Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите са масово русофили?

Featured Replies

Толкова ли е прост този народ? Защо масово българите подкрепят Русия, въпреки че се възползват от всички блага на ЕС и НАТО? Защо българи извършват шпионски операции в полза на Русия? 

Защо българите подкрепят народ, който ни изби интелигенцията и ни подложи на десетилетия комунизъм и мизерия? Защо масово от българите мразят запада, но или заминават да живеят или пращат децата си да учат там? Защо заминават в "еврогейските" държави, но не в майка РуZия? 

• Отговори 136
  • Прегледи 9,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам защо,но имам странното усещане,съдейки по аватара,че човека иска директна комуникация със собственика ..за да го изритат от сайта..или да го свържат със специалните служители със бели престилк

• 1. Заради спомените от соца до Горбачов, когато България си поживя охолно, щедро снабдявана и заплащана от СССР 2. Заради разрухата и обезлюдяването, които настъпиха след това, на пръв поглед "при а

• Нали осъзнаваш че на руснаците не им пука че ти ги мразиш ,тоест омразата е само твой проблем ?

Публикувани изображения

• Автор
току-що, BulgarianYouguart написа:

Щото сме им дали азбука и вяра и са наши хора

"Наши хора" и ни ебаха мамицата през цялата ни история. Марш в МаЦква! 

Какво очакваш от 150 години лъжи и промиване на мозъците? И не, по-голямата част вече не са русофили, някои преди са били, но Путин поправи тая грешка.

Че повечето са русофили е ясно. Не е ясно обаче, що не се зачита мнението им по нито един въпрос. Нали УЖ сме демокрация и волята на народа би трябвало да е над всичко? Или пък само ни лъжат че живеем в демокрация?

• Автор
преди 2 минути, ivottoshev написа:

Че повечето са русофили е ясно. Не е ясно обаче, що не се зачита мнението им по нито един въпрос. Нали УЖ сме демокрация и волята на народа би трябвало да е над всичко? Или пък само ни лъжат че живеем в демокрация?

Да подкрепяш Путин значи, че си против демокрацията и следователно, щом си против, значи си съгласен да не ти се зачита мнението. 

преди 28 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Толкова ли е прост този народ? Защо масово българите подкрепят Русия, въпреки че се възползват от всички блага на ЕС и НАТО? Защо българи извършват шпионски операции в полза на Русия? 

Защо българите подкрепят народ, който ни изби интелигенцията и ни подложи на десетилетия комунизъм и мизерия? Защо масово от българите мразят запада, но или заминават да живеят или пращат децата си да учат там? Защо заминават в "европейските" държави, но не в майка РуZия? 

На това защо, защо, защо, защо всеки ще ти отговори по различен начин! Тези които извършват шпионаж в полза на Русия, го правят за пари.:topsecret:

Ако трябва да се преброим колко сме "за" и "против" Русия и това, което прави.... тук е малко сложно, но не са повече от нас! :)

преди 8 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Да подкрепяш Путин значи, че си против демокрацията и следователно, щом си против, значи си съгласен да не ти се зачита мнението. 

Кой подкрепя Путин бе охлюв. Путин ще те гръмне за тези думи.Но Русия не е само Путин и си го набий в главата.

• Автор
преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

На това защо, защо, защо, защо всеки ще ти отговори по различен начин! Тези които извършват шпионаж в полза на Русия, го правят за пари.:topsecret:

Ако трябва да се преброим колко сме "за" и "против" Русия и това, което прави.... тук е малко сложно, но не са повече от нас! :)

Не гледаш ли новини? Мнозинството от българите са русофили и затова държавата ни е на дъното. Нямам търпение да измрат най-накрая старото поколение русофили и да почва да се оправя тая държава... 

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Не гледаш ли новини? Мнозинството от българите са русофили и затова държавата ни е на дъното. Нямам търпение да измрат най-накрая старото поколение русофили и да почва да се оправя тая държава... 

Има разлика между Българите и Русофилите.... докато ние сме културни и образовани, русофилите са пълната противоположност. Ругаят, обиждат, вандалстват, не им се работи и други! :)

Можеш сам да преброиш от изборите колко на колко сме!

Данни от предходни избори - Аз Гласувам

2025-03-081827441.jpg.205775d7a86eb57e68290ff901d10672.jpg

Сметни ги колко са, ГЕРБ, ПП-ДБ, ИТН и половината от ДПС не са русофили...

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Има разлика между Българите и Русофилите.... докато ние сме културни и образовани, русофилите са пълната противоположност. Ругаят, обиждат, вандалстват, не им се работи и други! :)

Можеш сам да преброиш от изборите колко на колко сме!

Данни от предходни избори - Аз Гласувам

2025-03-081827441.jpg.205775d7a86eb57e68290ff901d10672.jpg

Сметни ги колко са, ГЕРБ, ПП-ДБ, ИТН и половината от ДПС не са русофили...

Сам ли си пишеш,гледам сте на един акъл.

