Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Аз подкрепям държави, които се защитават! Вие подкрепяте режими, които нападат. Обяснете ми пак, кой е на страната на мира?

Когато защитавате Иран, ХАМАС, Йеменските хути, ХИЗБУЛА и Русия, не ставате антивоенни! Ставате просто антицивилизационни!!! :helpwanted3:

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

преди 7 минути, Мери) написа:

Ми то и американците никога с нищо не са виновни, само си вземат това, което им е нужно от "демократизираните" страни и ги оставят да се оправят сами с хаоса, който те (американците и техните коалиционни партньори) са създали. 😢 Той и Путин така щеше да направи в Украйна -  да свали неудобното украинско правителство, да си назначи свое удобно и да остави украинския народ да се оправя, както намери за добре с хаоса, който е създал, ама туй  упорито  правителство не ще да се сдаде  и затуй Путин е принуден да се бие, да се бие, да се бие...  толкова, колкото е нужно, също като американците. На практика никаква разлика, абсолютно никаква.  🙄

С огромната разлика, че една трета от украинския народ се определят като руснаци и дават мило и драго да се върнат при майка Русия, вместо да бъдат унижавани и потискани от бандеровския фашистки режим, дошъл на власт след преврата на Майдана, организиран и спонсориран от Чичо Сам. Путин не иска нищо чуждо на хиляди километра от руските граници, а само да си прибере исторически руски територии, населени с руснаци. 

Та в този ред на мисли каква работа има Чичо Сам да разбутва държави на хиляди километри в Близкия изток, които нито са съседи на САЩ, нито са населени с американци?!

Преди израелската армия да атакува Иран, Биби посети Западната стена (Стената на плача), за да пъхне бележка с думите
народът ще се издигне и ще бъде въздигнат като лъв“. 

Днес 22 юни Нетаняху отново посети святото място. Заедно с равина на Западната стена, премиерът се помолил за успешното продължаване на войната с Иран и за благополучието на президента Тръмп.

Според медиите, за случая е написана специална молитва с думите
и нека президентът на Съединените щати бъде възвишен за това, че е поел върху себе си задачата да прогони злото и тъмнината от света“.

Русия подписа тази година споразумение за стратегическо партньорство с Иран. Москва осъди израелските удари срещу Иран и предложи посредничество при решаването на конфликта.  Москва призовa  Вашингтон да се въздържа от пряка намеса.  Не е особено трудно руски и китайски балистични непрехващаеми хиперзвукови ракети да се доставят  на Иран.    Да му мислят Израел и САЩ.  Те просто са изостанали и не са подготвени за съвременна ракетна война.   

Израел нападна Иран заради ядрената му програма, нали?

Кравария казва че тази програма вече е унищожена: Хегсет: САЩ унищожиха ядрената програма на Иран

Това означава, че от този момент нататък вече не трябва да има ракети по Иран, защото целта е изпълнена, нали? 

В този смисъл дори и да приемем че всичко до сега е било според международното право, всяка следваща изстреляна еврейска ракета по Иран би трябвало да води след себе си сурови санкции от страна международната общност. Прав ли съм?

преди 3 минути, Flashback написа:

С огромната разлика, че една трета от украинския народ се определят като руснаци и дават мило и драго да се върнат при майка Русия, вместо да бъдат унижавани и потискани от бандеровския фашистки режим, дошъл на власт след преврата на Майдана, организиран и спонсориран от Чичо Сам. Путин не иска нищо чуждо на хиляди километра от руските граници, а само да си прибере исторически руски територии, населени с руснаци. 

Та в този ред на мисли каква работа има Чичо Сам да разбутва държави на хиляди километри в Близкия изток, които нито са съседи на САЩ, нито са населени с американци?!

Затова ли украинския народ уби над два милиона руснаци и продължава да убива? :giggle1:

Голяма любов, голямо нещо! :lol6:

Притежава ли Саддам Хюсеин оръжия за масово унищожение? Пардон сега питат притежава ли Иран ядрена програма. Е все тая.

преди 33 минути, communismatic написа:

А, така по-може... Въпрос на недоглеждане...

