Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да залеем "Фейсбук" и ЕС със писма!!!!

Featured Replies

преди 28 минути, Anneliese написа:

...Това си е чиста проба дискриминация и расизъм. ...

...

Къф расизъм ве... e т'ва е расизъм

Едно афро не внимавало и паднало в една пропаст. Обаче почти веднага успяло да се хване за едно стърчащо коренче. Виси, гледа как коренчето се къса и трепери. А вътрешния му глас ласкаво и компетентно му реди:

- Пусни се, нищо няма да ти стане. При приземяването леко ще приклекнеш ще се претърколиш и готово.

Пуснало се афрото, паднало и се пребило. А докато лятяло надолу, вътрешният му глас просъскал:

- Мръссен нeгър!

• Отговори 125
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Къф расизъм ве... e т'ва е расизъм Едно афро не внимавало и паднало в една пропаст. Обаче почти веднага успяло да се хване за едно стърчащо коренче. Виси, гледа как коренчето се къса и трепери. А

• Покрусен съм. Аз мислех, че има голяма българска общност при братушките.

Публикувани изображения

преди 1 минута, Anneliese написа:

Не трябва да се съгласяваш с тези простотии!!!!!  Такава информация може да се използва за тормоз, сплашване, дискриминация, уволнение и какво ли още не! Под предлог, че търсят терористи!!!!!:angry::angry::angry:

Така е, обаче помисли си за всичките болни мозъци които се подвизават там с всякакви ненормални цели, така поне някаква чсст бягат оттам...
...не че е много трудно да си направиш профил напълно анонимно но засекат ли те да правиш някакви неща които не са ок изчезваш.

• Автор
преди 4 минути, Banesc написа:

просто зарязваш ако не ти харесва

а тва със снимката е  за да те разберат коя си понеже си писала неправилни неща 

и да ти наложат бухалки задкулисно и тайно 

Ако мислят, че така ще спрат хората да имат мнение, не са познали!!!! В България все още имаме форуми. Имаме право на протести. Имаме право на политически възгледи! Имаме право на свобода на словото!!!!

Като излязат куп хора по европейските улици, в Азия и в Южна Америка, да видим дали ония няма да се сетят, че е опасно да настройваш милиони хора срещу себе си.

Един здрав истински бойкот на американски стоки и храни и тия са фалирали!!!!! Какво ли ще стане, ако хората спрат да посещават "Макдоналдс"? Ако в знак на протест спрат да си използват американските техники и дрехи? Ако спре туризма до САЩ?  Ако хората бойкотират магазините на "Епъл", "Майкрософт" и подобни? Ако минат на други операционни системи, търсачки, ако минат на "Вконтакте"?  Ако се появат национални социални мрежи в цяла Европа? Ако хората си анулират почивките в САЩ? Ако минат на руската туба? Ако спрат да поръчват от "Амазон"? 

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Дават ти избор от легитимни документи, за докажеш, че си ти. Ако не ъе устройва, не пплзваш. Просто е!

Само че нашите не ми дават, съмняват се, че е измама, чакат да кажат по телевизията, щото страшно много вярват на телевизията. А телевизията е заета от сутрин до вечер да обработва хората да гласуват за Борисов и Пеевски!!!!!

И сега какво да правя?

преди 19 минути, Anneliese написа:

Откъде - накъде? Политическите убеждения на хората са си лична работа и са си тяхно право!!!:angry::angry::angry: Къдравелкото много си повярва, че е някой Бог!!!!! С радост бих му завела иск за 12 000 000 понеже съм глуха, с Бехтерев, от Източна Европа, славянка и   И СЕ ЧУВСТВАМ МЕГА ДИСКРИМИНИРАНА!!!!!

Не забравяй, че ърябва да внесеш предварително между 10 и 20 % от стойността на иска

• Автор
преди 6 минути, Bubbles написа:

Така е, обаче помисли си за всичките болни мозъци които се подвизават там с всякакви ненормални цели, така поне някаква чсст бягат оттам...
...не че е много трудно да си направиш профил напълно анонимно но засекат ли те да правиш някакви неща които не са ок изчезваш.

А мболните мозъци с 100 - те пола ги оставят да се вихрят, както и укро фенчетяата и ционистите! Двоен аршин!!!! Съд трябва за тези и яко финансово скубане!!!!!!!!

Щом желаят да изгубят поне част от Източна Европа и да се преориентира към Русия, супер!!!!!!! Да не реват обаче после.

А терористите не си обявяват на всеослушание плановете си. Нито тайните агенти и шпиони.

