Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Ахахаха, Дзверо и Казанлъшката пръчка били "затапвали" някого! 🤣🤣🤣

Да се смееш ли, да плачеш ли колко са си повярвали двата кукумицина!

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

Лежиш си на брега на океана,слънце, топла вода, плажуваш и в далечината се появява въздушен керван. Сред него ,съпровождана от мощни изстребители, лети бавно огромна желязна" птица".

Лети бавно, тежко, защото е" бременна"- носи на борда си, най-мощната конвенционална бомба в света. Така, плажуващите на Майми Бийч  в слънчева Флорида най-рано от всички, разбраха това, което светът щеше да научи няколко часа по-късно. Тръмп има определен маниер на държание, когато вече  е взел важно решение и индикациите затова бяха видни още тогава, когато отвличаше вниманието на публиката с поставянето на двете огромни знамена на пилони на двата входа на Белия дом. Докато светът на гарваните  и миризливите врачки обявяваха Тръмп за клоун, той им прилагаше една от класическите форми на дезинформация. Пиците около Пентагона свършиха  и беше ясно,че на шикалкавенето на аятоласите ще бъде сложен край.  Lets`go America, You are a great country. Едно  дете хвана майка си за ръка и детски развълнувано и  и каза"I am proud of the spirit of America. I am proud of the spirit of this great country.I am proud to be an American Zionist"God bless Israel and the USA!!!

Значи си във Флорида, ясно. Дано да се опечете там на зверски температури! А детето ти плещи пълни глупости!

преди 21 минути, valkiria1 написа:

Лежиш си на брега на океана,слънце, топла вода, плажуваш и в далечината се появява въздушен керван. Сред него ,съпровождана от мощни изстребители, лети бавно огромна желязна" птица".

Лети бавно, тежко, защото е" бременна"- носи на борда си, най-мощната конвенционална бомба в света. Така, плажуващите на Майми Бийч  в слънчева Флорида най-рано от всички, разбраха това, което светът щеше да научи няколко часа по-късно. Тръмп има определен маниер на държание, когато вече  е взел важно решение и индикациите затова бяха видни още тогава, когато отвличаше вниманието на публиката с поставянето на двете огромни знамена на пилони на двата входа на Белия дом. Докато светът на гарваните  и миризливите врачки обявяваха Тръмп за клоун, той им прилагаше една от класическите форми на дезинформация. Пиците около Пентагона свършиха  и беше ясно,че на шикалкавенето на аятоласите ще бъде сложен край.  Lets`go America, You are a great country. Едно  дете хвана майка си за ръка и детски развълнувано и  и каза"I am proud of the spirit of America. I am proud of the spirit of this great country.I am proud to be an American Zionist"God bless Israel and the USA!!!

Видовден ще дойде и за вас, не бой се. :) 

преди 1 час, asp1re написа:

То темата за Садам ти първа ми я отвори, ама явно наистина си умствено ограничена - не следиш словореда.

Значи се отказа да покажеш кога Израел е заплашвал с унищожаване Иран, въпреки наличието( поне неофициално) на ядрено оръжие?

А със Садам ти дадох пример за авторитарен режим, който нападна суверенна държава (Кувейт). Такива режими (РФ, Иран) заплашват сигурността на съседите, а и не само (ако имат ядрено оръжие).

Въобще копейките и путинофилите сте слаби в аргументирането. Възможно е заради интелектуален дефицит. 

:newspaper:

преди 5 минути, asp1re написа:

Едва ли се бои на плажа в Калифорния, но за вас русофилите не съм сигурен! :)

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

преди 1 минута, БаалБек написа:

Въобще копейките и путинофилите сте слаби в аргументирането. Възможно е заради интелектуален дефицит. 

Мхм... 😆😆😆

Всички олиг@френи в атака днес 

Начело с главния в Вашингтон 

пп

едно не ми е ясно. Управата на Калдата може да остави Косьо които си има некролог система - и да банне тия идиоти

току-що, communismatic написа:

Мхм... 😆😆😆

Това 100% е от фейсбук? 😂

преди 4 минути, Staff. написа:

Ми, повярвай ми... За да ви гавря, не се нуждая от фейсбук. За разлика от вас... Ти поне само четеш пропагандни парцали, оная даже и това не може. Тя сляпо копира всякакви тъпотии от фейсбук. Ти си малко по-добре от нея... 😆

преди 7 минути, БаалБек написа:

А със Садам ти дадох пример за авторитарен режим, който нападна суверенна държава (Кувейт). Такива режими (РФ, Иран) заплашват сигурността на съседите, а и не само (ако имат ядрено оръжие).

