Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

• Отговори 597
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

на 8.05.2025 г. в 8:20, isi-to-fi-a написа:

:)

в градския транспорт предпочитам да ми ухае на пот и воня вместо на ужасно силни и смръдливи парфюми :)

😅😅😅.   

на 8.05.2025 г. в 14:15, Banesc написа:

Защо си ме тагнал? Виж колко спокойно те питам ... Мога да ти кажа моето мнение за абортите, мога да се обоснова за това, но то ще си е само мое мнение, и не мога да отговарям за всички жени. А и не искам. Въпреки че, Първо, не ми харесва заглавието на темата. Не знам защо. Има нещо провокиращо, заядливо, осъдително дори. И такива теми с такова "настроение" и "нагласа" не са ми интересни. Нищо не научавам от тях ... дори чисто психологически за събеседниците, защото аз съм любознателен човек, и може да си пилея живота, но си е мой, и аз си решавам как да си го пилея. Начинът обаче, не е като пиша в тъпи теми.

Какво друго ... а, вайпове не пуша. Татуси имам, и си ги харесвам- нищо че не са Христо Ботев и Васил Левски на прасеца или бицепса ми. Ако някой мъж реши да си създава мнение за мен по тях, ще е доста изненадан ... дори неприятно, знам ли, или пък въобще да ме заклейми, ще си е негов проблем, не мой. Дори да се появи най-якия пич във Вселената, и ми подари цялото небе, след което ми види татусите, и ми каже, че ще е добре да ги залича, аз ще си ги запазя, ще му пожелая мнооого здраве и берекет, ще си сипя едно и ще си пусна Stereophonics. Оу, ако пича междувременно ме е забременил, без да ме е изнасилил, но аз си преценя, че не желая дете и не мога да гледам и издържам дете- не искам просто дете, ще отида и ще си направя аборт. Дори пича да желае детето! Да, грях е. Но това си е мой грях и ще си го изкупя щом трябва. Господ нямаше да ни даде Свободна воля, ако знаеше, че не можем да понасяме последствията от изборите си. Това си е моя живот, моето тяло, и аз решавам, дали с тялото си да дам друг живот. Е, малко кофти, че не сме в средните векове или в държави, където могат да ме изгорят на клада или пребият с камъни, но съм имала късмет, или Господ така е решил. 

Иначе, аз лично не съм правила аборт. Дори, когато получих кръвоизлив в началото на бременността си, и пак щеше да си е спонтанен (обаче) аборт, посетих спешното, защото много исках да задържа "плода" (впоследствие детето ми). Исках да го родя, да го обичам, да го отгледам! Исках го, защото бях пълна с толкова много любов в сърцето си, че исках да му я подаря цялата! И Благодаря всеки ден и нощ на Бог за този дар. Имам приятелки, които са правили аборт. Едната дори от съпруга си, с когото имат две деца, това щеше да им е трето. Добре са материално. Разбират се. Съпругът беше съгласен. Аз доста се постарах да я убедя, да го задържи. Тя доста плака. Но накрая реши, че не желае трето дете. Две са ѝ достатъчни. След всичко това, аз не мисля, че отиде с невероятна радост да направи аборт. Но тя си решава и никой не може да я упрекне за това.

*Жената от клипа-много е възмутена, но въпросите ѝ са релеванти. Адски ми прилича на майка ти, не знам защо....

на 9.05.2025 г. в 11:19, Banesc написа:

пушиш ли цигари ?

Писала съм в темата за тютюнопушенето. Не си човека, който има право да държи сметка на някой друг дали пуши, след като сам си призна, че пушиш от 10-годишен. На мен пък ми стана тъжно да прочета, че 10-годишно дете е посегнало към цигарите - това означава, че родителите му изобщо не са му обръщали внимание. 

на 9.05.2025 г. в 11:19, Banesc написа:

ако бях жена нямаше да  копая и  да обуя  едно клинче  и да хода  на фитнес 

Пак можеш да си обуеш едно клинче и да ходиш на фитнес, сега няма ограничения.

преди 15 минути, Greta Simmer написа:

:lol6:джуджи с клинче

• Автор
преди 1 час, Maleficient написа:

Господ нямаше да ни даде Свободна воля, ако знаеше, че не можем да понасяме последствията от изборите си.

Господ не е дал свободна воля на хората за да вършат грехове , а за да могат свободно да даряват любовта си ! Когато вършиш грехове доказваш любовта си към дявола,  а не към БОГ , също както стори Ева в Едемовата градината !

това е твое тълкувание- моето е друго

Мисля не можеш да го докажеш, освен,  ако нямаш пряка връзка или кореспонденция с Господ и дявола.

Така че кютай си там по сектите и горите и много много не ги мисли жените, кое ги прави щастливи и какво обичат. Определено не са мъже като теб!

Ако пък ти е толкова важно да получиш отговор, бих казала така: Защото да ви е гадно на вас мъжете, но да не можете нищо да направите!

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

не мога

не обичам да ме стяга  на пацата 

нося широки дрехи 

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

Не си човека, който има право да държи сметка на някой друг дали пуши, след като сам си призна, че пушиш от 10-годишен.

