Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 48 минути, valkiria1 написа:

аз  изобщо не се интересувам и не ми пука какво ще стане с българите

и аз така с израелците 

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

Между другото, много са забавни тезите на жълтопаветниците, че Русия и Китай за*бали приятелчето си. Щото официалната позиция на Израел е, че им помагали... 

преди 47 минути, valkiria1 написа:

Защо злоба? Цитирам ти факти от собствената ви история. Последната мъжка , геройска постъпка на българите е превземането на крепостта Одрин. След това историята ви превръща в безгласни букви. Факт.

Добре хайде не злоба а кофти отношение. Защо? Мигар ти е трудно да водиш нормална дискусия?
Не историята а както ти самата каза тия не 80 а над 90% дебили които неистово търчат на запад(Където с малки изключения повечето ги имат за аборигени) от как сме се освободили и плюят всичко що не идва от запада, капака е назначаването на некадърника Фердинанд, но да не задълбаваме.

преди 49 минути, valkiria1 написа:

Тази песен, винаги я пеете, когато трябва да просите нещо от евреите и лобито им по света. Истината е малко по-друга. Шепа българи, не са всички българи. Както и българите нямате нищо общо с онези племена минали Дунав...или и това не знаеш

Тази песен е истина и не можеш да я отречеш, затова и всяка година имате ден в който отдавате чест и благодарност. Ся за племената, през Дунав са минали много племена, ти ако си им светила и знаеш кой с кого се е гушкал явно ще да си по информирана. 😋
И защо пък реши че искам нещо от евреите?

преди 56 минути, valkiria1 написа:

Теб това, какво те ползва? Къде ти бръкнаха евреите? Какво те касае казуса? Имаш дебела жена, не можеш да си платиш тока, трябва да намерищ одушник на мизерния си живот? 

пп  например, аз  изобщо не се интересувам и не ми пука какво ще стане с българите

Честно ли? Две пари не давам, просто коментирам събитията, единствено ме дразни извратенията която се случва в Газа но който я върши оня горе няма да го забрави.

И накрая : Защо като не ти пука за българите, България и прочее си чешеш клавиатурата в български форум?

Апропо ти изобщо еврейка ли си?

Ако току-що се събуждате, ето някои новини само от последните няколко минути!!
- Иран търси начини за бързо прекратяване на огъня с Израел. Страхливци. Говорят за голяма игра!
- Щабът на разузнаването на Корпуса на гвардейците на ислямската революция в Техеран се нуждае от ремонт.
- Няколко коли бомби експлодираха едновременно, убивайки 14 ядрени учени в Техеран!!
- Израелските отбранителни сили току-що потвърдиха, че са имали самолети над Иран в продължение на 50 последователни часа.
Пълно господство!
- Ирански източници: Хосал Реза Мосварини, висш офицер в Иранската революционна гвардия и ръководител на изследователския отдел в иранското Министерство на отбраната, току-що беше елиминиран.
- Докладите сочат за експлозии на множество правителствени обекти в Иран през последните 30 минути.
- Израелските отбранителни сили: „Създадохме по-безопасен въздушен маршрут чак до Техеран“
- В момента има масово бягство от Техеран. Те бягат!
В случай, че някой се съмнява кой печели и кой е унижаван и унижаван!
Израел: „Дори не сме започнали!“

...................................
Кратка справка за иранските жени, които са били екзекутирани през последните 5 години.
📊 Годишни данни (2020–2024)
👉 2024: 31 жени са били екзекутирани в Иран — най-високото ниво от над десетилетие.
👉 2023: 24 жени, според доклад на Amnesty International.
👉 2022: Конкретни данни липсват, но „Iran Human Rights“ съобщава за 47 жени, осъдени на смърт между януари 2022 и януари 2024 — повечето вероятно изпълнени през 2022–23.
👉 2021: 17 жени са били екзекутирани.
👉 2020: Точните данни по години липсват, но Amnesty International посочва, че между 2013 и 2020 са били екзекутирани 115 жени, което прави средно около 15 годишно.
Общо: 102–107 жени през последните пет години.
Голяма част от екзекутираните иранки са осъдени на смърт за неспазване на “моралните” норми, наложени от фанатизирания режим на аятоласите.
След протестите през 2022–23 г. се наблюдава рязко увеличение на екзекуциите на жени — част от по-широкото усилие за политически натиск и съдебен произвол.
На снимката: Смела иранка, която казва “НЕ” на изискването за задължително носене на хиджаб.
Може да бъде изображение с 1 човек, шал и текстово съобщение

