Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 1 час, asp1re написа:

Не по-голям от теб. 

А какво ти е мнението по темата?

Трябва ли терористи да имат ядрени бомби?

преди 20 минути, Staff. написа:

А какво ти е мнението по темата?

Трябва ли терористи да имат ядрени бомби?

Нетаняху пръв почна, с развързани ръце от американското си прокси Тръмп и най-вече от Путин, на когото обеща Украинска територия в замяна на поредното предателство - този път на руския "съюзник" Иран.
Иран отвърна на удара, като уби 40-ина израелци и удари израелска военна база и щаб.

Т. е. показа, че прехваленият железен купол не е непробиваем и ако невменяемият Нетаняху продължи в този дух, най- накрая израелците, които търпят и поддържат режима му, ще получат една от 7-те или 9-те ядрени бомби на Иран, доставена с хиперзвукова балистична ракета.

преди 8 минути, asp1re написа:

Нетаняху пръв почна, с развързани ръце от американското си прокси Тръмп и най-вече от Путин, на когото обеща Украинска територия в замяна на поредното предателство - този път на руския "съюзник" Иран.
Иран отвърна на удара, като уби 40-ина израелци и удари израелска военна база и щаб.

Т. е. показа, че прехваленият железен купол не е непробиваем и ако невменяемият Нетаняху продължи в този дух, най- накрая израелците, които търпят и поддържат режима му, ще получат една от 7-те или 9-те ядрени бомби на Иран, доставена с хиперзвукова балистична ракета.

А трябва ли иранците да имат ядрени бомби?

Пакистан заплаши с атомна бомба Израел

https://www.flagman.bg/article/352919

Коментарът идва на фона на засилващите се ирано-израелски военни действия, които вече доведоха до 248 жертви и предизвикаха остри предупреждения от президента на САЩ Доналд Тръмп

Високопоставен ирански военен служител заяви, че Пакистан ще нанесе ядрен удар срещу Израел, ако той използва ядрени оръжия срещу Иран. Коментарът идва на фона на засилващите се ирано-израелски военни действия, които вече доведоха до 248 жертви и предизвикаха остри предупреждения от президента на САЩ Доналд Тръмп.

Генерал Мохсен Резаи, висш член на Корпуса на стражите на ислямската революция (КСИР) и на Съвета за национална сигурност на Иран, направи това изявление по време на интервю по иранската държавна телевизия.

„Пакистан ни увери, че ако Израел използва ядрена бомба срещу Иран, те ще атакуват Израел с ядрена бомба", казва Резаи по време на телевизионното предаване. Коментарите му, макар и непотвърдени от пакистанските власти, отразяват нарастващото напрежение в региона и това, което Техеран описва като засилване на мюсюлманската солидарност пред лицето на израелската агресия.

Според Международната кампания за премахване на ядрените оръжия (ICAN), както Израел, така и Пакистан са сред деветте държави, притежаващи ядрени оръжия. Все още обаче Исламабад не е публикувал официално изявление, потвърждаващо твърденията на Резаи.

Резаи продължи да заявява, че Пакистан е обещал да „застане зад Иран" и призова по-широкия мюсюлмански свят да се обедини. Той говори за това, което определи като „скрити възможности", които Иран все още не е разкрил.

Междувременно министърът на отбраната на Пакистан Хаваджа Асиф осъди това, което той нарече „непокорно поведение" на Израел, предупреждавайки: „Западният свят трябва да се тревожи за конфликтите, породени от Израел. Това ще обхване целия регион и отвъд него; покровителството им над Израел, една неконтролируема държава, може да има катастрофални последици", предаде News Arena India.

Съединените щати, ключов съюзник на Израел и основен доставчик на оръжия за Пакистан, засега се въздържат от пряка военна намеса. Въпреки това, в едно от най-острите си предупреждения, откакто се завърна на поста си през януари, президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди Иран да не атакува американските интереси.

„Ако Иран атакува САЩ, пълната сила и мощ на въоръжените сили на Америка ще се стовари на нива, невиждани досега", заяви Тръмп в изявление на 15 юни.

Въпреки че конфликтът се е засилил, вероятността от ядрен удар остава спекулативна. Дипломати и анализатори предупреждават, че дори устни уверения относно ядрен ответен удар могат значително да повишат регионалното напрежение и да привлекат световните сили.

Според предварителни данни, ракетните удари през последните два дни са отнели 230 живота в Иран и 18 в Израел. Международната общност продължава да призовава за деескалация и диалог, въпреки че досега никоя страна не се е съгласила на преговори за примирие."

