Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

• Автор

писал съм вече надълго и широко за вредите от аборта върху индивида и обществото прочети темата от начало не мога да обеснявам месеци наред едно и също на всяка любителка на абортите.

• Отговори 597
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

преди 12 минути, BulgarianYouguart написа:

писал съм вече надълго и широко за вредите от аборта върху индивида и обществото прочети темата от начало не мога да обеснявам месеци наред едно и също на всяка любителка на абортите.

Да, но не си писал за ползите от аборта, а такива несъмнено има, нищо, че са малко и нищо, че ги отричаш. И не, не съм любителка на аборта, напротив, смятам, че трябва да се избягва винаги, когато може, защото е вреден не само за тялото, но и за душата на човека, но всеки сам решава и никой не трябва да размахва пръст и да обвинява без да знае за какво точно става въпрос и в каква точно ситуация е бил поставен човекът, прибегнал до подобна крайна мярка.

• Автор

Ми щом е вреден за душата както речиш , а Бог ни е дал свободна воля , значи има свободата да не направи аборт ! Информирай ни за ползите от абортите ! Приятни за жената ли са ? Или щото са глобален доходоносен бизнес и хората правят пари от тях значи са полезни ? Думай ни ! 

преди 34 минути, BulgarianYouguart написа:

Ми щом е вреден за душата както речиш , а Бог ни е дал свободна воля , значи има свободата да не направи аборт ! Информирай ни за ползите от абортите ! Приятни за жената ли са ? Или щото са глобален доходоносен бизнес и хората правят пари от тях значи са полезни ? Думай ни ! 

1. Ако забранят абортите в България, ще нараснат нелегалните аборти, т.е. ще се извъшват на черно - възможно в неподходяща среда, с неподходящи инструменти, от неподходящи лица и т.н. и т.н. Абортът не е ново явление, то съществува откакто свят светува и няма и да спре само заради така бленуваната от теб забрана, дори и да я въведат.

https://www.dw.com/bg/bese-nevobrazimo-brutalno-nelegalni-aborti-s-fatalni-posledici/a-64468600

2. Ще започне абортен туризъм - по-заможните българки  вместо да правят аборт в България, ще ходят в страни, където абортът е законово разрешен.

3. Да видим какво се случва в страни в страни, където абортът е забранен, стигало се е до такива крайности като тези /използвай гугъл преводач/:

https://uwaga.tvn.pl/reportaze/smierc-ciezarnej-doroty-w-szpitalu-w-nowym-targu-lekarze-mieli-trzy-dni-na-podjecie-decyzji-st7163627

https://www.prawo.pl/zdrowie/smierc-30-letniej-kobiety-a-wyrok-tk-w-sprawie-aborcji,511540.html

https://oko.press/mozesz-umrzec-trudno-u-nas-aborcji-juz-sie-nie-robi-rok-po-wyroku-wywiad

и т.н. и т.н.

А спред теб при кръвосмешение и изнасилване добре ли е да бъде забранен абортът или напротив? 🙄

• Автор

Ти на това ползи ли му викаш ? Аз те питам какви са ползите от аборта ? Какви ползи за нашето общество дава аборта ?. Ако жените са толкова непоправими че аборта вече им е в гена както казваш тогава да легализираме и изнасилването и всеки да си прави секс с която си жена иска , а тя после да си прави аборта. 

преди 17 минути, BulgarianYouguart написа:

Ти на това ползи ли му викаш ? Аз те питам какви са ползите от аборта ? Какви ползи за нашето общество дава аборта ?. Ако жените са толкова непоправими че аборта вече им е в гена както казваш тогава да легализираме и изнасилването и всеки да си прави секс с която си жена иска , а тя после да си прави аборта. 

Разбира се, че е полза абортите да се извършват от медицински лица в специализирани за това учреждения, а не на черно от съмнителни лица и в помещения със съмнителна хигиена. Полза е също така лекарите да не се страхуват да направят аборт на жена, чийто плод е починал в нея, за да спасят живота й и т.н. и т.н. Жените не са непоправими, в повечето случаи точно мъжете са "непоправими", има много момичета, зарязани от приятелите си, неполучили подкрепа от родителите си и затова избрали да абортират, има жени, които са били принуждавани от съпрузите си да абортират - къде с думи, къде с физическо насилие, т.е. абортът е в гените и на много мъже. Най-често те не искат да поемат отговорност за последиците от  необмислените си постъпки и карат партньорката си да абортира. Дори си спомням една ужасяваща статия, в която се описваше как  едно бременно момиче го бяха убили евентуалните "бащи", за да се отърват от майката и наследника си. Така че не прехвърляй проблема от болната глава на здравата. 😉

• Автор

Статии за запазване на тази нечовешка практика се пишат много феминистки и други политически кръгове , в Америка дори продават частите от абортираните бебета на някакви хора. Аз казвам да ги забраним в нашето общество , коя е болната и коя здравата глава Бог знае.

