Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Добре че не се е сетил за регресия че да го попитат от предишния живот D

Не знам, но сигурно изобщо не им е било лесно на тези хора, родителите му. Разбирам, да беше някой 15-17 годишен тийнейджър, дето сега му бушуват хормоните и не знае къде се намира, а той мъж на 27... хвани се на работа, лигльо! 🤦‍♀️

• Отговори 597
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

• Автор
преди 6 часа, Мери) написа:

Тук вече изплиска лигеня - след като абортът не е забранен и майката дори не го е направила, няма как да я съдят.

Туй е ясно , ама ако можеше да разбираш написаното от мен , щеше да разбереш че предложението е за създаване на закон за справяне с подобни ситуации , щото с днешното законодателство няма как да я съдят , но могат да я убият. Имаше случай в България в който невръстно дете беше убило и двамата си родители и след навършване на пълнолетие делото за убийство се точи години наред.

преди 16 минути, BulgarianYouguart написа:

Туй е ясно , ама ако можеше да разбираш написаното от мен , щеше да разбереш че предложението е за създаване на закон за справяне с подобни ситуации , щото с днешното законодателство няма как да я съдят , но могат да я убият. Имаше случай в България в който невръстно дете беше убило и двамата си родители и след навършване на пълнолетие делото за убийство се точи години наред.

И защо ги е убило, защото са искали да го абортират или по някакви други причини? Ако я е убило, защото е искала да го абортира, то защо е убило и баща си, защото и той е искал да бъде абортиран ли? 🙄

• Автор

Че как пък мъжете имат участие в абортите. Едноличното законно право на аборт е при жената , контрацептиви в аптеките всякакви , закон срещу сексуално насилие над жени в българското законодателство (още известен като безплатен секс няма драги мъже). Крайно време е жените да престанат да хленчат и да си понесат последствията от греха който извършват.

Според мен най-често жените искат да абортират, когато мъжът се подиграва с тях или се изниже, когато разбере че е "направил белята" . Това последното е израз, които мъжете използват за това, че са забременили някоя.

• Автор

Според теб черното е зелено , а сивото оранжево. Реалността обаче е друга
80% от абортите у нас се извършват по желание на жената, а не по медицински причини

преди 9 часа, BulgarianYouguart написа:

Че как пък мъжете имат участие в абортите. Едноличното законно право на аборт е при жената , контрацептиви в аптеките всякакви , закон срещу сексуално насилие над жени в българското законодателство (още известен като безплатен секс няма драги мъже). Крайно време е жените да престанат да хленчат и да си понесат последствията от греха който извършват.

Никой не иска от теб да оправдаваш мъжете, въпросът ми беше защо това дете е убило и баща си - защото и той е искал да го абортира ли? 😉 И ако жената ще бъде съдена за желанието си да абортира детето, не трябва ли и мъжът, който е създал детето, да бъде съден, ако иска да го абортира, след като за желания настояваш хората да бъдат съдени, а не за постъпки? 🙄

• Автор

Делото е много старо и не мога да го изнамеря , беше на богаташко семейство и той беше наследник на имуществото им , доколкото помня единствено дете , вероятно се е чувствал необичан от семейството си , мотивите му не бяха посочвани , даваха го като вече зрял мъж занимаващ се с това дело години наред.
Ти самата обаче не вярваш ли че ако детето разбере че майка му е искала да го абортира, то има право да я съди или да използва насилие за да я накаже ?
Ако се приложи закона на стария завет зъб за зъб око за око -> То щом жената е искала да премахне детето , то детето също трябва да има право да премахне ...
OH my !

преди 25 минути, BulgarianYouguart написа:

...
Ти самата обаче не вярваш ли че ако детето разбере че майка му е искала да го абортира, то има право да я съди или да използва насилие за да я накаже ?
Ако се приложи закона на стария завет зъб за зъб око за око -> То щом жената е искала да премахне детето , то детето също трябва да има право да премахне ...
OH my !

Това не е християнско.

„Почитай баща си и майка си“ – урок със задача по разказ на монахиня Валентина – Вероучение

преди 2 минути, BulgarianYouguart написа:

Без съмнение , християнско е да се прости , но от правна гледна точка такова право би следвало да се даде на детето.

Ти християнин ли си или адвокат? - Май нито едно от двете.

• Автор
преди 22 минути, Greta Crocheter написа:

Ти християнин ли си или адвокат? - Май нито едно от двете.