Войната между Израел и Иран не е просто регионален конфликт, а война между два блока.           Иран е много тясно свързан с Китай. Доставя огромни количества енергоресурси и е част от геополитическия проект "Един пояс, един път".    Израел и САЩ са противник на китайския проект.    Ударът на Израел косвено е удар върху Китай.   Сега  способностите на Израел са много надценени, а на Иран – подценени.    Още на втория ден от конфликта  Израел изпрати официално искане до САЩ да се включат в конфликта.  Доналд Тръмп е наясно за военния съюз  Москва-Пекин-Техеран-Пхенян.   Правилно е да озаптят полуделите евреи.   Тяхната авиация атакувала Иран "действайки при самозащита" .   Вярват им само в католическия Запад.  Всички останали по света осъждат действията на Израел.

преди 43 минути, asp1re написа:

Мен не ме интересува и грам географските ширини на твоята държавица, може да си ги навреш сещаш се къде, ако не щеш, те Иран ще го сторят накрая. ;) 

Хем не те "интересува", хем се навираш в темата. След като нямаш и грам познания върху това, което се дискутира, като какво се изявяваш тук..просто си дрискаш, защото не можеш да изчислиш разстоянието  между Иран и Исраел.

преди 45 минути, asp1re написа:

Израел кого са питали когато са създавали атомно оръжие? И защо никой не ги е бомбил тогава?

Нали не те интерсува "държавицата" Исраел???🤣

преди 46 минути, asp1re написа:

Мен не ме интересува и грам географските ширини на твоята държавица, може да си ги навреш сещаш се къде, ако не щеш, те Иран ще го сторят накрая. ;) 

Предполагам
Вероятно 

Трети път....не те интересува, но.."предполагаш", "вероятно"...представям си ,какво ще е ,ако те интересува🤣

Като муха на мед..не можеш да отлепиш крачетата🤣

пп уточни за себе си муха медарка или муха лайн@рк@ си ?

преди 48 минути, asp1re написа:

И докато Нетаняху стои и най-вероятно пие поредната чашка с узо в Гърция, н

Крайно време е някой, да подшушне на Биби, да започне да дава отчет на кухите лейки, гадателите и "експертите " в този форум как си прекарва деня. Като например,че вече два дни подред някой хвърля фейк и споменатите го лапат и преглъщат, докато Нетаняху три пъти излезе и пред народа и пред Кнессета.

преди 51 минути, asp1re написа:

Аз не разбирам такива хаотични, побъркани екземпляри като теб които явно не са и българи, какво правят тук в този форум и защо по дяволите ти пък точно евреин ще обиждаш българите, не ме карай да те връщам назад във времето и да ти припомням един диктатор какво правеше с всички евреи, моля те? Бягай към страната си, взимай флагчето и отивай да ревеш пред посолството, там могат и да те чуят.

Няма нужда да разбираш, защото няма с какво. Да разбираш, означава да протича и някакъв мисловен процес. Като например, преди да се изцепиш за качествата на Железния купол, да беше се заинтесувал какви са характеристиките му. 

преди 52 минути, asp1re написа:

Голяма грешка правиш, че започваш да обиждаш по етнос, повярвай ми.

Виж сега, да ти покажа една мааалка разлика..когато дебилите и функционално-неграмотните плюете по евреите, държавата им..нито един евреин не търчи да се оплаква някъде. Защото на никой не му пука за вас, нито ви взима насериозно. защото се знае,че българите по дефолт сте против евреите и сте любители на  тероризма-справка ,историята ви. Когато обаче, аз реша да ви покажа мястото ви, търчита да плачкате на модераторите. Вие с една еврейка не може да излезете наглава, мечтаете затова някой да се разправи с евреите. 🤣Понеже всяка дефиниция е ограничение, затова и не ви коментирам детайлно, а посочвам само фактите. Върви да смяташ растоянието от Исраел до Иран, за да видиш дали творението на  Rafael Advanced Defense Systems, при неговите характеристики е използван за защита. Смешник.