преди 43 минути, Staff. написа:

Русия и Иран подписаха "Всеобхватно споразумение за стратегическо партньорство" за период от 20 години. Споразумението предвижда военно, енергийно и технологично сътрудничество, по-специално в ядрената сфера.

преди 44 минути, Staff. написа:

Умен Джоки, що Израел да има ядрена бомба, а Иран да няма? Какво е твоето обяснение?

Моето обяснение е, че ни кой не трябва да има ядрено оръжие!

Дори не само ядрени, всички оръжия искам да се унищожат!

Като няма оръжия, вероятността да стане война е в пъти по малка!

Това е моето мнение! :)

преди 2 часа, asp1re написа:

Т. е. показа, че прехваленият железен купол не е непробиваем 

Мхм, редиците на кухите лейки, "разбирачи" и "експерти",гледачките, баячките, кокошките и пр.."знаменитости" от форума,   гледам се попълнил с още една такава. Не че, не сме обяснявали тук многократно, напоително за дебилите на тази тема,че Железния купул отразява/разбирай прихваща и унищожава/  определен вид  ракети и артилерийски снаряди с малък обхват на действие, изстреляни от разстояние от 4 до 70 км, чиято траектория завършва в населени райони. Не,че не сме обяснявали колко вида са отбранителните системи на медината и как действат . Сега Куха лейко, изчисли колко е разстоянието от Иран до Исраел и вземи с някоя чужда помощ да пресметнеш, дали Исраел използва този вид Железния купул  в случая. Съветвала съм приятелски и не толкова многократно, когато не разбирате от материята, когато не сте виждали Исраел,Близкия изток и пр...и разчитате да се образовате от Гугъл да намалите участията си в такива теми. Не за друго, просто като нарушите мълчанието и веднага лъсва IQ-то ви. В случая, теб ще те "отстрелят", дори децата в исраелска детска градина.  В случая, Исраел противодейства с две други сисмеми и те добре се справят предвид това,че те са  атакувани от  100-200 ракети едновременно. Нито един  от изстреляните "шахеди"/ те са елиминирани над въздушното пространство на Йордания/, не е долетял и причинил вреда. Що се отнася до "колосалните успехи" на иранците-бяха убити четири жени от едно семейство в Тамра-населено място изцяло от исраелски араби. Сега остава да видим, дали аятоласите ще ги провъзгласят за "шахиди" на вярата. В Бат Ям, който е в периферията на Тел Авив има загинали 6-ма. Исраел ще възстанови сградите, ще оплаче и погребе своите свидни жертви. Иран обаче, ням да се възстанови половин век от загубите. И, това е само началото.

Танах -Числа 23

24 Ето, людете ще въстанат като лъвица, И ще се дигнат като лъв; Няма да легнат, докато не изядат лова И не изпият кръвта на убитите.

пп   .........И в този ред на мисли, вземи куха лейко, тихичко да смяташ и разсъждаваш дали мизерната ти страна  и нейната мизерна армия, могат да водят война дори срещу един единствен враг /Исраел води такава на 7 фронта едновременно/ и какво те чака, ако съседския вълк  вземе да пази вашето  стадо??? Защото е повече от ясно,че българския лъв, ще си остане само статуя на един мост.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Мхм, редиците на кухите лейки, "разбирачи" и "експерти",гледачките, баячките, кокошките и пр.."знаменитости" от форума,   гледам се попълнил с още една такава. Не че, не сме обяснявали тук многократно, напоително за дебилите на тази тема,че Железния купул отразява/разбирай прихваща и унищожава/  определен вид  ракети и артилерийски снаряди с малък обхват на действие, изстреляни от разстояние от 4 до 70 км, чиято траектория завършва в населени райони. Не,че не сме обяснявали колко вида са отбранителните системи на медината и как действат . Сега Куха лейко, изчисли колко е разстоянието от Иран до Исраел и вземи с някоя чужда помощ да пресметнеш, дали Исраел използва този вид Железния купул  в случая. Съветвала съм приятелски и не толкова многократно, когато не разбирате от материята, когато не сте виждали Исраел,Близкия изток и пр...и разчитате да се образовате от Гугъл да намалите участията си в такива теми. Не за друго, просто като нарушите мълчанието и веднага лъсва IQ-то ви. В случая, теб ще те "отстрелят", дори децата в исраелска детска градина.  В случая, Исраел портиводейства с две други сисмеми и те добре се справят предвид това,че теса  атакуванит едновремено между 100-200 ракети едновременно. Нито едино т изстреляните "шахеди"/ те са елиминирани над въздушното пространство на Йордания, не е долетял и причинил вреда. Що се отнасядо "колосалните успехи" на иранците-бяха убити четири жени от едно семейство в Тамра-населено място изцяло от исраелски араби. Сега остава да видим, дали аятоласите ще ги провъзгласят за "шехиди" на вярата. В Бат Ям, който е в периферията на Тел авив има загинали 6-ма. Исраел ще възстанови сградите, ще оплаче и погребе своите свидни жертви. Иран обаче, ням да се възстанови половин век от загубите. И, това е само началото.

