Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

преди 4 часа, The Lone Star написа:

Не ми се занимава. Пък и си имам друга работа. Важното е всичко да е точно.

Мързи те да мислиш или да отговаряш?  😁

преди 2 часа, BulgarianYouguart написа:

а пък евтаназия да няма ...

Евтаназията трябва да е разрешена, защото човек трябва да има право да решава какво да прави с живота си, особено когато се намира в изключително тежко и безнадеждно здравословно състояние, при което медицината е безсилна.

• Отговори 598
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

преди 7 минути, Solly написа:

Евтаназията трябва да е разрешена, защото човек трябва да има право да решава какво да прави с живота си, особено когато се намира в изключително тежко и безнадеждно здравословно състояние, при което медицината е безсилна.

Нещо не си разбрала. Той иска да евтанизира бременни жени, които са решили да абортират, а не неизлечимо болни хора.

преди 16 часа, BulgarianYouguart написа:

Въпрос към трите умници и злонравата Maleficient при желание. Щом жените са толкова против живота и искат да го прекъснат още в самия му корен, няма ли да е по-добре да им позволим да се евтаназират ? Така всички техни пориви за отмъщение срещу живота ще бъдат задоволени , както и тяхната кръвожадност. Разбира се че е по-лесно да заличаваш беззащитните пред себе си. Ако вместо аборт направо се евтаназират , ще си спестят и всички проблеми произтичащи от извършването на аборт.

НЕНОРМАЛНИК С 20 ПРОФИЛА.

на 12.05.2025 г. в 9:09, BulgarianYouguart написа:

Въпрос към трите умници и злонравата Maleficient при желание. Щом жените са толкова против живота и искат да го прекъснат още в самия му корен, няма ли да е по-добре да им позволим да се евтаназират ? Така всички техни пориви за отмъщение срещу живота ще бъдат задоволени , както и тяхната кръвожадност. Разбира се че е по-лесно да заличаваш беззащитните пред себе си. Ако вместо аборт направо се евтаназират , ще си спестят и всички проблеми произтичащи от извършването на аборт.

Какъв живот ? Мизерията , престъпното мислене и комплексарските постъпки ли наричаш живот ? 

• Автор

Аборта е престъпно мислене , напълно съм съгласен , а 7-те милиона аборта в България извършени от нашите красавици са геноцид срещу народа ни , от 1976г същите хубавици раждат под две деца или аборта ще се забрани или народа ни ще изчезне. Средно положение няма ! 

преди 5 часа, BulgarianYouguart написа:

Аборта е престъпно мислене , напълно съм съгласен , а 7-те милиона аборта в България извършени от нашите красавици са геноцид срещу народа ни , от 1976г същите хубавици раждат под две деца или аборта ще се забрани или народа ни ще изчезне. Средно положение няма ! 

Какъв е твоят личен принос към решението на демографската криза в България? 

Ела в темата за родителството да кажеш колко деца си създал, как се грижиш за тях и как ги възпитаваш да бъдат достойни българи.

евтаназията трябва да се разреши

в някои държави  децата са  собственост на родителите и имат право да ги  убият

чул съм че в  Китай  до 6 месечна  възраст имат право да си убият детето  без последствия 

дали  е вярно или американска пропаганда не знам

преди 4 часа, Banesc написа:

евтаназията трябва да се разреши

в някои държави  децата са  собственост на родителите и имат право да ги  убият

чул съм че в  Китай  до 6 месечна  възраст имат право да си убият детето  без последствия 

дали  е вярно или американска пропаганда не знам

Това не е вярно.

преди 2 минути, Belefor написа:

Това не е вярно.

А за бусовете на смъртта вярно ли е

хващат някой на улицата с лош   соц рейтинг и съдята  казва смъртно наказание 

и му се бие инжекцията 

на 29.04.2025 г. в 14:01, BulgarianYouguart написа:

Ама като признаем това "право" на жената трябва да признаем и правото на мъжа да е господар на собственото си тяло , тоест ако иска да си слага тялото в женското тяло да може да го прави без да влиза в затвора." My body my choice"! 

Това е или последовател на Зорница Гюцова, или самата Зорница Гюцова! 

https://www.youtube.com/@zornitsagyutsova

• Автор

Не не съм Зорница Гюцова , няма и да я слушам какви ги приказва. Тъй като вие трите умници не успяхте да дискридитирате истината за историческия процес в България и геноцидните практики започнали през социализма сега колкото и да ме нападате на някаква лична основа истината вече е излязла... Нужна е промяна на закона , нужно е насърчаване на раждаемостта със всякакви методи и е много нужно нашата българска мома да взима пример от много по-плодородната си циганска сестра , която и без толкова грим и големи образования университетски е много по-продуктивна.

преди 15 минути, BulgarianYouguart написа:

Нужна е промяна на закона , нужно е насърчаване на раждаемостта със всякакви методи и е много нужно нашата българска мома да взима пример от много по-плодородната си циганска сестра , която и без толкова грим и големи образования университетски е много по-продуктивна.

Българката се грижи с любов за дома и семейството си. Семейното планиране - колко деца да има в семейството - се прави от двамата.

преди 34 минути, Greta Simmer написа:

Това е или последовател на Зорница Гюцова, или самата Зорница Гюцова! 

евала на зорница 

една жена да си  каже истината  че обичат да ги пляскат ама се правят на разсеяни .