Просто адски глупави и нелепи твърдения с цел неправомерно събиране на лични данни, явно за картотеката на ЦРУ!!!!!:angry::angry::angry:

преди 2 минути, Anneliese написа:

Ако мислят, че така ще спрат хората да имат мнение, не са познали!!!!

целта е да се направи фейсбук секта като на ивелин и киро брейка

който не е съгласен с тях го блокират  и групата остава затворена кошара с агнета и вълци 

получава се  социална  феодализация и затворена система   в интернет 

примерно има фейсбук групи в които за да пишеш първо минава през одобрение от  администратори и модератори 

преди 3 минути, Anneliese написа:

Само че нашите не ми дават, съмняват се, че е измама, чакат да кажат по телевизията, щото страшно много вярват на телевизията. А телевизията е заета от сутрин до вечер да обработва хората да гласуват за Борисов и Пеевски!!!!!

И сега какво да правя?

Ти не си ли пълнолетна? Кво ме интеррсува, какво ти дават или не ти дават?

А какво ще правиш, си е твой проблем

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не забравяй, че ърябва да внесеш предварително между 10 и 20 % от стойността на иска

То по-добре да прати 200-те долара на нигерийския принц и да си земе нейната част от наследството му. А ако го хареса  - и принца. Ко не го хареса е расизъм.

преди 2 минути, lebel написа:

То по-добре да прати 200-те долара на нигерийския принц и да си земе нейната част от наследството му. А ако го хареса  - и принца. Ко не го хареса е расизъм.

Ето давам и $200 да ги прати на принца и да се вземат младите.

6724cc6bc009a1.18121135-original.jpg

преди 1 минута, Banesc написа:

целта е да се направи фейсбук секта като на ивелин и киро брейка

който не е съгласен с тях го блокират  и групата остава затворена кошара с агнета и вълци 

получава се  социална  феодализация и затворена система   в интернет 

примерно има фейсбук групи в които за да пишеш първо минава през одобрение от  администратори и модератори 

Брат, шо се не земете с Анка? Ше си и финансов и юридически съветник... консилиери...

А и... според мен ш'си паснете.

• Автор
преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Ти не си ли пълнолетна? Кво ме интеррсува, какво ти дават или не ти дават?

А какво ще правиш, си е твой проблем

Да, ама мама не дава, личната ми карта е у нея!!! Ще минат 180 дни и ще си изгубя профила и то заради измамниците, които първи искаха лична карта!!! А медиите мълчат като разпрани за новата политика на "Фейсбук"! Защото знаят какво ще последва!!!

Само огромен протест срещу американското посолство ще ги накара да си отворят устата!!!!!!:angry::angry::angry:

преди 10 минути, Anneliese написа:

"Майкрософт" и подобни? Ако минат на други операционни системи, търсачки

Че мини де не само да зееш:D

преди 1 минута, lebel написа:

Брат, шо се не земете с Анка? Ше си и финансов и юридически съветник... консилиери...

А и... според мен ш'си паснете.

няма шанс

в новия световен ред и в стария хора като нея нямат място

както казах 9 милиарда от 10 ще умрат

анка е от първата вълна 

Да, ама мама не дава, личната ми карта е у нея!!! Ще минат 180 дни и ще си изгубя профила и то заради измамниците, които първи искаха лична карта!!

много ясно на утчет си  с придружител

податлива си на телефонни измамници 

преди 17 минути, Anneliese написа:

И сега какво да правя?

Е много ясно какво! 

Обявяваш бойкот на капиталистическия американски Фейсбук!!!! След 180 дена, покрусен от твоето отсъствие, той ще фалира!!! И тогава Зукърбърг ще дойде лично да те моли да се върнеш пак, даже може да опита да те подкупи с $12 000 000!!!

Ето ти решението на всичките ти проблеми!!!!

Offtopic: Б*си, толкова яка тема отдавна не е имало :lol6:

преди 1 минута, Banesc написа:

няма шанс

в новия световен ред и в стария хора като нея нямат място

както казах 9 милиарда от 10 ще умрат

анка е от първата вълна 

Значи затова и искат личните данни. За статистиката.

току-що, lebel написа:

Значи затова и искат личните данни. За статистиката.

просто искат да я разберат коя е и да и правят мизерии

ще и спрат соц помощите

ще кажат объркали са се  и ще я размотават и тормозят  по институции 

Да, ама мама не дава, личната ми карта е у нея!!! Ще минат 180 дни и ще си изгубя профила и то заради измамниците, които първи искаха лична карта!!! А медиите мълчат като разпрани за новата политика на "Фейсбук"! Защото знаят какво ще последва!!!

