Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да залеем "Фейсбук" и ЕС със писма!!!!

Featured Replies

Това вече минава всякакви граници!!! Дайте да намерим имейлите на "Фейсбук", както и на ЕС институции и да ги залеем с гневни писма! Ако сме твърде много, може и да премахнат тази простотия с изискването за снимки и лични документи!!!!

Но, за целта трябва целият ЕС да се надигне!!!!!!

Казах ли Ви аз, че не е хубаво за всичко да сме зависими от ЕС и САЩ? Трябва ни наша собствена социална мрежа, която да си е само за нас, българите и да не подлежи на никакви скапани изисквания и закони на ЕС и САЩ!!! 

С право Китай и Северна Корея имат свой интернет, сега и Русия разработва такъв! Крайно време е и ние да поискаме такъв! Видя се до какво води зависимостта от ЕС и САЩ! 

Има ли смел човек с желание да се опълчи на технологичните гиганти, откровени фашистки политики на САЩ и ЕС и да направи българска социална мрежа без лични данни?

Ако някой път съм сама и стане пожар вкъщи, а нашите ги няма и заради липса на достъп до чат, домът ни замине, знам на кого обезателно ще изпратя сметката!!! Марк Зукърбръг е за убиване! На оялият се с пари и власт грам не му пука за глухите хора! Дано съдбата да го възнагради подобаващо за гаврата му с глухите хора! Боклук!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vomit::vomit::vomit:

• Отговори 125
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Къф расизъм ве... e т'ва е расизъм Едно афро не внимавало и паднало в една пропаст. Обаче почти веднага успяло да се хване за едно стърчащо коренче. Виси, гледа как коренчето се къса и трепери. А

• Покрусен съм. Аз мислех, че има голяма българска общност при братушките.

Публикувани изображения

преди 12 минути, Anneliese написа:

Това вече минава всякакви граници!!! Дайте да намерим имейлите на "Фейсбук", както и на ЕС институции и да ги залеем с гневни писма! Ако сме твърде много, може и да премахнат тази простотия с изискването за снимки и лични документи!!!!

Но, за целта трябва целият ЕС да се надигне!!!!!!

Казах ли Ви аз, че не е хубаво за всичко да сме зависими от ЕС и САЩ? Трябва ни наша собствена социална мрежа, която да си е само за нас, българите и да не подлежи на никакви скапани изисквания и закони на ЕС и САЩ!!! 

С право Китай и Северна Корея имат свой интернет, сега и Русия разработва такъв! Крайно време е и ние да поискаме такъв! Видя се до какво води зависимостта от ЕС и САЩ! 

Има ли смел човек с желание да се опълчи на технологичните гиганти, откровени фашистки политики на САЩ и ЕС и да направи българска социална мрежа без лични данни?

Ако някой път съм сама и стане пожар вкъщи, а нашите ги няма и заради липса на достъп до чат, домът ни замине, знам на кого обезателно ще изпратя сметката!!! Марк Зукърбръг е за убиване! На оялият се с пари и власт грам не му пука за глухите хора! Дано съдбата да го възнагради подобаващо за гаврата му с глухите хора! Боклук!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vomit::vomit::vomit:

Пак простотии! Ти изобщо нямаш идея за нещата, за които се опитваш да кажеш нещо

ПС: При пожар се подава сигнал на 112, а не на сурат тефтер! 

ПС2: Има си web платформа, както и мобилни приложения за Android/iOS за такива, като тебе! Естествено, за да ги ползваш, трябва да имаш достъп до "лошия интернет" на САЩ

• Автор

Ако не разбирате защо съм бясна - "Фейсбук" ни иска снимки и снимки на лични документи, за да ни върне "безопасно" страницата. Не вярвам чак целият "Фейсбук" да е хакнат от хакери.  Макар че нещастникът Марк Зукъбърг, който явно си пада по следенето на хора, е голям лицемер и лъжеше много нагло, че бил натиснат от администрацията на Джо Байдън да дава информация на службите за хората, ползващи социалната мрежа. Не, този е чист психопат, обладан от манията да следи хората!  Има немалко изперкали и самозабравили се компютърни специалисти!

И сега от едното сляпо доверие към САЩ и ЕС се озовахме в света на Оруел!!!!! Затова съм бясна! Ще си изгубя снимки, които другаде ги нямам и от мързел не ги свалих, губя чат връзка със сестра ми и порасналата ми племенница в София! Напълно глуха съм, телефон не ползвам. "Месинджър" е към "Фейсбук".  Нещо, ако стане с нашите, или стане пожар вкъщи, сама не мога да повикам помощ!!!! Защото не чувам и телефон не ползвам, а нямам достъп до чат!!!!!

