Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тъжен ден за свободата...

Featured Replies

"Великата" американска империя най-сетне успя да смаже свободата на словото и свободно предаваната информация като свали замунда. Нека тази империя погине дваж по-бързо заради ненаситна си алчност и арогантния си манталитет.
Това излиза на сайта в момента.
01003df2-76df-43c7-93ac-26296a509116.jpg
Сбогом Замунда ще ни липсваш. 
И все пак се надяваме да се завърнеш , освободена от корпоративния империализъм.

• Отговори 106
  • Прегледи 7,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ,,Ще ни прощавате за дългата почивка. Прекарахме малко време и в кухнята. Бай Ганьо вади новата си манджа. 91,900+ филма 19,601+ сериала 478,961+ епизода Налични напълно безплатно за вас. Гледайте на

• инж. lebel
    инж. lebel

Зима е. Скоро пак ще дойде пролетта, после извънземните, краят на света, Годо, другият край на Замундата, дебелият край на... но нека това си остане изненада.  

• Zamunda.RIP - Спасеният архив на България Всички торенти от Zamunda, ArenaBG и Zelka на едно място. Без логин, без проследяване.https://github.com/codeobfuscation/Zamunda.RIP-Self-Hosted/releases/tag/

Публикувани изображения

Хванали са замундата за банана, спрели са един домейн, мноо важно, ще пуснат друг а и второто крило .се си работи.

Да, видях новината. Алчни за власт,у ненаситни и ненаяли се!!!! Баш държа, че намагнитения има пръст в тази работа. По - лошото е, че тоя път сме разпределени в скапаната англо-американо сфера на влияние, от която няма измъкване. Тия, докато не изцедят всяка една държава, не пускат. Проклети да са те и всичките им поколения!!!!!!!! Тия само много силна радиация може да ги унищожи веднъж завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Долна боклучава империя, същинско модерно копие на Римската империя!!!!!!

Да се почва вече тая ТСВ, че да си го получат ония зад океана веднъж завинаги!!!! Светът е съществувал преди САЩ, ще ги има и след тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На намагнитения му пожелавам и той, и цялата му чалната рода да си го получат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Трябвало е навремето "Цар Бомба" да падне над Вашингтон.Сега светът щеше да е друг. Ония щяха да бъдат по - ниски от тревата!!!!!

преди 4 минути, Bubbles написа:

Хванали са замундата за банана, спрели са един домейн, мноо важно, ще пуснат друг а и второто крило .се си работи.

Не, Бъбълс, тия няма да се спрат, докато не контролират целия интернет. Не виждаш ли как оранжевият се е взел за самият Бог  и господар на света? И как намагнитения е готов да унищожи България заради политическото си съществуване????

Мен ме е яд, щях да си поискам останалите сезони на сериала "Профайлър", за да ги гледам и сваля, не помня кой е сайта, но вероятно и него вече го няма!!!!

Тия ще направят всичко платено и ще ни задължат да гледаме по телевизията само либератски боклуци!!!!!!:angry::getout::vomit:

преди 3 минути, Anneliese написа:

Да, видях новината. Алчни за власт,у ненаситни и ненаяли се!!!! Баш държа, че намагнитения има пръст в тази работа. По - лошото е, че тоя път сме разпределени в скапаната англо-американо сфера на влияние, от която няма измъкване. Тия, докато не изцедят всяка една държава, не пускат. Проклети да са те и всичките им поколения!!!!!!!! Тия само много силна радиация може да ги унищожи веднъж завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Долна боклучава империя, същинско модерно копие на Римската империя!!!!!!

Да се почва вече тая ТСВ, че да си го получат ония зад океана веднъж завинаги!!!! Светът е съществувал преди САЩ, ще ги има и след тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На намагнитения му пожелавам и той, и цялата му чалната рода да си го получат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Трябвало е навремето "Цар Бомба" да падне над Вашингтон.Сега светът щеше да е друг. Ония щяха да бъдат по - ниски от тревата!!!!!

Ся ще пиша като някой който се е занимавал и с културна дейност втч и създаване на медийно съдържание

Една песен без оглед от нейния музикален стил изисква много работа, първо по идеята за нейното създаване, след това композирането и аранжимента на музиката, през написването на подходящия текст, изсвирването и изпълението на песента, нейния запис в студио, обработката на записа и т.н. и т.н. докато най накрая стигне до теб. А предтави си какво е когато става дума за цял филм.
Таа в този ред на мисли не става дума за алчност, а затова, че всеки дава ако не труда си то своето време за да спечели нещо с което да може да се погрижи за себе си и за семейството си.
Убеден съм, че ако ти самата беше участвала в създаването на поне една медийна продукция нямаше да подскачаш така.

