Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да залеем "Фейсбук" и ЕС със писма!!!!

Featured Replies

преди 2 минути, Anneliese написа:

Подкрепях, ама получих предупреждение. Явно съм била докладвана от гневни укро фенчета. Това ми е четвъртия профил, затова си го пазя.

Вижте какво видях във "Вконтакте".:yanim:

DCI1veDFi7CuV8cz7D9tee7kb1LCTeFVLmH8wKdW

А новогодишната програма по първи канал ще е яка, видях интрото. Нямам търпение, дано не ни саботират интернета на нова година!

Добре ли ти е вече? 

• Отговори 125
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Къф расизъм ве... e т'ва е расизъм Едно афро не внимавало и паднало в една пропаст. Обаче почти веднага успяло да се хване за едно стърчащо коренче. Виси, гледа как коренчето се къса и трепери. А

• Покрусен съм. Аз мислех, че има голяма българска общност при братушките.

Публикувани изображения

преди 14 минути, Anneliese написа:

Ха, успях, влязох си в "Вконтакте". ...

...

Поздравления, Са недей да излизаш. Нека Буров да предяви иск пред съответния съд за опразване на заетия профил.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Подкрепях, ама получих предупреждение. Явно съм била докладвана от гневни укро фенчета. Това ми е четвъртия профил, затова си го пазя.

А новогодишната програма по първи канал ще е яка, видях интрото. Нямам търпение, дано не ни саботират интернета на нова година!

Ми зависи какъв език си ползвала бре, ако е бил прекалено остър/краен затова са те санкционирали.
Иначе аз самия фейсбук го ползвам само за забавление и връзка с някои хора, групи и прочее не ме интересуват изключая нумизматичните и няколко хумористични.

преди 4 минути, petie1 написа:

Аз кат немам СурьатТефтер па гледам още си шавам...  Има Вайбър, Телеграм и др.ама берковското височество  мрън мрън

Чакай да пуснат Берковицабуук на Поля Гулденбург.😁

преди 28 минути, Anneliese написа:

Ха, успях, влязох си в "Вконтакте".

Уф, слава богу. Размина ни се Апокалипсисът и този път :lol6: .

Сега, като си влязла, да не почнеш и оттам всяка простотия да я препубликуваш тук?... :mad:  Който иска да гледа какво има в Контакта, ще отиде да си го види. Останалите - не ни интересува. 

преди 27 минути, Anneliese написа:

Интернета няма да ти го саботираме. Но, виж додтъпа до ресурси на рашистки тв канали  ще го блокираме. Работим по въпроса. Така, че ще гледаш правилните канали. 

• Автор

Там мога само да зяпам и да харесвам снимки, българска общност там няма. :(

Чакам да видя ще има ли реакция на простотията на фейса. 

Ще се опитам да си спомня профила ми за руската туба. 

• Автор

Уроди!!!!

Цитат
Акаунтът ви в Instagram е преустановен, защото имате акаунт във Facebook, който не спазва правилата ни.
Какво означава това
Този акаунт не е видим за хората в Instagram в момента и не можете да го използвате
Какво можете да направите
Остават ви 180 дни да влезете в своя свързан акаунт във Facebook, за да обжалвате нашето решение.

А за фейса ми искат снимка на личната карта!!!!!!!

току-що, Bubbles написа:

Къдя туй бре?

"Вконтакте". Българите масово са по "Фейсбук".

преди 2 минути, Anneliese написа:

Покрусен съм. Аз мислех, че има голяма българска общност при братушките.

• Автор

Ето какво иска "Фейсбук"!!!

И не даването му се смята за нарушение на правилата????

FACEBBOK DOCUMENT.png

FACEBBOK DOCUMENT 2.png

преди 15 минути, Anneliese написа:

Уроди!!!!

А за фейса ми искат снимка на личната карта!!!!!!!

Не бях влизал там с години дип, че лиско помни имена и пароли, но ето че има някакви български групи https://vk.com/club18421249

https://vk.com/plamenpaskovbulgaria

https://vk.com/ven.manolov

преди 24 минути, Anneliese написа:

...

Ще се опитам да си спомня профила ми за руската туба. 

Не се напрегай, Те ти канистрата. И в профил, и в анфас...

spacer.pngspacer.png

РУСИЯ / RUSSIA - METAL JERRY FUEL CAN 20L FOR GAZ 51,52,53,61,63,66,69

преди 14 минути, Anneliese написа:

Ето какво иска "Фейсбук"!!!

И не даването му се смята за нарушение на правилата????

FACEBBOK DOCUMENT.png

FACEBBOK DOCUMENT 2.png

Защо ползваш линк акаунти? Кой ти е виновен? Като не спазваш правилата на общонстта е така! 

• Автор

Поне за издирване на етническа принадлежност няма ли кой да ги подхване? Това си е чиста проба дискриминация и расизъм. Откъде - накъде ще събират етнически данни? Свидетелства за граждански брак? Виза?

"Фейсбук" може да е американски, ама в интернет граници няма. Доста се прекалява. Шаренският ЕС едва ли ще направи нещо.  Не знам как не виждате, че това е проблем!!!!

Такива данни са събирали в нацистка Германия!!!! Още малко и здравните досиета ще ни искат.

току-що, NewRedDragon написа:

Защо ползваш линк акаунти? Кой ти е виновен? Като не спазваш правилата на общонстта е така! 