• Автор
преди 34 минути, Greta Simmer написа:

Българката се грижи с любов за дома и семейството си. Семейното планиране - колко деца да има в семейството - се прави от двамата.

Ти самата не си ли щастлива в Африка ? Да не мислиш да взимаш мъжо и децата и да се връщаш в България ? 

преди 7 минути, BulgarianYouguart написа:
преди 43 минути, Greta Simmer написа:

Ти самата не си ли щастлива в Африка ? Да не мислиш да взимаш мъжо и децата и да се връщаш в България ? 

Каква връзка имат въпросите ти с избрания цитат? 

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Нужна е промяна на закона , нужно е насърчаване на раждаемостта със всякакви методи

Нека да попитам, кое е по-добре - абортът или шантави родители да малтретират дете/ца, което/ито  не са искали и което/ито  им е било забранено да абортират? Висока раждаемост - да, но не на всяка цена, важно е и качеството на живот на родените. Идеалният вариант е всяко дете да има добри и любящи родители, но ако има родители, които нямат  капацитета  и желанието да са такива, не е ли по-добре, ако имат желание да правят аборт, да не им се пречи? Иначе аз не харесвам абортите и се моля в моя род Господ да направи така, че да няма такива, а и по принцип всяко дете да има възможност да се роди и да има  любящи и добри родители.

Децата, които се раждат, трябва да бъдат желани и отглеждани с любов. Нито едно дете не заслужава да страда или да бъде подлагано на тормоз. Нито едно дете не трябва да живее в мизерия.

Днес, милиони деца се раждат и израстват в ужасни условия, при които дори животни трудно биха издържали.

Много от тези деца са обречени да живеят в крайна бедност и за тях животът е ежедневно оцеляване. Милиони деца умират от недохранване, много от тези деца се раждат с увреждания поради непълноценно хранене на майката по време на бременността. Много от тях са принудени да работят още в невръстна възраст, други биват продавани за органи.

Ако в тези райони се набляга на сексуалната култура и образованието, в света ще има все по-малко страдащи и нещастни деца.

• Автор
преди 55 минути, Greta Simmer написа:

Каква връзка имат въпросите ти с избрания цитат? 

Твойте въпроси са без връзка , та те контрирам с един разумен въпрос , АДЖЕ БУ , защо си се затюхкала за българското общество щом дори не си част от него ? 

преди 48 минути, Мери) написа:

Нека да попитам, кое е по-добре - абортът или шантави родители да малтретират дете/ца, което/ито  не са искали и което/ито  им е било забранено да абортират? Висока раждаемост - да, но не на всяка цена, важно е и качеството на живот на родените. Идеалният вариант е всяко дете да има добри и любящи родители, но ако има родители, които нямат  капацитета  и желанието да са такива, не е ли по-добре, ако имат желание да правят аборт, да не им се пречи? Иначе аз не харесвам абортите и се моля в моя род Господ да направи така, че да няма такива, а и по принцип всяко дете да има възможност да се роди и да има  любящи и добри родители.

Повтаряте някаква слогъни иззети от Халмарк филмите , България няма хора които да поддържат икономиката и обществото има фундаментална нужда от нови хора които да го развиват , ние имаме екзистенциален проблем - ако не се вдигне раждаемостта изчезва българския народ , ако мразите българския народ , можете да напишете : " Аз мразя българския народ , нека да изчезне , абортите да останат" , това си е ваше право , аз обаче не мисля че българския народ трябва да изчезне и за да оцелее трябва абортите да бъдат забранени.

преди 9 минути, BulgarianYouguart написа:

ако не се вдигне раждаемостта изчезва българия народ ,

Изчезването на народа няма връзка с раждаемостта, а с факта, че над 2 милиона българи напуснаха Родината търсейки по-добри икономически условия и възможности. 

преди 25 минути, BulgarianYouguart написа:

Твойте въпроси са без връзка , та те контрирам с един разумен въпрос , АДЖЕ БУ , защо си се затюхкала за българското общество щом дори не си част от него ? 

Кои въпроси са без връзка? Можеш ли да си изкажеш мислъта ясно и пълно, без да се налага да хвърляме боб?

Няма значение дали аз или някой друг планира да се върне в България. Ние сме българи и тази възможност винаги стои пред нас.

преди 5 часа, BulgarianYouguart написа:

Повтаряте някаква слогъни иззети от Халмарк филмите , България няма хора които да поддържат икономиката и обществото има фундаментална нужда от нови хора които да го развиват , ние имаме екзистенциален проблем - ако не се вдигне раждаемостта изчезва българския народ , ако мразите българския народ , можете да напишете : " Аз мразя българския народ , нека да изчезне , абортите да останат" , това си е ваше право , аз обаче не мисля че българския народ трябва да изчезне и за да оцелее трябва абортите да бъдат забранени.

Ето, чети, това за съжаление  не е филм, а напълно реален случай: https://china-cee.eu/2023/07/09/poland-social-briefing-the-tragedy-of-8-year-old-kamil-battered-by-his-stepfather/ В този конкретен  случай не е ясно дали са щели да го абортират това дете, ако са имали възможност, може би не, но  дори   и едно дете да преживее нещо подобно и да умре по такъв начин,  заради забрана на абортите, майната й на раждаемостта и на поддръжката на икономиката и обществото. 😕 

• Автор

Не чета рандом статий може би неверни и може би платени от различни политически кръгове , опитай се да се фокусираш върху реалноста на нашето общество

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.