Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Специално за @valkiria1 и цялата военнолюбива паплач във форума:

И книгата:

https://chitanka.info/text/37206-na-brega/2#textstart

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

преди 10 минути, БаалБек написа:

... ясно е едно - режима на аятоласите си отива! Както се случи с режима на Садам в Ирак.

И как по-точно си отива режимът на аятоласите!?

Без американски ботуши на земята точно това няма как да стане!

преди 8 минути, asp1re написа:

Няма какво да си говорим празни приказки.

Празните приказки ги пишеш ти. Толкова глупости на едно място често се вижда, при хора нямащи връзка с реалността и нагълтали се с руска пропаганда.

току-що, БаалБек написа:

Празните приказки ги пишеш ти. Толкова глупости на едно място често се вижда, при хора нямащи връзка с реалността и нагълтали се с руска пропаганда.

Моите виждания са много над твоите, благодарен съм единствено за тази черта която за разлика от вас аз нямам - не съм фашист, това ми стига.

преди 3 минути, Flashback написа:

Тези американски ботуши за съжаление ще избият много хора, сред които най вече невинни и деца. 
Но историята показва че за САЩ така или иначе човешкия живот не означава нищо пред петрола и икономиката.

БаалБек не е фашист, тя просто е безкрайно умна... Аз изгарям от любопитство, да разбера, какво работи това чудо на човечеството? И изобщо работи ли нещо... Аз лично не й бих дал даже да ми измие и чиниите...

току-що, asp1re написа:

Моите виждания са много над твоите

Вярно ли?

И как си обясняваш следното: Твърди се, че Израел има ядрено оръжие. А можеш ли да покажеш кога Израел е заплашвал Иран с унищожение?

:popcorn2:

току-що, communismatic написа:

БаалБек не е фашист, тя просто е безкрайно умна... Аз изгарям от любопитство, да разбера, какво работи това чудо на човечеството? И изобщо работи ли нещо... Аз лично не й бих дал даже да ми измие и чиниите...

Човек с такива разсъждения не е нито умен, нито интелигентен, а един завършен тъп фашист. 
И такива хора стават много интересни когато се сблъскат с реалността един ден, а не само по форумите да разсъждават.
Те тогава ще има скърцане със зъби.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Вярно ли?

И как си обясняваш следното: Твърди се, че Израел има ядрено оръжие. А можеш ли да покажеш кога Израел е заплашвал Иран с унищожение?

А ти как си обясняваш ядрените оръжия с които разполагаше Ирак, понеже замесваш и нея? Къде са те? 
Покажи ни ги, троле.

преди 1 минута, asp1re написа:

Човек с такива разсъждения не е нито умен, нито интелигентен, а един завършен тъп фашист. 
И такива хора стават много интересни когато се сблъскат с реалността един ден, а не само по форумите да разсъждават.
Те тогава ще има скърцане със зъби.

Тя дори не е и в състояние, да осмисли нещо, което самата тя е копирала тук. Още в първите ми "дискусии" с нея го забелязах. 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Тя дори не е и в състояние, да осмисли нещо, което самата тя е копирала тук. Още в първите ми "дискусии" с нея го забелязах. 😆

Разговор с един домат ще бъде много по поучителен отколкото с такива смърфове. 

преди 20 минути, asp1re написа:

Темата за Садам не ми я отваряй ако обичаш. 

преди 5 минути, asp1re написа:

А ти как си обясняваш ядрените оръжия с които разполагаше Ирак, понеже замесваш и нея? Къде са те? 
Покажи ни ги, троле.

Смени темата, а?

Свършиха ли аргументите? Всички копейки и путинофили сте еднакви. Като стане напечено сменяте темата или задавате въпроси, за да не отговорите...мхм..

преди 8 минути, БаалБек написа:

Твърди се, че Израел има ядрено оръжие. А можеш ли да покажеш кога Израел е заплашвал Иран с унищожение?

преди 11 минути, asp1re написа:

Тези американски ботуши за съжаление ще избият много хора, сред които най вече невинни и деца. 
Но историята показва че за САЩ така или иначе човешкия живот не означава нищо пред петрола и икономиката.

Всички тези удари на САЩ по Иран са безсмислени без сухопътна инвазия. САЩ и Израел не могат просто да се надяват на пожелателно мислене или магически преврат. Сатаняху това много добре го разбира и сега вероятно всячески се опитва да подтикне неохотния Тръмп към сухопътна инвазия в Иран и затъване в поредното военно блато. 

Забавното е, че дори САЩ да не извършат сухопътна инвазия, те ще задържат много активи около Близкия изток, което ще изсмуква ресурсите им за Украйна и сдържане на Китай. Неволите на една претоварена империя!