преди 14 минути, BulgarianYouguart написа:

Ако жените са толкова непоправими че аборта вече им е в гена както казваш тогава да легализираме и изнасилването и всеки да си прави секс с която си жена иска , а тя после да си прави аборта. 

Легализирайте го и после гледайте как българките масово се омъжват за чужденци и се изнасят. Останалите завеждат дело срещу държавата в Страсбург. Това трябва да оправи икономиката. 😆

преди 22 минути, Greta Simmer написа:

Легализирайте го и после гледайте как българките масово се омъжват за чужденци и се изнасят. Останалите завеждат дело срещу държавата в Страсбург. Това трябва да оправи икономиката. 😆

Авторът на идеята да се легализира изнасилването   явно обича да прави деца, но не обича да мисли кой ще ги гледа после. 🙄

• Автор

Ако аборта е легален да разбира се и изнасилването трябва да се легализира ,а ти Мери) си против аборта обаче в същото време си за аборта и искаш да остане като свободен избор за обичащата абортите българка ? Как би обяснила шизофренната си реч ? 

преди 22 минути, BulgarianYouguart написа:

Ако аборта е легален да разбира се и изнасилването трябва да се легализира ,а ти Мери) си против аборта обаче в същото време си за аборта и искаш да остане като свободен избор за обичащата абортите българка ? Как би обяснила шизофренната си реч ? 

Аз никога не съм правила аборт, освен един спонтанен, който наистина много трудно преживях. Бих направила, недай си боже, аборт, ако преценя, че нямам никакви шансове да отгледам детето, а да оставя дете на произвола на съдбата и да не знам какво се случва с него, не мога дори и  да си го представя, аз котки и растение не бих могла да дам на някой друг да ги гледа, пък камо ли дете. Съвсем случайно навремето се запознах с едно момиче, дъщеря на човек, преживял концентрационен лагер, беше много депресирана, с няколко опита за самоубийство, използвала наркотици и тя ми каза, че понеже няма пари е трябвало да избира - да изостави детето си в дом за деца или да абортира, избрала е второто. Разбирам я и не я съдя, докато разказваше всичко това, в очите й се четеше нечовешка мъка. Не разбирам глезлите, които си правят аборти така, сякаш си режат ноктите, защото това не е част само от тялото на жената, тя е част и от тялото на мъжа и не е  рязане на нокти, нито подстригване на коса. Аборта, породен от егоизъм не го разбирам и не го оправдавам. Речта ми си е напълно логична, но уви, на теб явно не ти е дадено да я разбереш, защото въртиш, сучеш и все към легализирането на изнасилването и ръста на икономиката гравитираш. 😕

• Автор

преди 1 час, Мери) написа:

И не, не съм любителка на аборта

Toест си за аборта. Вече разбрахме , пожелавам ти много аборти в родата. Дано всичките ти деца да имат щастието да направят поне един аборт

преди 46 минути, BulgarianYouguart написа:

Toест си за аборта. Вече разбрахме , пожелавам ти много аборти в родата. Дано всичките ти деца да имат щастието да направят поне един аборт

За да пожелае човек такива неща на някого, значи не е много добре , съжалявам, за което но няма как да ти помогна. Аз на моите деца съм им казала, че винаги могат да разчитат на мен и ако  недай си боже някой от тях има извънбрачно дете,  аз ще му го гледам без да ме интересува общественото мнение. Освен това, благодаря на Бог,  те и двамата са доста разумни, така че вярвам, че ще имат добър живот и добри семейства. А това, което пожелаваш на моя род, внимавай да не се обърне и да не се лепне върху твоя, защото обикновено така става с нищо непредизвиканите проклятия. 😉

мале, вие още ли му обръщате внимание на този.... Аз отдавна спрях :( Просто не виждам смисъл..

преди 4 часа, BulgarianYouguart написа:

пич, ти си за психото, бе.....

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

страстбург  и за чеп за зеле не става

отдавна  да беше осъдил боко и шиши за  геноцид

няма кой да  вземе българките всичко е касетки с развалени гнили  ябълки 

не случайно има демографска катастрофа

ако бяха читави жени щяха да раждат 

• Автор

преди 12 минути, isi-to-fi-a написа:

мале, вие още ли му обръщате внимание на този.... Аз отдавна спрях :( Просто не виждам смисъл..

пич, ти си за психото, бе.....