А тракерите колкото и да ги ползва и защитавам и аз самия са си нещо незаконно по всички параграфи.

Кат лъжете лъжете като трябва

image.png.27f24ae35e4dc5e55b77fe3622c0460f.png

преди 27 минути, Bubbles написа:

Ся ще пиша като някой който се е занимавал и с културна дейност втч и създаване на медийно съдържание

Една песен без оглед от нейния музикален стил изисква много работа, първо по идеята за нейното създаване, след това композирането и аранжимента на музиката, през написването на подходящия текст, изсвирването и изпълението на песента, нейния запис в студио, обработката на записа и т.н. и т.н. докато най накрая стигне до теб. А предтави си какво е когато става дума за цял филм.
Таа в този ред на мисли не става дума за алчност, а затова, че всеки дава ако не труда си то своето време за да спечели нещо с което да може да се погрижи за себе си и за семейството си.
Убеден съм, че ако ти самата беше участвала в създаването на поне една медийна продукция нямаше да подскачаш така.

А тракерите колкото и да ги ползва и защитавам и аз самия са си нещо незаконно по всички параграфи.

Вие обаче искате едва ли не милион за създаването на една песен. Я слезте на Земята, работата по музикален проект не е като работа в мина или АЕЦ. Искате прекалено много пари. Години наред съм чела списание "Нов фолк" и точно там, в рубриката "Историята на една песен" си  беше описано от текстописци, музиканти, аранжори и самия изпълнител, как са я правили песента.На първо четене звучи като къртовски труд, но не е, особено с днешните компютърни технологии, когато лесно можеш да си пресъздадеш точно идеята за песен. Нито работата с коя да е тепника, нито поетичното вдъхновение, нито музикалното такова, струват милиони. По адекватно ми се струва една песен да струва, понеже не ме бива с тъпото евро,  да е нещо от порядъка на 100 до 500 лв , не повече. Тия хилядарки и милиони за песни са безумие. Ще рече човек, че са някакви златни. Човешката алчност е просто отвратителна.

Имам написано стихотворение, мое си, към което ми дойде за песен. Точно милион обаче никога няма да поискам, нито пък 1000 лв, защото това си е надценяване.  Въпросните текст и песен са за детска песен. Към един преведен текст на песен на група "Куин" на български език, също ми хрумна интересна мелодия.  Обаче 1 милион? Прекалено е.

Личното ми мнение е, че и творците и изпълнителите страшно много се надценяват и искат нереални суми за труда си. Алчността не е никак добра реклама.

преди 10 минути, Anneliese написа:

Вие обаче искате едва ли не милион за създаването на една песен. Я слезте на Земята, работата по музикален проект не е като работа в мина или АЕЦ. Искате прекалено много пари. Години наред съм чела списание "Нов фолк" и точно там, в рубриката "Историята на една песен" си  беше описано от текстописци, музиканти, аранжори и самия изпълнител, как са я правили песента.На първо четене звучи като къртовски труд, но не е, особено с днешните компютърни технологии, когато лесно можеш да си пресъздадеш точно идеята за песен. Нито работата с коя да е тепника, нито поетичното вдъхновение, нито музикалното такова, струват милиони. По адекватно ми се струва една песен да струва, понеже не ме бива с тъпото евро,  да е нещо от порядъка на 100 до 500 лв , не повече. Тия хилядарки и милиони за песни са безумие. Ще рече човек, че са някакви златни. Човешката алчност е просто отвратителна.

Имам написано стихотворение, мое си, към което ми дойде за песен. Точно милион обаче никога няма да поискам, нито пък 1000 лв, защото това си е надценяване.  Въпросните текст и песен са за детска песен. Към един преведен текст на песен на група "Куин" на български език, също ми хрумна интересна мелодия.  Обаче 1 милион? Прекалено е.

Личното ми мнение е, че и творците и изпълнителите страшно много се надценяват и искат нереални суми за труда си. Алчността не е никак добра реклама.

Няма как да разбереш какво ти казвам, защото просто не познаваш тази работа, пък милионите дето викаш...
...ами реално ако си купиш абонамент за Spotify реално плащаш 10€ на месец а слушаш каквото си искаш и колкото си искаш, една касета или един диск на времето струваше 5-10 лева, така че милионите идват от многото продажби, а когато всичко живо тегли на аванта работата на тия хора се обезмисля и ще спрат да работят освен за удоволствие както го правя аз последните години или с други думи любителската, тогава пак ти ще заплачеш ама ще пееш "Защо няма нови песни, не ги ли е срам тия да ни оставят без музика?".
Съвсем накратко всеки труд си има цена, а всеки човек се труди за да оцелява.

