Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 17 минути, ivottoshev написа:

В доктрината на Иран е записано черно на бяло - унищожение на ционисткия тумор в мюсюлманския свят. Атома е инструментът на това намерение.
Сега след като лижат рани зависи какво ще предприемат. Затваряне на пролива ще е груба грешка. Това са фанатици и близките дни ще покаже.

Иран има две ахилесови пети. Първата е острова, откъдето налива петрол за продан. Взриви острова и няма финансови постъпления. Втората е енергосистемата. Тя е централизирана. Има завод за преработка на газ, който захранва турбини за ел. генератори. Взриви този завод и след 72ч цял Иран ще потъне в вечен мрак. Да, има и трета. Това е площадката за питейна вода. Иран е полупостиня и изпитва остър недостиг на вода. Взриви помпите и няма вода за живот.  Излиза че са елементарно уязвими, но не в мислите на фанатиците.

Иран е сам.
Турция мълчи. Пакистан издигна кандидатура на Тръмп за гълъб на мира. Китай е пас. Путьо е безъб, затънал в блатото на СВО и гледа с ужас технологичното превъзходство на западното оръжие над съветското. Арабите само декларират подкрепа, особено богатия залив протриват ръце най-после този режим да се демонтира. В Иран живеят азери, перси, белуджи, араби, курди. Ни САЩ, ни Израел целят разпад на Иран, на отделни фракции по нация като в Либия или Ирак. Това е тънката игра и Тръмп наистина заложи като в покера. Целта е да ги склонят на преговори и си дръжте там аятоласите, и шериата.

Сегашният режим няма да има съоръжения за атом и заводи за балистика, останалото е в ръцете на редовите иранци. Тях никой не тормози.
Толкоз!

• Отговори 4,3k
  • Прегледи 158,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• ivottoshev
    ivottoshev

Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• Само за протокола - Tръмп твърди едновременно, че е спечелил войната, че в момента я печели, че се нуждае от помощ, за да я спечели и че не се нуждае от никаква помощ, за да я спечели. Всичко това, за

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Ти в темата за соц-а още не можеш да преглътнеш, че войнишката ЗАПЛАТА е била 1,50 лв.

Да, оказа се, че през 99-та е била 4,50 лв. Уаау.... 😆😆😆

Та... Готов ли си за дебат? Много искам пак да те гавря...

преди 6 минути, Staff. написа:

Победата на Израел, САЩ и Украйна не е просто военен въпрос, това е въпрос на цивилизационен избор! Победата на тези държави значи, че правилата на международния ред все още важат, че не можеш да нападаш съседа си, да изтребваш народи или да финансираш терор и да минеш безнаказано! Ако победят техните врагове автократични, религиозни режими и терористични организации,светът ще се върне назад с век, че и повече! И това не е пропаганда, а избор между свят с права, свободи и закони, и свят с ракети и насилствена тишина! :grimace:

САЩ защо напада Иран, а преди това Ирак?

току-що, Profruit написа:

Путьо е безъб, затънал в блатото на СВО и гледа с ужас технологичното превъзходство на западното оръжие над съветското.

Забавно... 😆

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Да, и до къде стига пътя по който поемаш сега? До това че накрая млъкваш насран и унижен. По-добре не си го причинявай за пореден път, още повече в тема, която няма нищо общо с въпроса :)

Нали затова питам какво прави това "нещо" в темата. И как ме унизи?

И за малко да забравя, много поздрави да предадете на кукавата лейди! Предайте и по-често да сменя батериите на меча, че ако загасне в най-неподходящия момент ще е много кисела! :laughing5:

преди 2 минути, communismatic написа:

Да, оказа се, че през 99-та е била 4,50 лв. Уаау.... 😆😆😆

Та... Готов ли си за дебат? Много искам пак да те гавря...

Пак? Досега само ти изпадаш в смешни ситуации.

току-що, parmobil написа:

Пак? Досега само ти изпадаш в смешни ситуации.

Нещо не ми разбра въпроса ли? Готов ли си за дебат?

преди 1 минута, parmobil написа:

И как ме унизи?

То теб кой ли не те е унизявал. Аз най-редовно... 😆

преди 2 минути, Staff. написа:

И за малко да забравя, много поздрави да предадете на кукавата лейди!

Ще предадем. Ти предай на Батман, Робин, Чичо Скрудж и Дафи Дък...

