Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите са масово русофили?

Featured Replies

преди 3 минути, buldak написа:

още си пали ладата :D

аз съм с Москвич 8-мак..бре..той не пали,само се бута...

• Отговори 136
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам защо,но имам странното усещане,съдейки по аватара,че човека иска директна комуникация със собственика ..за да го изритат от сайта..или да го свържат със специалните служители със бели престилк

• 1. Заради спомените от соца до Горбачов, когато България си поживя охолно, щедро снабдявана и заплащана от СССР 2. Заради разрухата и обезлюдяването, които настъпиха след това, на пръв поглед "при а

• Нали осъзнаваш че на руснаците не им пука че ти ги мразиш ,тоест омразата е само твой проблем ?

Публикувани изображения

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Веси!

Ти с какво и кое си съгласна?

Преди това съгласна съм тръгнах да публикувам един пост по темата горе и администраторът до такава степен не беше съгласен с мен, че ми изпрати предупреждение и затова му казах съгласна съм. А който ме познава добре знае дали съм русофил и защо съм русофил. КОЛЕВ.

преди 6 минути, Колев 74 написа:

Я да те питам и аз!

Защо си изтри коментара който беше написал преди час? Ако не се досещаш - ето го. 

Звяр! Ти няма ли да си седнеш на гъза бе джанъм? И виж Никси какво те е попитал и му отговори. Кой си ти в този форум бе мухльо?

2025-3-8 22-23-52.png

Тоя няма да ти отговори Колев.Не е за да дава отговори в този форум-тук е да създава напрежение и раздори...И после да има поводи да каже-това е руска пропаганда...По лошо е ,че се търпят такива...провокатори...И вместо да си получи заслуженото,може да се окаже,че ти си кривия...

преди 3 минути, Proshark написа:

Тоя няма да ти отговори Колев.Не е за да дава отговори в този форум-тук е да създава напрежение и раздори...И после да има поводи да каже-това е руска пропаганда...По лошо е ,че се търпят такива...провокатори...И вместо да си получи заслуженото,може да се окаже,че ти си кривия...

Няма да му позволя да съм аз кривия.  В никакъв случай. Заема ли се, върша си работата докрай. То си има комисия по Етика и в интернет към всяко правителство.

• Автор
преди 8 минути, Колев 74 написа:

Веси!

Ти с какво и кое си съгласна?

преди 13 минути, Колев 74 написа:

Я да те питам и аз!

Защо си изтри коментара който беше написал преди час? Ако не се досещаш - ето го. 

Звяр! Ти няма ли да си седнеш на гъза бе джанъм? И виж Никси какво те е попитал и му отговори. Кой си ти в този форум бе мухльо?

2025-3-8 22-23-52.png

Не си го изтрих коментара, явно модераторите ми го изтриха, защото сте чувствителни и ви засегнах. 

Хайде де, написах си адреса, като сте големи биячи, защо още ви няма пред блока ми? Мишкиииии 🐭🐭🐭

преди 5 минути, Proshark написа:

Хайде де, чакам да ми откъснеш главата, защо те нема? 🐭🐭🐭🐭

преди 3 минути, Колев 74 написа:

Няма да му позволя да съм аз кривия.  В никакъв случай. Заема ли се, върша си работата докрай. То си има комисия по Етика и в интернет към всяко правителство.

@Колев 74

Може ли да отговоря на въпросната личност,която коментираме ,като леко перефразирам подписа ти?

преди 1 минута, Proshark написа:

@Колев 74

Може ли да отговоря на въпросната личност,която коментираме ,като леко перефразирам подписа ти?

Всичко може, щом не е в разрез с правилата.. Най интересното е че собстеникът на сайта(форума) не ги спазва.

• Автор

Както си и знаех, всички русофили са мишкиии 🐭

Като орките, които още не могат да завладеят Украйна и няма да успеят. 

току-що, Колев 74 написа:

Всичко може, щом не е в разрез с правилата.. Най интересното е че собстеникът на сайта(форума) не ги спазва.

Най-тъжното е да гледаш как  Господ е дал живот,на идиот,който "талантливо" го похабява...