не държа сметка  само питам

което доказва че не съм излъгал за нищо в темата

преди 4 часа, Maleficient написа:

Защо си ме тагнал? Виж колко спокойно те питам ...

беше грешка исках друг да  тагна ...

Какво друго ... а, вайпове не пуша

а цигари пушиш ли ?

Татуси имам, и си ги харесвам- нищо че не са

знам преди си казвала 

пеперудка ли беше татуса

не върви на жена да си татуира ботев и левски много ще е джендер 

Оу, ако пича междувременно ме е забременил

не беше ли в критическата ?

. Аз доста се постарах да я убедя, да го задържи. Тя доста плака. Но накрая реши, че не желае трето дете.

държавата е виновна 

пп ако някой те забремени и иска дете

му кажи да не ти прави забележка за татусите 

на 6.05.2025 г. в 7:46, The Lone Star написа:

Съмнявам се, че решават заедно. По-скоро жената решава, а мъжа се съгласява.

Ела в темата за себеактуализацията, да ти обяснят, че всичко е предопределено и никой нищо не решава.

на 9.05.2025 г. в 12:19, Banesc написа:

пушиш ли цигари ?

а  нотариален акт  да ти покажа ли  ?

завиждате ми  че копая 5 декара  а вие сте мързеливи 

снимката ти е 2023г

тогава си видяла че е по евтино да си купуваш домати

и сега е трева 

даже не е  прекопана и с фрезата  мързеливото няма смисъл да се харчи бензин 

ако бях жена нямаше да  копая и  да обуя  едно клинче  и да хода  на фитнес 

какво им разказваш те ползват мотофреза и ходят на фитнес  и пушат  вейп :giggle1:

но предпочитата  цигари 

и са вегани 

щото месото е вредно 

На майка ти во ная работа има трева, махай се, че си не само тъп , ами зпауснат, вонящ на алкохол и цигари и пот, без парфюми и некъпещ се! Не искам повече да те коментирам в която и да е твма, ела да видиш на живо дали е трева, това е покана и да те видя тъкмо колко си красив, умен, и трудолюбив за къвто се правиш тука зад монитора , а си всъщност еднп нищо. Та така иди да косиш тревата си и не се занимавай да ми отговаряш повече, мекъдерен лъжецо и насилник на жени! Гади ми се от такива като теб - само заради всичкит ти писания тук заслужаваш поне 5 години затвор.

с една дума - плужер с увиснало шкембе и завистлив до мозъка на костите си.

според мен това е един и същ простак с няколко профила дошъл тука да храчи по жените и да ги обижда - ам хвани си мъж бе, гейче такова.

преди 12 минути, isi-to-fi-a написа:

според мен това е един и същ простак с няколко профила дошъл тука да храчи по жените и да ги обижда - ам хвани си мъж бе, гейче такова.

Това всички го знаем.... :)

Въпросният елемент/трол кисне 24/7 в форума и оси ра всички теми със нежелан спам! Предполагам, че има проблем с психиката и то сериозен проблем.

Или ще обижда или ще дразни...

• Автор

това е твое тълкувание- моето е друго

Мисля не можеш да го докажеш, освен,  ако нямаш пряка връзка или кореспонденция с Господ и дявола.

Така че кютай си там по сектите и горите и много много не ги мисли жените, кое ги прави щастливи и какво обичат. Определено не са мъже като теб!

Ако пък ти е толкова важно да получиш отговор, бих казала така: Защото да ви е гадно на вас мъжете, но да не можете нищо да направите!

Какво е твоето тълкование ,сподели го.

преди 56 минути, isi-to-fi-a написа:

На майка ти во ная работа има трева, махай се, че си не само тъп , ами зпауснат, вонящ на алкохол и цигари и пот, без парфюми и некъпещ се! Не искам повече да те коментирам в която и да е твма, ела да видиш на живо дали е трева, това е покана и да те видя тъкмо колко си красив, умен, и трудолюбив за къвто се правиш тука зад монитора , а си всъщност еднп нищо. Та така иди да косиш тревата си и не се занимавай да ми отговаряш повече, мекъдерен лъжецо и насилник на жени! Гади ми се от такива като теб - само заради всичкит ти писания тук заслужаваш поне 5 години затвор.

с една дума - плужер с увиснало шкембе и завистлив до мозъка на костите си.

1  много каруцарско изказаве  а каруци в днешно време само ромите 

2 не воня на  алкохол

не воня на цигари защото не пуша

3 ям само качествена храна и  потта ми миреше   на хубаво   като афродизиак е  както едно време жените са събирали потта на гладиаторите и са се парфюмирали с нея

ако искаш да ти пратя в едно шишенце да видиш какво е качествен парфюм  

4 ако имам път към пловдив ще дойда ама надали ще имам път  до там

5 съжалявам че имаш травма от насилие но не съм  аз виновен

6 завистта се поражда от неравенство  няма как да ви завиждам защото съм над вас 

7 с един профил съм питай администратора  @Kalin Karaboychev

преди 47 минути, Staff. написа:

Въпросният елемент/трол кисне 24/7 в форума и оси ра всички теми със нежелан спам! Предполагам, че има проблем с психиката и то сериозен проблем.