Зима е. Скоро пак ще дойде пролетта, после извънземните, краят на света, Годо, другият край на Замундата, дебелият край на... но нека това си остане изненада.

Сега пробвах да отворя замундата от запаметената отметка и ми излиза същата страница от първия пост.При търсене в гугъл за „замунда нет“ излиза този резултат: image.png.a86a5eb2e4d2de248f63ce3dbde2241f.pngпървия линк е със забраната,но другите си работят.Единия е накрая   .SE, а другия  .CH 

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

Сега пробвах да отворя замундата от запаметената отметка и ми излиза същата страница от първия пост.При търсене в гугъл за „замунда нет“ излиза този резултат: image.png.a86a5eb2e4d2de248f63ce3dbde2241f.pngпървия линк е със забраната,но другите си работят.Единия е накрая   .SE, а другия  .CH 

При мен се отварят! Но не ми се отваря сайта на едно кулинарно бистро. Гадове.

преди 6 часа, Anneliese написа:

Не си развила един бонбон от обвивката - ама знаеш да дава акъли. Айде направи ти нещо най накрая, със собствените си ръце и го качи някъде да го дърпат всички. Сега ще почнеш - не знам английски, не мога да работя на компютър, много дрискам и прекарвам доста време в тоалетната, пък там не е удобно за мишката... Накрая и скъпо. Пу та знам в имбецила

Опитай се да откраднеш два хляба от супермаркета и като те арестуват на изхода, върви обяснявай на охраната, че ти нарушават свободата и правото да ядеш, без да си плащаш.

сега тъкмо в този момент цъкам из .нет и хоп затвориха и него

.ch работи още

Зелката не ме интересува ..., но ..

Да погледнем нещата от другата страна - ти си ... оператора които държи микровона при снимки, човека зад камерата ... онзи който кримира или просто носи кафето на звездите ...

Дали филма ще направи касов бум или ще е от онези филми след които искаш да ти върнат парите - как се променя възнаграждението на тези хора за участието им в този филм - ясно е, че заплатите са им платени преди излизането на фима .. ако след 4-5 години филма бъде продаден на Нова, БТВ, БНТ .. и т.н. - тях огрява ли ги нещо пряко?

Малко или много торент сайтовете ощетяват създателите на съдържание. Например Netflix инвестират всяка година милиарди долари в ново съдържание за платформата и българина после пиратства това съдържание без да плати и стотинка. После се чудим, защо от стрийминг платформите не продуцират българско съдържание.  
На никой няма да му е приятно, ако има платено съдържание в Patreon, Only fans  и някой реши да изтегли съдържанието му и да го качи например в торент тракер.
Част от хората винаги ще намери 1000 други торента за сваляне на същото съдържание стига да потърсят. 

преди 2 часа, sky1 написа:

Малко или много торент сайтовете ощетяват създателите на съдържание. Например Netflix инвестират всяка година милиарди долари в ново съдържание за платформата и българина после пиратства това съдържание без да плати и стотинка. После се чудим, защо от стрийминг платформите не продуцират българско съдържание.  
На никой няма да му е приятно, ако има платено съдържание в Patreon, Only fans  и някой реши да изтегли съдържанието му и да го качи например в торент тракер.
Част от хората винаги ще намери 1000 други торента за сваляне на същото съдържание стига да потърсят. 

Българина? 

Ти сериозно ли мислиш, че само българина тегли пиратско съдържание? 

Само един пример https://www.yggtorrent.org

Това е огромен френски торент тракер който освен всичко друго има и платени Благинки особено за тия които не сийдват. 

За американците да не говорим. 

За магарето чувал ли си? 

То ще остане най голямото място за свободно споделяне, лошото е, че там можеш да попаднеш и на гадости ако не внимаваш... 

И то чия идея е? Българска? Друг път.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Българина? 

И като стигнем до там колко гърла .. а така де платежоспособни хора има в тази държава, спрямо .. Франция .. Америка .. да не споменавам Индия и Китай .. или просто целия свят .. ние всички сме като едно малко Китайски селце ...

Добавете следният ред:

172.66.43.74 zamunda "точка" net

в

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

При мен по този начин се оправи, май са го блокирали по DNS само.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.