преди 4 минути, Веси Филипова написа:

...
 А който ме познава добре знае дали съм русофил и защо съм русофил. КОЛЕВ.

Те ти булка Спасов ден.
Не те познавам изобщо и не съм сигурен още, че те познавам добре. Баси тафтологията.
Дали си русофилка и защо си русофилка притегле към конверсионално разстройство на идентичността. Микрохируг от последните 15 години и няма как да го кажа по-просто, пък и да призная утре пак ще съм с любимия проект по исползване на функционална магнитно-резонасна томография относно конкретни психологически тестове, оказващи влияние на мозъчната активност. Сканиране на участъци от мозъка на пациент и измененията в нейротраснмитерните системи, ако ме разбираш.

Интересен обект. Защо си мислиш, че си русофилка? Руски език владееш ли? Посещавала ли си Русия? Колко време си живяла там? На балалайка, гармошка умееш ли да свириш? Борш да приготвяш? Колко носиш на самогон ( поне половин литър) и дърпаш ли махорка?

преди 21 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Както си и знаех, всички русофили са мишкиии 🐭

Това ли беше целта на темата. Да създадеш напрежение и после да се правиш на велик? Всеки има право на лично мнение. Ти какъв си,че да казваш кой какъв е?

Явно админите толерират подобен подход за да търпят тука. Айде у фризера. 

преди 10 минути, nikssi написа:

Това ли беше целта на темата. Да създадеш напрежение и после да се правиш на велик? Всеки има право на лично мнение. Ти какъв си,че да казваш кой какъв е?

Явно админите толерират подобен подход за да търпят тука. Айде у фризера. 

Не знам за кой път ще се повторя : Оценявам свободата дадена ни от екипа тук, обаче всичко трябва да си има някакви граници, докато тоя и оня си правят по двайсе акаунта за да плетат интриги, подклаждат спорове, се правят на интересни и си избиват коплексите, други си пускат теми за да се ебават(Да това е думата колкото и да е груба) с потребителите, трети най редовно тролят в политическите теми и т.н. и т. и т.н този форум ще затъва, техническите теми все повече оредяват, за тяхна сметка четем че някъв не бил българин, друг се чудел какво ще стане ако Путин му бръкне отзад, трети пък го сърбяло за Ердоган(Или май беше същия дето го сърбепе и за Путин)...
...Едно време им вкахме петъчни теми, ся вече са ежедневие, но според Калин така било във фейсбук. Моите уважения към него но греши.
И да не чувам, че не можело да се контролира кой колко акаунта ше си направи и дали и как ще заобикаля БАН. Начини има :

1. Забранява се изтриването на акаунти от потребител.
2. Премахва се възможността да се използва едно и също име(потребителско) от повечче от един потребител.
3. Пуска се функцията за уникални имейли или с други думи един имейл да може да се ползва само за един акаунт.
4. Премахва се възможността за писане като гост.
5. Премахва се възможността за промяна на потребителското име(Освен с одобрение от екипа).

Има и още, дето се вика има ли желание има и начин, но тая олигофрения най накрая трябва спре.

преди 13 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Толкова ли е прост този народ?

И какво против въпросния имаш?

Българите обичат да им е просто и удобно! 

А, отговора на 

Защо българите са масово русофили?

е елементарен: Защото сме пра роднини! Дали ще ги наречеш славянски народи или прабългарски, то разлика няма! = Всички сме светли хора, а не тъмни! 

Имаме и различия обаче, т.е. ние за сметка на руснаците сме по-тъмни, т.е. имаме и "жилка" и от тъмните. 

Кой не обича руси и със сини очи?! :) 

Така е: Ние сме тъмни балкански индивиди и не обичаме работата в полето! :)

Което означава: Не сме прости, а хитри!!! ;) Но ... считай ни за прости! => В голяма грешка си!!! :) 

Аз казах!