преди 14 минути, valkiria1 написа:

Виж сега, да ти покажа една мааалка разлика..когато дебилите и функционално-неграмотните плюете по евреите, държавата им..нито един евреин не търчи да се оплаква някъде. Защото на никой не му пука за вас, нито ви взима насериозно. защото се знае,че българите по дефолт сте против евреите и сте любители на  тероризма-справка ,историята ви. Когато обаче, аз реша да ви покажа мястото ви, търчита да плачкате на модераторите. Вие с една еврейка не може да излезете наглава, мечтаете затова някой да се разправи с евреите. 🤣Понеже всяка дефиниция е ограничение, затова и не ви коментирам детайлно, а посочвам само фактите. Върви да смяташ растоянието от Исраел до Иран, за да видиш дали творението на  Rafael Advanced Defense Systems, при неговите характеристики е използван за защита. Смешник.

Аз не съм тръгнал да плюя по евреите, ама ти тръгваш и плюеш българите и после видиш ли очакваш питка и мед да ти донесат даже…. Израел думнаха Иран сега защо ни отвръщат та и твойта и тяхната работа същата.

Иран досега не е нападал никого, не е окупирал чужди територии и не е бомбил Ядрени централи, рафинерии и не управлява водните ресурси на България . Ако Израел продължава с това, цените на петрола ще ни ударят до дъно и еврозоната ще бъде закрита !

Ама ти видиш ли си тъп евреин и е важно тука да плюеш българите и да си мислиш че си много интересен, никой няма интерес от тия конфликти които се водят от тия пълни ненормалници, единствено страдаме народа накрая, затова точно тези които в момента воюват в света са едни истински диктатори с пробити мозъци, до един.

Точно евреин да си позволява да ми дава дефиниция на българската раса, по-добре ходи се гръмни някъде и освободи света от тъпотията ти която сееш.

Айдааа, ционистките фашаги гледам газ пикаят от злоба ...

ИзСраелското раково образование не е привикнало да ги бомбят и тях, а само те да бият беззащитните, и то отдалече 😏 .

И все ербаб, понеже батко им е зад тях, сами не струват и пет лева смешниците... Само умеят да се хвалят и лъжат , и тероризират беззащитни... А в гадостите са на първо място в света.... Но това няма да е вечно... Ще има пак да плачат ама нас защо, който сее вятър жъне бури.... 

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Защото е повече от ясно,че българския лъв, ще си остане само статуя на един мост.

Аз не бих била толкова уверена. Не знам дали знаеш, но сред някои наши балкански съседи  българите са известни като "черните дяволи". 😁  Българинът може дълго да търпи и да си трае, но когато се налага, може да сътвори такива неща, че бедна ти фантазия. И никакви липси на казарми и т.н. няма да го спрат, убедена съм в това, защото инатът се предава генетично, а не се придобива с военни обучения. :)

преди 13 минути, Solly написа:

Е, това се знае. Сега е момента, теократичния, мракобеснически режим на аятоласите да падне. Инста е пълен с реакциите на самите иранци-те се радват и благославят всеки удар на Исраел, който е насочен към режима,който унищожи светския и образован Иран. Между другото, имам двама колеги иранци. Вчера , един от тях ми писа "мечтаем да те посрещнем в мирен и свободен Иран". С цялото си сърце, желая на този народ мир и благоденствие. Понеже с дебили и кухи лейки, диалог не се получава, то тук споделям----Иран и Исраел имаха прекрасни отношения преди да аятоласите да узурпират властта. Реза Пахлави се лекуваше в болница "Адасса", членовете на неговото семейство, хиляди иранци посещаваха медината. Няколоко религиозни фанатика съсипаха всичко нормално в целия изток. Кухите лейки не знаят,че "Когато Исраел бъде изтрит от лицето на земята, тогава ще дойде махди" е вменено на фанатиците точно от аятоласите. Между другото, този на Иран Али Хамейн,и си е измислил произход от рода на пророка Мухаммад и се изживява като негов сайид на земята. Затова се е барнал с черен imamah , който е привилегия само на негови/на пророка/ наследници-един от хадисите разказва,че Мухаммад си е сложил черен тюрбан и е спуснал краищата му върху раменете си, при една от проповедите си в джамия.

пп Между другото, преди дни се състоя сватбата на правнучката на пресийския шах Реза Пахлави-Иман Пахлави с крупен исраелски бизнесмен и филантроп. Сватбата, на която присъстваше и шахинята Фарах, беше проведена в съответствие с персийските  и еврейските сватбени обичаи. 

