Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога разбрах, че си живея живота добре и коя е най-голямата ми грешка

Featured Replies

Коя е бича най-голямата ми грешка кога най-много съм губил? Когато съм бил човек. Това е мойто наказание.

Кога разбрах, че си живея живота добре? Когато започнаха да говорят за мен и да ме плюят.

Преди време един приятел ми каза: Когато вида падаща звезда си пожелавам твоя живот. Може би го е казал понеже постоянно му давах пари. Абе щом имам да давам, значи си живея живота добре. 

Амин! 

преди 53 минути, Коркодила написа:

Кога разбрах, че си живея живота добре? Когато започнаха да говорят за мен и да ме плюят.

Да ти завиждат си е добре за егото.

• Автор
преди 3 часа, Емил Костов написа:

Калин трябва да спре този форум за 1 месец.

Кальо ми дължи бутилка черен етикет, че подържам последния оцелял форум жив.

най-голямата ми грешка  e че  се доверих  на роднините  ми а те  ме излъгаха .  баща майка дядо баба  сестра брат и  продължават да ме лъжат.  но от  10 години знам че го правят щото се разминават  думи и дела.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

лошото е че ти правят  мърсотии  от завист 

преди 3 часа, Коркодила написа:

Кога разбрах, че си живея живота добре?

когато си правя каквото искам.

имаше една поговорка , не я помня точно де ...

хубаво е да правиш каквото си искаш , но още по хубаво е да не правиш това което не искаш

преди 4 часа, Коркодила написа:

Преди време един приятел ми каза: Когато вида падаща звезда си пожелавам твоя живот.

Аз пък ти казвам, че звездите припадат (падат) от завист за охолния и щастлив живот, който водиш. Ти си единствен и неповторим-постигналият пълно щастие, рядко щастие и какво ли още не, щом се наплюскаш, напушиш и отпуснеш душата си във форума.
Не е само твоя приятел. На теб ти завиждат всички свине, след като те видят как за пореден път си напълнил косматия си тУмбак с кюфтета и картофи, а те горките кретат с каквото им похвърлят, очаквайки своя земен край по Коледа.
Пусни още някоя тема за "просперитета" ти в живота, та да могат  и слепите да те видят колко си велик.
Кюфтета-голфа, кюфтета-голфа, кюфтета-голфа.
Дерзай.

Само "най-успелите" в живота сядат да къркат бира от сутринта, той затова е кЪркадила.

преди 1 час, Коркодила написа:

Кальо ми дължи бутилка черен етикет, че подържам последния оцелял форум жив.

Къркадиле, не се стискай - вземи си един VIP абонамент, като толкова много те е грижа за форума. Дела трябват, а не думи.

• Автор
преди 3 часа, Greta Simmer написа:

Само "най-успелите" в живота сядат да къркат бира от сутринта, той затова е кЪркадила.

Браво Печелиш точка! Ти докато сутрин трябва са опъваш каиша, защото банката чука на вратата за лизинга, аз си къркам бира и се наслаждавам на живота, защото притежавам собствен автомобил.

Амин!

преди 3 часа, Greta Simmer написа:

Къркадиле, не се стискай - вземи си един VIP абонамент, като толкова много те е грижа за форума. Дела трябват, а не думи.

Няма дребни сигурно! 😁

преди 8 часа, Емил Костов написа:

Калин трябва да спре този форум за 1 месец.

Ако не сте на плюс ,аз съм ЗА - направо да го изтриете. 

преди 6 часа, Петър Ангелов написа:

Абе да ви кажа и аз от как почнах да опъвам котенца, живота ми рязко се подобри. 

Самочувствието , рязко скача . Себедоволство доставя допамин и здраве , ей така да си доволен от себе си ,че си успял в живота.

преди 5 часа, Banesc написа:

.  но от  10 години знам че го правят щото се разминават  думи и дела.

Анжелизъмът ще каже ,че тия оправдателни тъпизми ,  с които са ти напълнили съзнанието - трябва да ги забравиш и Дзен - Будизъма трябва да да го заклеймиш .