Автора и Зверо ще формулирате ли що е това русофил или друг фил ? Иначе за да съм по темата аз не съм фоб -нямам фобия спрямо никой народ по земята ,това обаче правили ми е русофил, американофил, германофил, и т.н фил ...? А по отношение на тези които мразят тоест фоб русо или друг без значение е личен проблем или що е то омраза .

преди 42 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Аз подкрепях Митьо Пищова (лека му пръст), а не Путин, Тръмп или Бабоеб Макарон.

Обаче питам защо в нашата демократична държава не се зачита волята на мнозинството? Нима ни лъжат че живеем в демокрация?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Автора и Зверо ще формулирате ли що е това русофил или друг фил ? Иначе за да съм по темата аз не съм -нямам фобия спрямо никой народ по земята ,това обаче правили ми е русофил, американофил, германофил, и т.н фил ...? А по отношение на тези които мразят тоест фоб русо или друг без значение е личен проблем или що е то омраза .

Отговори ми на въпроса: Ти подкрепяш ли войната на Путин в Украйна!

Настоявам отговора ти да е с "ДА" или "НЕ". 

Тези които подкрепят войната са русофили, тези които се възмущават от нея са Българи! :)

1. Заради спомените от соца до Горбачов, когато България си поживя охолно, щедро снабдявана и заплащана от СССР
2. Заради разрухата и обезлюдяването, които настъпиха след това, на пръв поглед "при американците".
3. Заради многобройните войни и "демократични "пролети", които организираха САЩ по света. А после се видя че новите са корупционери.
4. Заради вълните от мургави емигранти, които плъзнаха насам в резултат на войните на САЩ в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия с подкрепените от САЩ - ИДИЛ, които много пъти получаваха коридори за напускане на обкръжение с помощта на САЩ.
5. Заради неразрешената от ООН война на НАТО/САЩ в Югославия/Сърбия - Белград
6. Заради наглостта на Вицепрезидента Джо Байдън при Президента Барак Обама да кацне в Киев и да даде на властите 6 часа, за да сменят Главния прокурор на Украйна, започнал разследване на сина му Хънтър Байдън за корупция, чрез завишени или изобщо незаконни хонорари от държавна украинска фирма и ги заплашил, че иначе няма да получат обещани от Обама 1 млрд. US долара помощ.
7. Заради избирателно затворените очи за неонацистките групировки в Украйна, и култа към някогашните нацистки лидери, недопустим официално в никоя друга страна в Европа, освен в Украйна и с това целенасоченото превръщане на Украйна в Анти-Русия, довело до днешната война ...
8. Руско-турската война, довела до възстановяване на Българската държава ...
9. Присъствието на рускини, омъжени през соца за българи и дошли в България, и техните деца и внуци ...
10. Разбираемия за по-възрастните език, на който се гледат руски ТВ и ЮТюбъри ...
11. Нетърпимостта на руските власти в големите градове към
- просяци и бездомници,
- разпиляна смет и
- публично проповядване на хомосексуализъм -
за разлика от западните държави и градове и у нас. Гей-парадите у нас са в това число.
12. Съкращаването на Българската армия 
13. Закриването на производства като уж губещи, при видима реална причина, че пречат на западните монополисти и им отнемат пазари.
- малък, но типичен пример с Обувен завод "Добрич", и много-много други полезни производства, които се поеха от дребни частни фирми
14. Заради фалшивата приватизация, която се проведе на държавните предприятия.
15. Закриването на реактори на АЕЦ "Козлодуй" по политически причини, за да ни приемат в Европейския съюз, след като експертизи доказват, че могат да работят още десетилетия. С това западът превърна България от крупен износител в едва ли не вносител на ток.,
а може и да не е "едва ли не", не знам точно.
16.Закритата от менте-инвеститор Авиокомпания "Балкан"
17. Неизгодния процент концесионни отчисления от добива на злато от "Дънди Прешъс"
18. Заради неуспелият и неуспешен модел на капитализъм в съвременна България, който не успя да я обнови, обогати и да спечели хората, заради постоянно подкрепяните и инсталирани тук от запада корумпирани политици, със слаби управленски качества, заради послушанието и изпълнителността им към началниците от запада. 
19. Заради методите, с които се прави инсталирането и свалянето на управници отвън :
- СДС с улични протести и палеж на Партийния дом на БСП след спечелени от БСП избори. Не повторили мандат, заради отказ на коридори за авиацията на НАТО къв Сърбия/Югославия. Заменени от Симеон Саккобургготски.
- Симеон Сакскобургготски/НДСВ -
- Кирил Петков/Продължаваме промяната след Декларация с невярно съдържание за прекратено чуждо гражданство
20. Заради търпимостта на държавните власти и западните партньори към престъпността у нас - битова (кражби, побоища, убийства и т.н.) икономическа - (фиктивни фирми източващи ДДС; фирми на входа и на изхода, източващи доходите на държавни компании, и още много схеми; ;митнически афери, фалшиви цигари; в началото - куфарната търговия от Турция, която разори много местни държавни компании с дъмпингови цени, заради несъбрани мита)

21. Спрените проекти "АЕЦ "БЕЛЕНЕ" и "Газопровод "Балкански поток" (РФ-Бургас-Алексанруполис). Заради натиск от САЩ и Европейския съюз.