преди 31 минути, Solly написа:

Ако току-що се събуждате, ето някои новини само от последните няколко минути!!
- Иран търси начини за бързо прекратяване на огъня с Израел. Страхливци. Говорят за голяма игра!
- Щабът на разузнаването на Корпуса на гвардейците на ислямската революция в Техеран се нуждае от ремонт.
- Няколко коли бомби експлодираха едновременно, убивайки 14 ядрени учени в Техеран!!
- Израелските отбранителни сили току-що потвърдиха, че са имали самолети над Иран в продължение на 50 последователни часа.
Пълно господство!
- Ирански източници: Хосал Реза Мосварини, висш офицер в Иранската революционна гвардия и ръководител на изследователския отдел в иранското Министерство на отбраната, току-що беше елиминиран.
- Докладите сочат за експлозии на множество правителствени обекти в Иран през последните 30 минути.
- Израелските отбранителни сили: „Създадохме по-безопасен въздушен маршрут чак до Техеран“
- В момента има масово бягство от Техеран. Те бягат!
В случай, че някой се съмнява кой печели и кой е унижаван и унижаван!

...................................
Кратка справка за иранските жени, които са били екзекутирани през последните 5 години.
📊 Годишни данни (2020–2024)
👉 2024: 31 жени са били екзекутирани в Иран — най-високото ниво от над десетилетие.
👉 2023: 24 жени, според доклад на Amnesty International.
👉 2022: Конкретни данни липсват, но „Iran Human Rights“ съобщава за 47 жени, осъдени на смърт между януари 2022 и януари 2024 — повечето вероятно изпълнени през 2022–23.
👉 2021: 17 жени са били екзекутирани.
👉 2020: Точните данни по години липсват, но Amnesty International посочва, че между 2013 и 2020 са били екзекутирани 115 жени, което прави средно около 15 годишно.
Общо: 102–107 жени през последните пет години.
Голяма част от екзекутираните иранки са осъдени на смърт за неспазване на “моралните” норми, наложени от фанатизирания режим на аятоласите.
След протестите през 2022–23 г. се наблюдава рязко увеличение на екзекуциите на жени — част от по-широкото усилие за политически натиск и съдебен произвол.
На снимката: Смела иранка, която казва “НЕ” на изискването за задължително носене на хиджаб.
Може да бъде изображение с 1 човек, шал и текстово съобщение

И арабите станаха евреи нали?🤣

преди 9 минути, Moriati написа:

Но това няма да е вечно...

Да сметна ли от колко години  го припяваш този рефрен??? човек ще помисли,че го пееш заради заплащане, обаче аз знам, че е от безмозъчност. Използвай някакъв умствен капацитет да послужиш като калкулатор на кухата лейка да смята разстоянието  от Иран до Исраел.

преди 18 минути, Moriati написа:

Ще има пак да плачат ама нас защо, който сее вятър жъне бури.... 

За кои вас ? ти, нали си турчин ?....

пп що не използвате качествата си на спасители и да спасите самите себе си,м?

преди 11 минути, asp1re написа:

Ако Израел продължава с това, цените на петрола ще ни ударят до дъно и еврозоната ще бъде закрита !

Да ударят, защо това трябва да е повод, да се примирим с еврейски ядрен апокалипсис? Впрягайте магаретата  поне имате алтернатива.

преди 14 минути, asp1re написа:

Точно евреин да си позволява да ми дава дефиниция на българската раса, по-добре ходи се гръмни някъде и освободи света от тъпотията ти която сееш.

Ето, видя ли,че си функционално-неграмотен индивид. Много ясно посочих, кой го е казал това и го цитирах. 

преди 14 минути, Мери) написа:

Аз не бих била толкова уверена. Не знам дали знаеш, но сред някои наши балкански съседи  българите са известни като "черните дяволи". 😁  Българинът може дълго да търпи и да си трае, но когато се налага, може да сътвори такива неща, че бедна ти фантазия. И никакви липси на казарми и т.н. няма да го спрат. :)

Хайде, моля те...стига вицове. Киборгите на Балканския полуостров. 😅Вземи да видиш дали имаш пъп или не🤣

преди 3 минути, nusho73 написа:

Е встъпваме вече официално в едно начало на трета световна война, след Пакистан очакваме Китай и Индия и тн. да се включат и ще започне великото замергване с ядрени глави. 

Тогава ще настъпи вечен мир.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Ето, видя ли,че си функционално-неграмотен индивид. Много ясно посочих, кой го е казал това и го цитирах. 