Танах -Числа 23

24 Ето, людете ще въстанат като лъвица, И ще се дигнат като лъв; Няма да легнат, докато не изядат лова И не изпият кръвта на убитите.

И в този ред на мисли, вземи куха лейко, тихичко да смяташ и разсъждаваш дали мизерната ти страна  и нейната мизерна армия, могат да водят война дори срещу един единствен враг /Исраел води такава на 7 фронта едновременно/ и какво те чака, ако съседския вълк  вземе да пази вашето  стадо??? 

Спазвай добрия тон, защото ако аз започна да те цитирам с разни епитети ще ти се наложи да отидеш да си прережеш вените. 

Война като на война, израелския лидер ако си беше стоял на гъза нямаше да се стигне до момента в който може да разпали целия близък изток във война и да му цепнат на челото ядрена ракета.

Не цитирай разни неща от книгите на Библията, отдавна е пророкувано и казано, че до второто пришествие в тези земи ще има винаги войни, а защо ли? Оставям отговора на теб.

Железният купол е уникален!

При залп от сто ракети, ако преминат две-три и до там. Това означава 97-8% защита. Никоя друга държава няма такава защита на небето си! 

Иран със старото съветско въоръжение са пробити като швейцарско сирене. Израелските самолети, дронове и ракети си летят все едно летят над безлюден район! 😁

Не че новото съветско оръжие става за нещо.... 😂 Сега като се замисля, то май няма ново! :giggle1:

преди 16 минути, asp1re написа:

Спазвай добрия тон, защото ако аз започна да те цитирам с разни епитети ще ти се наложи да отидеш да си прережеш вените. 

Война като на война, израелския лидер ако си беше стоял на гъза нямаше да се стигне до момента в който може да разпали целия близък изток във война и да му цепнат на челото ядрена ракета.

Не цитирай разни неща от книгите на Библията, отдавна е пророкувано и казано, че до второто пришествие в тези земи ще има винаги войни, а защо ли? Оставям отговора на теб.

И между другото се изненадах, че @valkiria1 написа коментар в темата. Трябва много да си я ядосал за да пише. 

Тя е заклета защитничка на руZията! :topsecret:

И мрази повече от теб украинците! 😁

преди 10 минути, Staff. написа:

И между другото се изненадах, че @valkiria1 написа коментар в темата. Трябва много да си я ядосал за да пише. 

Истината боли.

преди 12 минути, asp1re написа:

Цитирай , куха лейко, а пък на мен не ми дреме на смокиновия лист.

преди 13 минути, asp1re написа:

Да си "стоите на гъза" , да си го навеждате заедно с главата и де сте вечно в стойка партер е присъщо на "българе", които последно бяха юнаци през 1913-та година.След това сте хора,които зависят от чужди интереси, настроения и политика.  Има един куп поговорки за преклонената главици и пр..въпроса опира до там,че вече и това не ви спасява.  Никой няма да се съгласи,че тази пози са успешни. 

Мединат Исраел не го мисли,нямаш нито умствен капацитет, нито функционална грамотност, нито си виждал наживо нещо от региона. 

преди 19 минути, asp1re написа:

Тора и НЗ, са две различни неща. Не влизай в тази материя, в нея направо си бос. Точно пък с мен да спориш на тази тема и да правиш опити да ми обясняваш е нелепо. Малахи, а не Йоан е последния еврейски пророк. Не бъркай иудаизма с християнството,че там ще те насадят в наказателния ъгъл  даже децата от някоя йешива. Кой ви е навестил първи път и дали ще дойде втори път е дилема на християните. Евреите не си губят времето в приказки за недорасли възрастни. Исраел действа. 

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Да си "стоите на гъза" , да си го навеждате заедно с главата и де сте вечно в стойка партер е присъщо на "българе"

И вашите главици в момента са ниско долу, щото а си ги покажете, а са ви хвръкнали:

https://bnr.bg/horizont/post/102171166/izraelskata-ataka-e-bila-nasochena-sreshtu-voenni-bazi-okolo-teheran-i-domovete-na-visshi-iranski-komandiri

Израел затваря посолствата си по света и призова гражданите си да бъдат бдителни и да не показват еврейски или израелски символи на обществени места

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Цитирай , куха лейко, а пък на мен не ми дреме на смокиновия лист.