Трябваше навремето да се вдигнем и да си защитим българската социална мрежа "Уебклуб", както направихме за торентите "Арена" и "Замунда"!!!!:angry: "Уебклуб" беше набрала популярност и тогава някой и свети маслото!!!!!

Навремето с масови писма принудихме "Фейсбук" да допуснат видеоклиповете от нашия видеохостинг "Vbox7"!!!!!!!

Дайте да им покажем на тия от САЩ и ЕС че няма да търпим диктатура и масово следене!!!!! Дяа се вдигнем на протест, докато е време!!!!

Ако не ни удовлетворят желанието - някой да се захваща да направи наша социална мрежа! И да започнем да мислим за наш интернет. За да не сме напълно зависими от диктаторски държави с мания за величие!:angry::angry::angry:

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Пак простотии! Ти изобщо нямаш идея за нещата, за които се опитваш да кажеш нещо

ПС: При пожар се подава сигнал на 112, а не на сурат тефтер! 

ПС2: Има си web платформа, както и мобилни приложения за Android/iOS за такива, като тебе! Естествено, за да ги ползваш, трябва да имаш достъп до "лошия интернет" на САЩ

Чатът ми трябва, за да пиша на чуващите ми сестра и племенница, а те да се обаждат, където трябва.

Не се обаждай, като не знаеш какво е да си глух!!!!

А сложните програми пак искат лични данни. Тая няма да я бъде!!!!!!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Навремето с масови писма принудихме "Фейсбук" да допуснат видеоклиповете от нашия видеохостинг "Vbox7"!!!!!!!

Глупости на търкалета!

преди 4 минути, Anneliese написа:

А сложните програми пак искат лични данни. Тая няма да я бъде!!!!!!

Никакви данни не искат, а и не са сложни! Точно обратното, разработени са точно за хора със слухови/говорни увреждания! И са напълно безплатни. А както казах, работи и web платформа - щом имаш достъп до сурат тефтер, имаш достъп и до 112

преди 8 минути, Anneliese написа:

Не се обаждай, като не знаеш какво е да си глух!!!!

Що? М/у другото и аз съм със нарушен слух /е, не съм глух/ и си направих съответните документи, които ми дават доста приятни предимства

• Автор

Само че аз и не знам и не ползвам езика на жестовете. Опитах да го науча, но е много сложен. Запомних само азбуката и някои прости думички. Толкова бързо говорят с ръце, че лошо ми става. Отказах се да го уча това нещо. От бързината на жестикулирането ми се завиваше свят.

Предпочитам си текстовата комуникация!!!

• Автор
преди 1 минута, ined написа:

Време е да я забранят тая простотия Фейсбук на територията на ЕС

Без вариант? И в "Вконтакте" не може да се влиза лесно вече! Там ми е сложно и май ще си прежаля профила!

Първо някой да ни направи наша собствена социална мрежа и тогава да приключваме с "Фейсбук"!!!!!

Жалко, че няма кой и как да възстанови "Уебклуб".

Видяхте ли колко прав излезе Едуард Сноудън? Ама не, теоретик на конспирацията бил!!!!!!:angry:

Преди да се откачаме от побъркания свят, викам да си направим наши варианти. Поща имаме, видео хостинг имаме, форуми имаме, но нямаме наша социална мрежа! 

преди 12 минути, Anneliese написа:

Предпочитам си текстовата комуникация!!!

Ами тя е точно такава - текстова

Първо някой да ни направи наша собствена социална мрежа и тогава да приключваме с "Фейсбук"!!!!!

Ти ли ще плащаш? Как ще се печели от подобно нещо?

• Автор

Не искам да сме зависими и от ЕС. Нали я виждате психично нестабилната и с диктаторски уклон Урсула? Нали видяхте как на ЕС са им важни шаренките, кривината на краставиците, войната в Украйна............

Не, не, не, искам си наша социална мрежа, под наш контрол и да не е държавна!!!!!!

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Ами тя е точно такава - текстова

Ти ли ще плащаш? Как ще се печели от подобно нещо?

За "Фейсбук" не сме плащали. За "Уебклуб" - също. Беше набрал популярност и насмалко българите да изчезнем от фейса, затова и му светиха маслото. САЩ не обичат конкуренцията, ЕС - също!