Викаш... само ти не си си изпържила мозъка. 😆

И сега?

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Един път цитираш пияндурника, който твърди, че Иран е работил по създаване на ядрени оръжия, в следващия коментар твърдиш, че не е вярно. Реши се де :D 

току-що, N1K17Y написа:

И сега?

Още 20 пъти ме питай, ако искаш? Какво още трябва да дообяснявам, да не си бавноразвиваща?

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Армията на коя държава освободи цяла източна Европа (и в частност - България) от кафявата чума? Германци, австрийци и тн., по-глупави ли са от нас та държат в столиците си паметници на тази армия?

И като са толкоз ербап наш'те политици, що трябваше да действат като кокошкари и да бутат Моча посреднощ?  

off Как се озова в темата тази глупост аз не знам. Но продължавам да чакам отговор с кого се е сражавала храбрата армия на СССР у нас (и в частност ни е освободила) . 

преди 14 минути, Staff. написа:

Аз подкрепям държави, които се защитават! Вие подкрепяте режими, които нападат. Обяснете ми пак, кой е на страната на мира?

Когато защитавате Иран, ХАМАС, Йеменските хути, ХИЗБУЛА и Русия, не ставате антивоенни! Ставате просто антицивилизационни!!! :helpwanted3:

Россия се готви да създаде трансхуманоид

https://ru.wikipedia.org/wiki/Россия_2045

преди 5 минути, Staff. написа:

Затова ли украинския народ уби над два милиона руснаци и продължава да убива? :giggle1:

Голяма любов, голямо нещо! :lol6:

Турския ТИР-аджия пак чупи всякакви антирекорди... 😆

преди 1 минута, parmobil написа:

Но продължавам да чакам отговор с кого се е сражавала храбрата армия на СССР у нас (и в частност ни е освободила) . 

Аз може ли да отговоря? Ако искаш, да се прехвърлим на темата за соца?

преди 2 минути, communismatic написа:

Да поздравиш кривия еднорог с мигащия отрязан меч! :laughing5:

преди 52 минути, Staff. написа:

Ако Чичо Сам беше такова чудовище, както го рисуваш, светът нямаше да се бута в ЕС и НАТО, а щеше да се реди на опашка пред Кремъл и Техеран. Интересно защо става точно обратното, нали?

Тоя па, нали виждам на каква кочина заприлича Швеция с тази долнопробна миграция от MENA, престъпността е извън класациите.

Куцо, кьораво и сакато се довлачи от Ирак, Сирия, Афганистан и Африка, за да живее на помощи и да продава наркотици. 

Идват в ЕС заради щедрите социални помощи за бежанци, иначе да не мислиш, че някой ще се засили към нас?

А Русия не я мисли, в топ 3 е в света по прием на трудови мигранти, към 12 милиона е приела през последните 15 години, но са предимно от републиките от бившия СССР. И бачкат здраво в Русия, защото за разлика от Европа никой не им дава щедри помощи, за да лежат по цял ден и да раждат по пет деца. Тъкмо онзи ден гледах статистика, че в Стокхолм живеят към 100 000 сомалийци и забележи, 80% от жените били перманентно безработни. Аз сомалийка с под пет деца досега не съм видял, то кога да работи, като само ражда. За пет деца взима 3500 лв детски на месец, отделно ако се пише "самотна" майка, общината ѝ плаща квартирата, а разни организации и дават ваучери за храна, да не е луда да работи. 

преди 2 минути, Staff. написа:

Да поздравиш кривия еднорог с мигащия отрязан меч! :laughing5:

Умно Джоки, преди нова година убитите от руската армия бяха 3 милиона, сега повече от половин година са вече 2 милиона. Това по твои собствени сметки. Колкото повече време минава, толкова и загубите намаляват. Руснаците да не са ги "чийтнали" някак си? 

