Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българките обичат аборта ?

Featured Replies

преди 6 часа, isi-to-fi-a написа:

ЩЕ ти отговоря най-честно - не си слагам червило, не се боядисвам още ), защото нямам нужда от боядисване, нито се гриирам - значи следва да съм запусната така ли ?

Разбира се, не е задължително всички да се гримират, дори не е задължително да се правят на клоуни с тежък грим, но лекият грим подчертава красотата на жената. Разбира се, че има жени които не се гримират, но това е техен личен избор. Познавам такива на които не им отива грим, затова не ползват.
Въпросът тук беше, че според него, тези които не се гримират и не боядисват косите си, били запуснати. 
Та в този смисъл, тези които се гримират и боядисват косите си, са били фалшиви, а тези които не го правят били запуснати. Средно положение няма!

• Отговори 598
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Предполагам , че не са добре усведомени за начините за правене на секс без да се зачеват деца , втора причина - финансови причини.

• Емил Костов
    Емил Костов

И как по-точно реши, че българките обичат аборта и не обичат българските мъже, че пък са и на първо място по аборт в Европа. Тоест ти вярваш на един жълт сайт и не си направил справка.  Днес е пр

• isi-to-fi-a
    isi-to-fi-a

това е само част от градинката ни, другото няма да ти го и покажа щото си злобар

Публикувани изображения

преди 5 часа, BulgarianYouguart написа:

Изглеждаш много лично засегната от темата. 
И как изобщо си сигурна че мъжа ти е най-добрия на планетата ? Съмнявам се дори да е в топ 10-ет най-добри мъже на планетата ! Щом те търпи пък може да е в топ 100 най-добри мъже на планетата.

Защото го познавам и сме заедно 10 години вече, а ти като дори и името му не знаеш нямаш правода говориш против него и да му даваш квалификации, както и на мене :) Ти сигурно и жена нямаш, и никога не си имал. Дано си намериш, че да те постави на мястотот ти.

преди 1 минута, Solly написа:

Разбира се, не е задължително всички да се гримират, дори не е задължително да се правят на клоуни с тежък грим, но лекият грим подчертава красотата на жената. Разбира се, че има жени които не се гримират, но това е техен личен избор. Познавам такива на които не им отива грим, затова не ползват.
Въпросът тук беше, че според него, тези които не се гримират и не боядисват косите си, били запуснати. 
Та в този смисъл, тези които се гримират и боядисват косите си, са били фалшиви, а тези които не го правят били запуснати. Средно положение няма!

Да - аз съм пример, на мен не ми ходи грим :) заъова не се мацам, всички ми казват, че без грим съм много по-добре. 

За него няма средно положение щото е скапан женомразец, а уж се вайкал за здравето на жените :)

преди 5 часа, Banesc написа:

за жалост  на жените след 20  г  им трябва постоянен  грим 

Ти изобщо май не си виждал жена през живота си :)

Разбира се, че си слагам парфюм, но не винаги, понякога когато дрехите когато са изпрании с хубав, ароматен прах дори нямаш нужда от парфюм и разбира се когато си минал през банята :)

Живеем в съвременни условия и е съвсем в реда на нещата, като уважаващи себе си хора, да ползваме съвременните средства за хигиена. 
Не понасям лоши миризми, а най-вече някой до мен да мирише на пот или чесън!

<p><strong>Мит 1: Най-доброто време за нанасянето им е сутрин</strong></p>  <p>&bdquo;Антиперспирантите са създадени, за да намаляват изпотяването под мишниците и предотвратяват неприятната миризма, а за най-добро действие препоръчвам да се нанасят вечер преди лягане&ldquo;, казва Лори Койл, директор Проучване и развитие в компанията в областта на хигиената, храненето и личната грижа Unilever US. Причината е, че когато спим, метаболизмът ни се забавя и се потим по-малко, а това позволява дезодорантът да създаде по-ефективен пласт защита при подмишницата. Ако обаче се притеснявате за действието му на следващия ден, може да нанесете отново.</p>

на 6.05.2025 г. в 7:43, The Lone Star написа:

Не е ли редно и мъжът да има право на глас, а да не е едноличен избор на жената?!

ако живеят заедно и двамата не желаят да имат дете следва да вземат предпазни мерки.... В другите случаи - не, мъжът няма право над решението на жената, когато е избягал след като я е забременил!

преди 53 минути, Solly написа:

Ти не ползваш ли? Сигурно вониш на пръч! :lol6:

:laughing5:

издаде се 

криеш си  гадната миризма  с дезодоранти

в градския  транспорт е пълно с такива като тебе

къпете се бе хора !

преди 3 минути, Banesc написа:

издаде се 

къпете се бе хора !

Ти да не си й светил дали се къпе или не ? :) че даде заключение веднага :)

преди 3 минути, Banesc написа:

издаде се 

къпете се бе хора !

Ти като се изкъпеш и не си сложиш рол он или дезодорант против изпотяване, след два часа като се изпотиш, ще миришеш на пръч!

Градския транспорт е  пълен точно с хора които не се грижат за хигиената си. Добре, че не ми се налага да го ползвам.!

