Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще спечели златната топка за 2006г.?

Кой ще спечели златната топка за 2006г.? 40 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели златната топка за 2006г.?

• Пирло
      16%
      6
    • Зидан
      8%
      3
    • Роналдиньо
      16%
      6
    • Анри
      27%
      10
    • Буфон
      2%
      1
    • Канаваро
      8%
      3
    • Етоо
      13%
      5
    • Друг
      8%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ами сега :)

Ако някой има идея и за друг играч, нека каже и ще го добавя :P

Полузащитникът на Милан и Италия Андреа Пирло е фаворит за Златната топка, обяви в. "Тутоспорт". Още двама световни шампиони от лятото - Джанлуиджи Буфон и Фабио Канаваро, се очаква да попаднат в челната десетка, твърди италианската преса.

"Винаги е добре да бъдеш възнаграден за усилията си - коментира Пирло. - Подобно отличие преди всичко те амбицира допълнително да ставаш все по-добър."

"Тутоспорт" сочи Пирло за фаворит, като отчита факта, че в анкетата на списание "Франс Футбол" обикновено голямо предимство имат плеймейкърите, атакуващите халфове и нападателите. Единственият вратар, печелил Златната топка, е руснакът Лев Яшин през 1963 г. Преди 10 години пък германецът Матиас Замер стана последният защитник, спечелил анкетата на "Франс Футбол". Според италианското издание това намалява значително шансовете на Буфон и Канаваро. Освен всичко друго вратарят на Италия остана в Ювентус и от началото на сезона играе в Серия В. Капитанът на световните шампиони Канаваро пък се представя доста колебливо след трансфера си в Реал (Мадрид).

7дниспорт

Честно да си кажа, аз не забелязах някой футболист да изпъква ярко над останалите през тази година. Но може би Пирло най-ще заслужи да му дадат наградата. :lock:

Андреа Пирло - диригентът на Милан и Скуадрата! ;)

Аааааууууу как няма да сложите Етоо biggrin.gif

Най-добрия нападател.Барселона губи много от контузията му.Дано това да не му попречи да спечели златната топка.Основна фигура в отбора за разлика от Роналдиньо беше в форма през целия сезон.Другия футболист който ми харесва е Анри.Кога ще се разбере кой е победителя?

Гласувах за Анри, но по-скоро от лична симпатия, а не защото съм убеден в правотата на избора си. Останалите кандидатури изобщо не ме впечатляват дори се учудвам, че за фаворит е посочен Пирло - за мен той е добър играч, но нищо повече.

Предполагам, че ще изберат Канаваро, също не по заслуги, а защото е капитан на новия световен шампион. Тия анкети са толкова съшити с бели конци, че прозират отвсякъде.

П.П. Длъжен съм все пак да отдам дължимото и на Роналдиньо, въпреки личната ми антипатия към повечето бразилски играчи.

Според мен само Пирло е способен да спечели,не само заради неговите качества и изяви като футболист,а и като цяло(като изградена личност ;) )

К'ъв Пирло к'ви пет лева! Зидан е достоен за наградата!

Андреа Пирло - диригентът на Милан и Скуадрата! :help:

Напълно съм съгласна с това cool.gif

• 2 седмици по-късно...

Според мен е време най - добрият африкански футболист да спечели това отличие ! Ето'о :yanim:

Аз искам Пирло да я спечели,но си мисля,че може да я дадат на Джанлуиджи Буфон.

Аз искам Пирло да я спечели,но си мисля,че може да я дадат на Джанлуиджи Буфон.

Буфон доколкото си спомням имам мътна информация беше велик вратар :yanim:

Буфон доколкото си спомням имам мътна информация беше велик вратар :rolleyes:

Той още е един от най - добрите вратари , а пък според мнозина - най - добрия ! :hush:

И аз гласувам за Буфон !

К'ъв Пирло к'ви пет лева! Зидан е достоен за наградата!

:yanim: Зидан е наистина е единственият достоен за това отличие!Изобщо не ми е ясно защо тук повечето подкрепят Пирло?Зидан е футболен гений,best of the best!

Надявам се също К.Роналдо да попадне в първите 5 поне,защото в момента е най-добрият футболист на Португалия и на МанЮ!

• 2 седмици по-късно...

Анри води за Златната топка

Французинът печели анкетата на “Франс Футбол” в последния момент

Нападателят на Франция и Арсенал Тиери Анри ще спечели Златната топка тази година, съобщи испанският всекидневник "Спорт". Изданието твърди, че Анри ще изпревари с малко вратаря на Ювентус Джанлуиджи Буфон. Световният шампион с Италия е водил до преди няколко дни, но последните гласуващи са обърнали вота в полза на французина. Според "Спорт" изненада ще има и за третото място - голмайсторът на европейския шампион Барселона Самуел Ето'о изпреварил в последния момент капитана на скуадра адзура Фабио Канаваро и съотборника си Роналдиньо.