п.п. Ех ... в софийско поле си израснал и не може мислите ти да надскочат Витоша! А, из софийско поле има склонност да възникне мъгла и не може да се ориентираш кой е светъл и кой е тъмен! :) => Бягай към "острова"! Там са кралете и сър-подобните! :) 

Докато снощи празнувах вие пак сте "зверосвали" други потребители... 😂 

За днес мислих да напиша коментар по темата, но вие сте я съсипали както и всички останали теми.... 😕

Няма да се ядосвам и ще все пак ще напиша мнението си по темата! 

Русофилите в България масово не познават историята ни, те знаят онова което са учили през комунистическият режим 1944-1989 г....  Съветската пропаганда е създава мит, че Русия винаги е била "освободителка" на България. В учебниците по история и медиите се фокусират върху Руско- Турската война през 1877 - 1878, но се премълчават събития като руската окупация на България след Освобождението, нежеланието на Русия да признае "Съединението" и подкрепата към  Югославия... 

Заради религията и езиковите прилики много българи са склонни да гледат на Русия като на братски народ. Руската култура, литература и филми също оказват влияние за това.... За твърдението че "Русия винаги ни е защитавала" - не е вярно! Историческите факти показват, че Русия е подкрепяла България само когато това е съвпадало с нейните собствени интереси. Много пъти в миналото е Русия е била против Българските Национални Интереси! Българите са лъгани през комунистическия период в България и затова сега има толкова много "Русофили" в България, но не са повече от "Русофобите" както си мислят те!

Хубав ден! :newspaper:

преди 46 минути, ДзВяРа! написа:

Докато снощи празнувах вие пак сте "зверосвали" други потребители... 😂 

За днес мислих да напиша коментар по темата, но вие сте я съсипали както и всички останали теми.... 😕

Няма да се ядосвам и ще все пак ще напиша мнението си по темата! 

Русофилите в България масово не познават историята ни, те знаят онова което са учили през комунистическият режим 1944-1989 г....  Съветската пропаганда е създава мит, че Русия винаги е била "освободителка" на България. В учебниците по история и медиите се фокусират върху Руско- Турската война през 1877 - 1878, но се премълчават събития като руската окупация на България след Освобождението, нежеланието на Русия да признае "Съединението" и подкрепата към  Югославия... 

Заради религията и езиковите прилики много българи са склонни да гледат на Русия като на братски народ. Руската култура, литература и филми също оказват влияние за това.... За твърдението че "Русия винаги ни е защитавала" - не е вярно! Историческите факти показват, че Русия е подкрепяла България само когато това е съвпадало с нейните собствени интереси. Много пъти в миналото е Русия е била против Българските Национални Интереси! Българите са лъгани през комунистическия период в България и затова сега има толкова много "Русофили" в България, но не са повече от "Русофобите" както си мислят те!

Хубав ден! :newspaper:

Тези ги разправяй на баба си .Като си пееш Пенкеле ,кой ли те слуша?Простотия до шия и ти гледат сеира.

преди 11 часа, Profruit написа:

Те ти булка Спасов ден.
Не те познавам изобщо и не съм сигурен още, че те познавам добре. Баси тафтологията.
Дали си русофилка и защо си русофилка притегле към конверсионално разстройство на идентичността. Микрохируг от последните 15 години и няма как да го кажа по-просто, пък и да призная утре пак ще съм с любимия проект по исползване на функционална магнитно-резонасна томография относно конкретни психологически тестове, оказващи влияние на мозъчната активност. Сканиране на участъци от мозъка на пациент и измененията в нейротраснмитерните системи, ако ме разбираш.

Интересен обект. Защо си мислиш, че си русофилка? Руски език владееш ли? Посещавала ли си Русия? Колко време си живяла там? На балалайка, гармошка умееш ли да свириш? Борш да приготвяш? Колко носиш на самогон ( поне половин литър) и дърпаш ли махорка?

