка, а той е 2 :) , ако изобюо имаш двор..... защото сам се издаде като каза, че е малко по-голям от моя, ама моя колко мислиш че е това което съм снимала- така като го гледаш :) Така си фантазираш, че дори и ти не си вярваш и само плюеш и злобееш по другите - на това ли да ти завиждам.... хахаааааа. Или на това, че наливаш бира нон-стоп :)Аз не виждам причина да ти завиждам за нещо - хайде покажи и ти снимка на 4-те си дка-ра тогава чак ще ти повярвам ама не някаква от интернета щото ще разбера, ако е крадена :)

преди 10 часа, isi-to-fi-a написа:

4дка имаш ли си на идея колко е? :)  та не ми обясни какво е прекопаване :) ? Та за колко време "прекопаваш" тия велико 4 дка :) ?

4 декара сам човек....ще му трябват поне 4-5 дни да ги прекопае.....

преди 59 минути, Belefor написа:

4 декара сам човек....ще му трябват поне 4-5 дни да ги прекопае.....

и ако ги копае без почивка... иначе поне седмица, че и повече ще му отнеме. Нека си вярва на глупостите ;) Аз поне досега не съм виждала двор 4дка ... че и 5 ги изкара по едно време :) А той спомена че май за 300 часа го прекопава - колко идва - май около 10 дена, след малко ще сметна по-добре :)

преди 58 минути, The Lone Star написа:

Никой не копае 4 декара на ръка. Ще трябва близо месец дори за млад, здрав човек.

Tо май и ти не знаеш колко са 4 декара. Като малък съм ходил на нашите земи да копая царевица и ти казвам - за около 4-5 дена 1 човек от сутринта до вечерта може да ги прекопае. Не е нито сложно нито трудно. Просто отнема време.

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

пушиш ли цигари ?

преди 3 часа, isi-to-fi-a написа:

Или просто да убива време докато цоца бира :)

завистта е в твоята душа, и за кое точно да ти завиждам - за елемнтарното ти мислене и за това, че плюеш по жените и нямаш жена ли и , че си въобразяваш че дворът ти е 4 дка, а той е 2 :) , ако изобюо имаш двор..... защото сам се издаде като каза, че е малко по-голям от моя, ама моя колко мислиш че е това което съм снимала- така като го гледаш :) Така си фантазираш, че дори и ти не си вярваш и само плюеш и злобееш по другите - на това ли да ти завиждам.... хахаааааа. Или на това, че наливаш бира нон-стоп :)Аз не виждам причина да ти завиждам за нещо - хайде покажи и ти снимка на 4-те си дка-ра тогава чак ще ти повярвам ама не някаква от интернета щото ще разбера, ако е крадена :)

а  нотариален акт  да ти покажа ли  ?

завиждате ми  че копая 5 декара  а вие сте мързеливи 

снимката ти е 2023г

тогава си видяла че е по евтино да си купуваш домати

и сега е трева 

даже не е  прекопана и с фрезата  мързеливото няма смисъл да се харчи бензин 

преди 1 час, The Lone Star написа:

Никой не копае 4 декара на ръка. Ще трябва близо месец дори за млад, здрав човек.

ако бях жена нямаше да  копая и  да обуя  едно клинче  и да хода  на фитнес 

преди 30 минути, Belefor написа:

Tо май и ти не знаеш колко са 4 декара. Като малък съм ходил на нашите земи да копая царевица и ти казвам - за около 4-5 дена 1 човек от сутринта до вечерта може да ги прекопае. Не е нито сложно нито трудно. Просто отнема време.

какво им разказваш те ползват мотофреза и ходят на фитнес  и пушат  вейп :giggle1:

но предпочитата  цигари 

и са вегани 

щото месото е вредно 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.