Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на видео карта 5070ti

Featured Replies

Разрешен от B-boy/StyLe/

преди 24 минути, Ant1Lamer написа:

Имам въпрос подпирачка та на картата къде трябва да се сложи и е малко къса някакви идеи

Според мястото в кутията ти. По-принцип е най-добре да е в средата или малко след нея. Някои ги слагат накрая (аз не мога, защото имам клетка за дисковете и тя пречи). Та я сложих по средата, но да не пречи на перките. Сега имам 2 подпирачки (и една от старата карта) и мисля да ги сложа и двете, че проблема с "sagging"-а на картите не е малък и често води до PCB cracks.

• Автор

Мерси ами вече всичко съм монитрал нямаше проблеми деинсталирах старите драйвъри рестартирах и наново ги сложих за сега няма проблеми ето снимка от GPU-Z понеже някой искаше дъното е с PCI 4.0 слот

Untitled1.jpg

преди 7 минути, Ant1Lamer написа:

GPU-Z понеже някой искаше

Аз исках да погледна какво пише тук, за да не си се набутал със скопените бройки, но всичко е наред.

2.png

Честито. Иначе да...и аз първо погледнах в ROPs бройката. На моя приятел TUF-a и неговата е точна. Като сложа моята и аз ще проверя. Мисля, че по-новите ревизии на картите са с точна бройка. Мисля, че това го оправиха при производствения процес след нашумяването на проблема.

Липсата на тоя PhysX ми се набива на очи. Много ме дразни, че махнаха поддръжката. :D

преди 6 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Липсата на тоя PhysX ми се набива на очи. Много ме дразни, че махнаха поддръжката.

Вече няма нужда. Е, за някои от старите игри е проблем, но кой взима 5070 да цъка стари игри...

преди 27 минути, Joss Bomon написа:

Вече няма нужда. Е, за някои от старите игри е проблем, но кой взима 5070 да цъка стари игри...

Зависи. Аз не взимам картата за да цъкам стари игри, но и няма да ги махна само, защото съм взел нова карта. Там е тънката разлика. :)

Аз и карта нямаше да взема, ако не беше се прецакала де. Но обичам да си преигравам и старите игри чат-пат.

Иначе разбира се, че PhysX се поддържа от сравнително малко заглавия и, че може да се изключи и от самите настройките на играта (дори и така да се намалят малко ефектите). Но пък поне няма да върви играта на 30 кадъра (което би било смешно стара игра да върви с толкова на 5070 Ti). :D Иначе няма да тръгна да взимам сега отделен карта за PhysX от ерата на AGEIA. :)

• Автор

Ами аз за цс главно играя и разликата е осезаема от 300-400 фпс сега съм на 900. Другото ползвам MSI afterburner картата с еди на 30 градуса хладна в цс като играх макс до 40 стига, направил съм го на 40 градуса като стигне да се пускат вентилаторите на 40% и така нагоре 50 на 50 60 на 60. Другото което исках да питам отзад на захранването има едно бутонче което може да се върти в чатгпт доколкото разбрах това е  да не върти постоянно вентилатора на захранването или нещо такова някой може ли да ми го обясни по - накратко 

преди 1 час, Ant1Lamer написа:

отзад на захранването има едно бутонче което може да се върти в чатгпт доколкото разбрах това е  да не върти постоянно вентилатора на захранването или нещо такова някой може ли да ми го обясни по - накратко 

Не виждам да има нещо такова...

RMx Series™ RM850x — 850 Watt 80 PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU

преди 1 час, Ant1Lamer написа:

Мерси ами вече всичко съм монитрал нямаше проблеми деинсталирах старите драйвъри рестартирах и наново ги сложих за сега няма проблеми ето снимка от GPU-Z

Честито за новата покупка ! Интересувам се дали е закупена от XTREME BG ? Когато отвори кутията картата имаше ли предпазно прозрачно фолио върху задната планка и шрауда ? Мой познат си бе поръчал и пристигна без предпазно фолио , а би тлябвало да има . Кутията изглеждаше нормално . Не личеше да е отваряна . Въпреки това ми се стори подозрително .

• Автор

Ами аз имам като се прибера ще снимам, а относно видеокартата всичко си имаше фолио прозрачно, цялата карта беше облепена, дори на вентилаторите имаше отделно цялата карта си беше в прозрачен плик, общо взето никакви проблеми! Същото беше и със захранването

• Автор

Ами не съм го пипал както си седи така е иначе преди да го включа само пробвах и се чува едно щракане и може да се увеличава, но си го върнах както си е тоест би трябвало постоянно да си върти перката като това не е пипано ?

• Автор
преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Аз исках да погледна какво пише тук, за да не си се набутал със скопените бройки, но всичко е наред.

2.png

А това какво е ограденото ? Ако беше PCIe 5.0 повече ли щеше да е ? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.