А ти християнка ли си ? За теб не е ли проблематична липсата на каквато и да е морална преценка , като защитничка на аборта. Аз съм срещу аборта като християнин , но това което правите вие атеистките не е последователно и дразни останалите , ако има аборт трябва да има и изнасилване и ответна реакция от страна на детето и т.н. Аборта е чиста доза варварство и жените трябва да разберат че техните камъни един ден ще падат на тяхната глава. Доколкото помня ти беше много нечовечна и е възможно да не разбираш за какво става дума.
Ето един от последните дебати между християнин и атеистка(феминистка/курорстиска)
ДЕБАТЪТ: Абортът - право или грях? - Надя Брайт и Пламен Мирянов
Дебата е нелеп , но може да видите как мислят модерните феминистки

преди 50 минути, BulgarianYouguart написа:

А ти християнка ли си ? За теб не е ли проблематична липсата на каквато и да е морална преценка , като защитничка на аборта. Аз съм срещу аборта като християнин , но това което правите вие атеистките не е последователно и дразни останалите , ако има аборт трябва да има и изнасилване и ответна реакция от страна на детето и т.н. Аборта е чиста доза варварство и жените трябва да разберат че техните камъни един ден ще падат на тяхната глава. Доколкото помня ти беше много нечовечна и е възможно да не разбираш за какво става дума.
Ето един от последните дебати между християнин и атеистка(феминистка/курорстиска)
ДЕБАТЪТ: Абортът - право или грях? - Надя Брайт и Пламен Мирянов
Дебата е нелеп , но може да видите как мислят модерните феминистки

Остави ме мен - какво значение има дали съм християнка, мюсюлманка или марсианка? Аз не съм чела проповеди.

Ти си този, който постоянно публикува проповеди и се представя за праведен, благочестив християнин, докато в същото време упорито и агресивно подстрекава към насилие към жените.

Иисус Христос каза "Който от вас е без грях, нека той пръв хвърли камък." - Ти този Иисус ли следваш или се смяташ за по-голям и от Него?

преди 5 часа, BulgarianYouguart написа:

Делото е много старо и не мога да го изнамеря , беше на богаташко семейство и той беше наследник на имуществото им , доколкото помня единствено дете , вероятно се е чувствал необичан от семейството си , мотивите му не бяха посочвани , даваха го като вече зрял мъж занимаващ се с това дело години наред.
OH my !

Ако разсъждаваме в тази посока, същото трябва да се отнася и за бащата - ако детето разбере, че баща му е искал да го абортира, то има право да го съди или да използва насилие, за да го накаже. Ако се приложи законът на стария завет зъб за зъб око за око, то щом мъжът е искал да премахне детето си, то детето също трябва да има право да го премахне...

• Автор

Мъжете са против аборта , жените са за аборта. Stop the GASLIGHTING. Вашите манипулации користолюбиви жени такива са причина никой днес да няма доверие на жените ! Да Меро теоретично си права ако бащата е искал да абортира детето , но жената го е запазила , то детето трябва да има право да убие бащата, ти обаче пропускаш най-важното жените бидейки дясната ръка на дявола(а той от своя страна господар на този свят) още от Едемовата градина, имат еднолично право на аборт и никога в историята на човечеството мъжа не е имал еднолично право на аборт върху заченато дете.

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Мъжете са против аборта , жените са за аборта. Stop the GASLIGHTING. Вашите манипулации користолюбиви жени такива са причина никой днес да няма доверие на жените ! Да Меро теоретично си права ако бащата е искал да абортира детето , но жената го е запазила , то детето трябва да има право да убие бащата, ти обаче пропускаш най-важното жените бидейки дясната ръка на дявола(а той от своя страна господар на този свят) още от Едемовата градина, имат еднолично право на аборт и никога в историята на човечеството мъжа не е имал еднолично право на аборт върху заченато дете.

Йогуртище, белким мъжете не могат еднолично или двулично да абортират бебето, убивайки майката: https://offnews.bg/balgaria/dvama-ubili-20-godishnata-petia-zashtoto-zabremeniala-167896.html 😥

преди 4 минути, Мери) написа:

Йогуртище, белким мъжете не могат еднолично или двулично да абортират бебето, убивайки майката: https://offnews.bg/balgaria/dvama-ubili-20-godishnata-petia-zashtoto-zabremeniala-167896.html 🥲

Всяка жена е урва,с изключение на майка ми. Но да не забравяме че и тя е жена.

