Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

преди 1 минута, Муца написа:

Като вземем и факта, че повечето са и дърти, аз ако ги срещна някъде с два удара мога да ги ликвидирам.😆

аз влизам  ли в категорията ?

• Отговори 597
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

преди 2 минути, Муца написа:

.

А то негативната енергия е навсякъде, особено пък на мъжете към жените. 

Не е така . Мен жените са ме зарязвали и отхвърляли сигурно стотици пъти , но пак считам жените за по - ценни от мъжете. Не всички мъже сме еднакви , както и не всички жени са еднакви. 

Има много положителна енергия навсякъде , стига да я потърсиш и след това привлечеш. Негативите ги има по ред причини , но все пак тук сме в земният живот , а не в рая .

преди 6 часа, Муца написа:

Нали за тази цел е създадена темата. Аз я докладвах вече, но нямаше реакция.

Тва тук с тези поплювковци мен не може да ме уплаши. Аз с колко омраза съм се срещала и със злобари, тия тука са ми като дечица от детската градина. Като вземем и факта, че повечето са и дърти, аз ако ги срещна някъде с два удара мога да ги ликвидирам.😆 То това са направо някакви аматьори пред злобарите от училище или други.

Негативната енергия се вихри свободно най-вече в интернет, в реалния живот хората не смеят да си показват толкова явно магариите, защото не са анонимни. Тук виждам, че жените се противопоставят на негативната женомразка  енергия, но на други места жени  я генерират тази енергия, което е още по-грозно. Хората са на различни нива, някои са възпитани, други не чак толкова, не бива да им се сърдим, че още не са достигнали до ниво, в което да имат ресурсите да се държат културно и че не проумяват, че каквото изпратят във вселената, това ще им се върне някой ден.

• Автор

Тоест жените които правят аборти не само ще страдат от аборта(ако не им е приятен разбира се) ами в последствие ще бъдат наказани от вселената заради моралната си грешка ? 

преди 11 часа, Муца написа:

Силно се надявам , да нямаш в предвид това от всички мъже към всички жени....

преди 49 минути, BulgarianYouguart написа:

Тоест жените които правят аборти не само ще страдат от аборта(ако не им е приятен разбира се) ами в последствие ще бъдат наказани от вселената заради моралната си грешка ? 

Никой не ти говори за наказание, ще получиш това, което си дал. Ако си дал разбиране, ще получиш разбиране, ако си дал подигравки, ще получиш подигравки, когато не очакваш и от когото не очакваш.  Има мъже, които карат  приятелките  си да абортират, не защото не могат да си отгледа потомството, а ей тъй от чист егоизъм /щото детето на мама е малко още, не си е  поживяло и т.н./   и те разбира се носят  отговорност за аборта, който се е случил,  също както и "татковците", които отказват да помагат за отглеждането на потомството и така индиректно скланят към аборт.  В преобладаващата част от случаите точно мъжете са причинители на аборти, затова темата е по-правилно да се казва: "Защо българските мъже обичат аборта?" 😉

• Автор

Ти самата си за запазване на аборта , аз съм тоя който предлага да се криминализира , как изобщо коментираш нещо като хврък прехврък през 30 минути защитаваш различни тези ? Разбира се ще е по-добре мъжа да решава кога се прави аборт , а не както е 70-ет и нещо си години жената да решава и всички виждаме до какви тежки демографски кризи го докарахме. Ти съгласна ли си мъжа да носи цялата отговорност и той да решава кога се прави аборт и кога не, като се промени закона с еднолично право на избор от мъжа ?

на 11.03.2025 г. в 10:53, BulgarianYouguart написа:

Разумно предложение е на жените да се забраи да работят , така могат да коригират стария си недъг от соца да раждат под две деца , а и се отварят много работни места за мъжете. Работата на жената остава , секс , секс и пак секс , както и да гледа децата които роди , а не да ги праща по веригата ясла-детска градина-училище-университет-психиатрия.

Да обобщим:

Трябват хора да задвижат икономиката на България, но да извадим работещите жени от икономиката.

Мъжете да правят деца, но да не ги издържат и възпитават.

Жената да прехранва и възпитава деца, без участието на мъжа, но няма и право да ходи на работа. С какво да ги храни тези деца? 

