Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тъжен ден за свободата...

Featured Replies

Българина и платежоспособен да е, пак ще търси авантата, шамар да е, аванта да е.

Торенти не съм свалял от години, блея си в нетфликс.

• Отговори 106
  • Прегледи 7,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ,,Ще ни прощавате за дългата почивка. Прекарахме малко време и в кухнята. Бай Ганьо вади новата си манджа. 91,900+ филма 19,601+ сериала 478,961+ епизода Налични напълно безплатно за вас. Гледайте на

• инж. lebel
    инж. lebel

Зима е. Скоро пак ще дойде пролетта, после извънземните, краят на света, Годо, другият край на Замундата, дебелият край на... но нека това си остане изненада.  

• Zamunda.RIP - Спасеният архив на България Всички торенти от Zamunda, ArenaBG и Zelka на едно място. Без логин, без проследяване.https://github.com/codeobfuscation/Zamunda.RIP-Self-Hosted/releases/tag/

Публикувани изображения

преди 1 час, Bubbles написа:

Арената бачка при мен.

преди 5 часа, Bubbles написа:

Българина? 

Ти сериозно ли мислиш, че само българина тегли пиратско съдържание? 

Само един пример https://www.yggtorrent.org

Това е огромен френски торент тракер който освен всичко друго има и платени Благинки особено за тия които не сийдват. 

За американците да не говорим. 

За магарето чувал ли си? 

То ще остане най голямото място за свободно споделяне, лошото е, че там можеш да попаднеш и на гадости ако не внимаваш... 

И то чия идея е? Българска? Друг път.

Не теглят само българите пиратско съдържание, но ако абсолютно всеки тегли и никой не плаща за съдържание по света, то хората ще престанат да снимат нови филми.

преди 43 минути, sky1 написа:

Не теглят само българите пиратско съдържание, но ако абсолютно всеки тегли и никой не плаща за съдържание по света, то хората ще престанат да снимат нови филми.

Мислиш ли, че ще спрат?

• Автор
преди 1 час, sky1 написа:

А ако спреш да си плащаш водата , дали ще спрат да правят вода ? 

преди 11 часа, sky1 написа:

Малко или много торент сайтовете ощетяват създателите на съдържание. Например Netflix инвестират всяка година милиарди долари в ново съдържание за платформата и българина после пиратства това съдържание без да плати и стотинка. После се чудим, защо от стрийминг платформите не продуцират българско съдържание.  
На никой няма да му е приятно, ако има платено съдържание в Patreon, Only fans  и някой реши да изтегли съдържанието му и да го качи например в торент тракер.
Част от хората винаги ще намери 1000 други торента за сваляне на същото съдържание стига да потърсят. 

"Нетфликс" дето искат безумна сума пари за гледане на техни филми, имат един такъв от мен! 🖕

Тубата ми предложи съвсем безплатно двете части на филма за Чарли Шийн. :yanim:

Иначе ме е яд, че май никога няма да видя нидерландския филм за Ане Франк с български субтитри. Гледах го от чужд сайт, но без субтитри изобщо. Нашите телевизии май не смятат да го купуват.:angry:

преди 57 минути, цър-вул написа:

Прочетох го, много е добро, смях се със сълзи!:yanim::lol6:

Не знам как са устроени платформите. Проблема е за "теглячите", а не в "сий дарителите". 

Който е решил да дарява файлове от своя компютър няма как да му забранят!  :) 

преди 10 часа, plamen_petrov_80 написа:

Мислиш ли, че ще спрат?

Не мисля, че скоро ще спрат да снимат нови филми и сериали понеже има милиони по света, които си плащат за стрийминг абонаменти.
Въпросът е че ако всеки един по света реши да не плаща за съдържание и да разчита само на това да сваля от торентите, то това ще доведе до това стрийминг платформите да спрат да правят ново съдържание. 

Пука ми за алчните стрийминг платформи, дето дерат пари!🖕

преди 13 минути, Anneliese написа:

Пука ми за алчните стрийминг платформи, дето дерат пари!🖕

И мен не ми пука за теб!🖕

преди 9 часа, Anneliese написа:

"Нетфликс" дето искат безумна сума пари за гледане на техни филми, имат един такъв от мен! 🖕

Ако искаш да имаш кабелна телевизия, си плащаш абонамент, нали? А като искаш да гледаш филмите на Нетфликс, защо не искаш да си плащаш?

Първо, те са вложили средства и труд в заснемането на свои филми, и второ - плащат на холивудските студиа за правото за правото да стриймват техните продукции за определен период от време.