Нямам време за повече, но горе-долу това са масовите, видими за русофилите причини и поводи да са анти-САЩ и Анти-Запад.
За всичко това САЩ и Европейските власти можеха да се погрижат да стане със защита на българските интереси,
но не пожелаха, а си търпяха и насочваха процеса към удобни за тях резултати.
Постигнаха една "Унгария" по-малко в Европейския съюз. И една "Турция" по-малко в НАТО. Визирам типичното непокорно поведение на споменатите две държави. Слаба България няма как да се репчи като Унгария и Турция на началниците си.

А не отиват в Русия, щото вече я няма соц.идеологията, и всеобщата уравниловка на доходите, която някога е сближавала хората.
Няма ги и някогашните държавни гаранции за доходите на българските работници.
Руски език не се учи вече масово тук и вече има езикова бариера.
Сега в РФ в училище се присмиват и грубеят, ако не говориш добре езика им.
Има престъпност, има корупция, има политически неприятности за опозицията.
Има много хора, които са учили там, останали са там, имат семейства и се оправят добре в обстановката
и се чувстват добре.
Има доста западни ЮТюбъри, женени или омъжени за рускоговорящи, които харесват РФ
и снимат, коментират и сравняват в каналите си.

Аз се справям засега тук, и ще си търпя, дори и да не се справям, по убеждение.
И двете култури, споменати в темата, не са ми по вкуса, като идеологии, държавни политики и начини на живот в тях.

Обаче има многобройни полезни дреболии и удобства и у двете, 
и си ги ползвам удобно оттук.
Жалко, че когато едната или другата завземат България, опитват да забранят удобствата, които идват от другата.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Отговори ми на въпроса: Ти подкрепяш ли войната на Путин в Украйна!

Настоявам отговора ти да е с "ДА" или "НЕ". 

Тези които подкрепят войната са русофили, тези които се възмущават от нея са Българи! :)

Аз не подкрепям никоя война ,вярвам в това че дипломацията и политиката на политиците на всяка държава спрямо останалите били съседни или не да е по посока мир и добросъседство и недопускане на конфликт ,а що се отнася за Украйна вината е именно в политиката им ,защото не направиха нищо през годините за да не се стига до гражданаска война която прерасна в пълномащабна военна операция.

Надявам се да съм ти отговорил на настояването.

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Аз не подкрепям никоя война ,вярвам в това че дипломацията и политиката на политиците на всяка държава спрямо останалите били съседни или не да е по посока мир и добросъседство и недопускане на конфликт ,а що се отнася за Украйна вината е именно в политиката им ,защото не направиха нищо през годините за да не се стига до гражданаска война която прерасна в пълномащабна военна операция.

Щом не си за Украйна, автоматично си русофил. Точка по въпроса. Каквито локуми да разтягаш, това е. Факта, че го наричаш "военна операция", а не нашествие, доказва, си путинска подлога. 

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Щом не си за Украйна, автоматично си русофил. Точка по въпроса. Каквито локуми да разтягаш, това е. Факта, че го наричаш "военна операция", а не нашествие, доказва, си путинска подлога. 

Ей ,като взема едно дърво и познай

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Автора и Зверо ще формулирате ли що е това русофил или друг фил ?

Що ми се струва,че е един човек? 

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Оди лижи на Путин дупето, ще го оцени. 

А хапчетата пихте ли си или пак пропуснахте? 

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Щом не си за Украйна,...

Щот това което се случва не е двубой между два футболни отбора за да викам на някоя страна. Докато тука се кефите на едната или другата страна на фронта умират реални хора и в онази "игра" там няма рестарт ,няма и повече от един живот както в електронните игри.

И защо е нужна тази тема когато има тема за войната в Украйна ?

Жалко.... не си искрен! :(

Трябваше да отговориш с да или не, но ти избра да не отговаряш. Знам на коя позиция си и не те виня, хубав човек си и уважавам мнението ти, независимо какво е то! Друг път ще говорим, че днес е празник...:) 

Пожелавам на всички които ще празнуват тази вечер, да си изкарат весело и приятно в хубава компания! 

• Автор

Щот това което се случва не е двубой между два футболни отбора за да викам на някоя страна. Докато тука се кефите на едната или другата страна на фронта умират реални хора и в онази "игра" там няма рестарт ,няма и повече от един живот както в електронните игри.

И защо е нужна тази тема когато има тема за войната в Украйна ?

Темата е за русофилите, които са част от народа, част от държавата, която праща руски агенти в западни държави... Българите трябва да са съюзници на запада, а не на блатото Рашия. 

преди 7 минути, nikssi написа:

Що ми се струва,че е един човек?

И аз така си помислих още с бляскавата си тема че ще заминава в Англия ама след като го почетох известно време (постове) е на поне три- четири нива на интелект по ниско от Зверо, не мисля че са един и същи.

Умирам от смях как тука половината, че и повече, дето са по на 40 години има няма, пишат по начин всякаш са били съвременници на тия събития, живяли са по онова време и знаят точно какво е било.

Забавни сте ми, и смешни! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.