Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските самолети F16 Block 70

Featured Replies

пореден пирон в ковчега на писходесната  гмеш

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 61k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 минута, Staff. написа:

Не знам ве човече... уж си умен, а питаш простотии.

Аз ти показвам твоите простотии. Дай да се разберем. Не се прави на умен.

Никой не знае истината освен

аз знам истината 

няма кадърни самоуверени пилоти че може да управляват ф16

пожарна полиция  военни  учители  доктори  всичко е  обърнато на хранилка за заплати  с фалшиви дипломи 

живеем във фалшива   държава 

преди 2 часа, miro20 написа:

Говориш от позиция на "знаещ " вече ?

Че като гледам генерал Гном май знае повече? Чудя се как ли е гласувал този образ едно време когато се е решавало да се съкрати пакета резервни части за самолетите. Но пък предполагам, че това може да се провери....

Всичко около самолетите ни е "Строго СЕКРЕТНО" и малко хора знаят отговора на въпросите ни.

Орязали са пакета заради цената и парите с които са разполагали. Сега е възможно да са поръчали боеприпаси/ракети и други неща... всяка година се отделят много средства за отбрана, но публично никой няма да ни каже!

преди 2 часа, miro20 написа:

Когато се е случвало много пъти, нормално е да има ТОЧНО и ИМЕННО такива подозрения.

Вчера цитирах статия за холандските пилоти на Ф 35 и как са били "ухажвани " с цел шпионаж, помним и как именно наши високопоставени офицери от щабове копираха с телефоните си мониторите си с достъп до натовски документи на екрана. Последно изгонените руски дипломати пак бяха свързани с предаване на документи от българска "агентура" .

Точно заради такива гниди ни смятат за "троянски кон " , за пробита тотално държава от рашистките служби, и това винаги съм го казвал с огромно съжаление.

На този фон, след като самолета е прелетял хиляди км без проблем, след като при кацането също не са констатирани проблеми, а такива се появяват в хангара няколко дена след това, какво на първо място може да си мисли човек ? Удар от мълния , наводнение, природно бедствия, мишки нагризали кабела, сипали некачествен газьол , бла бла бла, или умишлена повреда от нашите съветскорашистки летци  ?

Говориш от позиция на "знаещ " вече ? :) :)

Да приемем, че си прав. Можеш ли да обясниш за какво ще им е бна руснаците този софтуер? То поне да беше Ф35 да кажеш да имат известен интерес а то Ф16.

Апропо Запрянов е казал, че проблема е хардуерен а не софтуерен така че тази теория отпада.

преди 3 минути, Bubbles написа:

То поне да беше Ф35 да кажеш да имат известен интерес а то Ф16.

Е то колкото "кражбата" на софтуера Ф16 е истина, толкова и историята с Ф35....

преди 3 минути, maxthon написа:

Е то колкото "кражбата" на софтуера Ф16 е истина, толкова и историята с Ф35....

Истината е че искат пак да набедят Русия, Путин, Руската дезинформация, руските шпиони в България...

А никой не говори за американските шпиони в България.

преди 2 минути, В. Велев написа:

То никой не говори за всякакви други шпиони.... Явно няма такива, а държавата ни все от грешната страна на к... се оказва.....

преди 3 минути, В. Велев написа:

Истината е че искат пак да набедят Русия, Путин, Руската дезинформация, руските шпиони в България...

Няма американски шпиони в България.

преди 2 минути, maxthon написа:

а държавата ни все от грешната страна на к... се оказва.....

Явно така ни е отредено от Горе. Какво да се прави. 

Винаги сме били разделени. По всички въпроси. Направо да не повярваш.

На умните не им се управлява, а на глупаците и крадците много им се управлява...

Ако погледнем реално, България е на страната на Европа, но защо? Или както вие казвате от грешната страна!

България, каква изгода/полза би имала ако е на страната на Русия в конфликта?

Ще продава ли колосални количества оръжие? Ще имаме ли търговия и обмен на стоки каквито имаме с ЕС? Ще бъдем ли защитени, ще има ли демокрация и свобода, пътуване, автомобили.......

Според мен всичко е за пари и България застава на страната на Европа заради пари! :dollars:

Ако погледнем реално,

Ако гледаше така нормалния въпрос, който би си задал и то първо на себе си би бил - Защо трябва да сме на нечия страна?

преди 3 минути, Staff. написа:

България застава на страната на Европа заради пари

Народа или политиците ни?

току-що, maxthon написа:

Ако гледаше така нормалния въпрос, който би си задал и то първо на себе си би бил - Защо трябва да сме на нечия страна?

Без да сме на ничия страна, тоест зависими - няма да можем да съществуваме.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Народа или политиците ни?

Всички!

Ти въпреки, че ревеш тук в форума за комунизма, диктатурата, ограничените възможности които предлага режима, невъзможността да пътуваш, свободата, бъдещето за децата ти.... и тк.нт. съм сигурен, че си против тези неща и ще ти кажа защо! Защото живееш един живот, веднъж се живее... Сигурен съм, че искаш мир и свобода, искаш да имаш бъдеще, а не да си една бройка от режима на диктатора, който всеки момент може да те изпрати на фронта да защитаваш егото му!

Аз не съм число, аз съм човек. 

преди 9 минути, maxthon написа:

Защото сме възпитани, умни и добри, и като такива винаги трябва да помагаме на невинните и неоправданите. Помогни за да ти помогнат!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Защото сме възпитани, умни и добри, и като такива винаги трябва да помагаме на невинните и неоправданите. Помогни за да ти помогнат!

Кой щатите са невинни и онеправдани?:eek:

Невинните и неоправданите обикновено си спазват подписаните споразумения. Край и толкоз. Ако обичаш говори за самолетите и не осирай и тази тема.. Има други места, където да си говориш за това колко всъщност са невинни и неоправдани хората, които визираш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 часа, miro20 написа:

На този фон, след като самолета е прелетял хиляди км без проблем, след като при кацането също не са констатирани проблеми, а такива се появяват в хангара няколко дена след това, какво на първо място може да си мисли човек ?

Ми освен да си помисли че си фейкомет, какво друго да си помисли човек, който поне малко те познава?

Думи на Министърчето, плюс шефът диригента на авиобазата, плюс командирът на военновъздушните ни сили:

"Проблемът е бил установен още във въздуха. При кацането пилотът е информирал за това американските техници"

https://nova.bg/news/view/2025/05/02/496336/атанас-запрянов-абсурдните-и-спекулативни-оценки-за-f-16-стигнаха-края-на-своя-цинизъм/

преди 16 минути, maxthon написа:

Невинните и неоправданите обикновено си спазват подписаните споразумения. Край и толкоз. Ако обичаш говори за самолетите и не осирай и тази тема.. Има други места, където да си говориш за това колко всъщност са невинни и неоправдани хората, които визираш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Може и за севеенокорейците на които всички им благодарят ама никой не ги бил виждал.

преди 22 минути, The Lone Star написа:

Забрави красиви...

Красотата не е добродетел.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.