Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

току-що, BulgarianYouguart написа:

...

Ясно, ти си профан по темата и изживяващ се антисемит.

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

• Автор

Не аз искам да няма войни , не ми дреме кой с кой се бие. Ядрена сила нападаща съседни страни е проява на висш варваризъм и нека се надяваме че няма да ескалира до ТСВ

преди 1 минута, BulgarianYouguart написа:

Не аз искам да няма войни , не ми дреме кой с кой се бие. Ядрена сила нападаща съседни страни е проява на висш варваризъм и нека се надяваме че няма да ескалира до ТСВ

И аз това им разправям, но копейките викат, че Украйна не била държава.... 

преди 19 минути, communismatic написа:

Верно?! Това е направо историческо откритие... 😆

Това го копира от фейсбук, нали? 😂

току-що, БаалБек написа:

Ти, че си го копирала от там е пределно ясно, ама... имаш ли идея, дали е имало концлагери и преди идването на комунистите на власт? Щото нали Сталин бил създал лагерите (уникално умозаключение) и БКП взели "пример" от там... (друго уникално умозаключение)? Благодаря ти за отговора предварително. Ти си безкрайно умно и интелигентно момиче, ще се справиш...

преди 2 минути, БаалБек написа:

Не всеки получава като тебе материали с дезинформация от НПО-то.

току-що, communismatic написа:

Ти си безкрайно умно и интелигентно момиче, ще се справиш...

И това от фейсбук го копира току-що, нали?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Нещо по-различно от копи-пейст тъпотии от Фейсбук и задаване на малоумни въпроси ще видя ли от теб? Докажи, че не си бавноразвиваща поне веднъж в живота си...

Много си се развилняла тая вечер. Още ли не си си намерила мъж?

преди 1 минута, В. Велев написа:

Много си се развилняла тая вечер. Още ли не си си намерила мъж?

Тя си има мъж. Всяка вечер си има - тираджии основно... То може от там да е тръгнала добрата връзка с Джокера. Много турски ТИР-аджии минават през Казанлък. 😆

Ето ми цитата:

преди 28 минути, БаалБек написа:

Още по времето на сталин са създадени лагерите, а в НРБ са взели пример от там.

А ти отново се показваш като функционално неграмотен! 😂

преди 5 минути, communismatic написа:

Щото нали Сталин бил създал лагерите (уникално умозаключение) и БКП взели "пример" от там... (друго уникално умозаключение)?

И сега обясни на всички - има ли разлика от "сталин създаде лагерите" и от "сталин измисли (въведе) лагерите"?

:popcorn2:

преди 15 минути, BulgarianYouguart написа:

Ами да кочината раша срещу героична Украйна.

505116736_1785273785719641_7029777203777436665_n.jpg.d5fa972afed55492b9bb113546b0170c.jpg

И сега обясни на всички - има ли разлика от "сталин създаде лагерите" и от "сталин измисли (въведе) лагерите"?

Ми така написано няма никаква разлика? 😆😆😆

Умно момиченце, каква е разликата между създавам концлагер и измислям концлагер?

преди 2 минути, BulgarianYouguart написа:

Правилно е, аз съм за мир. Чети мама Тереза, защо не е против войната, а е за мир.
И пак ще ти напомня, че тук в тази тема само се излагаш.

Първият превантивен удар срещу военен обект за обогатяване на уран за военни цели в Близкия изток извършва Иран.
Октомври 1980г Иран бомби реактори на Ирак. Ирак се опитвал, да създаде атомна бомба, защото имаше война между двете държави. Ирак е спрян за осем месеца от удара, но се съвзема и продължава да обогатява. На помощ идва Израел. Реактора и програмата са унищожени и Ирак се отказва завинаги.
Да, Иран и Израел по това време са били в отлични отношения, докато в Иран не се извършва преврат и започва износ на ислямска революция.

преди 6 минути, communismatic написа:

Умно момиченце, каква е разликата между създавам концлагер и измислям концлагер?

Баалбек, умницата на мама... Кво стана? Пак рев, а? 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

"Създаде мрежа от трудови лагери" равно ли е на „Измисли лагерите като метод за репресии.“?

Благодаря за вниманието руски боте! Има още да се учиш! 😆😀😀

Я сега напиши ти твоето тълкуване? :popcorn2:

П.П.

А за да ти стане още по-ясно: 

едното е този, който осъществява на практика съществуването на лагерите — той ги е построил, организирал, управлявал, направил ги е реалност.

другото е е първият, който е измислил концепцията — т.е. лагерите преди него не са съществували дори като идея.

лека нощ!

• Автор
преди 26 минути, Staff. написа:

И аз това им разправям, но копейките викат, че Украйна не била държава.... 

Украйна наистина не е държава , там има военна диктатура на Зеленски , ама имаше мнения от международни наблюдатели че ако Путин не беше влязъл в Украйна щеше да събере цялата международна общност зад гърба си и Америка щеше да бъде изолирана в международните отношения. Все пак живеем в свят в който само властта се признава и никой не може да прогнозира нещата дори в междунардоните отношения.

преди 2 минути, БаалБек написа:

"Създаде мрежа от трудови лагери" равно ли е на „Измисли лагерите като метод за репресии.“?

А, така ли вече го извъртя? Умница, толкова умно момиче няма на тоя свят... Щото до преди 10 минути беше...

преди 11 минути, БаалБек написа:

Много умно момиче, направо гордост за семейството си...

Кажи, какви лагери е имало преди 1944-та? 

преди 4 минути, БаалБек написа:

Хайде руски боте! Пробвай се!

Гледам и тука фашистите са се включили с пълна сила, сигурно Путин е накарал Израел да нападнат Иран, нали той е най големият агресор в този свЕт... 😃😃

Или пак ще избягаш и смениш темата или въпроси ще задаваш, че да не питам, а?

току-що, БаалБек написа:

Или пак ще избягаш и смениш темата или въпроси ще задаваш, че да не питам, а?

Ква тема ще избягам, ма, умница такава? Аз отговарям на поста ти? Кое е бягане на темата, като ти го написа това? Толкова ли си умна, не мога, да разбера... Няма да те оставя, да ми измиеш даже кенефа... Баси падението е това момиче.

преди 8 минути, БаалБек написа:

Благодаря за вниманието руски боте! Има още да се учиш! 😆😀😀

Ама защо му обръщаш внимание! Той се ласкае,идиотът!

преди 9 минути, asp1re написа:

Гледам и тука фашистите са се включили с пълна сила

Ти си последния от фашистите, които се включват. @communismatic избяга изнервен, че не може да направи елементарни разлики. @Bubbles и той се усуква, усуква и накрая се изниза. Остана ти. Напиши си мнението за конфликта между Израел и Иран?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.