Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отново наводнени населени места и жертви

Featured Replies

Докога ще търпим това безхаберие?!

Днес отново сме свидетели на наводнения – улици, превърнати в реки, дворове и домове под вода. Всеки път едно и също – „неочаквано количество дъжд“, „природата е виновна“, „работи се по проблема“. А истината е, че властите НЕХАЙСТВАТ! Канали не се чистят, проекти за укрепване се влачат с години, парите потъват някъде, но не и в реални мерки за сигурността на хората. Деретата са застроени, а разрешителните, които са издадени имат подписи. Зад тях седят хора! 

Колко още семейства трябва да загубят имуществото си, за да се сетят „отговорните“ да си свършат работата?! Това не са просто локви, това са човешки съдби, съсипани от некадърност и безотговорност.

Наводненията не са природно бедствие – те са резултат от управленско БЕЗХАБЕРИЕ.

• Отговори 120
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Това е  Курортът "Елените". Гората е оредяла като косите на Тиквата и Дебелян.        

• Вестителката
    Вестителката

А защо сте толкова агресивен? От къде знаете дали имам или нямам никакво понятие от строителство? Може пък дори да разбирам повече от вас. И защо от такива като мен сме "до там"? Вие какъв сте. Форумн

• Вестителката
    Вестителката

На първо време, предлагам да излязат хората и на следващите избори да гласуват, за да не ни управляват 20 години едни и същи хора.  Предлагам също така апатията у хората да бъде премахната с граж

Публикувани изображения

Това е  Курортът "Елените".

Гората е оредяла като косите на Тиквата и Дебелян.

Може да бъде изображение с карта и текст, който гласи 'Church Church AquaParkAtlanüda Temporarity closed Aqua Park Atlantida Aqua AquaParkAtlantida Park Atlantida ParkAtlant Temporarty closed ElenteBeach Elenite Beach Elenite Beach. ® 2003 r. 2024r.'

преди 10 минути, Вестителката написа:

Какво предлагаш?!

Ще се търпи и то доста! Не е проблем, не се притеснявай.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 21 минути, Емил Костов написа:

Ще се тъпи и то доста! Не е проблем, не се притеснявай.

Тъпи или тъРпи?

преди 18 минути, jhoro написа:

Тъпи или тъРпи?

Коригирах се! Ще ме изядете с парцалите значи :)

Видно е от 2те  снимки, че точно дерето е застроено. Където не е трябвало. Някой главен архитект е взел добри пари за разрешителни. 

преди 1 час, Вестителката написа:

Колко още семейства трябва да загубят имуществото си, за да се сетят „отговорните“ да си свършат работата?!

Не е само имущество. Има три жертви засега.

преди 2 часа, Вестителката написа:

докато жените не спрат да си правят джуки и  цици и прически и гримове ! и татуси

имам план всичко да се оправи но на психодесните няма да им хареса

а пък като оправим всичко някоя друга държава ще си хареса какво сме направили и  ще ни нападне да си го вземе 

преди 1 час, Veni77 написа:

Видно е от 2те  снимки, че точно дерето е застроено. Където не е трябвало. Някой главен архитект е взел добри пари за разрешителни. 

още преди една година съм казал че всички архитекти трябва да се вкарат в затвора

щото има жилища за  10 милиона човека 

а те продължават да издават разрешителни за строежи при положение че сме 5 милиона и повечето имаме  по няколо  необитаеми жилища 

преди 1 час, Емил Костов написа:

Коригирах се! Ще ме изядете с парцалите значи :)

учителите са виновни и държавата

не са те научили 

и те в лагер 

парите взети

пенсията също а детето ненаучено!:angry22:

Аз имам един въпрос: Кои идиоти строят в дерето?! 

преди 12 часа, ruraru написа:

Може да бъде изображение с карта и текст, който гласи 'Church Church AquaParkAtlanüda Temporarity closed Aqua Park Atlantida Aqua AquaParkAtlantida Park Atlantida ParkAtlant Temporarty closed ElenteBeach Elenite Beach Elenite Beach. ® 2003 r. 2024r.'

image.png.1c8a556d881ff2df0a6104ba40181935.png Какво излиза: Парламента ще дава пари на Плевен за вода,

а на други населени места за река. :) 

преди 12 часа, Вестителката написа:

Наводненията не са природно бедствие – те са резултат от управленско БЕЗХАБЕРИЕ.

На кого?! Определено не на Държавата, а на предприемачите. ;) 

Видно е, че в България нямаме такива! 

п.п. Глупава вода и глупав ток няма! Запомнете го! Безхаберниците не ходят по курорти! :) Гарантирам за това си твърдение! :) 

мисля да си продам апартамента и да си купя училище

https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-uchilishta/imot-59456-uchilishte-za-prodajba-blizo-do-elena.html

преди 6 минути, Banesc написа:

Джуджи, кога ще питаш авторката дали има гадже? :shock11:

преди 1 час, Banesc написа:

https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-uchilishta/imot-59456-uchilishte-za-prodajba-blizo-do-elena.html

Болница не желаеш ли?! :) Към нея има и Горски парк! :) 

Иначе как ще го отопляваш това училище?! :) 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Джуджи, кога ще питаш авторката дали има гадже? :shock11:

Кракра как го виждаш като морски зет?! :) 

преди 20 минути, (:IdioibI:) написа:

Иначе как ще го отопляваш това училище?! :) 