Какъв линк акаунт бе? Това си е моя профил!!!! Какви са тия откачени и абсолютно незаконни правила за събиране на етнически данни?

Прависти тука има ли?

Трябва да стане скандал! Голям, огромен, а куп етнически групи трябва да заведат дело лично срещу рижия къдравелко!!!!  Огромни дела с огромни обезщетения и да видим дали пак ще си помисли да иска такива твърде лични данни, които да снася на САЩ или с които да злоупотребява!

• Автор
преди 1 минута, lebel написа:

За ИД на избирател можеш да пишеш - харесвам г-жа Нинова...

Откъде - накъде? Политическите убеждения на хората са си лична работа и са си тяхно право!!!:angry::angry::angry: Къдравелкото много си повярва, че е някой Бог!!!!! С радост бих му завела иск за 12 000 000 понеже съм глуха, с Бехтерев, от Източна Европа, славянка и   И СЕ ЧУВСТВАМ МЕГА ДИСКРИМИНИРАНА!!!!!

преди 8 минути, lebel написа:

Не се напрегай, Те ти канистрата. И в профил, и в анфас...

spacer.pngspacer.png

РУСИЯ / RUSSIA - METAL JERRY FUEL CAN 20L FOR GAZ 51,52,53,61,63,66,69

И това ли са откраднали ватенките, тая туба са я измислили по времето на III-я райх в Германия.

преди 6 минути, Anneliese написа:

...

Трябва да стане скандал! Голям, огромен, а куп етнически групи трябва да заведат дело лично срещу рижия къдравелко!!!!  Огромни дела с огромни обезщетения и ...

Бе те с пенсиите те цакат, огромни обезщетения... Надай се моме на пиен "риж къдравелко"

фейсбук е умряла организация със залязващи функции

толерарат се обидите от правилните хора

а неудобните се блокират

толерира се и правилната информация главно със психодясна идеология

сега е момента кокуренцията в бранша да се ориентира 

и да разяде трупата на фейсбук да   привлече  потребители

@Kalin Karaboychev

преди 7 минути, Anneliese написа:

Поне за издирване на етническа принадлежност няма ли кой да ги подхване? Това си е чиста проба дискриминация и расизъм. Откъде - накъде ще събират етнически данни? Свидетелства за граждански брак? Виза?

Етнически?
Отново : По-принцип съм съгласен че лични документите не трябва да се изискват от някви сайтове, но пък от друга страна и адаша е прав, че при определени ситуации е оправдано когато става дума за мрежа с такова огромно влияние.

Иначе, ся кат' се замисля тук например за откриването на една проста банкова сметка ровят така сякаш ще теглиш един милион кредит...
...абе всеки гледа да събира информация щот нали информация е сила...

• Автор

https://rutube.ru/

Сега ще видя дали ще си спомня профила ми там, или ще трябва да си правя нов, защото имаше хакерска атака от фенчетата на войната в началото!!!!! И не, не е кражба! Нищо в интернет не е нечия собственост!!!!

преди 4 часа, Anneliese написа:

Ако сме твърде много, може и да премахнат тази простотия с изискването за снимки и лични документи!!!!

просто зарязваш ако не ти харесва

а тва със снимката е  за да те разберат коя си понеже си писала неправилни неща 

и да ти наложат бухалки задкулисно и тайно 

преди 9 минути, Anneliese написа:

"Фейсбук" може да е американски, ама в интернет граници няма. Доста се прекалява. Шаренският ЕС едва ли ще направи нещо.  Не знам как не виждате, че това е проблем!!!!

Такива данни са събирали в нацистка Германия!!!! Още малко и здравните досиета ще ни искат.

Какъв линк акаунт бе? Това си е моя профил!!!! Какви са тия откачени и абсолютно незаконни правила за събиране на етнически данни?

Прависти тука има ли?

Трябва да стане скандал! Голям, огромен, а куп етнически групи трябва да заведат дело лично срещу рижия къдравелко!!!!  Огромни дела с огромни обезщетения и да видим дали пак ще си помисли да иска такива твърде лични данни, които да снася на САЩ или с които да злоупотребява!

Дават ти избор от легитимни документи, за докажеш, че си ти. Ако не ъе устройва, не пплзваш. Просто е!

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Етнически?
Отново : По-принцип съм съгласен че лични документите не трябва да се изискват от някви сайтове, но пък от друга страна и адаша е прав, че при определени ситуации е оправдано когато става дума за мрежа с такова огромно влияние.

Иначе, ся кат' се замисля тук например за откриването на една проста банкова сметка ровят така сякаш ще теглиш един милион кредит...
...абе всеки гледа да събира информация щот нали информация е сила...

Не трябва да се съгласяваш с тези простотии!!!!!  Такава информация може да се използва за тормоз, сплашване, дискриминация, уволнение и какво ли още не! Под предлог, че търсят терористи!!!!!:angry::angry::angry:

Не знам за евреите, но индианците, циганите, славяните, всички азиатци и чернокожи трябва да скочат срещу тази простотия! Скоро и кръщелните ще изискват. Откъде - накъде ще ни искат такава лична информация? Откъде - накъде ще искат да ти знаят политическите възгледи или кой ти е брачния партньор? Така ли се ловят терористи?????

Прависти трябва да се намесят тук и то много добри. Да му съдерат финансово кожичката на този и да го видим колко още ще се дуе!!!!! Аз искам 12 000 000$!!!!!!!!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.