Ядрени оръжия чакам, не изопачавай темата, аз не съм те питал за други аргументи искам нещо конкретно, ако няма какво да ми кажеш, не ме занимавай и ходи си пий хапчетата.

преди 1 минута, Staff. написа:

Вече ползва ИИ..Хихихи..

преди 3 минути, Staff. написа:

Едва ли се бои на плажа в Калифорния, но вас русофилите не съм сигурен! :)

Те (иранците) разбраха, защо образованието и здравеопазването в САЩ не са безплатни!

good-morning.png

А нашите комунета и путинофили още плякат постове за безплатния социализЪм, който се е докарал до фалит.....

преди 10 минути, БаалБек написа:

Значи се отказа да покажеш кога Израел е заплашвал с унищожаване Иран, въпреки наличието( поне неофициално) на ядрено оръжие?

Гледай си плетките... Не се меси в мъжки работи...

преди 2 минути, БаалБек написа:

Вече ползва ИИ..Хихихи..

:ohmy:

Много е зле това момче! 

преди 3 минути, БаалБек написа:

Вече ползва ИИ.

Я дай да видя къде съм ползвал ИИ? Смешница жалка... 

преди 1 минута, Staff. написа:

:ohmy:

Много е зле това момче! 

Много, да. Чакаме Баалбек, да покаже къде съм използвал ИИ. Предния път ти твърдеше, че лъжа. Оказа се, че лъжеш ти. И двамата сте еднакво жалки... Та... чакам. Естествено, че няма да покаже нищо.

преди 1 минута, asp1re написа:

Ядрени оръжия чакам, не изопачавай темата

Тук темата да не е 100 рецепти на Гордън Рамзи?

Или е:  "Защо Иран заплашва Израел с унищожение?" При условие, че не можеш да покажеш кога Израел е заплашвал Иран със същото, въпреки че се твърди, че имат ядрено оръжие, а копейке? :popcorn2:

преди 2 часа, БаалБек написа:

ясно е едно - режима на аятоласите си отива! Както се случи с режима на Садам в Ирак. След това си зависи от народа, дали ще си направи държавата добра или ще последват раздори и лакомия за власт.

Едно обаче е сигурно - на власт ще се качи някой, който е удобен на САЩ, нали за това е цялото мероприятие? 😉 С благотворителност отдавна вече никой не се занимава, пардон "благотворителните"  бомбени удари в последно време Русия предимно  ги раздаваше, сега и САЩ се присъединиха към каузата на "благотворителността".  Що се отнася до потенциалното прекрасно бъдеще на Иран, видяхме какво се случи с Афганистан, Либия, Ирак и Сирия - цъфтят и прецъфтяват... Дали в Иран ще бъде същото, бъдещето ще покаже. Дано да бъдат добре хората от сърце им го желая! 

преди 13 минути, Anneliese написа:

Дано да се опечете там на зверски температури!

Споко - няма такава опсност. Флорида в момента е в т.нар. "дъждовен" сезон. За 6 години там (Форт Лодърдейл), не си спомням температури над 32 по Целзий. Освен това, за разлика от Берковица.....Океана е там и след обяд  бризчето си върши работата прекрасно

преди 23 минути, asp1re написа:

Да идва по - бързо, че тази ми лази по нервите с високомерието си!:angry:

преди 8 минути, БаалБек написа:

Или е:  "Защо Иран заплашва Израел с унищожение?" При условие, че не можеш да покажеш кога Израел е заплашвал Иран със същото, въпреки че се твърди, че имат ядрено оръжие, а копейке? :popcorn2:

Путин наскоро каза:

Защо ни е свят без Русия в него ???

Е, аятолаха Хаменей мисли съвсем същото! А бомбички с ядра - имат!

преди 12 минути, БаалБек написа:

Въпроса ми не видя ли? Умнице? Къде съм ползвал ИИ? Дай да видя точен цитат...? Още по-ниско ще паднеш ли?

преди 3 минути, communismatic написа:

Въпроса ми не видя ли? Умнице? Къде съм ползвал ИИ? Дай да видя точен цитат...? Още по-ниско ще паднеш ли?

Вашите русофили твърдят, че Иран има ядрени бомби...

Ето..

преди 6 минути, Т.Христов написа:

Путин наскоро каза:

Защо ни е свят без Русия в него ???

Е, аятолаха Хаменей мисли съвсем същото! А бомбички с ядра - имат!

Ти твърдиш, че нямат? :lol6:

Вземете се разберете помежду си имат ли Иран ядрени бомби или нямат! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.