Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Значи когато казахте че целта е ядрената програма на Иран сте излъгали? 

Не за друго, ама Кравария казва че тази цел вече е постигната, и не би трябвало да бомбардирате повече. 

Е? Лъжци ли са евреите? Ще продължат ли с бомбите? 

Чакай, че много ми стана смешно за руското ПВО... Интересно, къде ги чете тия простотии... Нито Zoubin е руско ПВО, нито Arman.

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

преди 35 минути, parmobil написа:

Нали затова питам какво прави това "нещо" в темата. 

Ами питай този, чийто пост цитирам. Защо питаш мен :speak:

преди 36 минути, parmobil написа:

И как ме унизи?

Провери до къде стига винаги тази дискусия. Сега да не би да откри някакви нови факти, с които този път да ме "затапиш"?

току-що, ivottoshev написа:

Провери до къде стига винаги тази дискусия.

При него дискусиите винаги стигат до... смяна на темата или направо да не отговори. Изобщо... нищо мъжко няма у тоя тип.

Иран постепенно ще се възстанови, оцелелите ядрени учени ще преминат в нелегалност и страната ще тръгне по пътя на Северна Корея, създавайки ядрени бомби. Според разузнавателни данни, днес в КНДР има 60 или дори повече ядрени заряда.  САЩ вече съвсем нищо не смеят да предприемат против Пхенян.   Въпрос на време е и Техеран да постигне същото.    САЩ и за пъдари вече не стават.   

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз ли? Малко по-сериозно, ако обичаш!

Да, прав си... Няма такова нещо. Кво стана с дискусията? Щото те питах още в началото, ама отговор още не съм получил? Искаш ли да влезем в дискусия или? Пак ще бягаш позорно?

преди 3 часа, asp1re написа:

Аргумента ти е същия като : Защо САЩ нападна с мотив че имат ядрени оръжия Ирак като вследствие се оказа че ти не можеш да покажеш такива и те не притежават такива, да не се окаже после и за Иран нещо подобно, а троле?

Това преди Ирак да нападне и окупира Кувейт ли беше? :popcorn2:

Значи казваш САЩ напада иркаския режим , а после Садам си отмъщава на Кувейт, а? :newspaper:

Та какво стана? Дай сега да видим кога Израел (с ядрено оръжие) е заплашвал да унищожи Иран? Какви мотиви е посочил? Ако искаш ползвай за помощ ИИ, както прави @communismatic , че му е трудно самостоятелното изразяване и мислене. 

преди 1 час, Мери) написа:

Ми то и американците никога с нищо не са виновни, само си вземат това, което им е нужно от "демократизираните" страни и ги оставят да се оправят сами с хаоса, който те (американците и техните коалиционни партньори) са създали. 😢 Той и Путин така щеше да направи в Украйна -  да свали неудобното украинско правителство, да си назначи свое удобно и да остави украинския народ да се оправя, както намери за добре с хаоса, който е създал, ама туй  упорито  правителство не ще да се сдаде  и затуй Путин е принуден да се бие, да се бие, да се бие...  толкова, колкото е нужно, също като американците. На практика никаква разлика, абсолютно никаква.  🙄

Странно е, че все страдат авторитарните режими. Имаш ли някаква информация да дадеш с демократична държава нападната от САЩ? И какви са били мотивите им?

преди 9 минути, attj написа:

Иран постепенно ще се възстанови, оцелелите ядрени учени ще преминат в нелегалност и страната ще тръгне по пътя на Северна Корея, създавайки ядрени бомби. Според разузнавателни данни, днес в КНДР има 60 или дори повече ядрени заряда.  САЩ вече съвсем нищо не смеят да предприемат против Пхенян.   Въпрос на време е и Техеран да постигне същото.    САЩ и за пъдари вече не стават.   

дова нещо днес, трябваше да го направи Байдън

преди 3 минути, attj написа:

Би ли ме осветлил ти кой школа следваш? На Цицерон или на Платон?

Затова ли Япония и Южна Корея първи застанаха зад ударите на Израел? Добре, че онзи шопарестия не дрънка мантри за заличаване на чужда държава, а му трябвало за отбрна. Изпуснаха го на времето. Чакаха някой друг да го изпука по врата и лапай сега дебил по границите с атомна бухалка.

Стават, стават, защото и чайника и ботокса гледат под микроскоп развоя.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ако искаш ползвай за помощ ИИ, както прави @communismatic , че му е трудно самостоятелното изразяване и мислене. 

Умницата на мама, 200 пъти го твърдиш това за ИИ, поне вземи го докажи... Или освен, че си безкрайно умна и интелигентна ще се окаже, че и не лъжеш колкото циганките от кварталчето ти? Дай да видя черно на бяло, къде съм ползвал ИИ? Щото аз за разлика от теб винаги ти показвам, какво си копирала от Фейсбук... Въпрос на капацитет просто. Няма как едно момиче дето става само за закачалка да стане ядрен инженер...

преди 2 минути, communismatic написа:

Умницата на мама, 200 пъти го твърдиш това за ИИ, поне вземи го докажи... Или освен, че си безкрайно умна и интелигентна ще се окаже, че и не лъжеш колкото циганките от кварталчето ти? Дай да видя черно на бяло, къде съм ползвал ИИ? Щото аз за разлика от теб винаги ти показвам, какво си копирала от Фейсбук... Въпрос на капацитет просто. Няма как едно момиче дето става само за закачалка да стане ядрен инженер...

