Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тъжен ден за свободата...

Featured Replies

Добре де, помня че преди години пак имаше атаки срещу тия сайтове и тогава собствениците им казваха на потребителите да правят копия на сайтовете като това практически щяло да го направи безсмъртни и доста потребители се хвалеха че са направили копия(Огледала). Таа къде ги сега тия огледала?

• Отговори 94
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ,,Ще ни прощавате за дългата почивка. Прекарахме малко време и в кухнята. Бай Ганьо вади новата си манджа. 91,900+ филма 19,601+ сериала 478,961+ епизода Налични напълно безплатно за вас. Гледайте на

• Зима е. Скоро пак ще дойде пролетта, после извънземните, краят на света, Годо, другият край на Замундата, дебелият край на... но нека това си остане изненада.  

• Zamunda.RIP - Спасеният архив на България Всички торенти от Zamunda, ArenaBG и Zelka на едно място. Без логин, без проследяване.https://github.com/codeobfuscation/Zamunda.RIP-Self-Hosted/releases/tag/

Публикувани изображения

преди 7 минути, Bubbles написа:

Таа къде ги сега тия огледала?

Защото тогава е имало заплаха за по-крути мерки, но вече са намерили решения и огледала не са нужни. 

преди 9 минути, _ramus_ написа:

Това имам предвид - работи при мен и зелето и замундата. Арена въобще не ползвам. 

Тракерите си изглеждат ок, всичко работи и в момента. Свалям си в момента цял сезон от стар сериал - ок си е. 

image.png.f218489d417f139fdabf5a154c51d895.pngimage.png.da706deb219101ef2befe48a2aea13a6.png

А ако не е тайна - в БГ ли си, щото в чужбина не става.

да, в БГ. МНЕТ е доставчика по оптика, Пловдивски район.

За чужбина вероятно нещата са различни, но ще се намери решение. Ако се пробва с този начин през ВПН с българско прокси? Примерно НОРДВПН се налага да ползвам за работа и си имат и софийско прокси. Импровизирам, но трябва да се тества.

Според мен нещата отново ще се наредят, защото много хора са заинтересовани от това и е въпрос само на време. 

През ВПН, за чужбина е задължително, и да норд ползувам , но проблема е друг В България няма единен национален firewall няма централен DNS  няма DPI навсякъде. Всеки доставчик прилага блокировката по свой начин  с различна скорост , често частично . Резултат: фрагментация. Много блокировки са само за IPv4 или само за IPv6 .

преди 9 часа, syr_pi4 написа:

Hosts файлът помага само при DNS блок.
При конфискуван HTTPS домейн със SNI — няма как.

Кога ТЕОРЕТИЧНО би работило

Само ако всички условия са едновременно верни:

• сайтът още физически работи на стария сървър

• IP-то не е пренасочено

• няма SNI-based routing

• няма CDN

• няма правен seize

• TLS сертификатът още е валиден

➡️ Това е реалистично преди 2010 г., не днес.

Иначе, мунда.se си е друг домейн, и скоро *надяваме се* ще пуснат и старата замунда и арена . Дори и да не стане - няма как да спрат тракерите зад "желязната завеса" , руските тракери си работят перфектно пък и до сега още не са спрели пиратския залив, колкото и да се напъват, че са всесилни. А така наречените "автори на садържание" - техен си проблем, те интересуват ли се от моите проблеми, та аз да се грижа за техните и за благополучието им ?Щом искат да касират , да си изменят модела на реализация - сегашната възможност за свободно (пиратско) разпространение е базирана изключително върхо алчноста на "авторите на садържание" И не е произлиза от България .

Точно де. Те тракерите си работят на същите хостове със същите ИП-та, трябва само да се заобиколи домейн бан-а.
Не че не мога да си викам сайтовете по ИП, ама анонсерите дет са забити в клиента няма да работят.

Както и да е, имало е някъде, някакъв кеш, който се е изчистил изглежда, понеже сега са си ок - имам собствен рутер между ГПОН-а и моя комп и ми хрумна, че той може да поддържа някакъв кеш. Чатджепетето потвърди тая догадка, освен ако не халюцинира, нали.

П.П. If Buying Isn’t Owning, Then Piracy Isn’t Stealing
image.thumb.png.af521e7dbc3a098f65cf084f470a8b8a.png

image.png.9ab09d7870f86f907884a748ac92bd82.png

Малка добавка, .нет е зад клаудфлер, демек там сме греда при всички положения, докато не пуснат нов домейн 🤷‍♂️

доколкото чета ЗАМУНДА.СЕ все още била достъпна - чета го от другаде. Чакали се новите "огледала".  :) Разбира се не зная дали се отнася за достъп от чужбина или от БГ. Както вече споменах - въпрос на време е. 

преди 9 минути, soadfan написа:

.нет е зад клаудфлер, демек там сме греда при всички положения, докато не пуснат нов домейн

принципно да - но чрез "host" си я достъпвам и в момента. Тракерите са активни, качват се нови торенти, обменят се със същата скорост, каквато си беше - като пример че достъпването си бачка в пълен ход. 

преди 21 минути, _ramus_ написа:

доколкото чета ЗАМУНДА.СЕ все още била достъпна - чета го от другаде. Чакали се новите "огледала".  :) Разбира се не зная дали се отнася за достъп от чужбина или от БГ. Както вече споменах - въпрос на време е. 