преди 1 час, sky1 написа:

Не мисля, че скоро ще спрат да снимат нови филми и сериали понеже има милиони по света, които си плащат за стрийминг абонаменти.
Въпросът е че ако всеки един по света реши да не плаща за съдържание и да разчита само на това да сваля от торентите, то това ще доведе до това стрийминг платформите да спрат да правят ново съдържание. 

А как бе преди тези услуги?

преди 7 минути, plamen_petrov_80 написа:

А как бе преди тези услуги?

Преди тези услуги да навлязат в България, всеки сваляше абсолютно всичко от торентите. 
Имаше време, когато в България много от дигиталните услуги за стрийминг бяха недостъпни и единствения начин бяха торентите понеже и издаването на филми и съдържание на дискове беше прекалено бавно и например един музикален албум след премиерата си по света се появяваше за продажба в България чак след месец.  Сезоните не сериалите в България се излъчваха с голямо закъснение и хората си теглиха епизодите от торентите веднага след тяхната премиера. Сега се пуска по едно и също време в цял свят последния сезон на даден сериал заснет от Netflix и хората по цял свят могат да го гледат, без да е нужно да теглят торенти.

преди 1 минута, sky1 написа:

Преди тези услуги да навлязат в България, всеки сваляше абсолютно всичко от торентите. 
Имаше време, когато в България много от дигиталните услуги за стрийминг бяха недостъпни и единствения начин бяха торентите понеже и издаването на филми и съдържание на дискове беше прекалено бавно и например един музикален албум след премиерата си по света се появяваше за продажба в България чак след месец.  Сезоните не сериалите в България се излъчваха с голямо закъснение и хората си теглиха епизодите от торентите веднага след тяхната премиера. Сега се пуска по едно и също време в цял свят последния сезон на даден сериал заснет от Netflix и хората по цял свят могат да го гледат, без да е нужно да теглят торенти.

А преди торентите, кино има от много, много години ... музика също ... как тогава е можело, а сега не може ...

преди 44 минути, plamen_petrov_80 написа:

А преди торентите, кино има от много, много години ... музика също ... как тогава е можело, а сега не може ...

Защото кина вече няма. В моя град киното го затвориха през 2000 година и го превърнаха на дискотека, в която никога не съм ходила, защото никога не съм искала и не съм имала нужда. Не желаех да срекам бивши съученици, да гледам пиянски простотии и изцепки и да чувам неприличен език. Пък там са пускали само англоезична денс музика. А аз не слушах такава, а поп-фолк.  наче първо дискотеката се казваше "Торнадо", а сега се казва "Найт лайв".

преди 4 часа, plamen_petrov_80 написа:

Киното и концертите едно време да не са били безплатни? 😆

преди 20 минути, Greta Simmer написа:

Киното и концертите едно време да не са били безплатни? 😆

Че сега безплатни ли са?

Ти при концерт на стадион - как спираш звука да не го слушат всички в близост? А те дали искат да го чуват?

Обсъждаме торентите, но какво правим с това, че пишеш salut-7 и в тубата го има целия филм, Армагедон мисля, че също съм го виждал там и сигурно има още много филми, сериали и т.н. за музика да не говорим. А какво правим с факта, че изпълнители сами си пускат песен в интернет само и само да набират популярност - което означава, че ще имат повече народ точно при концерт. 

А какво правим с това, че във филмите и музикалните клипове има продуктово позициониране и дефакто те вземат пари и от там? Ти плащайки си или не плащайки си - филма и клипа е един и същи - все с реклами - това правилно ли е?

преди 5 минути, plamen_petrov_80 написа:

Ти плащайки си или не плащайки си - филма и клипа е един и същи - все с реклами - това правилно ли е?

Откакто си плащам не съм виждал реклама....  

току-що, Belefor написа:

Откакто си плащам не съм виждал реклама....  

Говоря за рекламата в съдържанието, а не реклама - като отделнатакава - било тя отделен клип или банер върху съдържанието.

Филма F1 - гледа ли ги?

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Говоря за рекламата в съдържанието, а не реклама - като отделнатакава - било тя отделен клип или банер върху съдържанието.

Създателите на съдържание имат нужда от спонсори. Някои от тях си изкарват прехраната с тези YouTube канали.

току-що, Greta Simmer написа:

Създателите на съдържание имат нужда от спонсори. Някои от тях си изкарват прехраната с тези YouTube канали.

И как торентите пречат на създателите на съдържание в YouTube канали ... а да забравих, там "що слагаме притурки да не виждаме рекламите" ...

А когато ползваш същата тази притурка в сайт на торент тракер - тогава си лош за лошите - значи си добър ...  а пък кой изобщо легално рекламира в такъв сайт и него закона как го гледа ... мисля, че както и да го въртим винаги ще си остане сиво .. дали са 50 нюанса или няколко са свалили с торент .. божа работа ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.