БълбукащАТА е всъщност  БълбукАЩ. Мъж който се е писал че е жена. От там нататък си прави изводите що за птица е...

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Ами питай този, чийто пост цитирам. Защо питаш мен :speak:

Провери до къде стига винаги тази дискусия. Сега да не би да откри някакви нови факти, с които този път да ме "затапиш"?

Аз ли измествам темата???

Докъде стига дискусията? Whatabоutism. Нещо да си дал като обяснение? Винаги е " моля, другарко, ама те ....

Затапи ли ме с "борови иглички" и газ?  СССР паметник? С преговори в Катар с Хамас, а не с палестинско правителство?

off И ми кажи кажи чудесен  43'' tv. Нямам проблем с цена, а с място.

току-що, В. Велев написа:

БълбукащАТА е всъщност  БълбукАЩ. Мъж който се е писал че е жена. От там нататък си прави изводите що за птица е...

Ми нямам представа какъв е, ама... хич не е добре работата там. Направо потресаващо...

преди 3 часа, communismatic написа:

Смешница жалка... 

преди 3 часа, communismatic написа:

Въпроса ми не видя ли? Умнице? Къде съм ползвал ИИ? Дай да видя точен цитат...? Още по-ниско ще паднеш ли?

преди 5 минути, communismatic написа:

Или освен, че си безкрайно умна и интелигентна ще се окаже, че и не лъжеш колкото циганките от кварталчето ти? Дай да видя черно на бяло, къде съм ползвал ИИ? Щото аз за разлика от теб винаги ти показвам, какво си копирала от Фейсбук... Въпрос на капацитет просто. Няма как едно момиче дето става само за закачалка да стане ядрен инженер...

Много ме мразиш, нали?

преди 3 минути, В. Велев написа:

Когато те затапвам и извънземна, и ЛГБТ, и джендър ще ме изкараш! Така е. Липсата на аргументи по дадена тема те изнервят. Аз се радвам, че така пишеш. Показва ти интелектуалния дефицит, а си 50+ години.....

преди 1 минута, БаалБек написа:

Много ме мразиш, нали?

Що трябва да те мразя, за да искам да докажеш нещо, което е пълна лъжа? Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Къде съм ползвал ИИ? Да не стане само като с Костов и приватизацията, дето твърдеше, че лъжа, а накрая се оказа, че лъжеш единствено ти... Та, чакам си отговора.

Много се чудя на хората тук, как им се занимава да спорят с путьопитеци... стигам до извода, че това е някакъв вид спорт, няма друго обяснение. Тези животни са малоумни и с промити мозъци, нищо продуктивно не може да излезе от спор с тях, само си губите времето!

току-що, piх3l написа:

Много се чудя на хората тук, как им се занимава да спорят с путьопитеци... стигам до извода, че това е някакъв вид спорт, няма друго обяснение. Тези животни са малоумни и с промити мозъци, нищо продуктивно не може да излезе от спор с тях, само си губите времето!

Дървиш ли се като ги пишеш тия неща? 😆

преди 9 минути, БаалБек написа:

Когато те затапвам

И аз искам.

Утре пак съм в Казанлък ;)

преди 2 минути, piх3l написа:

Защото няма самолети и кораби в моя случай, например. Детската градина от Самоков и от София си замина по обяд. Имам ефирна телевизия, но болшевика ми забрани да гледам турски сериали. Имам сат антена, но тя само руски, украйнски и арабски канали - бози и скука. Киро, нали е неделя, замина на село да скубе домати и само папагали и касетофони мята, колко да не е хич.

Преди малко слязох да метна боклука в контейнера и гледам луноход с две куки. И се загледах, защото последно подобно шоу ми се случи преди 23 години. И нищо ново. По-младият въртеше слънчогледа като перка, а по-старшия стоеше като статуя. Две пирани на лов. И ха някой се мерне и стойки - спри, покажи докименти. Излиза, че за да убия време пак в форума влизам. Не е лесно да си доктор по психология, а тук материал бол.

преди 16 минути, piх3l написа:

За едните са путьопитеци, за други укропьотеци, по страшното е че укрите са и фашисти, те там става целия цирк.

преди 28 минути, parmobil написа:

Аз ли измествам темата???

Докъде стига дискусията? Whatabоutism. Нещо да си дал като обяснение? Винаги е " моля, другарко, ама те ....

Затапи ли ме с "борови иглички" и газ?  СССР паметник? С преговори в Катар с Хамас, а не с палестинско правителство?

off И ми кажи кажи чудесен  43'' tv. Нямам проблем с цена, а с място.

В главата ти е тотална каша.

Един съвет: За предпочитане е да не пишеш по форумите, когато си употребил повечко алкохол :topsecret2:

преди 17 минути, ivottoshev написа:

В главата ти е тотална каша.

Един съвет: За предпочитане е да не пишеш по форумите, когато си употребил повечко алкохол :topsecret2:

а троята глава ти е подредено като в гювеч

преди 5 часа, Staff. написа:

Вашите русофили твърдят, че Иран има ядрени бомби...

Ето..

Ти твърдиш, че нямат? :lol6:

Вземете се разберете помежду си имат ли Иран ядрени бомби или нямат! 

имат бе

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.