Да си "стоите на гъза" , да си го навеждате заедно с главата и де сте вечно в стойка партер е присъщо на "българе", които последно бяха юнаци през 1913-та година.След това сте хора,които зависят от чужди интереси, настроения и политика.  Има един куп поговорки за преклонената главици и пр..въпроса опира до там,че вече и това не ви спасява.  Никой няма да се съгласи,че тази пози са успешни. 

Мединат Исраел не го мисли,нямаш нито умствен капацитет, нито функционална грамотност, нито си виждал наживо нещо от региона. 

Тора и НЗ, са две различни неща. Не влизай в тази материя, в нея направо си бос. Точно пък с мен да спориш на тази тема и да правиш опити да ми обясняваш е нелепо. Малахи, а не Йоан е последния еврейски пророк. Не бъркай иудаизма с християнството,че там ще те насадят в наказателния ъгъл  даже децата от някоя йешива. Кой ви е навестил първи път и дали ще дойде втори път е дилема на християните. Евреите не си губят времето в приказки за недорасли възрастни. Исраел действа. 

Откъде тая злоба?

И като не обичаш българите щу щеш в този форум?

Точно ти трябва да целуваш българската земя и краката на българите щото 'ко не сме били ние и теб надали щеше да те има.

А Нетаняховците каквото са песяли това ще пожънат, казах и вчера - Иран не е Газа.

За преклонената глава и че България е зависима имаш право.

преди 30 минути, asp1re написа:

Истината боли.

Каква "истина"?!🤣 Че ти не можеш и не знаеш кои са отбранителните способности и ПВО с-ми на Исраел, не знаеш как действат. Не познаваш изобщо географски района и пр...поредната куха лейка в темите за Исраел. Защо да не те сдъвча?

Един безкрайно уважаван от мен български професор Христов, отдавна заяви-"в тази страна/визирайки България/ освен едни дебили, идиоти и изключително ниско образовани хора, друго няма. Затова държавата е на такова положение."

Сметна ли, колко минути ще издържите българския лъв срещу  единствен външен враг? 

преди 16 минути, ivottoshev написа:

гражданите си да бъдат бдителни и да не показват еврейски или израелски символи на обществени места

Когато един нормален човек има насреща си дебили, полезни идиоти на Хамас и нисто образовани примитиви съвсем нормално е да бъде внимателен.Цяла Европа се е нагъзила на Исляма.🤣

Иначе, не се оплаквам...равносметката до тук от началото на годината -посетени три държави.Едната е мюсулманска страна.  Предстои ми пътуване /септември/ по работа в държава пак с вероизповедание- Ислям. И представи си,сега изброих на пръстите си държавите с изповедание ислям които съм посетила- 8 са. Предстоящата ще бъде 9..и името ми красноречиво показва и произхода ми. И водачите ми винаги се падат да са името Мухаммад. 😅

преди 15 минути, Bubbles написа:

Откъде тая злоба?

Защо злоба? Цитирам ти факти от собствената ви история. Последната мъжка , геройска постъпка на българите е превземането на крепостта Одрин. След това историята ви превръща в безгласни букви. Факт.

Точно ти трябва да целуваш българската земя и краката на българите щото 'ко не сме били ние и теб надали щеше да те има.

Тази песен, винаги я пеете, когато трябва да просите нещо от евреите и лобито им по света. Истината е малко по-друга. Шепа българи, не са всички българи. Както и българите нямате нищо общо с онези племена минали Дунав...или и това не знаеш😅

А Нетаняховците каквото са песяли това ще пожънат, казах и вчера - Иран не е Газа.

Теб това, какво те ползва? Къде ти бръкнаха евреите? Какво те касае казуса? Имаш дебела жена, не можеш да си платиш тока, трябва да намерищ одушник на мизерния си живот? 

пп  например, аз  изобщо не се интересувам и не ми пука какво ще стане с българите

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Каква "истина"?!🤣 Че ти не можеш и не знаеш кои са отбранителните способности и ПВО с-ми на Исраел, не знаеш как действат. Не познаваш изобщо географски района и пр...поредната куха лейка в темите за Исраел. Защо да не те сдъвча?

