Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Разчистих спама и неграмотните простотии. Всяко следващо безсъдържателно мнение ще носи "бонус" на автора му!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Skype сърваите ще бъдат пуснати в деиствие с пълна сила до 24-48 часа това е последно като говорих към 14:00 с Villu Arak един от екипа на Skype.

Може да следите на http://heartbeat.skype.com/ за повече инфо.

Какво е станало ще има официялно изявление утре най вероятно.

според дани се е сринала инфрастроктурата на Skype (Peer-to-peer network core, Sign in and registration).

Това е за момента което мога да ви кажа

За сегнати са част от усерите някои даже им ги няма и регистраците и в момента се опитват с частично пускане на мрежата да си ги добавят от всеки Skype клиент.

Така като гледам определено са хакерски атаки, пък те да пишат каквото си щат.

Аз лично вече 15мин. Имам скайп ...надявам се, че проблема е решен !!!

Аз си мислех, че само при мен е проблема, ама като гледам тук се е скупчило множество от тъжни ползватели на скайп...Аз преинсалирах друга версия, но промяна никаква...Нямам представа защо не иска да зареди скайпа... ;)

А тази версия - 3.5.0.214 ? Някой знае ли нещо за нея, дали нещата там са оправени? :angry:
Точно тази ползвам в момента, но няма промяна...Дано скоро да се оправи...

При мен има подобрение, но ми показва малцинство онлайн ;-)

Впрочем мислех си дали има някакво значение дали държим скайпа включен докато отстранят проблема? Това не натоварва ли излишно мрежата?

При мен има подобрение, но ми показва малцинство онлайн ;-)

Впрочем мислех си дали има някакво значение дали държим скайпа включен докато отстранят проблема? Това не натоварва ли излишно мрежата?

Ами аз го спрях, дано има полза от това... ;)

Може ли някой да ми обясни при мен е в процес на свързване а при един мои приятел .... Той си е на линия от доста време без да има проблеми с това а живее в съседния блок .... нещо не разбирам

Потребителите на Skype по цял свят на 16 август не можеха да използват програмата. От компанията обясняват случилото се с проблем в пиринговите мрежи и софтуера. Към момента не е известно кога ще заработи програмата.

Skype е най-популярната VoIP-услуга в света. Според данни от първото тримесечие на 2007 година, потребителите са към 196 милиона, а средно 7-8 милиона от тях са тези, които общуват активно във всеки един момент.

Първоначално от сайта на компанията уведомиха, че са "възникнали проблеми с р2р-мрежите". По-късно се появи друга информация: "Екипът ни от специалисти откри, че е възникнал проблем със софтуера". Компанията се извинява за възникналото неудобство и съветва просто да се включи Скайп и да се изчака свързването на програмата, щом това затруднение бъде преодоляно.

Периодично потребителите успяват да се включат, след което отново Skype-клиентът преминава в режим "Извън линия". Представители на Скайп прогнозират, че проблемът ще бъде решен за 12-24 часа.

Подобни глобални проблеми изпитаха и потребителите на ICQ. За няколко часа на 20 март 2007 година системата за мигновен обмен на съобщения ICQ не работеше в цял свят. Проблеми имаше и през април.

Източник: www.cnews.ru

Имам скайп!Супер biggrin.gif дано вече всичко е наредрче!

И аз за малко по дълго имах и можех да чатя, но сега е пак както преди.

Изглежда проблемът не е напълно решен.

И аз за малко по дълго имах и можех да чатя, но сега е пак както преди.

Изглежда проблемът не е напълно решен.

Въобще даже. Тези от Скайп ни излъгаха. Поне да не се нагърбват с обещания, които въобще не могат да изпълнят.

Моят тръгна-невероятно но факт :clap:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.