ГЛЕДАМ СЕРИАЛИ НА РУСКИ ЕЗИК , ПРЕДИ ТОВА СЪМ ИЗУЧАВАЛА В УНИВЕРСИТЕТА И УЧИЛИЩЕ, НЯМА ПРОБЛЕМ И ДОКРАЯ ДА ГО НАУЧА ЕЗИКА, ПАМЕТТА МЕ Е УВЕЛИЧЕНА МНОГО ОТ ДЕТСКИТЕ МИ ГОДИНИ НАСАМ, РУСКИ ФИЛМИ СЪМ ГЛЕДАЛА В ПРОМИШЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА И НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА, ХАРЕСВА МИ СИЛАТА НА ЛИЧНОСТТА НА пУТИН-КАК МОЖЕ ДА СИКТИРДОСА ВСЕКИ И ДА ГО ПОСТАВИ НА МЯСТОТО МУ. е ЗАЩО ДА НЕ СЪМ РУСОФИЛКА, КОЙ МОЖЕ ДА МЕ СПРЕ, И ПОЗНАВАМ МНОГО МНОГО ТАКИВА ХОРА КАТО МЕН И ЕВАЛА НА ТЯХ!

КОЕ Е ГРОЗНОТО ТУКА-АКТЬОРИТЕ ЛИ, ИГРАТА ИМ ИЛИ СЮЖЕТА МИ КАЖЕТЕ...

преди 4 минути, Веси Филипова написа:

ГЛЕДАМ СЕРИАЛИ НА РУСКИ ЕЗИК , ПРЕДИ ТОВА СЪМ ИЗУЧАВАЛА В УНИВЕРСИТЕТА И УЧИЛИЩЕ, НЯМА ПРОБЛЕМ И ДОКРАЯ ДА ГО НАУЧА ЕЗИКА, ПАМЕТТА МЕ Е УВЕЛИЧЕНА МНОГО ОТ ДЕТСКИТЕ МИ ГОДИНИ НАСАМ, РУСКИ ФИЛМИ СЪМ ГЛЕДАЛА В ПРОМИШЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА И НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА, ХАРЕСВА МИ СИЛАТА НА ЛИЧНОСТТА НА пУТИН-КАК МОЖЕ ДА СИКТИРДОСА ВСЕКИ И ДА ГО ПОСТАВИ НА МЯСТОТО МУ. е ЗАЩО ДА НЕ СЪМ РУСОФИЛКА, КОЙ МОЖЕ ДА МЕ СПРЕ, И ПОЗНАВАМ МНОГО МНОГО ТАКИВА ХОРА КАТО МЕН И ЕВАЛА НА ТЯХ!

Само така Веси, недей слуша разни тролове, като звяра  ли е или мижитурка не се знае има 12 самоличности.Никой няма право да ти дава наклон какво ще харесваш.

току-що, nusho73 написа:

Само така Веси, недей слуша разни тролове, като звяра  ли е или мижитурка не се знае има 12 самоличности.Никой няма право да ти дава наклон какво ще харесваш.

По принцип няма как да знаете, като не сте киномани, че режисьорът на филмите Влакът-беглец с Ерик Робъртс и Джон Войт и филма Танго и Кеш със Силвестър и Кърт Ръсел е руснакът-дворянин Андрей Кончаловски, брат на актьора Никита Михалков.

преди 2 минути, Веси Филипова написа:

По принцип няма как да знаете, като не сте киномани, че режисьорът на филмите Влакът-беглец с Ерик Робъртс и Джон Войт и филма Танго и Кеш със Силвестър и Кърт Ръсел е руснакът-дворянин Андрей Кончаловски, брат на актьора Никита Михалков.

преди 12 часа, buldak написа:

още си пали ладата :D

Да вземете да се вземете с дзвяра . Нали те направи легенда,какво чакаш вземай го.

Затова го коткаш .Един дол дренки сте,тъй като гледам .

преди 54 минути, nusho73 написа:

Да вземете да се вземете с дзвяра . Нали те направи легенда,какво чакаш вземай го.

Затова го коткаш .Един дол дренки сте,тъй като гледам .

само потвръждаваш всичко, което се написа против путинистите тука

що не си направите една оргиика с тия от твоя лагер?

преди 3 минути, buldak написа:

само потвръждаваш всичко, което се написа против путинистите тука

що не си направите една оргиика с тия от твоя лагер?

коя е жената на аватара ти ? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.