аз ли съм винавен че сте психодесни соросоиди и  чичо дончо ви е спрял парите от usaid  или каквото беше ?

преди 4 часа, Staff. написа:

затова мисля да не го отразявам повече, забелязах, че вчера коментирах една тема и веднага се домъкна и там да троли... Толкоз глупости досега не бях чела никъде - този е типичен пример за простотията и то велика простотия. 

преди 2 минути, isi-to-fi-a написа:

затова мисля да не го отразявам повече, забелязах, че вчера коментирах една тема и веднага се домъкна и там да троли... 

е да 

то по дефиниция

трол е  тоя дето  казва неудобната  истина

не да ти се мазни колко си велик 

преди 1 минута, Banesc написа:

е да 

то по дефиниция

трол е  тоя дето  казва неудобната  истина

не да ти се мазни колко си велик 

отивай в блокирани, карфьол такъв.

преди 1 минута, isi-to-fi-a написа:

отивай в блокирани, карфьол такъв.

дойдох видях победих ! чао !

е така  всеки истински мъж трябва да се справя с пишман  жените !

пушачки татуирани джуки цици  мързеливи 5 декара не могат да прекопаят  на ръка

веганки 

сок от манго папая авокадо 

джиджифил куркума 

на интервю при гала патрашкова мундио 

глутенова непоносимост 

на 10.05.2025 г. в 18:48, Greta Simmer написа:

Ела в темата за себеактуализацията, да ти обяснят, че всичко е предопределено и никой нищо не решава.

Нека рамус отиде. И без туй според някои му подражавам...

преди 6 минути, The Lone Star написа:

За Рамус ще е голяма чест, че му подражаваш! 🤣

преди 14 минути, Solly написа:

За Рамус ще е голяма чест, че му подражаваш! 🤣

Ти подражаваш ли на някого?

• Автор

Въпрос към трите умници и злонравата Maleficient при желание. Щом жените са толкова против живота и искат да го прекъснат още в самия му корен, няма ли да е по-добре да им позволим да се евтаназират ? Така всички техни пориви за отмъщение срещу живота ще бъдат задоволени , както и тяхната кръвожадност. Разбира се че е по-лесно да заличаваш беззащитните пред себе си. Ако вместо аборт направо се евтаназират , ще си спестят и всички проблеми произтичащи от извършването на аборт.

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Сменяш темата.

Твърдението ти беше, че жената решава, а мъжът се съгласява. Първо: Не можеш да отговаряш за всички жени и всички мъже. Второ: В темата, към която ти дадох препратка са описани изследвания, които доказват, че всичко е предопределено и никой нищо не решава. Според закона жената решава, а според науката - даже и тя не решава. Всичко е точно. 

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Щом жените са толкова против живота и искат да го прекъснат още в самия му корен, няма ли да е по-добре да им позволим да се евтаназират ? Така всички техни пориви за отмъщение срещу живота ще бъдат задоволени , както и тяхната кръвожадност. Разбира се че е по-лесно да заличаваш беззащитните пред себе си. Ако вместо аборт направо се евтаназират , ще си спестят и всички проблеми произтичащи от извършването на аборт.

Браво, това е една идея по-хуманно от газовите камери. [сарказъм]

Само уточни дали "ще им позволиш" или искаш насилствено да ги евтанизираш?

В някои държави процедурата е позволена: Евтаназия - в кои държави е одобрена процедурата.

• Автор
преди 2 часа, Greta Simmer написа:

Сменяш темата.

Твърдението ти беше, че жената решава, а мъжът се съгласява. Първо: Не можеш да отговаряш за всички жени и всички мъже. Второ: В темата, към която ти дадох препратка са описани изследвания, които доказват, че всичко е предопределено и никой нищо не решава. Според закона жената решава, а според науката - даже и тя не решава. Всичко е точно. 

Браво, това е една идея по-хуманно от газовите камери. [сарказъм]

Само уточни дали "ще им позволиш" или искаш насилствено да ги евтанизираш?

В някои държави процедурата е позволена: Евтаназия - в кои държави е одобрена процедурата.

Както сигурно знаеш България е демократична република , аз не съм монарх който може да заповядва на някого какво да прави , а жените в нашето общество имат повече власт от мъжете. Все пак е силно неестествено да има аборт , а пък евтаназия да няма ... като е гарга да е рошава , да живее смъртта ! 

преди 4 часа, The Lone Star написа:

Не ми се занимава. Пък и си имам друга работа. Важното е всичко да е точно.

Мързи те да мислиш или да отговаряш?  😁

преди 2 часа, BulgarianYouguart написа:

а пък евтаназия да няма ...

Евтаназията трябва да е разрешена, защото човек трябва да има право да решава какво да прави с живота си, особено когато се намира в изключително тежко и безнадеждно здравословно състояние, при което медицината е безсилна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.