Вие усойници даже искате другите да правят аборти , пък вашите деца да не ги правят , ама все пак да имат възможността ако нещата се закучат и е в техен интерес да я имат тая свобода в греха.  
Егоцентризма ви е наиситна впечатляващ

преди 4 минути, Banesc написа:

после   докторите им шият вагините  все едно са девствени  и ходят при арабите да вземат някой лев 

голяма измет са  жените в България 

Измет си ти, докога ще обиждаш жените публично бе, нещастно идиотче, няма ли кой да го бамне тоя скапаняк ? Като не ги харесваш си хвани някой мъж бе, разбрах ме те, че си гей , пушачм алкохолик, мързеливец, стоиш само на дивана и гледаш тв..... ПИеш по 2-3 кила бира на ден, Направо ми се повръща от такива лентяи като теб, които не са създали и едно дете в живота си ама иначе много загрижени, пази Боже сляпо да прогледа!

преди 19 минути, Banesc написа:

голяма измет са  жените в България 

Виж сега, когато някой мъж ми каже, че жените ги интересували само парите, веднага ми става ясно, че не жените, а лично  него го интересуват само парите. А когато някой мъж каже, че жените в България са голяма измет, какво ми става ясно, от учтивост ще си замълча. 😁

преди 17 минути, isi-to-fi-a написа:

Измет си ти, докога ще обиждаш жените публично бе

Ми те затова пишат в тази тема, колегата му я е създал, за да си излее гнева към жените, а той се е включил да помогне, защото са на сходна вълна. Една песен на два гласа, така да се каже. 😉

преди 13 минути, isi-to-fi-a написа:

докога ще обиждаш жените публично бе,

трябва да се научиш да правиш разлика между истина и  обида .

преди 2 минути, Мери) написа:

Виж сега, когато някой мъж ми каже, че жените ги интересували само парите, веднага ми става ясно, че не жените, а лично  него го интересуват само парите.

нищо не ти е  ясно .

преди 4 минути, Мери) написа:

Виж сега, когато някой мъж ми каже, че жените ги интересували само парите, веднага ми става ясно, че не жените, а лично  него го интересуват само парите. А когато някой мъж каже, че жените в България са голяма измет, какво ми става ясно, от учтивост ще си замълча. 😁

Ми те затова пишат в тази тема, колегата му я е създал, за да си излее гнева към жените, а той се е включил да помогне, защото са на сходна вълна. Една песен на два гласа, така да се каже. 😉

според мен е един и същ човек с няколко профила :) - май са трима...

преди 10 минути, Banesc написа:

нищо не ти е  ясно .

Напротив, напълно ми е ясно, хич не ви вълнуват абортираните деца, причината, поради която има аборти и др. подобни, ако ви вълнуваха, щахте да обсъждате темите по същество, а не да въртите и да сучете и да се чудите как да провокирате събеседничките ви. Важно ви е  да си излеете  негативните чувства, които изпитвате към жените, натяквайки "генетична" вина, пък абортите,  кучетата ги яли.  😉

за мен това е тема пълна с мръсна енергия в която трима-четирима мъжки, уж мъже, индивида изливат лошата си енергия.... ако имаха жени едва ли щяха да висят нон-стоп в калдата да ръсят обиди, клетви и какво ли не, единия го видяхме как кълне :( ТОва за мен е достатъчно да разбера що за идиот стои от другата страна на монитора.... И спирам до тук, нямам желание да се хабя тук с някакъв клониран идиот.

преди 15 минути, isi-to-fi-a написа:

за мен това е тема пълна с мръсна енергия в която трима-четирима мъжки, уж мъже, индивида изливат лошата си енергия.... ако имаха жени едва ли щяха да висят нон-стоп в калдата да ръсят обиди, клетви и какво ли не, единия го видяхме как кълне :( ТОва за мен е достатъчно да разбера що за идиот стои от другата страна на монитора.... И спирам до тук, нямам желание да се хабя тук с някакъв клониран идиот.

Да, тъжна тема е това, не само заради абортите, но и заради поведението на някои от пишещите тук. Господ да им даде щастие! 🍀

преди 32 минути, Мери) написа:

Напротив, напълно ми е ясно, хич не ви вълнуват абортираните деца, причината, поради която има аборти и др. подобни, ако ви вълнуваха, щахте да обсъждате темите по същество, а не да въртите и да сучете и да се чудите как да провокирате събеседничките ви. Важно ви е  да си излеете  негативните чувства, които изпитвате към жените, натяквайки "генетична" вина, пък абортите,  кучетата ги яли.  😉

мангалките дето си продават децата са по- читави жени.

преди 21 минути, Banesc написа:

мангалките дето си продават децата са по- читави жени.

Смяташ, че жена, която ражда и продава дете примерно за органи, е по-добра от онази, която избира да направи аборт, но не и да обрече детето си на жестока съдба? 🙄

Не съм съгласна! 😠

https://btvnovinite.bg/952980666-Balgarki_prodavat_bebetata_si_zad_granitsa_za_3_hilyadi_leva.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.