току-що, communismatic написа:

Винаги съм готов, но като знам как ще завърши..... колебая се вече! 🤔 Ти ще започнеш да се гърчиш, ще избягваш всячески темата и накрая ще паднеш ниско с обиди! 😁

току-що, Staff. написа:

Ти ще започнеш да се гърчиш, ще избягваш всячески темата и накрая ще паднеш ниско с обиди! 😁

А, да. Благодаря, че ме подсети. Кво стана с пропагандата, която съм разпространявал тук? Преди няколко часа твърдеше нещо подобно, исках да си по-конкретен, но нещо пак позорно избЕга... Та... Кое е пропаганда? : )))

Тази вечер по искане на Иран ще има заседание на Съвета за сигурност на ООН.   САЩ ще лъжат Китай и Русия пак.    Израел и Европа никой за нищо не ги брои.     

преди 1 минута, communismatic написа:

То теб кой ли не те е унизявал. Аз най-редовно... 😆

Само в мокрите ти сънища. Два месеца се прави на непрочел за Мишустин. Всеки път разграбването на България започва от '98. Дотогава всичко е било цветя и кебапчета. Последно войнишките заплати. Ти ме съсипа направо.

преди 6 минути, communismatic написа:

А, да. Благодаря, че ме подсети. Кво стана с пропагандата, която съм разпространявал тук? Преди няколко часа твърдеше нещо подобно, исках да си по-конкретен, но нещо пак позорно избЕга... Та... Кое е пропаганда? : )))

Един по-един моля, не се блъскайте! 😂

Пропагандата дето я разпространявате не е от вчера или онзи ден! Тя е от 2022 година и отдавна всички свикнахме с нея, тоест никой не ви се вързва на пропагандата. Някой ако се лъже да ви възнаграждава за разпространението на пропаганда, си губи парите НАПРАЗНО! :cool:

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

Само в мокрите ти сънища.

Тоя се на*ра от страх още преди да е почнала дискусията... 😆

Два месеца се прави на непрочел за Мишустин.

Тъй ли? Доколкото си спомням те питах, ти как по-точно се имаш за компетентен относно руската икономика, при положение, че не си наясно дори с цените на най-елементарните стоки? Отговор още не съм получил, както обикновено...

преди 2 минути, parmobil написа:

Всеки път разграбването на България започва от '98

Никога не съм твърдял нещо подобно, ама както винаги въртим се, както ни отърва...

Последно войнишките заплати.

Да? Кво за тях? По времето на твоят гуру Иван Костов са 4,50 лева? 😆

Ти ме съсипа направо.

Мхм. ОК... 😆

преди 1 минута, Staff. написа:

Пропагандата дето я разпространявате не е от вчера или онзи ден!

Идеално. Значи можеш да дадеш поне 2-3 примера. Айде, чакам...

Тоя се на*ра от страх още преди да е почнала дискусията... 😆

Тъй ли? Доколкото си спомням те питах, ти как по-точно се имаш за компетентен относно руската икономика, при положение, че не си наясно дори с цените на най-елементарните стоки? Отговор още не съм получил, както обикновено...

Никога не съм твърдял нещо подобно, ама както винаги въртим се, както ни отърва...

Да? Кво за тях? По времето на твоят гуру Иван Костов са 4,50 лева? 😆

Мхм. ОК... 😆

Каза ли нещо?

Каза ли нещо?

Що толкова те е страх от дискусии с мен? Толкова ли съм страшен? 😆

От къде на къде? :lol6:

Всеки който се се интересува или следи темата може да прочете старите ни коментари. Там се вижда, че аз споделям информация от достоверни източници докато вие се оповавате на измислици и прибягвате до гадаене! 

преди 1 минута, Staff. написа:

Всеки който се се интересува или следи темата може да прочете старите ни коментари. Там се вижда, че аз споделям информация от достоверни източници докато вие се оповавате на измислици и прибягвате до гадаене! 

Верно? И кой е достоверният източник, от който разбра, че чрез еврото ще ни се вдигнат пенсиите? Или че избитите от руската армия са 3 милиона души? Или 2 милиона... Кое последно е верният отговор?

преди 9 минути, communismatic написа:

Забавно... 😆

Забавното е, че външния им министър проси разрешение, да излети до Женева и пак ще проси утре да излети в Москва. Небето над Иран е затворено от Израел. Всичките ирански обекти се охраняваха от руско ПВО и то е унижожено като таракани. Всичките ирански винтажни самолети и въртолети са леш. Нулева ззагуба на израелски летателни апарати и пилоти. Нали си геймър, 1 към 1 в реала.

Забавно е, че ботокса на измисления си форум се прави на дръж ми шапката по въпроса за военна помощ на Иран.
Изгледай го каква нещастна карикатура е. Обърни особено внимание на физиономията на Набиуллина. Това е лакмус!