ще настаня 2-3 наемателя на последния етаж  и на първия да отопляват  а аз ще съм в средата 

преди 36 минути, Banesc написа:

ще настаня 2-3 наемателя на последния етаж  и на първия да отопляват  а аз ще съм в средата 

Какви наематели бе?! :) Там е подходящо за лятото, т.е. за летуващи ве. :) + че ще се наложи и реновиране! :) 

Ако сакаш, то ще ти осигуря цяло селище за тези пари. 47 000 кв.м. е имота! :) После правиш парцели по 1 000 кв.м. и продаваш, от продажбата си правиш къща и не се занимаваш повече с имоти, а и ще ти остане и печалба! :) 

п.п. Само заръчай на ИИ да ти направи бизнес план! :) И споко, комисионната ще си я взема от стопанина! :) => Мястото е прекрасно за лов и прочие ..... :)  И, ще можеш да пукаш с пушка колкото ти душа сака! :)  

преди 37 минути, (:IdioibI:) написа:

Какви наематели бе?! :) Там е подходящо за лятото, т.е. за летуващи ве. :) + че ще се наложи и реновиране! :) 

Ако сакаш, то ще ти осигуря цяло селище за тези пари. 47 000 кв.м. е имота! :) После правиш парцели по 1 000 кв.м. и продаваш, от продажбата си правиш къща и не се занимаваш повече с имоти, а и ще ти остане и печалба! :) 

п.п. Само заръчай на ИИ да ти направи бизнес план! :) И споко, комисионната ще си я взема от стопанина! :) => Мястото е прекрасно за лов и прочие ..... :)  И, ще можеш да пукаш с пушка колкото ти душа сака! :)  

не са ти ясни нещата 

ще го направя къщи за гости  за пенсионери 

държавата има нужда  от такива неща 

преди 20 минути, Joss Bomon написа:

Май си забравил, че ДПС навремето направиха Министерство за аварии и прочие и как си взеха едни пари покрай едни подобни бедствия. :) Ей, някои имат "плитка памет"! :) 

преди 10 минути, Banesc написа:

не са ти ясни нещата 

ще го направя къщи за гости  за пенсионери 

държавата има нужда  от такива неща 

Назад си с информацията Кракра ... :) Аз нали от един подобен предприемач купих имота си?! :) 

п.п. Трябва ти болнични заведения в региона, за да има пенсионери! :) Знаеш ли колко пенсионери съм прекарвал към разни болнични заведения в региона ми?! :) Та, за какви гости "говориш"?! :) 

Казах ти, "имам" цяла Болница в региона + бивши постройки които са я обслужвали до нея (които са обитаеми в момента и някои са пенсионирани било медицински сестри + доктори) за офериране, но тези пари не ще ти стигнат! ;) 

преди 10 минути, (:IdioibI:) написа:

Назад си с информацията Кракра ... :) Аз нали от един подобен предприемач купих имота си?! :) 

п.п. Трябва ти болнични заведения в региона, за да има пенсионери! :) Знаеш ли колко пенсионери съм прекарвал към разни болнични заведения в региона ми?! :) Та, за какви гости "говориш"?! :) 

Казах ти, имам цяла Болница в региона + бивши постройки които са я обслужвали до нея (които са обитаеми в момента и някои са пенсионирани било медицински сестри + доктори), но тези пари не ще ти стигнат! ;) 

когато взема властта ще ти национализирам имота

и ще ти  удържам наем от пенсията  там дето живееш

току-що, Banesc написа:

когато взема властта ще ти национализирам имота

и ще ти  удържам наем от пенсията  там дето живееш

Не си в час! :) => Няма как да национализираш имота ми! :) 

преди 31 минути, (:IdioibI:) написа:

Не си в час! :) => Няма как да национализираш имота ми! :) 

има има

национализиране поради притежание без необходимост 

НЕ ТИ ТРЯБВА!

преди 33 минути, Banesc написа:

има има

национализиране поради притежание без необходимост 

НЕ ТИ ТРЯБВА!

Каква необходимост?! ПУП е обнародван! :) Друга е процедурата -> отчуждаване се нарича! :) Вземат се предвид всички подобрения които си направил в имота! :) Сгради, подобрения, насаждения и прочие. 

Бегай в гюла на Георги Димитров и се топни с главата надолу, за да ти се премахне температурата между ушите ти, че почна да бълнуваш вече. :) 

image.png.24461d51304786d44553a248fb240428.png

Ковачевци (област Перник) – Уикипедия

преди 2 часа, (:IdioibI:) написа:

.Бегай в гюла на Георги Димитров

В гЮла или в гЬОла?

Има известна разлика. 

Цитат

Гю̀л - Диал. Роза, трендафил

Гьо̀л - Разг. Голяма локва със застояла вода; блато.

• Автор
преди 18 часа, The Lone Star написа:

Какво предлагаш?!

На първо време, предлагам да излязат хората и на следващите избори да гласуват, за да не ни управляват 20 години едни и същи хора. 

Предлагам също така апатията у хората да бъде премахната с гражданска  позиция, а не с активност във ФБ да си мислим, че ще променим нещо. 

Това е като с посрещането на националите по волейбол. На площада 2-3 хил. човека, а в социалните мрежи безброй постове и коментари. Да не говорим, че постъпиха адски глупаво и не поканиха световният шампион Ружди на таи сцена, която така или иначе беше осигурена. Доста срамно, но това да се делим ни е в кръвта на нацията. Нима той заслужава по-малко уважение? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.