Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Русия?

Featured Replies

ЕлементарниЦЕ, отговор ще получа ли? Докажи, че не си бавноразвиваща, поне веднъж... 😆

• Отговори 309
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Намери си някаква работа, по дяволите...

• а в българия са  99 %  под прага на бедността  рекламират бързи кредити по телевизията и неква тъпанарка в рекламата се радва  и размахва ръце ....  даунсиндромка  аутистка  да ни си направ

• Който разбрал ,разбрал 

Публикувани изображения

До сега нито едно доказателство не си дал. Само общи приказки. 

А започна от...

преди 2 часа, communismatic написа:

Някой от Брюксел директно ти нарежда, да си затваряш АЕЦ-а и ТЕЦ-овете, понеже замърсявали природата, от което ти губиш милиарди левове всяка година?

...преди два часа.

И гърча и унижението ти са факт.

Яка гавра с теб. Кеффф..

Пак си описал себе си. 

преди 19 минути, communismatic написа:

плод на кръвосмешение? Родителите ти да не са брат и сестра?

Ясно беше от самото начало. В руските републики за вас е нормално.СмеХ...

току-що, БаалБек написа:

Пак си описал себе си. 

Кажи, коя е причината, да се затворят реакторите ден преди влизането ни в ЕС? Какво според теб може да е станало? Щото явно причината не е в ЕС, може да е някаква мега случайност? Примерно... чернобилско 20 килограмово врабче да е клъвнало главната жица на единия реактор и той да е дал фира? Деазнам...

преди 2 минути, communismatic написа:

Mда, явно няма да узнаем. 😆

Гледам, че вече не ти е интересно да пишеш за АЕЦ и ТЕЦ-овете?

Свършиха ти доказатеслтвата, които така и НЕпредстави.

Давай за РФ и икономическото положение! Ще колабира ли руската икономика. 

По добре не отговаряй. Не си оторизиран.

;)

преди 7 минути, БаалБек написа:

А започна от...

преди 3 часа, communismatic написа:

Някой от Брюксел директно ти нарежда, да си затваряш АЕЦ-а и ТЕЦ-овете, понеже замърсявали природата, от което ти губиш милиарди левове всяка година?

...преди два часа.

Яка гавра с теб. Кеффф..

току-що, БаалБек написа:

Гледам, че вече не ти е интересно да пишеш за АЕЦ и ТЕЦ-овете?

Е как да не пиша, като в три поредни поста те питам, коя е причината, да се закрият реакторите ден преди влизането ни в ЕС? Коя е причината, питам за 4-ти път? Отговори на тоя простичък въпрос...

Руската федерация е най-голямата държава в света и водеща военна сила.      Как пък да загине подобен конгломерат около Русия?

Твърдението е твое. Не съм писала това:

И не можеш да представиш доказателства, вече над два часа.

Гъъърч. 

Яка гавра и унижение за теб.

току-що, БаалБек написа:

Твърдението е твое.

Ми ти твърдиш обратното. Пети път - Коя е причината, да се затворят реакторите ден преди влизането ни в ЕС? Няма да спра, да питам, докато не ми отговориш. :) 

Я дай още малко гъъърч....

преди 13 минути, БаалБек написа:

А започна от...

...преди два часа.

Яка гавра с теб. Кеффф..

Гърча е ясно за кого е... Шести път - Коя е причината, да се спрат реакторите ден преди влизането ни в ЕС? Благодаря за вниманието...

Яка гавра с теб. Зацикли.

Гъъърч....

преди 16 минути, БаалБек написа:

А започна от...

...преди два часа.

Яка гавра с теб. Кеффф..

Мда... 😆

Поредната тема, по която сме особено "компетентни"... 😆

Някой по-умен, ако може, да се включи. Баалбек очевидно става само за ебавка... 😆

преди 9 минути, communismatic написа:

Ми

Ми...ла...сол...

Яко гърч, а всичко започна от:

И вече три часа се чудиш как да се измъкнеш. СмеХ....

Не можеш да си защитиш твърдението, а тръгнал акъл да раздава. Ама ти сам си призна:

преди 19 минути, БаалБек написа:

Пак си описал себе си. 

преди 40 минути, communismatic написа:

плод на кръвосмешение? Родителите ти да не са брат и сестра?

Ясно беше от самото начало. В руските републики за вас е нормално.СмеХ...

Напротив, отговорих ти. Дадох ти цитати, зададох ти конкретен въпрос, на който ти така и не можеш, да отговориш. Доста е глупаво, да продължаваш, да нищиш темата, понеже за всеки човек е видно, че е поредната тема, по която не можеш, да се включиш по адекватен начин. Останалото са извинения, оправдания и прочее. Пределно ясно ми е, че си тотално боса по темата, ама просто искам да те видя, как се излагаш. Доставя ми огромно удоволствие. Един елементарен човек, който е с високо самочувствие, трябва винаги да се гаври, понеже само тоягата го оправя него.

