Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските самолети F16 Block 70

Featured Replies

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 61k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 21 часа, kosyo написа:

2-мата казаци от автогарата в Луганск си търсят компания

Таман всеки от тях ще си вземе по един. Първият ванката, вторият куцьо-то. Ще си ви напомпят, като вътрешни гуми на велосипед.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Таман всеки от тях ще си вземе по един. Първият ванката, вторият куцьо-то. Ще си ви напомпят, като вътрешни гуми на велосипед.

Аз в личните предпочитания на @attj  не се меся. Той си ги харесва казаците, на мен ми е все тая, стига да си се помпат един друг на автогарата в Луганск само.

преди 3 часа, nikolov2020 написа:

Ще ги пребоядисат и готово. 

преди 7 минути, kosyo написа:

Аз в личните предпочитания на @attj  не се меся. Той си ги харесва казаците, на мен ми е все тая, стига да си се помпат един друг на автогарата в Луганск само.

В Одеса и в Харков има още много.   Какво очакваш?      Не вярвам да са щастливи цъфнали и вързали бандеровски Зелки!?   

преди 11 минути, attj написа:

В Одеса и в Харков има още много.   Какво очакваш?      Не вярвам да са щастливи цъфнали и вързали бандеровски Зелки!?   

Че не са цъфнали и вързали е ясно , след като пробват размножаване между мъже насред автогарата, ама знам че ти е болна тема , а темата е за самолетите все пак.

Интересно как така от чертежи минахме че не стават, но ще оставя на други да я дълбаят. Аз знам че това е странна метаморфоза, а никой не я зачеква. А колко червени задници ще лъснат на нея...

Моля ви оставете ме - не ми е интересна темата.

Та какво казахте за великия български самолет Ф-16?

преди 10 минути, kosyo написа:

Моля ви оставете ме - не ми е интересна темата.

Че кой ти обръща внимание. Ти сам се навираш. Темата за самолета я превърна в Луганската гара. Бая си загазил. Обади ли се на личния ти психиатър?

преди 1 час, kosyo написа:

@attj е учил традиционни християнски ценности. А те се наричат веRUучение по казашки!!!

Ro-U.png

Ето от тези самолети трябваше да си купим:

May be an image of ‎aircraft and ‎text that says '‎Su-57 م M ح @Military @MilitaryTraining Training‎'‎‎

Не 

пак ще стоят на трупчета и ще се мрънка за пари.

Купува се от доставчик който няма да ти реже главата до кръста

Вторият изтребител F-16 Block 70 пътува към България

Вчера от Съединените щати за България излетя вторият изтребител F-16 от общо 8-те, които страната ни придоби със сключването на първия договор през 2019 година. Това обяви министърът на отбраната Атанас Запрянов, цитиран от Информационния център на Министерство на отбраната (МО).

Пред студенти той за пореден път опроверга слуховете, че самолетите са втора употреба и разясни причината те да са без опознавателни знаци, когато пристигат в страната ни.

“Антиамериканската пропаганда в България. Това е. Аз съм се подписал на поточната линия на фюзелажа на шестия самолет. Днес трябва да излети втория самолет и до три дни ще дойде в България. И това да ви обясня – тъй като прелитането на тези самолети не е поединично, а е в група, те се зареждат във въздуха над океана, свързано е с логистична подкрепа на цистерни за зареждане С-130 на американските въоръжени сили, те не са български във въздуха, а са облепени с фолио, опознавателните им знаци са заличени и литят с американски сигнатури, тъй като те трябва да прелетят международното въздушно пространство по правилата на  ICAO (международна организация за гражданска авиация) и летят на крейсърска скорост като пътническите самолети, не им е разрешено да летят на свръхзвукова скорост”, обясни Запрянов.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/vtoriiat-iztrebitel-f-16-block-70-pytuva-kym-bylgariia-2417421

Какво огромно постижение за българската военна авиация... 

Само да плясна какво можехме да купим вместо тая архива

Хърватите и гърците са железни когато става дума за интереса им

Сензори, оптична станция, датчици за нападение - всичко е комплект

493343648_122192774162261025_6895671162631682181_n.jpg

Аз продължавам да се чудя каква е така мъка по самолетите сега, 6 години по-късно след поръчката.

Какво ви активира, проблема е, че вече не са на чертежи вече ли или по някаква команда действате?

Имаше някаква надежда че ще отменят поръчката като Хърватия

Ама като гледам - и Страйкъри ще купят и Хаймарс

Президента ги запържи като толкова много знаят

https://dnes.dir.bg/politika/radev-za-f-16-platihme-skapo-chakahme-dalgo-shte-go-poddarzhame-mnogo-trudno

преди 26 минути, Gaming_Solutions написа:

Аз продължавам да се чудя каква е така мъка по самолетите сега, 6 години по-късно след поръчката.

Какво ви активира, проблема е, че вече не са на чертежи вече ли или по някаква команда действате?

Аз пък се чудя ти защо продължаваш на инат да държиш много за тоя стар и счупен самолет?

Явно американските перални са по-зле от руските.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Аз пък се чудя ти защо продължаваш на инат да държиш много за тоя стар и счупен самолет?

Явно американските перални са по-зле от руските.

Ехо, радио точката. Я се върни и ми прочети постовете по темата

преди 13 минути, Gaming_Solutions написа:

Я се върни и ми прочети постовете по темата

Айде, бе. Много насериозно се вземаш. Глупостите ти не ми се четат.

Индииците току що поръчаха 24 морски рафала за 7 милиарда

Финландия и Дания избраха cv90 за БТР 

Така че ние пак сме излъгани и изоставени. Само да ни земат кинтите - и ни разкарват.

ПП

Все тая - само плякане в нета има

Стана като гатанка

Какво е това нещо?

Чакаме го дълго, плащаме го скъпо и ще го поддържаме трудно.

преди 4 минути, ruraru написа:

Стана като гатанка

Какво е това нещо?

Чакаме го дълго, плащаме го скъпо и ще го поддържаме трудно.

Москвич?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.