-.gif.7fecefcb8d722eca27a666a25b6bff23.gif

преди 12 часа, Муца написа:

А то негативната енергия е навсякъде, особено пък на мъжете към жените

Тва тук с тези поплювковци мен не може да ме уплаши. Аз с колко омраза съм се срещала и със злобари, тия тука са ми като дечица от детската градина. Като вземем и факта, че повечето са и дърти, аз ако ги срещна някъде с два удара мога да ги ликвидирам.😆 То това са направо някакви аматьори пред злобарите от училище или други.

Това са изключения. Объркани индивиди, които нямат ясна позиция и постоянно си противоречат.

Повечето мъже се държат уважително. Или зависи от средата, не знам... мога да говоря само от моя опит и наблюдения.

• Автор

Ти ако си мислиш че жената помага на икономиката с работата си в абсолютна заблуда, жената ще помага много повече ако работи на семейното поле и в същата тема от която си извадила мнението съм ти обяснил защо, капитализма започва да запада след като жените се вливат в пазара на труда , ама сега се борите за  властта си със зъби и нокти  и спамите преливайки от пусто в празно.
На мен ми писна от глупостите ви и си взимам почивка търсете ме след няколко дена 
HOWsazxJcMo.jpg?size=604x604&quality=96&

преди 1 минута, BulgarianYouguart написа:

Ти ако си мислиш че жената помага на икономиката с работата си в абсолютна заблуда, жената ще помага много повече ако работи на семейното поле и в същата тема от която си извадила мнението съм ти обяснил защо, капитализма започва да запада след като жените се вливат в пазара на труда , ама сега се борите за  властта си със зъби и нокти  и спамите преливайки от пусто в празно.
На мен ми писна от глупостите ви и си взимам почивка търсете ме след няколко дена 

Жената умее да съчетава успешно професионалните и семейните си отговорности. 

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Ти самата си за запазване на аборта , аз съм тоя който предлага да се криминализира , как изобщо коментираш нещо като хврък прехврък през 30 минути защитаваш различни тези ? Разбира се ще е по-добре мъжа да решава кога се прави аборт , а не както е 70-ет и нещо си години жената да решава и всички виждаме до какви тежки демографски кризи го докарахме. Ти съгласна ли си мъжа да носи цялата отговорност и той да решава кога се прави аборт и кога не, като се промени закона с еднолично право на избор от мъжа ?

Ако приемем, че абортът е престъление, както твърдиш, то мъжът според теб  е по-добре да решава дали да се извърши престъпление или не, т.е. той е по-квалифициран в областта на престъпните въпроси и по-престъпноспособен, не виждам логика в това. Ако  за теб абортът е престъление, ти би трябвало да си против извършването му от когото и да било, а не да настояваш, че мъжете имат по-голямо право да бъдат престъпници. Явно си много изморен и не можеш да мислиш логично, бегай да почиваш, че съвсем се омота. 😁

А как така никой не засяга темата, че най-много аборти се правят в инвитро клиниките. 

За всяка двойка се създават 5-10 ембриона и се вкарват в хладилник, като от тях се избират 1-2, които ги имплантират в жената с цел бременност. След определено време останалите ембриони се унищожават, тоест и това е вид аборт.

Всяка година само в България унищожават хиляди такива ембриони. 

Инвитрото като метод е измислен от мъж. Повечето инвитро клиники са собственост на шефове-мъже. Повечето инвитро специалисти са мъже. 

преди 9 часа, Муца написа:

А как така никой не засяга темата, че най-много аборти се правят в инвитро клиниките. 

За всяка двойка се създават 5-10 ембриона и се вкарват в хладилник, като от тях се избират 1-2, които ги имплантират в жената с цел бременност. След определено време останалите ембриони се унищожават, тоест и това е вид аборт.

Всяка година само в България унищожават хиляди такива ембриони. 

Инвитрото като метод е измислен от мъж. Повечето инвитро клиники са собственост на шефове-мъже. Повечето инвитро специалисти са мъже. 

