Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

преди 7 минути, Solly написа:

Евтаназията трябва да е разрешена, защото човек трябва да има право да решава какво да прави с живота си, особено когато се намира в изключително тежко и безнадеждно здравословно състояние, при което медицината е безсилна.

Нещо не си разбрала. Той иска да евтанизира бременни жени, които са решили да абортират, а не неизлечимо болни хора.

• Отговори 597
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

преди 16 часа, BulgarianYouguart написа:

Въпрос към трите умници и злонравата Maleficient при желание. Щом жените са толкова против живота и искат да го прекъснат още в самия му корен, няма ли да е по-добре да им позволим да се евтаназират ? Така всички техни пориви за отмъщение срещу живота ще бъдат задоволени , както и тяхната кръвожадност. Разбира се че е по-лесно да заличаваш беззащитните пред себе си. Ако вместо аборт направо се евтаназират , ще си спестят и всички проблеми произтичащи от извършването на аборт.

НЕНОРМАЛНИК С 20 ПРОФИЛА.

на 12.05.2025 г. в 9:09, BulgarianYouguart написа:

Въпрос към трите умници и злонравата Maleficient при желание. Щом жените са толкова против живота и искат да го прекъснат още в самия му корен, няма ли да е по-добре да им позволим да се евтаназират ? Така всички техни пориви за отмъщение срещу живота ще бъдат задоволени , както и тяхната кръвожадност. Разбира се че е по-лесно да заличаваш беззащитните пред себе си. Ако вместо аборт направо се евтаназират , ще си спестят и всички проблеми произтичащи от извършването на аборт.

Какъв живот ? Мизерията , престъпното мислене и комплексарските постъпки ли наричаш живот ? 

• Автор

Аборта е престъпно мислене , напълно съм съгласен , а 7-те милиона аборта в България извършени от нашите красавици са геноцид срещу народа ни , от 1976г същите хубавици раждат под две деца или аборта ще се забрани или народа ни ще изчезне. Средно положение няма ! 

преди 5 часа, BulgarianYouguart написа:

Аборта е престъпно мислене , напълно съм съгласен , а 7-те милиона аборта в България извършени от нашите красавици са геноцид срещу народа ни , от 1976г същите хубавици раждат под две деца или аборта ще се забрани или народа ни ще изчезне. Средно положение няма ! 

Какъв е твоят личен принос към решението на демографската криза в България? 

Ела в темата за родителството да кажеш колко деца си създал, как се грижиш за тях и как ги възпитаваш да бъдат достойни българи.

евтаназията трябва да се разреши

в някои държави  децата са  собственост на родителите и имат право да ги  убият

чул съм че в  Китай  до 6 месечна  възраст имат право да си убият детето  без последствия 

дали  е вярно или американска пропаганда не знам

преди 4 часа, Banesc написа:

евтаназията трябва да се разреши

в някои държави  децата са  собственост на родителите и имат право да ги  убият

чул съм че в  Китай  до 6 месечна  възраст имат право да си убият детето  без последствия 

дали  е вярно или американска пропаганда не знам

Това не е вярно.

преди 2 минути, Belefor написа:

Това не е вярно.

А за бусовете на смъртта вярно ли е

хващат някой на улицата с лош   соц рейтинг и съдята  казва смъртно наказание 

и му се бие инжекцията 

на 29.04.2025 г. в 14:01, BulgarianYouguart написа:

Ама като признаем това "право" на жената трябва да признаем и правото на мъжа да е господар на собственото си тяло , тоест ако иска да си слага тялото в женското тяло да може да го прави без да влиза в затвора." My body my choice"! 

Това е или последовател на Зорница Гюцова, или самата Зорница Гюцова! 

https://www.youtube.com/@zornitsagyutsova

• Автор

Не не съм Зорница Гюцова , няма и да я слушам какви ги приказва. Тъй като вие трите умници не успяхте да дискридитирате истината за историческия процес в България и геноцидните практики започнали през социализма сега колкото и да ме нападате на някаква лична основа истината вече е излязла... Нужна е промяна на закона , нужно е насърчаване на раждаемостта със всякакви методи и е много нужно нашата българска мома да взима пример от много по-плодородната си циганска сестра , която и без толкова грим и големи образования университетски е много по-продуктивна.

преди 15 минути, BulgarianYouguart написа:

Нужна е промяна на закона , нужно е насърчаване на раждаемостта със всякакви методи и е много нужно нашата българска мома да взима пример от много по-плодородната си циганска сестра , която и без толкова грим и големи образования университетски е много по-продуктивна.

Българката се грижи с любов за дома и семейството си. Семейното планиране - колко деца да има в семейството - се прави от двамата.

преди 34 минути, Greta Simmer написа:

Това е или последовател на Зорница Гюцова, или самата Зорница Гюцова! 

евала на зорница 

една жена да си  каже истината  че обичат да ги пляскат ама се правят на разсеяни .

• Автор
преди 34 минути, Greta Simmer написа:

Българката се грижи с любов за дома и семейството си. Семейното планиране - колко деца да има в семейството - се прави от двамата.

Ти самата не си ли щастлива в Африка ? Да не мислиш да взимаш мъжо и децата и да се връщаш в България ? 

преди 7 минути, BulgarianYouguart написа:
преди 43 минути, Greta Simmer написа:

Ти самата не си ли щастлива в Африка ? Да не мислиш да взимаш мъжо и децата и да се връщаш в България ? 

Каква връзка имат въпросите ти с избрания цитат? 

