Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите са масово русофили?

Featured Replies

Ку-ку та дрънка,признавам те за по голямо куко .

• Отговори 136
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам защо,но имам странното усещане,съдейки по аватара,че човека иска директна комуникация със собственика ..за да го изритат от сайта..или да го свържат със специалните служители със бели престилк

• 1. Заради спомените от соца до Горбачов, когато България си поживя охолно, щедро снабдявана и заплащана от СССР 2. Заради разрухата и обезлюдяването, които настъпиха след това, на пръв поглед "при а

• Нали осъзнаваш че на руснаците не им пука че ти ги мразиш ,тоест омразата е само твой проблем ?

Публикувани изображения

преди 17 часа, ДзВяРа! написа:

Точно! 👍

Аз Русофоб ли съм? :speak:

Замислих се върху този въпрос и с риск да се повторя/потретя .... ще ти отговоря! :)

Аз съм казвал стотици пъти, че не изпитвам омраза към руснаците. Нямам нищо против руснаците като народ, култура и история. Бил съм в Москва, харесват ми руските песни и редовно слушам руска музика (между другото имат много хубави песни)! Със сини очи съм и светла коса, харесвам и рускините. Това което не харесвам, се случи през 2022 година! Не мисля, че нормален човек ще одобри и ще му хареса това което направи Путин в Украйна и продължава да прави!!!

Да, аз съм Русофоб! Не ми харесва диктаторският режим, не ми харесва начина по който трябва да гласуват хората и избора който им се предлага за гласуване, не ми харесва и ФАКТА, че няма прозрачност при изборите които се провеждат в Русия. 

Общо казано, не ми харесва управлението в Русия. Това е моята представа за Русофоб! :topsecret:

Чист русофил си. :)

Но поне не страдаш от русофрения като Реджеп и останалите от отбор Малинка.

Какво е русофрения? Какво е русофрения?

• Автор
преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Ако трябва да съм честен, най-много се впечатлих от габонката! Би ли разказал малко повече за нея?

Едната колежка от университета беше от Габон и излизахме 1 година. Ама скъсахме, че трябваше да се прибира в Габон, но от време на време си мисля за нея. Невероятно готвеше, а в спалнята ставаше земетресение. 

Затова всеки, който обижда "негърките" не знае какво изпуска. 

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Едната колежка от университета беше от Габон и излизахме 1 година. Ама скъсахме, че трябваше да се прибира в Габон, но от време на време си мисля за нея. Невероятно готвеше, а в спалнята ставаше земетресение. 

Затова всеки, който обижда "негърките" не знае какво изпуска. 

И като се събуди,пръстите в контакта и гъзо ти ръкопляска .Ку-ку такова

• Автор
преди 14 минути, nusho73 написа:

И като се събуди,пръстите в контакта и гъзо ти ръкопляска .Ку-ку такова

Завиждаш, май. Ти като не си излизал от родното село, трудно ти е да повярваш. 

преди 5 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Да си русофил е да си родоотстъпник. Не можеш да си националист и да подкрепяш държава, която ни смята за "неприятелска". Смисъл, националист си, но за сметището РуЗия, а не България. 

Да не си русофил е да си недоклатен лешпер!

преди 6 часа, The Lone Star написа:

Чист русофил си. :)

Но поне не страдаш от русофрения като Реджеп и останалите от отбор Малинка.

Русофоб съм!

Хайде на бас? :strangle:

• Автор

"Россия, тая мнима защитница на славянството, днес тя употреблява още по-радикални средства за да истрие от лицето на земята българските колонии..." 

Христо Ботев, в-к "Знаме"

Ако си русофил, значи си родоотстъпник! 

на 8.03.2025 г. в 15:43, HelpMeGetOut1 написа:

Толкова ли е прост този народ? Защо масово българите подкрепят Русия, въпреки че се възползват от всички блага на ЕС и НАТО? Защо българи извършват шпионски операции в полза на Русия? 

Защо българите подкрепят народ, който ни изби интелигенцията и ни подложи на десетилетия комунизъм и мизерия? Защо масово от българите мразят запада, но или заминават да живеят или пращат децата си да учат там? Защо заминават в "еврогейските" държави, но не в майка РуZия? 

Защото партията така ги учеше едно време. Всички да са еднакво тъпи, като шити на калъп. Да се строяват в редици пред старшините и да се кълнат във вярност в Москва. Даже го имаше в химна. Представи си и на теб цял живот да ти набиваха такива ценности в главата и ти щеше да станеш русороб. Това оскотяване и до ден днешен им пречи да осмислят някои елементарни неща.

В същност истината е много проста-500 години турско робство-Русия освободител. Ние, днес, не можем да си дадем сметка какво ужасно нещо е мюсюлманската паплач да е робовладетел на нашия героичен народ. Всеки от нас носи в протоплазмата си ужаса на робството и щастието на освобождението. Независимо от неговите мотиви, както става видно по-късно, то дава път за развитие . А сегашното състояние на Империята на злото и войната срещу Украйна е съвсем друго нещо, то създава друго отношение у нас, но като че ли се разминава с горното.

на 10.03.2025 г. в 9:36, The Lone Star написа:

Сатира ... !!!

• 10 месеца по-късно...
на 8.03.2025 г. в 17:43, HelpMeGetOut1 написа:

Защо масово българите подкрепят Русия,

Това момиче с какви гени е ?

МФ-2.png

МФ-1.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.