Та... чакам, да ми отговориш на въпроса, който съм го задал към 30-40 пъти днес. Благодаря за вниманието...

преди 4 минути, communismatic написа:

Напротив, отговорих ти

Кога и как?

преди 4 минути, communismatic написа:

Дадох ти цитати

Цитати? Това ли е новото име на протоколите и документите?

Толкова си се омазал, че не можеш да се избършеш.

Ето твоя цитат, където ти не можеш да си го защитиш и се гърчиш.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Кога и как?

Ми чети ми постовете по-горе, дал съм ти точен цитат относно преговорите за влизането ни в ЕС.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Ето твоя цитат, където ти не можеш да си го защитиш и се гърчиш.

Именно, да. С кое по-точно ти обори написаното от мен? Питах те, коя е причината реакторите да спрат, да функционират ден преди влизането ни в ЕС. Отговор не съм получил, понеже както обикновено абсолютно нищо не знаеш.

Продължавай в същият дух... Обожавам да унижавам елементарни хора. Доставя ми огромно удоволствие.

преди 36 минути, communismatic написа:

Ми чети ми постовете по-горе, дал съм ти точен цитат относно преговорите за влизането ни в ЕС.

Насилствено затваряне!!! Загуба за милиарди!!! 

Давай докажи го?

За мен е огромно удоволствие да те гавря и ти да се гърчиш, защото не можеш да избягаш от написаното.

А то беше:

преди 4 часа, communismatic написа:

преди 37 минути, communismatic написа:

дал съм ти точен цитат относно преговорите за влизането ни в ЕС.

Цитата не е документ. Но даже и в цитата никъде не пише за насилствено затваряне.

Искаш ли да ти цитирам продължението на твоя цитат, защото си го орязал? 

Цитат

3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй са обречени на затваряне през 2006 г., след като България подпише през април Договора за присъединяване към Европейския съюз. Това заяви на пресконференция в сряда Теренс Уин, ръководител на гостуващата в България делегация от четирима депутати от Европейския парламент. Много е трудно да се спаси човек, който е казал: "Аз съм виновен", добави Уин.

И пак да повторя. Цитата не е доказателство за твоите детски писаници. 

Дай доказателства и документи за "насилствено затваряне" и "загуба за милиарди"

:popcorn2:

Тая направо може да те втрещи с неумението си да разсъждава. Ти кое не разбра, че условие за влизането ни в Европейският съюз е да се затворят два от реакторите на АЕЦ "Козлодуй"?! Един вид "Искаш да влезеш в съюза, тогава си затваряй реакторите!", обяснявам ти като на малоумна. Баси елементарното създание... направо не мога, да повярвам, че съществува толкова плосък човек. Цитата не бил доказателство? ОК, тогава ми отговори, защо реакторите спират, да функционират точно ден преди да станем член на ЕС?! Колко пъти, да ти задавам един и същ въпрос? Отговори на този въпрос...

преди 2 минути, communismatic написа:

Тая направо може да те втрещи с неумението си да разсъждава..... на малоумна. ...Баси елементарното създание... направо не мога, да повярвам, че съществува толкова плосък човек.

Когато си силен на епитети си слаб в доводи. Липса на доказателства му се казва. Това не ти е по силите. 

И да се върна към темата, че @communismatic постоянно прави опити да я измести.

Когато загива/загнива/ един режим, той непрестанно пуска отрова навън, като последен гърч и конвулсия.

Раул Глабер

"Този тип „русофилия”, който сега наблюдаваме, е доста скорошно явление.

Българската русофилия умря, когато Русия се обяви против Съединението и особено когато ни нападна и нашите войски трябваше да бият руските в Първата световна война.

Остатъчната симпатия приключи през 1944 г., когато българите трябваше да крият жените, часовниците и кокошките си от съветските войници.

През четиридесет и петте години комунизъм руското и съветското беше обект на присмех и само комунистическият елит му подражаваше маймунски.

През 90-те години, при Русия на Елцин, също нямаше русофилски чувства.

И дори в първите 4-5 години на Путин нямаше.

„Русофилията” се появи, когато Путин се показа като самодържец и особено след 2005 година, когато ясно се заяви като антизападен и антилиберален водач и нарече разпада на СССР „най-голямата геополитическа катастрофа на века”.

Това е моментът, в който антизападните, антилиберални и съжаляващи за комунизма хора го припознаха за свой идол.

Тоест това не е русофилия, а путинофилия.

Защото Путин съсипа Русия, колкото и да им се вижда обратното на неговите почитатели.

Дори при тираничните руски царе, при чудовището Сталин или при застойния Брежнев имаше по-живо руско общество от днес, а руснаците въпреки всичко имаха живи културни връзки с народите в империята или СССР, а не смъртни врагове като днес.

