Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Русия?

Featured Replies

преди 13 минути, communismatic написа:

Я ми обясни каква стабилност ни осигурява ЕС? Искам много точно да ни обясниш...

Икономическа!  

Финансова!

Геополитическа! 

Социална стабилност! Това са основните!

От това по-ясно....

България се развива.... българите ставаме все по-заможни с всяка изминала година, и това всички го забелязваме. Невъзможно е да "забогатеем" (ще използвам тази думичка въпреки, че е скандална, но на всички това им се иска) за три дни....

• Отговори 309
  • Прегледи 15,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Намери си някаква работа, по дяволите...

• а в българия са  99 %  под прага на бедността  рекламират бързи кредити по телевизията и неква тъпанарка в рекламата се радва  и размахва ръце ....  даунсиндромка  аутистка  да ни си направ

• Който разбрал ,разбрал 

Публикувани изображения

преди 12 часа, БаалБек написа:

Браво за темата!

И само виж как опитват да отклонят въпроса!!

Ти за какво пишеш, а троловете какво извъртат!

Ама добре си му отговорил.

И край. Нама отговор.

Глупаво мислене. Мизерия има навсякъде.  И в България е пълно със села, където има външни кенефи.  Общо взето темата е пусната от слабоумници, които не са били  в Русия, но са чували от "близки и познати". Четат западна преса, която е много "обективна", ти дойче веле и т.н. Кухите лейки, като вас, лесно се манипулират.

преди 50 минути, ДзВяРа! написа:

България се развива.... българите ставаме все по-заможни с всяка изминала година, и това всички го забелязваме. Невъзможно е да "забогатеем" (ще използвам тази думичка въпреки, че е скандална, но на всички това им се иска) за три дни....

Кои сте вие, дето сте "забогатявали", при положение, че ти беше един от хората, които дори ми отричахте високата инфлация у нас след началото на войната в Украйна?! 😆😆😆

Икономическа!  

Икономическа стабилност? Някой от Брюксел директно ти нарежда, да си затваряш АЕЦ-а и ТЕЦ-овете, понеже замърсявали природата, от което ти губиш милиарди левове всяка година? И това е икономическа стабилност, според теб?!

Геополитическа!

Какво се разбира под "геополитическа" стабилност? Я ми го разтълкувай, че ми е много чудно...

преди 5 минути, *S197* написа:

Кухите лейки, като вас, лесно се манипулират.

Недей да обиждаш кухите лейки, сравнявайки ги с Баалбек.

преди 58 минути, BANKATA написа:

Дава гаранция че ако се сговни положението ще ти помогнат като на Гърция.

Как помогнаха на Гърция, имаш ли понятие? Щото преди няколко седмици даже ти го бях обяснил. Ама дали си разбрал вече е друга тема...

преди 12 часа, БаалБек написа:

Браво за темата!

И само виж как опитват да отклонят въпроса!!

Ти за какво пишеш, а троловете какво извъртат!

Ама добре си му отговорил.

И край. Нама отговор.

Глупаво мислене. Мизерия има навсякъде.  И в България е пълно със села, където има външни кенефи.  Общо взето темата е пусната от слабоумници, за слабоумници, които не са били  в Русия, но са чували от "близки и познати". Четат западна преса, която е много "обективна", ти дойче веле и т.н. Кухите лейки, като вас, лесно се манипулират.

преди 19 минути, communismatic написа:

Как помогнаха на Гърция, имаш ли понятие? Щото преди няколко седмици даже ти го бях обяснил. Ама дали си разбрал вече е друга тема...

А ти сравни ли кризата на Гърция с кризата в България '96-7 както ти казах?

току-що, BANKATA написа:

А ти сравни ли кризата на Гърция с кризата в България '96-7 както ти казах?

Ти умееш ли изобщо, да водиш някакъв спор, в който да се включиш адекватно? Кво общо има кризата в България 1996-та с ЕС, че и с Гърция!? Питам те, наясно ли си как ЕС "помогнаха" на гърците тогава? Да или не? Щото ми го даваш за аргумент...

преди 24 минути, communismatic написа:

Кои сте вие, дето сте "забогатявали"

Българският народ! 🙂

преди 25 минути, communismatic написа:

Икономическа стабилност?

Да, точно така! 🙂

преди 26 минути, communismatic написа:

Какво се разбира под "геополитическа" стабилност? Я ми го разтълкувай, че ми е много чудно...

https://bg.wikipedia.org/wiki/Геополитика

Държавите в съюз с Геополитическа стабилност!

250px-European_Union.svg.png

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Да, точно така!

Кое е точно така? Ти наясно ли си от загубите само от затварянето на въглищните централи?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Българският народ! 

Ти как реши, че е "забогатял", при положение, че дори не си наясно с цените в супермаркета отсреща? Щото като написах, че цените са се вдигнали от началото на войната, ти ми написа, че съм "лъжец" (или нещо подобно)!?