принципно да - но чрез "host" си я достъпвам и в момента. Тракерите са активни, качват се нови торенти, обменят се със същата скорост, каквато си беше - като пример че достъпването си бачка в пълен ход. 

Аз си описах ДНС правилата директно в рутера, но не работи, щото е CloudFlare ип. При теб вероятно е кеш, който ще падне в някакъв момент или си добарал истинското ИП по някакъв начин (като на зелката: 141.255.162.82)
Иначе замунда.СЕ няма да и я пипнат, домейна е шведски, а на тях много не им дреме кво иска САЩ 🤷‍♂️

преди 40 минути, soadfan написа:

При теб вероятно е кеш, който ще падне в някакъв момент или си добарал истинското ИП по някакъв начин (

по-горе съм показал именно "истинските ИП"-та на четирите домейна. 

преди 10 минути, _ramus_ написа:

по-горе съм показал именно "истинските ИП"-та на четирите домейна. 

Абе, не баш:

image.png.22edf5872f24cf6851a59cd8092185cd.png

хмммм - значи че има тук неща, които не ги разбирам достатъчно. 🤔Но и не ми се ровят сега. 

Изтрих кеша на ДНС, през "ХОСТ" файла достъпвам именно това ИП - допуснах че това е "истинското ИП". Може би греша, но си имам достъп и си работя с въпросните тракери. 

----------

Възможно ли е проблемът да е някъде във вашите мрежови условия и достъп? 

мдаа - преди малко и този начин при мен пропадна. :) 

Ще чакаме другите възможности. 

преди 10 часа, soadfan написа:

Иначе замунда.СЕ няма да и я пипнат, домейна е шведски, а на тях много не им дреме кво иска САЩ

Ми падна и той :) 

при мен се получи и засега работи. Понеже достъпа стана сложен сидърите и торентите рязко намаляха. :) 

Ще чакаме. Поне тази ЗАМУНДА работи като тракер, макар да му бутнаха домейна. Просто е нужно да му осигурят нов домейн, за да имаме лесен достъп. 

Не знам със зелката и арената дали са така нещата

• 2 месеца по-късно...

,,Ще ни прощавате за дългата почивка.

Прекарахме малко време и в кухнята.

Бай Ганьо вади новата си манджа.

91,900+ филма

19,601+ сериала

478,961+ епизода

Налични напълно безплатно за вас.

Гледайте на всички устройства.

Избирайте субтитри на воля.

Без регистрация.

Изцяло онлайн.

Без реклами.

— Това е или лудост... или гениалност.

— Удивително е колко често тези две черти съвпадат.

Това е демо сайт, работим над доста по-добра версия, която ще го замени, когато е готова. Пускаме ви тази, за да имате възможност да гледате докато ние готвим.

Линк: https://bayflix.mov/

,,Ако харесвате да търсите филми или сериали в IMDb и сте избрали нещо за гледане, можете да напишете "bay" в линка и пиратската песен започва да ехти.

Пример: https://www.imdb.com/title/tt2608732/

На: https://www.bayimdb.com/title/tt2608732/

Или: https://imdb.com/title/tt0903747/

На: https://bayimdb.com/title/tt0903747/

*По-добре е да се изправиш и да се бориш.

Ако бягаш, само ще умреш изморен.*<:bayflix:1474424513369211053>

...цъкнАх браузъро на тАлАвизора и са фъргам на Гренландия 2...

• 3 седмици по-късно...

Zamunda.RIP - Спасеният архив на България

Всички торенти от Zamunda, ArenaBG и Zelka на едно място. Без логин, без проследяване.

https://github.com/codeobfuscation/Zamunda.RIP-Self-Hosted/releases/tag/v2.0.0

Bayflix Desktop App

Какво е?

Цялата стрийминг библиотека, бутната в едно desktop приложение. Native приложение за стрийминг и сваляне на филми, сериали и аниме. Не уеб версия, не PWA, а истинско desktop приложение.

TMDB ключ - какво е и защо ти трябва

[TMDB](https://www.themoviedb.org/) е безплатна публична база с метаданни за филми и сериали - постери, описания, рейтинги, trending. Приложението не пази собствена библиотека; всичко се вади оттам в реално време.

При първо стартиране ще те попита за TMDB Read Access Token:

1. Регистрация на themoviedb.org (безплатно, 2 минути)

2. Settings → API → Request API key → "Personal use"

3. Копираш Read Access Token (дългият, започва с eyJ)

4. Пействаш в Bayflix → Записва се локално, повече не те пита. [Подробен guide](https://github.com/codeobfuscation/bayflix-desktop-app/blob/main/tmdb-tutorial.md).

Сваляне:

Веднъж свалено, твое завинаги. Гледай във влак, в самолет, в бункер.

Субтитри:

Налични субтитри, можеш да добавяш и свои. Очаквайте интеграция с Bayflix.SB, както и още сайтове.

Библиотека:

История. Watch later. Continue watching. Сваляния. Подредено както ти искаш.

Интерфейс:

Тъмен. Бърз. Минималистичен. Темите си правиш сам. Sidebar, шрифт, accent color - всичко в твои ръце. Клавишни комбинации навсякъде (Ctrl+K за списъка).

Без:

Без реклами. Без проследяване. Без акаунти. Без абонаменти.

Платформи:

Windows

macOS (Intel + Apple Silicon),

Linux (.AppImage / .deb / .pacman)

Линк: https://github.com/codeobfuscation/bayflix-desktop-app/releases/latest

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.