Викам да постъпим умно и да си направим свои аналози на какво да е! Видя се светът колко е откачен! Умните държави гледат да са си самодостатъчни!!!!!! Разчитат на себе си, не на нестабилни и с диктаторски уклон държави!!!!!

Тая мания за следене на хората е отвратителна и излиза извън контрол!!!!!! Не знам как не го виждате!!!!!!

Не искам да сме зависими и от ЕС. Нали я виждате психично нестабилната и с диктаторски уклон Урсула? Нали видяхте как на ЕС са им важни шаренките, кривината на краставиците, войната в Украйна............

Не, не, не, искам си наша социална мрежа, под наш контрол и да не е държавна!!!!!!

Колко милиона $/€ можеш да отделиш, като първоначална инвестиция в проекта?

преди 5 минути, Anneliese написа:

За "Фейсбук" не сме плащали.

Плщаш, но не го осъзнаваш

• Автор

Не му обръщайте внимание на този.

Давайте да работим над идеята за собствена социална мрежа, безплатна и без лични данни. Да я направим достойна конкуренция на "Фейсбук", "X" и всякакви такива.  В нея да има свобода на словото. Да е българска и за българите. Дойде време разделно и е крайно време да сме егоисти, да помислим за себе си, а не за някакви чужди господари  и "благодетели". Да се еманципираме от САЩ и ЕС и зловредното им влияние! Да си направим наша социална мрежа без лични данни и без възможност да се ползва от чужденци, не знаещи езика ни! Да покажем среден пръст на САЩ, ЕС и побърканите Марк Зукърбърг и Урсула хон дер Лайнян!!!!!!!

Не заслужаваме да бъдем третирани като слуги и терористи, никой, абсолютно никой няма право да ни следи и да ни иска лични данни!!!!

Не му обръщайте внимание на този.

Давайте да работим над идеята за собствена социална мрежа, безплатна и без лични данни. Да я направим достойна конкуренция на "Фейсбук", "X" и всякакви такива.  В нея да има свобода на словото. Да е българска и за българите. Дойде време разделно и е крайно време да сме егоисти, да помислим за себе си, а не за някакви чужди господари  и "благодетели". Да се еманципираме от САЩ и ЕС и зловредното им влияние! Да си направим наша социална мрежа без лични данни и без възможност да се ползва от чужденци, не знаещи езика ни! Да покажем среден пръст на САЩ, ЕС и побърканите Марк Зукърбърг и Урсула хон дер Лайнян!!!!!!!

Не заслужаваме да бъдем третирани като слуги и терористи, никой, абсолютно никой няма право да ни следи и да ни иска лични данни!!!!

Ами работи, бе! Всичко е готово - остава да дадеш парите

• Автор

Ти, като искаш да си слуга на САЩ и ЕС , марш, къш от тук! Ние искаме да сме свободни хора, не следени, и не тормозени по политически причини, нито хвърлени във война, която не желаем!!!!!:getout::getout::getout:

По абсолютно никакъв начин няма да ни заставите да се жертваме за нацисти, нито да позволим да бъдем следени, тормозени и манипулирани!!!!!

Ти, като искаш да си слуга на САЩ и ЕС , марш, къш от тук! Ние искаме да сме свободни хора, не следени, и не тормозени по политически причини, нито хвърлени във война, която не желаем!!!!!:getout::getout::getout:

По абсолютно никакъв начин няма да ни заставите да се жертваме за нацисти, нито да позволим да бъдем следени, тормозени и манипулирани!!!!!

Винаги ще те следят тебе

току-що, lebel написа:

А-а-а-а-а-а-а-а-а-аааа!!!

Нали :) 

• Автор

Ти да не работиш за американците и щатското посолство? Колко ти плащат за държавна измяна и доноси? Какво ти обещаха? Готина къща в тропичесия рай? Американско гражданство? Милиони в сметка в банка? Важен пост някъде? Боклук!!!!:getout::getout::getout:

Докато е време, трябва да се опълчим на света на Оруел!!!! Никой няма право да ни забранява достъп до социална мрежа заради отказ за лични данни!!!!!

Ти да не работиш в продажното ДАНС?:vomit::vomit::vomit:

преди 1 минута, Anneliese написа:

Докато е време, трябва да се опълчим на света на Оруел!!!! Никой няма право да ни забранява достъп до социална мрежа заради отказ за лични данни!!!!!