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Нужна е промяна на закона , нужно е насърчаване на раждаемостта със всякакви методи

Нека да попитам, кое е по-добре - абортът или шантави родители да малтретират дете/ца, което/ито  не са искали и което/ито  им е било забранено да абортират? Висока раждаемост - да, но не на всяка цена, важно е и качеството на живот на родените. Идеалният вариант е всяко дете да има добри и любящи родители, но ако има родители, които нямат  капацитета  и желанието да са такива, не е ли по-добре, ако имат желание да правят аборт, да не им се пречи? Иначе аз не харесвам абортите и се моля в моя род Господ да направи така, че да няма такива, а и по принцип всяко дете да има възможност да се роди и да има  любящи и добри родители.

Децата, които се раждат, трябва да бъдат желани и отглеждани с любов. Нито едно дете не заслужава да страда или да бъде подлагано на тормоз. Нито едно дете не трябва да живее в мизерия.

Днес, милиони деца се раждат и израстват в ужасни условия, при които дори животни трудно биха издържали.

Много от тези деца са обречени да живеят в крайна бедност и за тях животът е ежедневно оцеляване. Милиони деца умират от недохранване, много от тези деца се раждат с увреждания поради непълноценно хранене на майката по време на бременността. Много от тях са принудени да работят още в невръстна възраст, други биват продавани за органи.

Ако в тези райони се набляга на сексуалната култура и образованието, в света ще има все по-малко страдащи и нещастни деца.

• Автор
преди 55 минути, Greta Simmer написа:

Каква връзка имат въпросите ти с избрания цитат? 

Твойте въпроси са без връзка , та те контрирам с един разумен въпрос , АДЖЕ БУ , защо си се затюхкала за българското общество щом дори не си част от него ? 

преди 48 минути, Мери) написа:

Нека да попитам, кое е по-добре - абортът или шантави родители да малтретират дете/ца, което/ито  не са искали и което/ито  им е било забранено да абортират? Висока раждаемост - да, но не на всяка цена, важно е и качеството на живот на родените. Идеалният вариант е всяко дете да има добри и любящи родители, но ако има родители, които нямат  капацитета  и желанието да са такива, не е ли по-добре, ако имат желание да правят аборт, да не им се пречи? Иначе аз не харесвам абортите и се моля в моя род Господ да направи така, че да няма такива, а и по принцип всяко дете да има възможност да се роди и да има  любящи и добри родители.

Повтаряте някаква слогъни иззети от Халмарк филмите , България няма хора които да поддържат икономиката и обществото има фундаментална нужда от нови хора които да го развиват , ние имаме екзистенциален проблем - ако не се вдигне раждаемостта изчезва българския народ , ако мразите българския народ , можете да напишете : " Аз мразя българския народ , нека да изчезне , абортите да останат" , това си е ваше право , аз обаче не мисля че българския народ трябва да изчезне и за да оцелее трябва абортите да бъдат забранени.

преди 9 минути, BulgarianYouguart написа:

ако не се вдигне раждаемостта изчезва българия народ ,

Изчезването на народа няма връзка с раждаемостта, а с факта, че над 2 милиона българи напуснаха Родината търсейки по-добри икономически условия и възможности. 

преди 25 минути, BulgarianYouguart написа:

Твойте въпроси са без връзка , та те контрирам с един разумен въпрос , АДЖЕ БУ , защо си се затюхкала за българското общество щом дори не си част от него ? 

Кои въпроси са без връзка? Можеш ли да си изкажеш мислъта ясно и пълно, без да се налага да хвърляме боб?

Няма значение дали аз или някой друг планира да се върне в България. Ние сме българи и тази възможност винаги стои пред нас.

преди 5 часа, BulgarianYouguart написа:

Повтаряте някаква слогъни иззети от Халмарк филмите , България няма хора които да поддържат икономиката и обществото има фундаментална нужда от нови хора които да го развиват , ние имаме екзистенциален проблем - ако не се вдигне раждаемостта изчезва българския народ , ако мразите българския народ , можете да напишете : " Аз мразя българския народ , нека да изчезне , абортите да останат" , това си е ваше право , аз обаче не мисля че българския народ трябва да изчезне и за да оцелее трябва абортите да бъдат забранени.

Ето, чети, това за съжаление  не е филм, а напълно реален случай: https://china-cee.eu/2023/07/09/poland-social-briefing-the-tragedy-of-8-year-old-kamil-battered-by-his-stepfather/ В този конкретен  случай не е ясно дали са щели да го абортират това дете, ако са имали възможност, може би не, но  дори   и едно дете да преживее нещо подобно и да умре по такъв начин,  заради забрана на абортите, майната й на раждаемостта и на поддръжката на икономиката и обществото. 😕 

• Автор

Не чета рандом статий може би неверни и може би платени от различни политически кръгове , опитай се да се фокусираш върху реалноста на нашето общество

преди 32 минути, BulgarianYouguart написа:

Не чета рандом статий може би неверни и може би платени от различни политически кръгове , опитай се да се фокусираш върху реалноста на нашето общество

Изобщо не са неверни, мога да ти дам един куп статии по този случай, разбира  се реалността на нашето общество също не може да се похвали с липса на подобни случаи, макар и не толкова брутални. Но ние не обсъждаме въпросните случаи, а защо не е редно да се слага раждаемостта като приоритет над съществуването на подобни случаи, които биха могли да възникнат от забраната на аборта. Ти се съсредоточи върху темата и недей да се измъкваш по терлици от поставения от теб въпрос със селски хватки от типа "платени", "неверни" и т.н. публикации. 🙄

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.