току-що, isi-to-fi-a написа:

Ти да не си й светил дали се къпе или не ? :) че даде заключение веднага :)

мога да чета между редовете 

гримира се и ако се изкъпе ще и падне  грима и за тва се вмирисва и се пръска с  дезодоранти 

току-що, Solly написа:

Ти като се изкъпеш и не си сложиш рол он или дезодорант против изпотяване, след два часа като се изпотиш, ще миришеш на пръч!

не се потя  ходя в сенките 

с бели дрехи 

те отблъскват слънцето 

Значи то от парфюм до парфюм има огромна разлика - има такива, които изливат по едно шише на себе си и като минат край теб и се задушаваш чак, а другите си слагат по малко, но ухаят прекрасно :) Харесвам вторите разбира се :) а зависи и как мирише самия парфюм, щото има и таквиа дето вместо да миришат на хубаво гонят даже и калинките :)

в градския транспорт предпочитам да ми ухае на пот и воня вместо на ужасно силни и смръдливи парфюми :)

преди 2 минути, isi-to-fi-a написа:

Значи то от парфюм до парфюм има огромна разлика - има такива, които изливат по едно шише на себе си и като минат край теб и се задушаваш чак, а другите си слагат по малко, но ухаят прекрасно :) Харесвам вторите разбира се :) а зависи и как мирише самия парфюм, щото има и таквиа дето вместо да миришат на хубаво гонят даже и калинките :)

ти пърдиш  тъй че няма значение  :giggle1:

току-що, Banesc написа:

ти пърдиш  тъй че няма значение  :giggle1:

щото пък ти не пърдиш :)

преди 1 минута, isi-to-fi-a написа:

щото пък ти не пърдиш :)

вече ми е ясно

не се къпете с  другата  госпожа за да не ви падне грима

и слагате дезодорант  за да не  миришете  като пръднете 

за тва  не може да задържите мъж 

преди 1 минута, Banesc написа:

вече ми е ясно

не се къпете с  другата  госпожа за да не ви падне грима

и слагате дезодорант  за да не  миришете  като пръднете 

за тва  не може да задържите мъж 

това ако се отнася за мен си в пълна заблуда - и ако си прочел - написах, че грим не ползвам и си имам мъж от 10 години :) Жив и здрав да си :)

преди 2 минути, isi-to-fi-a написа:

това ако се отнася за мен си в пълна заблуда - и ако си прочел - написах, че грим не ползвам и си имам мъж от 10 години :) Жив и здрав да си :)

е това е нормално да не ползваш грим

значи си  запусната 

преди 14 минути, Banesc написа:

е това е нормално да не ползваш грим

значи си  запусната 

а ако ползвах пък щях да съм фалшива. Мен който ме харесва ме е харесал и така, а теб коя те е харесала - май никоя ;) Запуснатат и е главата на тебе, че и празна на всичкото отгоре :(  Жал ми е за таквиа като теб с такова първобитно мислене, ако изобщо може да се нарече мислене, приличаш ми на някакъв пубер, който мисли че всичко което хвърчи се яде. Един ден ще разбереш, че външния вид няма значение, а душата в тялото и че красотата, парите и всичко това е преходно, но душата и истинската любов са вечни. ПОжелавам ти го от сърце това

преди 1 час, Solly написа:

Живеем в съвременни условия и е съвсем в реда на нещата, като уважаващи себе си хора, да ползваме съвременните средства за хигиена. 
Не понасям лоши миризми, а най-вече някой до мен да мирише на пот или чесън!

<p><strong>Мит 1: Най-доброто време за нанасянето им е сутрин</strong></p>  <p>&bdquo;Антиперспирантите са създадени, за да намаляват изпотяването под мишниците и предотвратяват неприятната миризма, а за най-добро действие препоръчвам да се нанасят вечер преди лягане&ldquo;, казва Лори Койл, директор Проучване и развитие в компанията в областта на хигиената, храненето и личната грижа Unilever US. Причината е, че когато спим, метаболизмът ни се забавя и се потим по-малко, а това позволява дезодорантът да създаде по-ефективен пласт защита при подмишницата. Ако обаче се притеснявате за действието му на следващия ден, може да нанесете отново.</p>

тва е отживелица и е  грешно  живееш в 20ти век 

другия вариант това да е някакакъв 90годишен дядо, който живее още с едновремешните си мисления :)

преди 2 минути, Solly написа:

Личи си, че си доста изостанал.

точно обратното

100 години съм напред

добавените миризми пак са с цел манипулация за прикриване на човешката същност

ако някой не е ползвал дезодоранти мога да му надуша болестта 

преди 1 минута, isi-to-fi-a написа:

другия вариант това да е някакакъв 90годишен дядо, който живее още с едновремешните си мисления :)

ти си  дядо 

преди 6 часа, Banesc написа:

тъй де  мъжете са по  качествените хора 

Как мислиш — възможно ли е понякога страхът от това какво „трябва“ да бъдеш, да те спира да бъдеш това, което си?

преди 6 минути, Banesc написа:

точно обратното

100 години съм напред

добавените миризми пак са с цел манипулация за прикриване на човешката същност

ако някой не е ползвал дезодоранти мога да му надуша болестта 

ти си  дядо 

хаха -  ми тя истината хапе, нали ;)

преди 4 минути, Greta Simmer написа:

Как мислиш — възможно ли е понякога страхът от това какво „трябва“ да бъдеш, да те спира да бъдеш това, което си?

то не е страх а липса  на  някои  неща 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.