Да бе завел семейството си през почивните дни на море/планина отколкото да пълниш форума с шлака. Почваш да ме съмняваш, не че колко и да дращиш тук ще промениш историята, която се пише ... но твоя воля.

преди 3 минути, communismatic написа:

Що толкова те е страх от дискусии с мен? Толкова ли съм страшен? 😆

Каква дискусия с хора в неравностойно положение? Поне съгласили се, че на срочнослужещ се е плащало 1.50 лв. месечно?

Верно? И кой е достоверният източник, от който разбра, че чрез еврото ще ни се вдигнат пенсиите? Или че избитите от руската армия са 3 милиона души? Или 2 милиона... Кое последно е верният отговор?

Има е една приказка, че "удавника за сламка се хващал", това ни демонстрираш в момента! :)

преди 56 минути, communismatic написа:

Още 20 пъти ме питай, ако искаш? Какво още трябва да дообяснявам, да не си бавноразвиваща?

Пробвай поне един път да обясниш :D

преди 2 минути, Profruit написа:

Всичките ирански обекти се охраняваха от руско ПВО и то е унижожено като таракани.

Верно? Иранската ПВО Zoubin e руска разработка? Ти да видиш? Къде ги четете тия простотии? "Свободна Европа"? 😆

преди 5 минути, Profruit написа:

Нулева ззагуба на израелски летателни апарати и пилоти.

Нулева, да. И няма никакви бомби по центъра на Тел Авив... "Железният купол" и той с 90% успеваемост. Бая бомба е падала значи... Щом при такава успеваемост от израелското свръх ПВО се бомби центъра на вторият по-големина град в държавата ви.

преди 7 минути, Profruit написа:

Забавно е, че ботокса на измисления си форум се прави на дръж ми шапката по въпроса за военна помощ на Иран

Верно? Щото доколкото си спомням даже обясни какви са договорките между Русия и Иран относно военното сътрудничество. Странно, кво си гледал... Да не си чел пак някоя "модерна" медия? Щото предния път ми цитира данните на ООН... 😆

преди 7 минути, Profruit написа:

Да бе завел семейството си през почивните дни на море/планина отколкото да пълниш форума с шлака.

Бе, не се тревожи, бе, играчор... Аз за теб се тревожа. Че доста жалък живот трябва да водиш, че да се кефиш на убийства на деца и възрастни и това да ми го представяш като велика победа. Нали?

преди 8 минути, parmobil написа:

Поне съгласили се, че на срочнослужещ се е плащало 1.50 лв. месечно?

Пак изместихме темата... 😆

преди 8 минути, Staff. написа:

Има е една приказка, че "удавника за сламка се хващал", това ни демонстрираш в момента!

Аз знам една друга - "Ако е празна главата, горко на краката."

преди 31 минути, Profruit написа:

В доктрината на Иран е записано черно на бяло - унищожение на ционисткия тумор в мюсюлманския свят. Атома е инструментът на това намерение.
Сега след като лижат рани зависи какво ще предприемат. Затваряне на пролива ще е груба грешка. Това са фанатици и близките дни ще покаже.

Иран има две ахилесови пети. Първата е острова, откъдето налива петрол за продан. Взриви острова и няма финансови постъпления. Втората е енергосистемата. Тя е централизирана. Има завод за преработка на газ, който захранва турбини за ел. генератори. Взриви този завод и след 72ч цял Иран ще потъне в вечен мрак. Да, има и трета. Това е площадката за питейна вода. Иран е полупостиня и изпитва остър недостиг на вода. Взриви помпите и няма вода за живот.  Излиза че са елементарно уязвими, но не в мислите на фанатиците.

Иран е сам.
Турция мълчи. Пакистан издигна кандидатура на Тръмп за гълъб на мира. Китай е пас. Путьо е безъб, затънал в блатото на СВО и гледа с ужас технологичното превъзходство на западното оръжие над съветското. Арабите само декларират подкрепа, особено богатия залив протриват ръце най-после този режим да се демонтира. В Иран живеят азери, перси, белуджи, араби, курди. Ни САЩ, ни Израел целят разпад на Иран, на отделни фракции по нация като в Либия или Ирак. Това е тънката игра и Тръмп наистина заложи като в покера. Целта е да ги склонят на преговори и си дръжте там аятоласите, и шериата.

Сегашният режим няма да има съоръжения за атом и заводи за балистика, останалото е в ръцете на редовите иранци. Тях никой не тормози.
Толкоз!

Значи когато казахте че целта е ядрената програма на Иран сте излъгали? 

Не за друго, ама Кравария казва че тази цел вече е постигната, и не би трябвало да бомбардирате повече. 

Е? Лъжци ли са евреите? Ще продължат ли с бомбите? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.