преди 5 минути, БаалБек написа:

Смени темата, а?

Свършиха ли аргументите? Всички копейки и путинофили сте еднакви. Като стане напечено сменяте темата или задавате въпроси, за да не отговорите...мхм..

То темата за Садам ти първа ми я отвори, ама явно наистина си умствено ограничена - не следиш словореда.

преди 3 часа, communismatic написа:
преди 2 часа, communismatic написа:

Кой да го скрие? Ти сериозно ли вярваш на тия тъпотии? Няма абсолютно никаква атомна бомба, вие не го ли разбрахте вече? Дори американското разузнаване ви го казва... и то чрез CNN, дето е ебаси политкоректният парцал.

Това е положението... Помним и "епруветката"...

Един път цитираш пияндурника, който твърди, че Иран е работил по създаване на ядрени оръжия, в следващия коментар твърдиш, че не е вярно. Реши се де :D 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Един път цитираш пияндурника, който твърди, че Иран е работил по създаване на ядрени оръжия, в следващия коментар твърдиш, че не е вярно. Реши се де

Извинявай, как свързваш доставянето на бойни глави с наличие на атомно оръжие в Иран в момента? Как го навърза едното с другото?

преди 5 часа, Anneliese написа:

Русия показва, че не я интересува, като не се намесва в защита на Иран. Как да се намесят ли - ами да ударят американските кораби в района и да ги потопят барабар с екипажите им. Да им направят едно показно на американците какво ще стане, ако не се спрат! Да ги видим дали им стиска на американците да ударят Москва!

Еми това е политиката въпрос на интереси а не "Цивилизация" :)

Всичко се развива както го очаквах, никой нема да натисне бутона бъди сигурна

преди 33 минути, Flashback написа:

И как по-точно си отива режимът на аятоласите!?

Еми питаѝ проф. Димитлер от БрИНСПФ

преди 2 часа, asp1re написа:

Да де за разлика от мен обаче ти разсъждаваш като дърт фашист, за теб е важно да има пуканки, да има война и да се правиш на многознайко защото си далеч от горещата точка, а не си на мястото на хората които загиват заради диктаторски болни мозъци.

Израел няма никаква сметка от продължителна война - а Тръмп точно това ще направи, както направи и НАТО с Украйна, които ако не се бяха намесили тези "три дня" щяха да са факт.

Първо, не се вижда как Израел може да постигне основните цели - смяна на режима на аятоласите и прекратяване на иранската ядрена програма.

Второ, продължителната война ще върне Израел в каменната ера. Оръжия, стрелящи в двете посоки ще се намерят, Израел ще получава такива от САЩ, Иран освен на собствените оръжия може да разчита на китайските и руските и извода какъв е? Вместо да потушим огъня ние за пореден път го разпалихме. 

Миротворците на 21 век - Путин и Нетаняху.

Не е нужно да си фашист, за да не се кланяш на диктатори с ядрени амбиции! Ако войната не беше започната от Хамас, нямаше да се стигне дотук.... И да не забравяме, че когато някой започне с ракетите, не може да се прави на жертва от отговора. А колкото до миротворците Путин и Нетаняху, единият нападна суверенна държава, другият отвърна на атака от терористи! Разликата е ясна! И последно..... ако тридневната победа на Русия беше реална, нямаше да си обясняваме защо още не е приключила след четири години!

преди 29 минути, communismatic написа:

Извинявай, как свързваш доставянето на бойни глави с наличие на атомно оръжие в Иран в момента? Как го навърза едното с другото?

Ти как го превеждаш?

The enrichment of nuclear material — and, now we can say it outright, the future production of nuclear weapons — will continue.

преди 50 минути, БаалБек написа:

Вярно ли?

Като ги затапиш, започват да се гърчат и прибягват до обиди. :)

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ти как го превеждаш?

The enrichment of nuclear material — and, now we can say it outright, the future production of nuclear weapons — will continue.

Превеждам, че го държавите ще доставят бойни глави на Иран. То точно това се твърди в самият цитат... Просто има доизкривяване на цитата от Arya (или както там се казва), че Иран щял да продължи да произвежда. Що няма радиация около района? Нали уж имало атомна бухалка?

преди 4 минути, Staff. написа:

Ако войната не беше започната от Хамас, нямаше да се стигне дотук.

Я стига с тези глупости и дезинформации!

Хронологията на събитията не започва в този произволен момент от историята, който се оказва удобен за твоя аргумент и всичко случило се преди това да се игнорира като невалидно. 

преди 3 минути, Staff. написа:

Като ги затапиш, започват да се гърчат и прибягват до обиди. :)

Ти пък кога си затапвал някой, я по-спокойно... Принципно, ти и Баалбек сте все тия дето ревете. 😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.