Путин е точно това, което изглежда, но и пропагандата му много направи, за да стигне до няколко типа хора:

- НЕСИГУРНИТЕ – които се чувстват изгубени в свободния, шарен, непредвидим свят;

- НОСТАЛГИЦИТЕ – които жалят за комунизма;

- БРУТАЛНИТЕ – които боготворят насилието или го практикуват в семейството си, срещу беззащитни хора и животни или в професията си;

- НЕЩАСТНИТЕ – които с или без основание чувстват личния си живот за провален;

- НЕДООЦЕНЕНИТЕ – алкохолизирани „творци”, вегетиращи чиновници;

- БЕЗРОДНИТЕ – които мразят родината си, въпреки че се декларират като патриоти, и са готови да избиват сънародници като през 1944 или днес ги предават, както с Христо Грозев;

- СТАРЧЕСКИ КОНСЕРВАТИВНИТЕ – които приемат деменцията си за мъдрост;

- КОНСПИРАТИВНИТЕ – които се смятат за по-умни от останалите, когато във всичко откриват конспирация;

- ОТЧУЖДЕНИТЕ – които – често с основание – нямат доверие на държавата, на Европа и на демокрацията;

- ИНФАНТИЛНИТЕ – които искат силна личност да им казва какво да правят и презират „несилните”.

току-що, БаалБек написа:

Липса на доказателства му се казва.

Да, де... Отговори ли ми на въпросчето? Щото неска питам сигурно за 240-ти път? :)

Поне веднъж докажи, че не си бавноразвиваща...

Путин не въздейства на тези разнообразни типове с политически идеи, а работи върху общото – озлоблението, недоверието, безчовечността, ненавистта към собствената държава.

Създава маса, която е базата на тоталитарните движения. Новото е, че вече няма нужда тълпата-маса да е на улицата, а е в социалните мрежи, или в малки групи за следене и убийства, или в структури, които трябва уж да пазят родината.

И така нещастните, обърканите, несигурните, отчуждените подготвят собственото си робство.

Такива като @В. Велев, @communismatic, @Proshark, @nikssi, @Flashback, @maxthon

преди 23 минути, communismatic написа:

условие за влизането ни в Европейският съюз е да се затворят два от реакторите на АЕЦ "Козлодуй"

Цитат

Българските политици направиха огромна грешка, обвързвайки членството на България в ЕС със затварянето на реактори в АЕЦ „Козлодуй”. Това каза президентът Георги Първанов на започналата в София кръгла маса за повторно отваряне на затворените блокове. Той добави, че преговорните екипи не успяха да постигнат условия, каквито постигнаха други страни.

Не успяхме да защитим тезата за модернизация на блоковете 3 и 4, а може би някой не пожелал да сложи аргументите на масата. Според държавния глава, АЕЦ наистина е кауза и въпрос на чест, но само за вътрешна консумация, докато навън трябва да се борави с експертни аргументи. По време на изказването на президента в залата спря тока.

Искането на Европейския съюз за затварянето на 3-ти и 4-ти реактори на АЕЦ "Козлодуй" беше лишено от правна аргументация, а съгласието на България беше взето въз основа на неосноветелни и лишени от правна логика мотиви, наложени от ЕС. Това каза от своя страна Атанас Семов от гражданския комитет за защита на атомната ни централа. Според него защитата на националните ни интереси, в частност на АЕЦ, трябва да е в основата на чланството ни в ЕС. 

Бълбукащата иска линкове ...

Стенограми от пленарни заседания - Народно събрание на Република България

Цитат

Факт е, че решението за спирането на ІІІ и ІV блокове на АЕЦ „Козлодуй” беше едно политическо решение, силово наложено на България във времето, когато тя беше в преговори за членство в Европейския съюз. В тази ситуация тогавашните преговарящи, без да отчитат настроението на българското общество, без да отчитат интересите на българските граждани и на България, в желанието си да претупат преговорния процес, направиха една камара пропуски: и в земеделието, и в екологията, в съответните глави „Земеделие” и „Екология”, но най-фрапиращ беше случаят с ІІІ и ІV блокове на АЕЦ „Козлодуй”, които бяха затворени, за да бъдат обслужени определени икономически интереси на няколко страни – членки на Европейския съюз. Това се направи, за разлика от други страни, например Полша и Унгария, които в своя преговорен процес отстояваха своите национални интереси, тогавашните български преговарящи отстъпиха, предадоха нашите интереси. За награда единият сега е председател на комисия, другият се води българският еврокомисар. Това е положението. Но в България това е политическата действителност: тези, които предават интересите на нацията, са награждават; тези, които се борят за тях, са оплювани.  

преди 2 часа, communismatic написа:

Ае ненормалник, те им иззеха островите и пристанищата, ти нормален ли си изобщо!? Това си е направо пладнежки грабеж, пар екселанс... Това каква помощ е по-точно!?

Продаваха частни острови и куторти които им бяха на загуба. С пристанищата положението беше същото. Яко те е пернала пропагандата!

И така и не ми отговори, как ти се струва лихва от 6% срещу лихва от 1%

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.