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Россия се готви да създаде трансхуманоид

https://ru.wikipedia.org/wiki/Россия_2045

32 годишният Дмитрий Ицков вярва, че ще бъде безсмъртен до 2045 година, след като смята да качи мозъка си на холограмно тяло.

teenage mutant ninja turtles GIF by haydiroket (Mert Keskin)

преди 3 минути, Flashback написа:

Тоя па, нали виждам на каква кочина заприлича Швеция с тази долнопробна миграция от MENA, престъпността е извън класациите.

Куцо, кьораво и сакато се довлачи от Ирак, Сирия, Афганистан и Африка, за да живее на помощи и да продава наркотици. 

Идват в ЕС заради щедрите социални помощи за бежанци, иначе да не мислиш, че някой ще се засили към нас?

А Русия не я мисли, в топ 3 е в света по прием на трудови мигранти, към 12 милиона е приела през последните 15 години, но са предимно от републиките от бившия СССР. И бачкат здраво в Русия, защото за разлика от Европа никой не им дава щедри помощи, за да лежат по цял ден и да раждат по пет деца. Тъкмо онзи ден гледах статистика, че в Стокхолм живеят към 100 000 сомалийци и забележи, 80% от жените били перманентно безработни. Аз сомалийка с под пет деца досега не съм видял, то кога да работи, като само ражда. За пет деца взима 3500 лв детски на месец, отделно ако се пише самотна майка, общината ѝ плаща квартирата, а разни организации и дават ваучери за храна, да не е луда да работи. 

ЕС било зле, ама пак всички искат насам? А в Русия било супер, ама никой не бяга натам освен собствения им народ към Финландия, Грузия и Казахстан. Много странно, нали?  :laughing5:

преди 3 минути, communismatic написа:

Умно Джоки, преди нова година убитите от руската армия бяха 3 милиона, сега повече от половин година са вече 2 милиона. Това по твои собствени сметки. Колкото повече време минава, толкова и загубите намаляват. Руснаците да не са ги "чийтнали" някак си? 

Това 100% си го копирал от фейсбук? :lol6:

преди 2 минути, Staff. написа:

Това 100% си го копирал от фейсбук?

Не... Просто ти помня малоумните постове... Ето... 😆
1.jpg

преди 12 минути, parmobil написа:

off Как се озова в темата тази глупост аз не знам. Но продължавам да чакам отговор с кого се е сражавала храбрата армия на СССР у нас (и в частност ни е освободила) . 

Да, и до къде стига пътя по който поемаш сега? До това че накрая млъкваш насран и унижен. По-добре не си го причинявай за пореден път, още повече в тема, която няма нищо общо с въпроса :)

преди 1 минута, communismatic написа:

Не... Просто ти помня малоумните постове... Ето... 😆
1.jpg

Май здраво ти са се разтракали пружините, колко каза че имаш, три? :laughing5: 

Смазвай ги със спирт да не сЪ повредят! Padyy също става... 

току-що, Staff. написа:

Май здраво ти са се разтракали пружините, колко каза че имаш, три?

Правилно, това не си ти, нали? Някой твой въображаем приятел ще да е бил... 😆

преди 1 час, Staff. написа:

светът нямаше да се бута в ЕС и НАТО

И кой свят се бута че ми е интересно? Няколко еврогейски държави. А нас от източния блок ни излъгаха с тоблерони и банани. Ама сега започнахме да се усещаме че при соца беше много по-добре.

Значи Русия няма право да напада съседни държави, а САЩ има право да напада държави на хиляди километри от тях?!?!

Победата на Израел, САЩ и Украйна не е просто военен въпрос, това е въпрос на цивилизационен избор! Победата на тези държави значи, че правилата на международния ред все още важат, че не можеш да нападаш съседа си, да изтребваш народи или да финансираш терор и да минеш безнаказано! Ако победят техните врагове автократични, религиозни режими и терористични организации,светът ще се върне назад с век, че и повече! И това не е пропаганда, а избор между свят с права, свободи и закони, и свят с ракети и насилствена тишина! :grimace:

преди 26 минути, communismatic написа:

Аз може ли да отговоря? Ако искаш, да се прехвърлим на темата за соца?

Ти в темата за соц-а още не можеш да преглътнеш, че войнишката ЗАПЛАТА е била 1,50 лв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.