Само огромен протест срещу американското посолство ще ги накара да си отворят устата!!!!!!:angry::angry::angry:

Да, ще си изгубиш профила. С измамниците се занимават други институции. Вадиш пррите от буркана, наемаш адвокати и....така

• Автор

Тук толкова ли няма прависти? Толкова ли никой не е възмутен как чужда държава изисква лични карти, брачни свидетелства, политически възгледи и етнически данни, за да може да ползваш "Фейсбук"?  Че чужда държава си присвоява наши профили и снимки, спомени, размисли и чувства и видеоклипове? Че иска да знае етническият произход на всеки????? Че се държат така, сякаш целият интернет е САЩ?

Един куп организации по правата на човека трябва да се самосезират!!! Искове и дела за огромни обезщетения!!!!! 

Откъде - накъде САЩ ще си правят каквото си искат точно в интернет? Откъде - накъде ще приравняват неактивен болен човек с Бехтерев и депресия със терорист?????? Откъде - накъде ще ни искат да им снасяме политическите си възгледи????? Много, много закони се нарушават!!!!!!!!!

преди 3 минути, Banesc написа:

ще и спрат соц помощите

На мен такива извинения не ми минават. "Фейсбук" се оливат!!!!!!

Я си проверете профилите и вижте дали и при вас го няма същото нещо!!!!!!

преди 7 минути, Banesc написа:

ще и спрат соц помощите

Освен ако не се надигнем мошно. Деветият вал!

0_51799_8f4a9157_orig.jpg

На картината са изобразени последните империалисти. С червеното знаме не знам кой е (малко ми иде в гръб), но тоя с феса е Пеевски.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Тук толкова ли няма прависти? Толкова ли никой не е възмутен как чужда държава изисква лични карти, брачни свидетелства, политически възгледи и етнически данни, за да може да ползваш "Фейсбук"?  Че чужда държава си присвоява наши профили и снимки, спомени, размисли и чувства и видеоклипове? Че иска да знае етническият произход на всеки????? Че се държат така, сякаш целият интернет е САЩ?

Един куп организации по правата на човека трябва да се самосезират!!! Искове и дела за огромни обезщетения!!!!! 

Откъде - накъде САЩ ще си правят каквото си искат точно в интернет? Откъде - накъде ще приравняват неактивен болен човек с Бехтерев и депресия със терорист?????? Откъде - накъде ще ни искат да им снасяме политическите си възгледи????? Много, много закони се нарушават!!!!!!!!!

Никой не може да оспорва сключен договор. Чстната собственост е гарантирана. А, и ФБ, а и други, си плащат милиардните глоби, когато е необходимо.

• Автор

Това, че са частна организация, не им дава правото да събират личните данни на целия свят, и то данни за етнос, политически възгледи и брачен партньор!!!!!!

Рижавелкото страшно много си повярва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 7 минути, Anneliese написа:

Я си проверете профилите и вижте дали и при вас го няма същото нещо!!!!!!

така е 2 профила са ми блокирани 

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

. Чстната собственост е гарантирана.

скоро няма да е 

ще има военна диктатура и частната  собственост се  национализара и наследставата се отменят държавата  става  наследник

и после военните разпределят земя жилища храна  пари за който  слуша 

преди 8 минути, Anneliese написа:

Тук толкова ли няма прависти? ...

...

Има. Мечо Хубавеца. Обаче е много ангажиран, дърпат го по всички теми и струва майка си и баша си... а ти си свикнала на безплатно... в смисъл некой да ти го плати де, щото то безплатно никога не е имало. Ко не ми вярваш, питай г-жа Нинова.

преди 5 минути, Anneliese написа:

Рижавелкото страшно много си повярва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не е рижавелкото а е демократическата партия на суканбърг

• Автор
преди 2 минути, Banesc написа:

така е 2 профила са ми блокирани 

И намираш това за нормално? Тоя си проси едно огромно дело, което никога да не може да изплати!!!!!!! Всеки самозабравил се, трябва да бъде поставен на място!!!! Включително къдроското рижавелко!!!!!!:angry::angry::angry:

И високоплатените му адвокати ционисти няма да го спасят, като го подгонят етническите групи до една!!!!!! Ще трябва да емигрира на чужда планета!!!! Аз лично, ако го докопам............ ще го обеся!!!!!! Бавно!!!!!

5Wpt.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.