• Автор
преди 1 час, Мери) написа:

Йогуртище, белким мъжете не могат еднолично или двулично да абортират бебето, убивайки майката: https://offnews.bg/balgaria/dvama-ubili-20-godishnata-petia-zashtoto-zabremeniala-167896.html 😥

Значи искаш затвор за жените извършили аборт. Съгласен съм !Аборта е умишлено прекратяване на живот и може да се третира като отнемане на живот максималната присъда за което е 20г.

Значи искаш затвор за жените извършили аборт. Съгласен съм !Аборта е умишлено прекратяване на живот и може да се третира като отнемане на живот максималната присъда за което е 20г.

А мъжете извършили убийство и аборт да ги наградим с медал, това ли предлагаш? 🙄

преди 2 часа, nusho73 написа:

Всяка жена е урва,с изключение на майка ми. Но да не забравяме че и тя е жена.

Е, да, ама въпросните двама "ангели" не са я убили от морални съображения, защото е била по твои думи "урва", а защото се е сдобила с дете от единия от тях, т.е. убили са я с цел аборт срещу което авторът на темата и отявлен защитник на неродените деца от майките им, тъй гръмогласно роптае. Предлагам да помоли Господ да му даде на него привилегията в следващия си живот да стане майка, за да има правото да прави аборт, защото изглежда завижда на жените, че имат това право. 🙄

• Автор

Ако приемем че статията е точна , което е съмнително , но ако приемем че реалния мотив на убиеца е бил да убие жената за да не роди дете , тъй като сексистките закони в България принуждатават мъжете да плащат издръжки(в случай че жената реши да не абортира детето) , то примера който даваш показва голямата нужда от търсене на отговорност от жените. Щом прави безразборен секс извън защитата на брачната институция и законите в България са толкова сексистки че дават абсолютна власт на жената , то те създават предпоставки именно за безотговорност и насилие. Има два варианта на юридическа основа :
1.Правото на аборт да стане споделено , думата на мъжа да има същата тежест като тази на жената и аборта да се изпълнява или неизпълнява след разглеждане от съдия
2.Да се забрани и да се помогне на здравето и цялостта на изчезваща ни нация като аборта бъде криминализиран.

Ако приемем че статията е точна , което е съмнително , но ако приемем че реалния мотив на убиеца е бил да убие жената за да не роди дете , тъй като сексистките закони в България принуждатават мъжете да плащат издръжки(в случай че жената реши да не абортира детето) , то примера който даваш показва голямата нужда от търсене на отговорност от жените. Щом прави безразборен секс извън защитата на брачната институция и законите в България са толкова сексистки че дават абсолютна власт на жената , то те създават предпоставки именно за безотговорност и насилие. Има два варианта на юридическа основа :
1.Правото на аборт да стане споделено , думата на мъжа да има същата тежест като тази на жената и аборта да се изпълнява или неизпълнява след разглеждане от съдия
2.Да се забрани и да се помогне на здравето и цялостта на изчезваща ни нация като аборта бъде криминализиран.

Ахааа, разбирам - издръжката била основателен мотив да бъде убита жената барабар с детето. После жените били меркантилни и само за пари мислели! 😭

Ако приемем че статията е точна , което е съмнително , но ако приемем че реалния мотив на убиеца е бил да убие жената за да не роди дете , тъй като сексистките закони в България принуждатават мъжете да плащат издръжки(в случай че жената реши да не абортира детето) , то примера който даваш показва голямата нужда от търсене на отговорност от жените.

Пак стигнахме до там, че искаш жените да раждат и да отглеждат деца, без подкрепа от бащите.

...Щом прави безразборен секс извън защитата на брачната институция и законите в България са толкова сексистки че дават абсолютна власт на жената , то те създават предпоставки именно за безотговорност и насилие.

Тя този безразборен с*** да не го е правила с други жени или сама? За да забременее, значи го е правила с мъж. Мъжът не ѝ е казал: "Ооо, аз съм против аборта и не искам да правя извънбрачни деца, ще се пазим за след сватбата".

• Автор

Не умопомрачено Грете стигнахме до там че има сексистки и несправедливи закони спрямо мъжете в България които пък от своя страна създават насилие , те трябва да бъдат променени , и на мъжете да се дават същите права като на жените.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.