Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските самолети F16 Block 70

Featured Replies

преди 22 минути, Bubbles написа:

Отговори ми на въпроса моля!

Има далеч по-модерни самолети и американски и руски, няма логика да търсят технология на нещо толкова старо.

ние сме си ги пожелали, ако искахме по нови версии да сме си ги купили

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 61k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

току-що, Без умствен капацитет написа:

Кои сте "вие"? Бойко, ти ли си?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Хубаво сте пожелали, лошо няма, но ф16 е стар модел самолет, тоест няма никаква логика някой да му търси софтуера.

току-що, Bubbles написа:

Хубаво сте пожелали, лошо няма, но ф16 е стар модел самолет, тоест няма никаква логика някой да му търси софтуера.

"Няма логика някой да иска да кракне windows, той е старо изобретение, има го от 80те години на xx век".

току-що, Bubbles написа:

а Радев защо поиска още от тях, а не по нови версии, нали е летец

Аз сега се сетих, за какво може да се ползва въпросният Ф16, че поне да влезе в някаква употреба. Идва летен сезон ала-бала... Да го пуснат на Слънчака за 10 лева снимки с туристите. Поне ще пълни държавната хазна. Или другият вариант е мангалите, да продават крадено на него, да го ползват за битак.

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

Никой не ги е искал, "конгреса одобри закупуването", а нашите кратуни само дадоха парите.

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

Ще трябва той да отговори на този въпрос.
Може би няма пари за по-модерни, не знам.

преди 1 час, БаалБек написа:

нямат търпение да се докопат до секретните технологии на американците

Патенце, виж сега, по отношение на "секретните", щях да напиша нещо за секрети от разните там телесни отвори. Не знам дали някой може да се интересува от секретите на тези  "дядовци" нелетящи, на 50 години, извадени от jet fighter boneyard като тези изпратени в украйна, за разкостване на чарковете, само дето на тези за България малко са им изтъркали ръждата и боядисали и сменили електронните лампи с транзисторна платка, сигурно даже дигитална.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Патенце, виж сега, по отношение на "секретните", щях да напиша нещо за секрети от разните там телесни отвори. Не знам дали някой може да се интересува от секретите на тези  "дядовци" нелетящи, на 50 години, извадени от jet fighter boneyard като тези изпратени в украйна, за разкостване на чарковете, само дето на тези за България малко са им изтъркали ръждата и боядисали и сменили електронните лампи с транзисторна платка, сигурно даже дигитална.

За калвото сте платили, това получавате. САЩ си взеха парите. Имате и още да плащате

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Имате и още да плащате

Некои плащаме пари, а некои плащате с gz.

Колко пък да струват едни самолети, дето не са дошли? Единия даже не е и ясно, дали изобщо ще тръгне... Трудна е ситуацията, още повече, че руските шпиони все правят сечено на американските инженери и българските управници не могат, да си свършат работата. Дано със Страйкърите, да няма проблеми... До 2054-та има време, все пак. Да не си дават много зор, Путин с тоя Ф16 дето дойде оня ден, вече няма да посмее, да ни напада... Чувствам се доста по-сигурен за бъдещето на страната вече.

преди 1 минута, communismatic написа:

Колко пък да струват едни самолети, дето не са дошли? Единия даже не е и ясно, дали изобщо ще тръгне... Трудна е ситуацията, още повече, че руските шпиони все правят сечено на американските инженери и българските управници не могат, да си свършат работата. Дано със Страйкърите, да няма проблеми... До 2054-та има време, все пак. Да не си дават много зор, Путин с тоя Ф16 дето дойде оня ден, вече няма да посмее, да ни напада... Чувствам се доста по-сигурен за бъдещето на страната вече.

На нас не ни трябват самолети за да пречукаме руZнаците, виж за македонците ще ни трябват и самолети и танкове и кораби и магарета! 

преди 1 минута, Staff. написа:

На нас не ни трябват самолети за да пречукаме руZнаците, виж за македонците ще ни трябват и самолети и танкове и кораби и магарета! 

Супер, я кажи къде съм лъгал... Пак да си задам въпросчето, че нещо все отговаряш избирателно... Благодаря ти за отговора предварително. По-скоро за извинението...

преди 25 минути, Bubbles написа:

Ще трябва той да отговори на този въпрос.
Може би няма пари за по-модерни, не знам.

открихме ключа от бараката - турците си поръчаха Ф35

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

открихме ключа от бараката - турците си поръчаха Ф35

Не се безпокои, те на екземплярите за Турция ще им направят сюнета предварително. Пък и е в интерес на сащ да продължават военните действия на османлиите срещу кюрдите.

@Gaming_Solutions, има ли яснота защо самолета не може да лети за момента? Това, което чух/прочетох по медиите е: Хардуерен проблем. Толкова. 

Нали го докараха на ход, или както там се казва. 

И също така, по спомен, министъра, който е най-висшата инстанция в държавата, в предаването Панорама каза, че втория идва на 28 април. Защо не е доставен? 

Адресирам питането към теб, защото мисля, че по някакъв начин си запознат. 

преди 9 минути, ostavime написа:

@Gaming_Solutions, има ли яснота защо самолета не може да лети за момента? Това, което чух/прочетох по медиите е: Хардуерен проблем. Толкова. 

И също така, по спомен, министъра, който е най-висшата инстанция в държавата, в предаването Панорама каза, че втория идва на 28 април. Защо не е доставен? 

самолетите засягат сигурността и е секретна инф-я - така че истината няма да се разбере, няма да се учудя да няма проблем - в МВР често се практикува фейка - целта е да се заблудят медиите и врага

преди 36 минути, ostavime написа:

Всички лъжат и окото им не трепва. Запрянов упорито твърди, че е поръчан пълен пакет поддръжка. Други казват, че при първата поръчка са орязали пакета заради политическата цел да се вмести покупката в бюджета. Трети обясняват, че за такава сложна машина било нормално да даде тук-там някой и друг производствен дефект, не било прецедент. Ще плати народът още някоя и друга пара и ще оправят трошката.

Въпросът е, че станахме за резил два пъти, първо - с тържественото посрещане на 1 (словом един) самолет, само мен ме нямаше на снимките. И после второто - повредата. 

Във века на технологиите и AI по този надут и помпозен начин да посрещаш един морално остарял самолет - това е като на аборигени да дадеш мъниста или миксер. Ама и ние сме си едни шушляци...

На мен ми е чудно как пък реши, че Gaming Solutions бил от хората, дето били най-компетентни тук. Той тоя е един от хората, дето пишат основно глупости... 😆

преди 7 минути, Flashback написа:

Всички лъжат и окото не им трепва. Запрянов упорито твърди, че е поръчан пълен пакет поддръжка. Други казват, че при първата поръчка са орязали пакета заради политическата цел да се вмести покупката в бюджета. Трети обясняват, че за такава сложна машина било нормално да даде тук-там някой и друг производствен дефект, не било прецедент. Ще плати народът още някоя и друга пара и ще оправят трошката.

Въпросът е, че станахме за резил два пъти, първо - с тържественото посрещане на 1 (словом един) самолет, само мен ме нямаше на снимките. И после второто - повредата. 

Във века на технологиите и AI по този надут и помпозен начин да посрещаш един морално остарял самолет - това е като на аборигени да дадеш мъниста или миксер. Ама и ние сме си едни шушляци...

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

самолетите засягат сигурността и е секретна инф-я - така че истината няма да се разбере, няма да се учудя да няма проблем - в МВР често се практикува фейка - целта е да се заблудят медиите и врага

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.