Носителят на Златната топка се определя с анкета сред кореспондентите на "Франс Футбол". Ако Анри вземе отличието, това ще бъде един от редките случаи, в които носителят на наградата не е спечелил никаква друга награда през годината. Миналия сезон бе разочароващ за Анри, който отбеляза само два гола на cветовното първенство в Германия, а "петлите" загубиха на финала от Италия. Анри остана със сребро и в Шампионската лига. Въпреки че финалът се игра в родния град на нападателя - Париж, той пропусна да реши мача за останалия с 10 души Арсенал, като изпусна няколко чисти положения.

Ако Анри вземе Златната топка, ще стане петият французин, който печели отличието - след Раймон Копа, Мишел Платини, Жан-Пиер Папен и Зинедин Зидан.

7 дни спорт

Като клюка ми звучи,но знае ли човек.....

Разбрах,че някъде след около един месец ще, е ясен и крайния победител.Също така са останали и само осем мениджъри,които не са гласували.Според мен най-заслужилият за тази календарна година е Тиери Анри.Два финала макар и загубени все пак той доведе отбора си дотам.В ШЛ той екзекурита Ювентус и Реал Мадрид,на европейското същото се случи и с Бразилия и ,въпреки че той не е в най-добрата си форма в момента според мен най-много я заслужава той.Не може след такова световно всеки футболист да е във форма.

Точно тази година Анри не заслужава,за разлика от предишни години. Два изгубени финала,в които просто се скри,за пореден път доказвайки,че не е футболист за големи мачове,явно му липсва психика.

Да,иначе играе великолепно,и радва феновете на Арсенал,но в най-важните мачове винаги се гипсира.

За мен Джиджи Буфон заслужава наградата - направи Италия световни шампиони,играе винаги на супер ниво,не напусна потъващия кораб Ювентус,а показа лоялност и отиде да играе в Серия Б. Той е човекът!

Шансовете на Буфон са малки според мен.Само един вратар е печелил отличието-Лев Яшин,не ми се вярва Буфон да е втория,Кан заслужаваше повече преди години.Анри е в криза,яд ме е за Етоо ако не се беше контузил sad.gif

Анри води за Златната топка

Аз днес , също чтох , че води ... Дано да я вземе , можеби наистина тази година не я заслужава толкова колкото предишните години , но според мен трябва да му се връчи за цялостно творчество ! :angry:

Анри не е правил нищо на важните мачове?Ами Реал Мадрид,Ювентус,Бразилия? На финалите не се е представял добре да,но все пак кажи ми кой беше на ниво на Световното първенство?Абсолютно никой...Смея да твърдя,че това световно беше едно от най-слабите като игра,а и като резултатност.Не съм съгласен затова,че Буфон е пазил добре на световното,просто нямаше положения пред вратата му в повечето мачове.Дори и срещу Германия и Франция.На дузпите не е направил нищо...Трезеге уцели гредата. Анри е човекът.

Анри не е правил нищо на важните мачове?Ами Реал Мадрид,Ювентус,Бразилия? На финалите не се е представял добре да,но все пак кажи ми кой беше на ниво на Световното първенство?Абсолютно никой...Смея да твърдя,че това световно беше едно от най-слабите като игра,а и като резултатност.Не съм съгласен затова,че Буфон е пазил добре на световното,просто нямаше положения пред вратата му в повечето мачове.Дори и срещу Германия и Франция.На дузпите не е направил нищо...Трезеге уцели гредата. Анри е човекът.

Тука не става въпрос за световното ... отклоняваш се от темата . Това , че Мондиал 2006 беше много слаб изобщо , сме го чували много пъти , но пък ако гледаме от гледната точка на световното , Зизу трябва да я вземе ! Човекът , който класира Франция на полуфинал , а пък и на финала . Вярно страшно много се изложи на самия финал , но ... ;)

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Без Златна топка за Буфон

Буфон няма да вземе Златната топка за №1 в Европа за 2006 г., разкри треньорът на Ювентус Дидие Дешан. Преди седмица торинският в. "Тутоспорт" обяви, че вратарят на Старата госпожа е сигурен победител. В интервю за италианския канал Скай ТВ Дешан бил запитан кой ще спечели Златната топка - Буфон или Канаваро. "Не е Буфон", казал само Дешан, без да уточнява дали призът отива при Канаваро. Според в. "Екип", който е част от медийната групировка, издаваща и "Франс футбол", фаворит за трофея е Анри. Името на новия носител на приза на "Франс футбол" ще бъде обявено официално на 27 ноември вечерта.

Платини: Канаваро не е достоен за "Златната топка"

1148764048382.jpg

Париж. Кандидатът за президент на УЕФА Мишел Платини заяви, че защитника на Реал (Мадрид) и националния отбор на Италия Фабио Канаваро , като заяви, че той не заслужава “Златната топка" на списание "Франс футбол" за най-добър футболист в Европа за 2006 г., съобщи “Евроспорт”. “Аз вече казах по-рано и съм готов да повторя, че Тиери Анри и Роналдиньо заслужават в по-голяма степен “Златната топка”, каза Мишел Платини. “Ако наградата трябва да бъде връчена на световен шампион, то тя трябва да бъде присъден на Джалуиджи Буфон, но през този сезон най-добрите футболисти бяха именно Анри и Роналдиньо”, каза още Мишел Платини.

Източник : dnes.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.