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

Не . Най - успелите вдигат самолета до последно , поне два пъти седмично .

После @_ramus_ веднага ще му завиди с цялото си същество и ще започне да го мрази и къркадила ще се почиства още по успял .

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Анжелизъмът ще каже ,че тия оправдателни тъпизми ,  с които са ти напълнили съзнанието - трябва да ги забравиш и Дзен - Будизъма трябва да да го заклеймиш .

няма оправдание

нещата са такива каквито са 

не съжалявам за нищо .

можеше да е по- добре

можеше да е и по- зле 

преди 2 часа, Banesc написа:

няма оправдание

нещата са такива каквито са 

не съжалявам за нищо .

можеше да е по- добре

можеше да е и по- зле 

Дали проблема не е в теб, а ти си мислиш, че е в близките ти? Ама, кой да ни каже, че да ти отговорим.

Абе ти, гадже имаш ли си?

преди 28 минути, Колев 74 написа:

Дали проблема не е в теб, а ти си мислиш, че е в близките ти? Ама, кой да ни каже, че да ти отговорим.

Абе ти, гадже имаш ли си?

проблемът е в близките ми

имат неадекватно мислене 

което разбрах много късно

и аз имам някакви проблеми не е  да нямам

но се опитвам да ги поправям 

човек трябва да е малко мизантроп 

но честен

да си каже така и така не те  харесвам

не ми харесва  това и това 

и кой от къде е 

преди 19 часа, Коркодила написа:

Преди време един приятел ми каза: Когато вида падаща звезда си пожелавам твоя живот. Може би го е казал понеже постоянно му давах пари. Абе щом имам да давам, значи си живея живота добре. 

Амин! 

Много тънко иска да мине ,и затова Бога го теслари. 

Това като навремето , един подчинен ме видял в събота на плажната алея във Варна ,че съм си паркирал Аудито точно пред дискотеката . Влязъл вътре и ме гледал как се забавляваме , аз и 4 мадами . В понеделник като започнахме да работим на обедната почивка ми казва - Началник , бих си отрязал кутрето ,ако можеше да изживея един твой ден . Аз му казах колко ще му струва и какво и той се отказа .

Повечето хора искат да имат нещо качествено ,но ако може да им падне от небето. Болшинството гледат да не платят , за нещо и да ощетят някого за да се облагодетелстват . Мързеливи са , неорганизирани. Искат живот , и имат мечти без да се трудят да ги постигнат. Необразовани са ....

преди 10 часа, Anzhel Dimitrov написа:

После @_ramus_ веднага ще

ти вдигне за "поздрав" счетоводната вселенска мудра  - свити пръсти на ръката, от които е отворен само средния. Същото има и леко "майнишки привкус"... :lol6:

• Автор
преди 43 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Мързеливи са , неорганизирани. Искат живот , и имат мечти без да се трудят да ги постигнат. Необразовани са ....

Да ти кажа и аз не съм от най-организираните, но съм нахален. Дет викаше бащата ма времето: Сине недей да чакаш някой да те покани на масата, трябва сам със зъби.

преди 1 час, Коркодила написа:

Да ти кажа и аз не съм от най-организираните, но съм нахален. Дет викаше бащата ма времето: Сине недей да чакаш някой да те покани на масата, трябва сам със зъби.

Ето видя ли , долната отрепка вече се пръска от яд и си мисли че мистър Бийн е прекрасен пример за подражание.

на 7.04.2025 г. в 14:52, Белгиеца написа:

Аре бе льолин! Ти ще идваш ли или ще се свиваш като скункс?  Чакам те в Кан в хотел  France for all или ако искаш в Ница пред руския храм на Александър Втори. Ще те водя в Монте Карло, а после в Монако. Ще цъкнем селфита, да ти се вдигне егото  пред ангела. Времето е бахърно, сезонът не е открит. Супер.  По-малко навлеци по барчетата. Бензин 1.8е/л за моя сметка, хапката тоже. Сега разбрах защо дачия. Франсетата се друсат в сапунерки. Иначе, бравос, учтиви, любезни, но суша с ангелите. На 4+.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.