Мен не ме интересува и грам географските ширини на твоята държавица, може да си ги навреш сещаш се къде, ако не щеш, те Иран ще го сторят накрая. ;) 

Иран няма нужда да създава атомна бомба - може да се спазари със Северна Корея да им представят - срещу петрол и газ и пак ще са в играта. Израел кого са питали когато са създавали атомно оръжие? И защо никой не ги е бомбил тогава?

Предполагам , че и САЩ открито ще се включат в тази война съвсем скоро.
Вероятно ще бъде инсценирана атака срещу американска база някъде в района , което ще даде необходимото оправдание за тяхна - вече съвсем открита намеса.

И докато Нетаняху стои и най-вероятно пие поредната чашка с узо в Гърция, народа му не знае какво означава "мир" с години и нещата стават все по-зле. Не напразно Турция смята, че правителството на Израел трябва да бъде заловено и предадено в Хага.

Аз не разбирам такива хаотични, побъркани екземпляри като теб които явно не са и българи, какво правят тук в този форум и защо по дяволите ти пък точно евреин ще обиждаш българите, не ме карай да те връщам назад във времето и да ти припомням един диктатор какво правеше с всички евреи, моля те? Бягай към страната си, взимай флагчето и отивай да ревеш пред посолството, там могат и да те чуят.

Голяма грешка правиш, че започваш да обиждаш по етнос, повярвай ми.

Натаняху е в голяма беда 

Ей такива филмчета е пълен Туитър пък нека Джоката да обяснява за 8% и т.н. 

ПП

Дядо Тръмп уж няма да се замесва ама праща 40 танкера като скромна помощ

Изобщо ще има бой по манерките с предвидените за това ракети

преди 30 минути, valkiria1 написа:

Когато един нормален човек има насреща си дебили, полезни идиоти на Хамас и нисто образовани примитиви съвсем нормално е да бъде внимателен.

Така ли му викат вече на криенето като мишка?

преди 33 минути, valkiria1 написа:

Предстои ми пътуване /септември/ по работа в държава пак с вероизповедание- Ислям. И представи си,сега изброих на пръстите си държавите с изповедание ислям които съм посетила- 8 са. Предстоящата ще бъде 9..

До девевтата през септември... ако доживееш. Не слагай каруцата пред коня, че дотогава може и едно еврейче за цвят да не е останало :)

преди 36 минути, valkiria1 написа:

Един безкрайно уважаван от мен български професор Христов, отдавна заяви-"в тази страна/визирайки България/ освен едни дебили, идиоти и изключително ниско образовани хора, друго няма. Затова държавата е на такова положение."

христов е  от говорещите  диванни  експерти

за някои неща е прав но изказването му беше в друг контекст

даде му се шанс като депутат

но се скри зад полата на корнелия нинова

нищо не направи освен  да си вземе депутатската заплата  и да му тече  стаж като депутат

преди 22 минути, Киро Н. написа:

Ей такива филмчета е пълен Туитър пък нека Джоката да обяснява за 8% и т.н. 

Това за "феноменалното" израелско ПВО са глупости четени в "правилните" медии. Иран наистина показва зъби, в момента и двете страни си разменят удари. Но наистина не виждам, по какъв начин ще успеят, да се противопоставят на евреите... 

преди 43 минути, valkiria1 написа:

Цяла Европа се е нагъзила на Исляма.🤣

сащ също

той е така казал

за да може да  се продават оръжитията на военния  комплекс на сащ

и сега пращат  оръжия на пушечното месо в израел 

преди 44 минути, valkiria1 написа:

Сметна ли, колко минути ще издържите българския лъв срещу  единствен външен враг? 

българия няма външни врагове само вътрешни 

преди 47 минути, valkiria1 написа:

Тази песен, винаги я пеете, когато трябва да просите нещо от евреите и лобито им по света.

и какво може точно могат да дадат еврейте и лобито им по света 

току-що, communismatic написа:

Това за "феноменалното" израелско ПВО са глупости четени в "правилните" медии. Иран наистина показва зъби, в момента и двете страни си разменят удари. Но наистина не виждам, по какъв начин ще успеят, да се противопоставят на евреите... 

И какво са постигнали еврейте ?

Центрофугите - здрави, гръмнали им трафопоста

Некви складове разбомбени, взривили снаряди и нафта. Голям пушек голяма хвалба

Направили серия атентати - тука е най успешно, но местни заявиха че старите пушки не се и пазят - изобщо.

Бяха гръмнали пускови - явно има запас. Ракетите летят всяка вечер.

ПП

Агентите им заловиха еврейските подлоги и обесиха турчин правил се на шпионин

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.