:giggle1:

Anne, Фейсбук е частна собственост, не е социална услуга. Имат право да забраняват каквото си искат, и да ти налагат каквито си искат ограничения, за да те допуснат до нея. Като не ти изнася - не я ползваш, и толкова. 

Като си решила, почвай да правиш български СуратТефтер. Да те видим.

Защото дотук си само с девиза "Дайте да дадем!". И си седиш в къщи пред компа, и чакаш някой друг да свърши работата.

Ти да не работиш за американците и щатското посолство?

Не. За сега.

преди 6 минути, Anneliese написа:

Колко ти плащат за държавна измяна и доноси?

Достатъчно

Какво ти обещаха?

Каквото са ми обещали, са ми го дали

Готина къща в тропичесия рай?

Имам си, макар и не в тропиците

преди 7 минути, Anneliese написа:

Американско гражданство?

Имам си го отдавна

Боклук!!!!

Не забравяй, че не си анонимна

• Автор

Защото не съм програмистка!!!!!

А "Фейсбук" прекалиха с идеите си и диктатурата!!!!!!

Чакам да видя колко хора ще се окажат засегнати от този проблем!!!!! Той не трябва да се премълчава!!!!!!!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Не забравяй, че не си анонимна

Това заплаха ли е? Към човек с увреждания?  Дали пък да не опитам да потърся някак връзки с руснаци, които да те издирят и да си получиш заслуженото? Дали ще ти хареса да си имаш работа с хора от руските тайни служби? Би било страхотно, и доста по - спокойно в България, ако българите започнем да издаваме американските шпиони на руснаците. 

Крайно време е хората да прогледнат, че САЩ не са добро нещо, не са направили нищо добро за нас и няма да направят! 35 години стигат!!!!!

Няма да ни въвлечете в гнусната война, колкото и да искате. Търсете си месомелачка другаде!!!!!:getout::getout::getout:

Защото не съм програмистка!!!!!

А, каква професия имаш?

А "Фейсбук" прекалиха с идеите си и диктатурата!!!!!!

Частна компания ти предоставя услуга - спазваш правилата

Чакам да видя колко хора ще се окажат засегнати от този проблем!!!!! Той не трябва да се премълчава!!!!!!!

Къде видя проблем?

Това заплаха ли е?

Предупреждени!

Дали пък да не опитам да потърся някак връзки с руснаци, които да те издирят и да си получиш заслуженото?

Може и Арменския поп да се опиташ да издириш. Не ми пука

• Автор

И на мен не ми пука за скапаните и сбъркани САЩ и ЕС. Пука ми за моите права и тези на нормалните хора, които не искаме да живеем в света на Оруел. Искам поне да си вземем снимките. Искаме си наша социална мрежа, където да не бъдем следени, защото това е наше право! Искаме свобода на словото!!!!!

Ти си живей като роб, не ми пука!!!! И спри да ми спамиш темата!!!!

Искам да ти видя физиономията, когато руско ядрено оръжие порази любимия ти Вашингтон!!!!! Сигурно с месеци няма да се съвземеш!!!!!!

Пука ми за моите права

И какви права имаш ти? Пак те питам - каква ти е професията, колко данъци си внесла в хазната?

Искам поне да си вземем снимките.

Вземи си ги, кой те спира?

преди 2 минути, Anneliese написа:

Искаме си наша социална мрежа, където да не бъдем следени

Няма такъв вариант

преди 2 минути, Anneliese написа:

защото това е наше право!

Не е

И спри да ми спамиш темата!!!!

Защо? Ти коя си?

Искам да ти видя физиономията, когато руско ядрено оръжие порази любимия ти Вашингтон!!!!!

Това не е любимия ми град. Далас по ми харесва

Нищо лично обаче доколкото знам си ми горе-долу наборка та да те питам - В ония години га немаше чатове как комуникураше?

За останалото

1. Не смятам за правилно няква тъпа социална мрежа да изисква лични документи за достъп.
2. Има Mastodon и Bereal едното е немско и е моето предпочитано пред всички останали, другото е френско и директно показва среден пръст на американските социални медии(Не ме питай за причините).
3. Русия не разработва а си има собаствен интернет вече колко години станаха...

преди 1 минута, Bubbles написа:

1. Не смятам за правилно няква тъпа социална мрежа да изисква лични документи за достъп.

Не изисква за достъп. Изискват се при определени ситуации, когато потребителя се държи съмнително

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.