🤣

Бягай към вокзала и хващай първия полет за Израел, като междувременно не забравяй да се молиш на твоя всевишен да не се появи някой като Хитлер, че тогава жална ви майка

преди 28 минути, Bubbles написа:

И арабите станаха евреи нали?🤣

Още една  куха лейка. Всички сте евреи .  Евреин от иври..."пришълец", "номад", "преминал от другата страна на реката"..това са значенията на думата.

В този смисъл,всички, дори тези  с прическа на главата като на конете си, са един вид иври. 

Иначе, араби и евреи са една кръв. Имат общ прародител-евреина Авраам. 

Палестниците не са араби. Иранците също не са араби. Не всички иранци са перси.

Продължавай да забавляваш с функционална неграмотност.

преди 11 минути, asp1re написа:

да не се появи някой като Хитлер, че тогава жална ви майка

Не уточни...в тази тема, в която не те интересува🤣"държавицата" Исраел, като какъв се изявяваш

1 муха медарка

2 муха лайнарка

пп,че сте любители  антисемити е ясно..нали си имате и вие такъв, как му казвате Киро Копейкин.

Имате  ли други персонажи от този вид,  за които може да разкажеш ,как те вдъхновяват ,теб и  новото поколение?

Виж душа

Когато ви нападнаха (понеже сте любимци) целия свят си затваря очите какво правите в Газа.

Сега обаче нападнахте суверенна страна със стабилен режим (и светска религия), петролна икономика, широки връзки и хилядогодишни търговски и дипломатически традиции.   

Колите бомби бяха черешката на тортата. Това е похват на всяка уважаваща себе си държава - нали ?

Свиквай с мисълта че сте нагазили здраво лука - ама юнашки.

Тръмп е наясно и не гори от желание да ви помага явно - и без това американския рейтинг е нисък.

пп

Еврейските пилоти ще горят в иранското небе и никакви хитрини няма да помогнат

преди 7 минути, valkiria1 написа:

като какъв се изявяваш

Като човек който е решил да ти каже няколко истини, а проблема че се засягаш и ревеш като магаре е единствено твой. На мен не ми пука, що да ми пука за Израел, те си го търсят сами, просто те знаят че САЩ стои зад тях, те са тяхна прокси държава затова си позволиха и това иначе не ги виждам

преди 16 часа, communismatic написа:

По кое време Бандера стана национален герой, имаш ли идея?

Имам да, той е станал национален герой още приживе. Уникален човек с уникална биография!  Бил е влюбен в страната си, борил се е срещу полските и руските потисници, накрая са му видели сметката. Разбира се руснаците и поляците го харесват точно толкова, колкото турците са харесвали Левски, Ботев, Раковски и т.н. и т.н. Украйна на практика през цялото си историческо развитие е била потискана страна, притискана ту от Полша, ту от Русия. И двете страни са я държали в робство през различни периоди от време. Историята на Украйна определено е мъчителна и за съжаление продължава да бъде такава. Това е един храбър народ с много нелека съдба. Да, знам, че Юшченко е обявил Бандера за национален герой, но той и без да го обявяват си е бил такъв. А мнението на руснаците и поляците по този въпрос не е от особено голямо значение. 😉 

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Виж душа

Когато ви нападнаха (понеже сте любимци) целия свят си затваря очите какво правите в Газа.

виж сега, "душа", кога ще разбереш,че евреите не се стремят да бъдат ничии любимци. Те винаги, гледат своя интерес....

останалото какво да ти го коментирам...посочих ти най-важното. 

КАто капак на всичко еврейчетата се оказаха расисти

ПП

Душа, прекалиха с интереса ... никой не е длъжен да се замесва заради кухата лейка Биби

Да се оправя 

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Тръмп е наясно и не гори от желание да ви помага явно - и без това американския рейтинг е нисък.

За това не съм много сигурна, надали Израел действа пряко волята на Америка. Ако Америка не участва, то поне не изглежда да има намерение и да пречи. 🙄

преди 13 минути, Киро Н. написа:

кадри от Париж където трябвало да се излага еврейско оръжие

Няма да има купувачи 

Не е само това, тука евреин в моемнта не можеш да видиш изпокрили са се като мишки, мисля че ако не се вразумят нетаняховците, много ама много лошо им се пише в глобален мащаб.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.