Според автора на темата мъжете е правилно да имат ВЛАСТТА да решават кога да се прави аборт и кога не, от което следва, че ако инвитро-специалистът е мъж, то той може да унищожава ембриони, но ако е жена - в никакъв случай, защото всъщност не абортът го притеснява него, а това, че жената има повече ВЛАСТ от мъжа и понеже той не е жена, смята това за неправилно.  Т.е. опряхме до ВЛАСТ, ВЛАСТ  и пак ВЛАСТ, всеки за власт се бори, щото е много важно разбираш ли  - да си отгоре, използвайки всякакви възможни  средства - позволени и непозволени - "със зъби и нокти", с подигравки, провокации, вербално насилие и т.н. и т.н. 😉

Цитат

ама сега се борите за  властта си със зъби и нокти 

Експериментът ′′ Вселена 25 ′′ е един от най-ужасяващите експерименти в историята на науката, който чрез поведението на колония от мишки е опит на учените да обяснят човешките общества.
Идеята за ′′ Вселена 25 ′′ дойде от американския учен Джон Калхун, който създаде ′′ идеален свят в който стотици мишки ще живеят и ще се възпроизвеждат. По-точно Калхун построи т. нар. ′′ Рай на мишките ", специално създадено пространство, в което гризачите имаха Изобилие от храна и вода, както и голямо жилищно пространство. В началото той поставя четири чифта мишки, които за кратко време започват да се възпроизвеждат, което води до бързо нараства населението им. След 315 дни обаче възпроизвеждането им започва значително да намалява. Когато броят на гризачите достигна 600, между тях се образува йерархия и тогава се появиха т. нар. ′′ нещастници По-големите гризачи започват да атакуват групата, като резултатът е, че много мъжки започват да ′′ рухват ′′ психологически. В резултат на това женските не се защитиха и от своя страна станаха агресивни към малките си. С течение на времето женските показаха все повече агресивно поведение, изолационни елементи и липса на репродуктивно настроение. Имаше ниска раждаемост и същевременно увеличение на смъртността при по-младите гризачи. Тогава се появи нов клас мъжки гризачи, т.н. ′′ красиви мишки ". Отказаха да се чифтосват с женските или да се ′′ борят ′′ за своето пространство. Интересуваха се само от храна и сън. По едно време ′′ красиви мъжки ′′ и ′′ изолирани жени ′′ съставляват по-голямата част от населението. Според Калхун фазата на смъртта се е състояла от два етапа: ′′ първата смърт ′′ и ′′ втората смърт." Бившата се е характеризирала със загубата на цел в живота извън простото съществуване - няма желание за чифтосване, отглеждане на млади или установяване на роля в рамките на обществото. С течение на времето смъртността от малолетни достигна 100 % и възпроизводството достигна нула. Сред застрашените мишки се наблюдава хомосексуализъм и в същото време канибализмът се засилва, въпреки факта, че има много храна. Две години след началото на експеримента се роди последното бебе на колонията. През 1973 г. той е убил последната мишка във Вселената 25. Джон Калхун повтаря същия експеримент още 25 пъти и всеки път резултатът е един и същ.
Научният труд на Калхун е използван като модел за тълкуване на социален колапс, а изследванията му служат като фокусна точка за изучаването на градската социология.
преди 3 минути, Banesc написа:

чрез поведението на колония от мишки е опит на учените да обяснят човешките общества.

И защо трябва хората да се сравняват с мишките, след като мишките нямат човешко съзнание?

на 23.05.2025 г. в 0:52, Муца написа:

. Повечето инвитро специалисти са мъже. 

щото жените нямат акъл

колко жени водопроводчик  знаеш ?

току-що, Banesc написа:

щото жените нямат акъл

колко жени водопроводчик  знаеш ?

Защо мислиш, че водопроводчиците имат много акъл?

току-що, Solly написа:

И защо трябва хората да се сравняват с мишките, след като мишките нямат човешко съзнание?

защото са  бозайници

малко  или много хората прибичат на мишките

различават се по размер  и  опашка

на човека опашката е закърняла.

току-що, Solly написа:

Защо мислиш, че водопроводчиците имат много акъл?

тогава защо  не си направите водопровода и канализацията сами ?

нали сте умни 

не знаете на къде се развърта резбата  

може да направиме соц експеримент викаме 1000  жени и им се дава тръбен  ключ и задачата  е да демонтират  радиатор 

преди 4 минути, Banesc написа:

тогава защо  не си направите водопровода и канализацията сами ?

Не само жените, а и мъжете които не могат да си направят нещо сами, плащат за да им го направят!😉

преди 6 минути, Banesc написа:

различават се по размер  и  опашка

на човека опашката е закърняла.

Ти ако си бил създаден като плъх, аз съм била създадена като човек! :thumbelina:

преди 2 минути, Solly написа:

Не само жените, а и мъжете които не могат да си направят нещо сами, плащат за да им го направят!😉

мъжете могат всичко  но не искат 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.