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Държавите в съюз с Геополитическа стабилност!

Питам те, какво ще рече "геополитическа стабилност"? Конкретно...

3 въпроса ти задавам и 3-те отговора... все едно си пиша с бавноразвиващ.

преди 18 минути, *S197* написа:

Кухите лейки, като вас, 

Вие какви сте? 😂

Желаеш ли описание какъв си "нещастник"? 

преди 1 минута, communismatic написа:

3 въпроса ти задавам и 3-те отговора... все едно си пиша с бавноразвиващ.

Аз ти зададох 30 въпроса и ти не си отговорил на нито един, а сега искаш аз да ти отговарям.... все едно си пиша с бавноразвиващ или без това "все едно"! 

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Аз ти зададох 30 въпроса и ти не си отговорил на нито един, а сега искаш аз да ти отговарям.... все едно си пиша с бавноразвиващ или без това "все едно"! 

Тъй ли? И на кой въпрос не съм ти отговорил? Я ми дай точен линк? Или излизаш мазен и нагъл лъжец... :) 

току-що, communismatic написа:

Тъй ли? И на кой въпрос не съм ти отговорил? Я ми дай точен линк? Или излизаш мазен и нагъл лъжец... :) 

Въобще не ме интересува твоето мнение!!! 

Ако няма какво да добавиш по темата не виждам причина да пишеш в нея! :newspaper:

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Въобще не ме интересува твоето мнение!!! 

Ако няма какво да добавиш по темата не виждам причина да пишеш в нея! :newspaper:

Трий си профила и да се приключва.

преди 23 минути, communismatic написа:

Ти умееш ли изобщо, да водиш някакъв спор, в който да се включиш адекватно? Кво общо има кризата в България 1996-та с ЕС, че и с Гърция!? Питам те, наясно ли си как ЕС "помогнаха" на гърците тогава? Да или не? Щото ми го даваш за аргумент...

Много общо има. Показва какви са разликите при една криза за държава в ЕС и такава извън ЕС.

преди 13 минути, ДзВяРа! написа:

Вие какви сте? 😂

Желаеш ли описание какъв си "нещастник"? 

На неудобни въпрси не обича да отговаря

преди 1 минута, BANKATA написа:

Показва какви са разликите при една криза за държава в ЕС и такава извън ЕС.

И какви са разликите? :) 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Така е, да. Точно преди 20 минути те питах за кризата в Гърция и веднага ми отговори... 😆

преди 8 минути, BANKATA написа:

Не им обръщай внимание!

Остави ги да се гърчат безпомощно!

току-що, ДзВяРа! написа:

Остави ги да се гърчат безпомощно!

Кой е тоя, дето се "гърчи безпомощно", мисля, че е пределно ясно за всеки с две мозъчни гънки. Зададох ти три въпроса, отговор така и не получих... Каква геополитическа сигурност ни дава членството в Евросъюза, можеш ли да отговориш? Поне веднъж докажи, че не си бавноразвиващ...

Иване, благодаря, че ми отговори за Гърция. Доста добър аргумент, както винаги... 😆😆😆

преди 1 час, communismatic написа:

Някой от Брюксел директно ти нарежда, да си затваряш АЕЦ-а и ТЕЦ-овете, понеже замърсявали природата, от което ти губиш милиарди левове всяка година?

Я дай официални документи и протоколи, където на България нареждат да си затвори АЕЦ-а и ТЕЦ-овете?

После дай официална статистика на загубите в милиарди левове?

После и официална статистика и сравнение за замърсяването на региона за периода, когато са работили ТЕЦ-овете без филтри, и когато са работили с филтри?

Ще се справиш ли? Или пак ще си пишеш празни, без всякакво съдържание текстове!

току-що, БаалБек написа:

Я дай официални документи и протоколи, където на България нареждат да си затвори АЕЦ-а и ТЕЦ-овете?

Ти наясно ли си, какви бяха изискванията за членството ни в ЕС? Май не... 😆😆😆

Тая е една от защитничките на Брюксел, даже няма понятие, как сме станали членки на абсурдната организация... 😆

току-що, communismatic написа:

Ти наясно ли си, какви бяха изискванията за членството ни в ЕС? Май не... 😆😆😆

Тая е една от защитничките на Брюксел, даже няма понятие, как сме станали членки на абсурдната организация... 😆

Цитат

Темата е "Загива ли Русия"!

На теб обаче ти е платено да не се пише за русия, а за България.

Затова написа това:

преди 1 час, communismatic написа:

Някой от Брюксел директно ти нарежда, да си затваряш АЕЦ-а и ТЕЦ-овете, понеже замърсявали природата, от което ти губиш милиарди левове всяка година?

И сега не можеш да си защитиш твърдението! Значи се подвърждава моето твърдение:

Цитат

Темата е "Загива ли Русия"!

На теб обаче ти е платено да не се пише за русия, а за България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.